Tehnologija je v današnjih časih že močno razvita, poleg tega pa se še vedno razvija naprej. Uporaba računalnikov in podobnih naprav se kaže vedno bolj v zgodnejših letih. Tablični računalnik iJanko Junior za otroke pa nudi tudi vašemu otroku zabavo in učenje.

Tablični računalnik je sicer izdelek iz Slovenije, kar pomeni da je govor slovenski. Otrok se bo naučil uporabe tabličnega računalnika, ki mu nudi pet različnih aktivnosti. Poleg učenja abecede, raznih števil in besed ter črkovanja pa tablični računalnik iJanko Junior vsebuje tudi različne melodije. Vaš otrok si bo z uporabo tabličnega računalnika pridobil veliko novega znanja, kar mu bo pomagalo tudi kasneje pri šolanju. Tablični računalnik iJanko Junior je sicer primeren za otroke, stare tri leta in več.

Če povzamemo, kaj nudi tablični računalnik, lahko ugotovimo, da se bo otrok naučil slovenske abecede, razne besede, črkovanje besed in števil poleg tega pa bo osvojil tudi glasbene veščine. Tablični računalnik namreč komunicira z otrokom slovensko, poleg tega pa nudi tudi preizkus znanja za vašega otroka.

Če kupujete darilo svojemu otroku ali pa kateremu drugemu otroku, bo ta zagotovo vesel tabličnega računalnika, ki je po izgledu zanimiv in zabaven, vendar pa je tudi zelo poučen. Preverite spletno trgovino in si poglejte kratek video o izdelku ter se odločite za nakup tudi vi.

Oglejte si tudi ostalo otroško opremo.