VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Otroški Stoli iz Pene in Stiroporja

Otroški stoli niso samo primerni za otroško sobo in ne vplivajo le ugodno na sam videz sobe, pač pa jih lahko uporabite tudi v drugih prostorih doma, saj so izredno udobni in uporabni. Stoli za otroško sobo so lahko popolnoma klasični, lahko pa se odločimo za mehke variante, ki so izredno priljubljene in za katere rečemo, da je stol za dojenčke. Stolček za dojenčka je običajno mehak in prav posebnih oblik, po možnosti v obliki... Več

Otroški stoli so na voljo v različnih oblikah in velikostih, po ugodnih cenah.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kakšna je funkcija otroškega stola iz pene in stiroporja?

Funkcija otroškega stola iz pene in stiroporja je pravzaprav enaka tisti, za katero uporabljamo stol tudi odrasli. Namenjena je sedenju.

Tudi otrok sedi, mora počivati in, če ima svoj poseben stol, ki je prilagojen njegovim potrebam, velikosti in je hkrati tudi na videz atraktiven, ste zadeli v polno. Če se otrok navdušuje nad medvedi, bo seveda medved stolček, kateri ga objema najboljša rešitev. Itn. Izberite motiv, ki se bo najbolje skladal z njegovimi željami, kajti pravzaprav bo funkcija resnično počitek in sedenje na njem.

Prepričajte se le, da ustreza otrokovi teži, le tako bo stol izpolnjeval svojo nalogo.

Stoli iz pene in stiroporja so postali zelo hitro priljubljeni, kar nas ne sme presenečati, glede na to, kako zelo praktični in prikupni so. Veselje otroka je najpomembnejše, kar nas zanima, mar ne? Z enostavnimi ukrepi in na enostaven način lahko otrokovo veselje naselite tudi v njegovo otroško sobo – s pravo izbiro otroške opreme.

Kateri otroški stol iz pene in stiroporja kupiti?

Kateri vam je padel v oči? Kateri vas je najhitreje prepričal? Je to slon? Morda Miki miška? Katera druga žival? Pravzaprav je le to pomembno. Izberite pravi motiv stola, funkcija je pravzaprav enaka. Vsak od njih bo enako služil svojemu namenu.

Sicer se lahko razlikujejo tudi po nosilnosti, zato lahko med opisom preverite, kateri je primeren za določeno težo otroka.

Material je enak, pena in stiropor. Tudi njegov namen. Otrok boi dejansko sedel na njem? Kakšne je barve? Se bo skladal s preostalo opremo v otroški sobi? Je to tisto, česar bi si vaš otrok želel? Imate možnost, da si ga izbere sam? Vse to seveda vpliva na končno izbiro.

Najbolj pomembno je, da bo ustrezal svojemu namenu in da se bo dopadel otroku. Ne glede na obliko ali na motiv, katerega boste izbrali, otroci se enostavno navdušujejo nad prav vsakim sedaj priljubljenim stolom iz stiroporja ali pene.

Zakaj se odločiti za nakup otroškega stola iz pene in stiroporja pri mali Vragci?

Mali vragci nudi vrsto in niz razne otroške opreme, ki ustreza standardom in predpisom. Preverjena kakovost, zaupanja vredni dobavitelji in le najboljše za najmlajše, na enem mestu.

Kadar se odločate za nakup otroškega stola iz pene in stiroporja, je spletna trgovina mali Vragci zanesljivo eden od ponudnikov, kateri vam nudi pestro ponudbo, med katero lahko izbirate in najdete. Skrbimo za nenehno osveževanje strani, dodajanje novih izdelkov in prilagajanje ponudbe novim zahtevam trga ter potrošnikov.

Konkurenčna cena, možnost nakupa na obroke ter garancija na zadovoljstvo, je največje jamstvo zaupanja med prodajalcem in kupcem.

Tako nakup otroškega stola iz pene in stiroporja, kakor nakup katerekoli druge opreme iz trgovine Mali Vragci vam omogoča enostavnejši, lažji in predvsem prijetnejši vsakdan. Izdelki, kateri so še nedolgo nazaj bili dostopni le v tujini, so sedaj dostopni tudi vam, po sprejemljivih cenah.

Zaupajte kakovosti, zaupajte izbiri na Mali vragci.si

   

Prikazujem skupaj 8 izdelkov

 • Mehki sedež gasilski avto -028-26-ZA3195

  Redna cena (z DDV): 77,81 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Mehki Otroški Fotelj - Panda - 3850360092835 - Črno - Bela

  Redna cena (z DDV): 55,00 €
   V košarico

  Dobavljivost:

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Mehki otroški fotelj Albero Mio Nature&love N001 Rose - Desert Rose

  Redna cena (z DDV): 75,71 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • FOTELJ OTROŠKI MEDO PLIŠASTI V PIŽAMI - ROZA - 3850360093863

  Redna cena (z DDV): 59,40 €
   V košarico

  Dobavljivost:

  Na zalogi pri dobavitelju

 • MINNIE MOUSE OTROŠKI FOTELJ - SEDEŽNA VREČA 67 x 54 x 59 cm - 3700057129309

  Redna cena (z DDV): 79,20 €
   V košarico

  Dobavljivost:

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Otroški Stolček iz Pene Mamitati - 93212101

  Redna cena (z DDV): 55,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 3-4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Otroški stol iz pene Albero Mio - Seat Cars

  Redna cena (z DDV): 48,64 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Otroški penast stol Albero Mio - A001 Hippo

  Redna cena (z DDV): 78,25 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

   

Prikazujem skupaj 8 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...