Spletna trgovina z otroško opremo Mali vragci vam v ponudbi otroških vozičkov predstavlja nov športni otroški voziček, ki ima nastavljivo naslonjalo, varnostno igrajo, nastavljivo oporo za noge, poleg tega pa je vključena tudi strešica. Voziček omogoča stabilno vožnjo po gozdu in tudi na plaži ter je seveda primeren za vožnjo po mestu. Če boste uporabljali ta voziček, se boste preprosto lahko brez skrbi odpravili na sprehod na več različnih terenov.

V času potovanj ali pa le obiskov oddaljenih znancev, oziroma kadarkoli boste morali pospraviti voziček v avto, ne boste imeli težav. Ogrodje otroškega vozička lahko preprosto zložite in to le s pomočjo zaklopke ter s pritiskom na gumb , ki je rdeče barve. Seveda pa bo zloženo ogrodje vozička priročno za shranjevanje in tudi zelo kompaktno.

Pa namenimo nekaj besed še splošnim tehničnim podatkom novega vozička. Samo ogrodje tehta 5,8kg, dimenzije zloženega vozička brez koles pa so 100(dolžina) x 52(širina) x 24(višina). Ročaj je nastavljiv po višini od nekje približno 98 cm vse do 117 cm. Za ostale tehnične podatke in podrobnejše lastnosti ter sliko otroškega vozička, pa je najbolje, da si ogledate podrobnosti in se prepričate o tem, da je to res pravi voziček za vas.