Otroški voziček Euro-Cart Passo je sodoben večnamenski otroški voziček. Košara je velika in udobna ter z nastavljivim naslonjalom in vzmetnico. Poleg tega ima košara tega otroškega vozička tudi funkcijo zibanja, kar pomeni, da bo otrok lahko v tem vozičku tudi lažje zaspal. Sedež lahko nastavite tako, da je obrnjen v smer vožnje ali pa nasproti smeri vožnje.

Ta otroški voziček je tudi zelo udoben, saj ima dodatno mehko prevleko sedeža in pa tudi priročno stopničko za otroške nogice. Poleg udobja pa mora otroški voziček priskrbeti tudi varnost, kar omenjeni voziček zagotovi s pet-točkovnim varnostnim pasom, dodatnim mednožnim varnostnim pasom ter nastavljivo višino varnostne ograje.

Omenjeni otroški voziček ima vgrajeno tudi nakupovalno košaro s prevleko, do katere je dostop enostaven. Nudi tudi veliko vrečko za shranjevanje otroških plenic, dežno prevleko in pa mrežo za zaščito pred komarji, ki res pride prav. Kolesa pri otroškem vozičku lahko blokirate, lahko uporabljate tudi zavore in celo nastavite blažilnike udarcev.

Torej kaj boste kupili v kompletu? Komplet vsebuje ogrodje otroškega vozička, globoko košaro, nakupovalno košarico, otroški avtosedež, dežno prevleko in mrežo proti komarjem, previjalno torbo in še kaj. Otroški voziček lahko kupite tu.

Za še več informacij o tem in ostalih vozičkih pa pobrskajte po spletni trgovini in si oglejte slike ter privoščite svojemu otroku najboljše.