Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Elektronske Varuške

Pripomočkov, kateri so v pomoč staršem, da je njihov dan z dojenčkom bolj enostaven in produktiven, je kar nekaj. Tako so izdelki, ki so uporabni za otroke in izdelki, ki so uporabni za starše. Predvsem slednji so tisti, kateri staršem omogočajo razne prednosti. Recimo, elektronska varuška. Ta je odličen način, da starši ostanejo mirni in spremljajo otroka tudi kadar spi. Elektronske varuške so tako uporabne predvsem,... Več

Elektronska varuška je pomemben kos otroške opreme, za varnost vašega dojenčka in za mir staršev.

Pogosta vprašanja in odgovori

Elektronske varuške – jo potrebujem?

Elektronske varuške so za udobno bivanje staršev in koliko toliko mirno spanje zelo pomembne. Ko vaš otroček spi, boste zaradi elektronske varuške, ki vas bo opozorila na njegovo oglašanje ali premikanje, lahko šli pod tuš, pospravili perilo ali zaspali brez skrbi, da vas dojenčkov jok zaradi silne utrujenosti ne bi zbudil.

Elektronske varuške so danes digitalne, velika je izbira brezžičnih elektronskih varušk. Elektronske varuške imajo lahko funkcijo nadzora zvoka, premikanja, kamere, dvosmerne komunikacije, da lahko dojenčku predvajate uspavanko ali ga potolažite s svojim glasom. V trgovini Mali vragci ponujamo najkakovostnejše elektronske varuške blagovnih znamk Angelcare, Chicco, Avent, Snooza, VTech, Motorola, Reel, Caretero in drugih z dosegom med 50 m v hiši do 650 m ali celo 5 km na prostem.

Kako izbrati elektronsko varuško?

Ko izbirate elektronsko varuško, pomislite na nekaj vprašanj. Vam je pomembno, da je varuška brezžična ali vas kabli ne motijo? Želite otroka samo slišati, tudi videti ali morda zahtevate, da elektronska varuška nadzoruje premikanje in s tem dihanje otroka v posteljici? Želite z otrokom dvosmerno komunicirati, se pravi, želite imeti možnost, da otroku preko elektronske varuške zapojete pesmico ali poveste uspavanko? Kolikšen doseg pričakujete od otroške elektronske varuške?

Nekatere elektronske varuške vas bodo z alarmom opozorile, kdaj je čas, da otroku daste zdravilo ali mu projecirate svetlobne oblike na steno. Mislite, da bi vam to prišlo prav?

Ko si boste odgovorili na ta vprašanja, s pomočjo filtrov v spletni trgovini z otroško opremo Mali

Kako izbrati garderobne omare za otroško sobo?

Pripravljanje otroške sobice je eno najlepših opravil pred prihodom malega nadobudneža. Mamice se včasih težko odločimo, kakšne garderobne omare za otroško sobo izbrati.

Vedeti moramo, da so otroška oblačilca sicer majhna, da pa se jih zna nabrati kar velika količina, še posebno, če bomo kakšna oblačila čuvali še za mlajšega sorojenca. Prav tako si bomo v otroške garderobne omare morda želeli pospraviti kakšne druge otroške pripomočke, morda zalogo plenic ali kaj podobnega.

Izbire garderobnih omar za otroško sobo se lotimo z metrom, papirjem in pisalom v roki. Premerimo prostor in nato izrišimo, kako se vse otroške omare, posteljica, previjalna miza in podobno najbolje umesti v prostor. Lahko si pomagamo tudi s tlorisom in koščki papirja, izrezanimi v razmerju, ki jih lahko hitro premikamo po tlorisu otroške sobe. Morda pa si boste umestitev garderobnih omar v otroško sobo najbolje predstavljali kar s pomočjo računalniškega programa.

Zakaj kupiti novo elektronsko varuško?

Morda je nekaj let nazaj rodila vaša sestra in ima doma še čisto dobro elektronsko varuško. Morda vas mika nakup elektronske varuške po oglasu. To vam iskreno odsvetujemo. Pa ne zato, ker ne bi želeli, da nekaj privarčujete, ampak zato, ker na nekaterih stvareh preprosto ni pametno varčevati. Elektronska varuška je ena od teh stvari.

Tehnologija ves čas zelo napreduje in v Malih vragcih lahko izbirate med resnično tehnično izpopolnjenimi elektronskimi varuškami, ki so izdelane po najsodobnejših standardih. Elektronske varuške v ponudbi spletne trgovine Mali vragci so nove, bogate s funkcionalnostmi in zanesljivo delujoče. Rabljene elektronske varuške pogosto nimajo vseh funkcij, prav tako pa se vam lahko zgodi, da rabljena elektronska varuška zataji ravno v najslabšem trenutku.

Čeprav morda lahko varčujete pri nakupu kake druge otroške opreme, je od elektronske varuške odvisna varnost vašega otroka in vaš miren spanec, zato se odločite za kakovosten in zanesljiv nakup.

5/5 - (8 ocen) | Dodaj oceno
Elektronske Varuške

   

Prikazujem skupaj 51 izdelkov

  1. 1
  2. 2

   

Prikazujem skupaj 51 izdelkov

  1. 1
  2. 2
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...