Zagotovo se vsak starš zaveda, kako pomembna je pravilna izbira opreme otroške sobe za bivanje in razvoj vašega otroka. Seveda je zelo pomembno, kakšno posteljico izberemo, vendar pa ima tudi posteljnina pomembno vrednost. Posteljnina mora biti izdelana iz materialov, ki so otroku prijazni, poleg tega pa naj bo ustrezne barve in naj ima vzorce, ki bodo otroku pospešili razvoj in ga prijetno zazibali v spanec.

Gre za nov 3-delni set posteljnine, v katerega pa je vključen baldahin in sicer le tekstil, ne tudi nosilec ter obroba za otroško posteljico in set posteljnih prevlek. Vsi deli seta so izdelani iz 100% bombaža. Obroba za otroško posteljico je dolžine 210 centimetrov, je izredno visoka in s polnilom, ki ga sestavlja poliester-flis. V setu posteljnih prevlek pa se skriva kakovostni lan z zadrgo v dimenzijah 100x 135 cm – 40x60cm. Set vsebuje 3 kose posteljnih prevlek, katere zahtevajo pranje na 30 stopnijah celzija.

Če vas zanima karkoli v zvezi s posteljnino, si lahko ogledate ponudbo v naši spletni trgovini Mali vragci ali pa nas kontaktirate preko telefona. Poiščite pravilno in kvalitetno opremo za otroško sobo ter privoščite svojemu otroku najboljše.