V našo že tako pestro ponudbo :) smo dodali dva nova modela avtosedežev proizvajalca Concord.Ker verjamemo ,da želite le vrhunsko udobje in največjo varnost za vaše otroke vam predstavljamo Otroški avtosedež Concord Ultimax Isofix in Concord Absorber XT.

Avtosedež Concord Absorber XT

Skupina I / teža otroka: 9 do 18 kg / starost otroka približno 9 mesecev do 4 let.

Nova inovacija iz Concorda: otroški avtosedež Concord Absorber XT za skupino I.

Ta model otroškega avtosedeža je izdelan z dvojno plastjo varnostne lupinice in Isofix sistemom, tako da vašemu otroku nudi visoko raven varnosti med potovanjem. Višina in širina naslonjala za glavo sta nastavljivi. Prav tako ima ta avtosedež zelo udoben pokončni položaj sedeža z raztegljivo oporo za noge in dolgo naslonjalo. Pri blagovni znamki Concord smo prav tako prišli do novih idej za oblikovanje sedeža: stopnička in oprijemala z vdolbino omogočajo vašemu otroku, da lahko samostojno spleza v in iz otroškega avtosedeža brez vaše pomoči. To pomeni manj dela za vas starše - še posebej med krajšimi postanki pri vožnji po mestu, ki vključuje veliko zaustavljanja.

Avtosedež Concord Absorber XT - Dark Night 2012

Več o avtosedežu lahko najdete tukaj.

 

Avtosedež Concord Ultimax Isofix

En otroški avtosedež, različne možnosti. Otroški avtosedež Concord Ultimax Isofix
zagotavlja optimalno varnost otrokom od njihovega rojstva do starosti približno štirih let. To je otroški avtosedež in otroški sedež skupine I v enem. Za dojenčke in majhne otroke do starosti približno 18 mesecev se lahko sedež uporablja v nazaj obrnjenem položaju. Ko je otrok starejši, sedež preprosto obrnite tako, da gleda naprej – v smeri vožnje. Inteligentno vodilo varnostnega pasu zagotavlja še posebej čvrsto pritrditev v vozilo ne glede na položaj sedeža. Naslonjalo za glavo nastavljivo v 6 različnih višin in s pomočjo le ene roke vrtljiv ročaj sta prav tako primera dobro premišljenih značilnosti tega avtosedeža.

Avtosedež Concord Ultimax Isofix - Sahara 2012

Več o avtosedežu lahko najdete tukaj.

Lahko nas spremljate tudi na naši facebook strani http://www.facebook.com/Mali.Vragci

Ostala ponudba Otroških avtosedežev.