VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

1.Upravljalec

Uradno ime podjetja: Pingo Shop d.o.o.
Sedež podjetja: Stari trg 26, 3320 Velenje, Slovenija
Odgovorna oseba v podjetju (zakoniti zastopnik ali predstavnik): Matic Kolar

 

2.Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, tržnega obveščanja prek elektronske pošte ali sms-a, pospeševanja prodaje, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in izdelkov strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Ob poslanih elektronskih sporočilih si zabeležimo prikaze na strani posameznikov prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Na osnovi zabeleženih podatkov in ustvarjenih profilov ne izvajamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev.

Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo

 • naslov elektronske pošte,
 • ime,
 • priimek,
 • spol.
 • mobilno številko

Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.

Osebne podatke uporabljajo naši naslednji oddelki:

 • Prodaja,
 • Marketing,
 • Podpora strankam.

 

3.Iznos

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

 

4.Obdobje hrambe

Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.Podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih hranimo še 12 mesecev od pošiljanja sporočila.

 

5.Pravice posameznika (osebe)

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva

 • vpogled,
 • popravek,
 • popoln izbris,
 • prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev,
 • prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v temu dokumentu.

V kolikor posameznik meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, lahko kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu - Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji:

Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si

Storili bomo vse, kar je v naši moči, da posamezniku pomagamo pri uveljavljanju svojih pravic.

 

6.Piškotki

Podlaga za obvestilo o piškotkih je spremenjen Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; na kratko ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013 in je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki in zakaj jih spletna stran potrebuje

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje:

 • ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek;
 • življenjsko dobo piškotka;
 • vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število.

Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev – na primer tako, da se spomni prejšnjih nakupov ali podatkov o uporabnikovem računu. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek.

Na spletnem mestu, vrednem zaupanja, lahko tako piškotki obogatijo izkušnjo. Lahko pa so piškotki uporabljeni tudi na načine, ki pomenijo poseg v posameznikovo zasebnost. Piškotki so lahko shranjeni različno dolgo, le za trajanje seje brskanja ali pa veliko dlje.

Dovoljenje uporabnika

Ko se bo uporabnik prvič povezal s katero koli stranjo spletne trgovine www.mali-vragci.si, se mu bo prikazalo izbirno sporočilo o uporabi piškotkov. To informacijo lahko zaprete z ustreznim gumbom ali s klikom zunaj pasice in nadaljujete s pregledom spletne trgovine. S tem potrjujete, da se strinjate z našo uporabo piškotkov na način, ki je opisana na tej spletni strani.

Spletna stran si zapomni izbiro uporabnika, zato se kratka informacija ob naslednji povezavah z iste naprave ne bo ponovila. Vendar pa ima uporabnik vedno možnost, da prekliče v celotni ali del že danega soglasja. Če naletite na tehnične težave povezane s soglasjem, se obrnite na nas: [email protected]

Kako konfigurirati vaš terminal,če se ne strinjate z uporabo piškotkov

Če se ne strinjate z uporabo piškotkov, morate nastaviti brskalnik, da onemogoči prejem piškotkov ali pa ne uporabljajte te strani. Če onemogočite piškotke, stran ali nekatere njene funkcije, morda ne bodo delovale pravilno. Če želite spremeniti način uporabe piškotkov, blokirati sprejem ali celo izbrisati piškotke na vašem terminalu, preprosto to določite v nastavitvah brskalnika. Večina brskalnikov ima možnost, da sprejme ali zavrne vse piškotke ali sprejme le nekatere (na primer iz določenih območij).

Postopek konfiguracije piškotkov se razlikuje glede na brskalnik. Za podrobnosti o postopku, lahko obiščete www.aboutcookies.org ali si oglejte »Pomoč« v vašem brskalniku. Če želite izvedeti več o piškotkih in upravljanju nastavitev o piškotkih tretjih oseb, obiščite www.youronlinechoices.com.

Katere piškotke lahko uporablja ta spletna stran

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...