Ste že naveličani starih otroških posteljnin, kupujete darilo za novorojenčka ali pa sami pričakujete dojenčka in opremljate otroško sobico? Seveda je pomembna tudi posteljnina. Spletna trgovina Mali vragci je v svoje ponudbo dodalo tudi novo otroško posteljnino, ki je na voljo v več barvah. Gre za tri ali šest delno otroško posteljnino v rumeni, modri in zeleni barvi. Lahko se odločite za motiv čebelic, kužkov ali pa zajčkov.

Tridelni komplet vključuje prevleko za odejo z zadrgo, prevleko za vzglavnik z zadrgo in pa seveda tudi obrobo za glavo z zadrgo. Feretti posteljnina za otroke je narejene iz naravnega bombaža v kombinaciji z žakardnim tkanjem, ki ne povzroča draženja občutljive otroške kože. Posteljnina iz Ingeo vlaken ima kar nekaj prednosti za dojenčke. Te vlakna nudijo toplotno izolacijo z vzdrževanjem stalne temperature med spanjem, značilna pa je tudi boljša lastnost prodiranja vlage.

Poleg tega so omenjena vlakna tudi popolnoma higienična, saj študije dokazujeji, da se ne povezujejo z alergijskimi reakcijami. Že sama vlakna odvračajo razvoj bakterij. Prešite odeje iz teh vlaken je mogoče večkrat oprati, poleg tega pa so zelo praktična za uporabo.

Če si želite prebrati še več o izdelku in sestavi izdelka, je najbolje, da si ogledate podrobnosti. V primeru, da vas ta posteljnina ne bo prepričala, pa boste zagotovo med široko ponudbo našli nekaj drugega.