Otroški voziček Mima Xari

Otroški vozički Mima Xari so stilsko oblikovani vozički, zasnovani z eleganco. Udoben je tako za otroka kot starše, na izbiro pa sta dve višini nastavitve sedeža. Z gladko, velurju podobno zunanjostjo in različnimi barvnimi možnostmi unikatni izgled otroškega vozička Mima Xari zagotavlja, da vas bodo na cesti vsi opazili in občudovali.

Takšnega sedeža, kot je na otroškem vozičku Mima Xari, še nikoli doslej niste videli. Je edinstvene oblike in čudovit zasnovan. Sedežna lupinica si deli mehanizem za zaklepanje podvozja z globoko košaro, ki je shranjena v notranjosti sedežne lupinice. Za dostop do globoke košare odstranite sedež iz ohišja s pritiskom na dva zunanja polkroga ob straneh sedeža. Pri tem je najlažje postaviti celotno sedežno lupinico na tla, saj je potrebno odpreti patentno zadrgo - dvojna zadrga teče okoli celotnega oboda sedeža. Sedaj lahko dostopite do globoke košare in jo previdno odstranite s sedežne lupinice. Prav tako lahko v notranjost sedežne lupinice shranite tudi vzmetnico in zaščitno prevleko globoke košare, ko ju ne uporabljate - pri tem ne pozabite, da to prispeva k dodatni teži sedeža.

Na voljo sta dve višini sedeža med katerima lahko izbirate. Višino sedeža lahko nastavite zadaj za črnimi zaponkami podvozja - potegnite manjšo ročico ter premaknite sedež gor ali dol na želeno višino.

Sprednja varnostna ograja vozička ima edinstveno zasnovo – je preprosto oblikovana in tisti, katerih otroci uživajo ob varnostni ograji, boste zagotovo cenili tri kotne nastavitve med katerimi lahko izbirate. Varnostna ograja se pripne ob straneh sedeža in ima dva majhna gumba na vsakem koncu notranje strani varnostne ograje. Ta dva gumba lahko pritisnete istočasno in nagnete do želenega kota.

Vozički Mima Xari delujejo odlično kot potovalni sistem v povezavi s Maxi Cosi - Cabriofix lupinico. Ne le, da lahko vaš otrok brez težav vidi vaš obraz, pomembna je tudi enostavnost, s katero lahko potiskate ta otroški voziček zaradi česar je kot nalašč za nove starše, ki želijo iti po opravkih s svojim otrokom. Adapterji na lupinici so jasno označeni z L & R (leva in desna stran) in preprosto zdrsnejo v obe strani ohišja. Ko adapterji zdrsnejo na svoje mesto, boste zaslišali zvok "klik". Lupinico je mogoče enostavno zapeljati na adapterje, pri čemer naravnajte središče lupinice z naperami adapterjev. Ko je lupinica nameščena in pričvrščena na svoje mesto, boste zaslišali zvok "klik". Če želite lupinico odstraniti z adapterjev, stisnite ročico na vrhu zadnjega dela lupinice - tako kot pri odstranjevanju lupinice otroškega avtosedeža iz njegove osnove v vašem vozilu. Podvozje je mogoče zložiti z adapterji na svojem mestu - zelo priročno za prezaposlene starše.

Zaključek:

Otroški voziček Mima Xari je neverjeten otroški voziček. Njegova edinstvena fizionomija, intuitivno zlaganje, domiselna oblika lupinice in vgrajena globoka košara naredijo ta voziček izjemen.