Otroški gugalniki 4moms MamaRoo & RockaRoo Brezplačna varnostna nadgradnja 4moms omogoča vsem kupcem in uporabnikom gugalnikov 4moms (mamaRoo in rockaRoo) brezplačno varnostno nadgradnjo, da bo izdelek še naprej v skladu z najvišjimi mednarodnimi standardi. Vsi, ki boste poslali zahtevek, boste brezplačno prejeli posebno varnostno zaponko, s katero boste lahko skrajšali varnostni trak, ki sicer prosto visi pod gugalnikom.

Uporaba izdelkov 4moms je tudi brez dotične varnostne nadgradnje varna in lahko z uporabo brez skrbi nadaljujete, vendar kljub temu svetujemo, da naročite dodatno varnostno zaponko. Dotična varnostna nadgradnja se izvaja za čas, ko otroški gugalnik 4moms (mamaRoo ali rockaRoo) ni v uporabi.

Namreč, ko je v gugalniku otrok, dotični trak ne visi prosto, kot prikazano na spodnji Sliki 1, ampak je v položaju kot prikazano na Sliki 2. Z uporabo dodatne varnostne zaponke pa bo varnostni trak vedno v položaju, kot prikazano na Sliki 2 (ne bo prosto viseč).

Varnostna nadgradnja se izvaja izključno za takrat, ko izdelek fizično ni v uporabi.

Varnostna nadgradnja je na voljo za modele gugalnikov MamaRoo 4M-005, 1026 in 1037 ter vse gugalnike RockaRoo (številka modela 4M-012). Številko modela najdete vtisnjeno na spodnji strani podstavka. Varnostno opozorilo: Ko izdelek ni v uporabi, ga odstranite od dosega dojenčka, sploh če se ta prosto plazi po prostoru, kjer je otroški gugalnik 4moms mamaroo. Plazeči dojenček bi se lahko zapletel v viseče trakove, ki predstavljajo nevarnost zadavljenja.

Dodatne informacije in pojasnila: Za vsa dodana pojasnila se lahko obrnete direktno na uvoznik in distributerja: MiniMe d.o.o. Tbilisijska ulica 59 1000 Ljubljana Kontaktna telefonska številka: 041 760 900 Email naslov: [email protected] NAROČANJE VARNOSTNE ZAPONKE:

Dodatno varnostno zaponko lahko naročite: - Telefonsko: 041 760 900 - Email: [email protected] Za naročilo dodatne varnostne zaponke nam prosim sporočite: -

Ime in priimek - Naslov za dostavo - Kontaktno telefonsko številko - Številko izdelka (kaj je to in kje se nahaja najdete med POGOSTIMI VRAŠANJI IN ODGOVORI)

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI: 1. Kateri izdelki 4moms so vključeni v to nadgradnjo? MamaRoo Gugalnik (modeli 4M-005, 1026 in 1037) in RockaRoo gugalnik (številka modela 4M-012) sta upravičena do brezplačne nadgradnje (poenostavljeno: vsi gugalniki mamaRoo in rockaRoo). Otroška posteljica 4moms sleep ni vključena v nadgradnjo.

2. Kje najdem številko modela? Številka modela je vtisnjena na spodnji strani podstavka izdelka, kot prikazano na spodnjih slikah.

1. Lokacija številke modela za izdelek 4moms mamaRoo

2. Lokacija številke modela za izdelek 4moms rockaRoo

3. Zakaj se pravzaprav izvaja varnostna nadgradnja? Ko gugalnik ne uporabljate (se pravi v njem ni otroka), lahko varnostni trakovi prosto visijo pod sedežem. V kolikor imate gugalnik na tleh, bi se, potencialno, plazeči dojenčki lahko zapletli v viseče trakove, kar potencialno predstavlja nevarnost zadavljenja. Iz tega razloga spodbujamo vse uporabnike gugalnikov 4moms, da varnostno nadgradijo svoj izdelek in na ta način preprečijo, da bi varnostni trakovi prosto viseli pod izdelkom. Varnostna nadgradnja je hitra in enostavna rešitev, ki preprečuje, da bi trakovi prosto viseli pod gugalnikom, ko le ta ni v uporabi.

4. Ali trgovci prodajajo izdelke z ali brez varnostne zaponke? Brezplačna varnostna nadgradnja se izvaja od 16.8.2022 naprej. V kolikor ste kupili izdelek po tem datumu, potem preverite, ali je na škatli izdelka posebna nalepka z napisom »izdelek vsebuje varnostno zaponko«. V kolikor ima izdelek dotično nalepko, potem je varnostna zaponka že vključena v osnovni paket. V kolikor ste izdelek kupili pred 16.8.2022 oziroma na škatli niste našli dotične nalepke, potem nas lahko kontaktirate in brezplačno vam bomo poslali dotično varnostno zaponko.

Dodatno varnostno zaponko lahko naročite po telefonu na: 041 760 900 ali po elektronski pošti: [email protected]

Izdelek je skladen z vsemi varnostnimi standardi tudi brez dotične dodatne varnostne zaponke, zato lahko trgovci prodajajo izdelek tudi v kolikor v njem ni dodatne varnostne zaponke. Na željo kupca pa se jim ta dodatna zaponka zagotovi. Kot 4moms se trudimo, da bodo vsi izdelki čim hitreje opremljeni z dodatnimi varnostnimi zaponkami.

5. Kaj pa, če sem svoj MamaRoo ali RockaRoo kupil rabljenega? Če ste kupili MamaRoo ali RockaRoo rabljen, vas pozivamo, da preverite, ali je izdelku nameščena dodatna varnostna zaponka. V kolikor ni, potem ste do nje upravičeni in jo lahko naročite direktno pri podjetju MiniMe d.o.o., ki je pooblaščeni uvoznik in distributer v vaši državi. Dodatno varnostno zaponko lahko naročite po telefonu na: 041 760 900 ali po elektronski pošti: [email protected] 6. Koliko časa bo trajalo, da dobim dodatno varnostno zaponko?

Varnostno zaponko boste prejeli približno v 30dneh od dneva naročila. Varnostne zaponke bodo na voljo od 23.8.2022 naprej. 7. Ali je dodatna varnostna zaponka brezplačna? Ja. Dodatna varnostna zaponka je povsem brezplačna. Podjetje MiniMe d.o.o. vam jo, po prejetem naročilu, brezplačno pošlje na opredeljen naslov.

Za vas dodatna varnostna nadgradnja ne predstavlja nobenega stroška. 8. Kako namestim dodatno varnostno zaponko na svoj gugalnik 4moms (mamaRoo ali rockaRoo)?

Ob naročilu dodatne varnostne zaponke boste po elektronski pošti prejeli navodila za namestitev. Navodila so vam na voljo tudi na naslednjih povezavah (video navodila v angleškem jeziku) Mamaroo: https://www.youtube.com/watch?v=PgSi3WCrq0A Rockaroo: https://www.youtube.com/watch?v=_Tcx_Twk-JM

9. Ali potrebujem dodatno varnostno zaponko tudi, če doma nimam plazečih se otrok oziroma imamo izdelek na podstavku? Svetujemo, da se na vse izdelke 4moms namesti dodatna varnostna zaponka. 10. V kolikor ne želim dodatno varnostno nadgraditi svojega gugalnika 4moms, ali lahko izdelek vrnem in zahtevam povračilo kupnine (uveljavljam stvarno napako)? Vsem kupcem oziroma uporabnikom otroških gugalnikov 4moms (mamaRoo in rockaRoo) omogočamo brezplačno varnostno nadgradnjo.

Nadgradnja ne vpliva na osnovno delovanje izdelka in tudi brez dotične nadgradnje je uporaba izdelka povsem varna in skladna z vsemi varnostnimi standardi veljavnimi na območju EU. Gre za preventivni ukrep podjetja 4moms, ker želimo še dodatno izboljšati varnost pri uporabi naših izdelkov. Kupci zaradi dotične zadeve ne morete vrniti izdelka oziroma zahtevati vračila kupnine. 11. Imam več gugalnikov 4moms. Ali lahko naročim več kot eno dodatno varnostno zaponko? Ja. Če imate več gugalnikov 4moms lahko naročite več dodatnih varnostnih zaponk.