Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Varnost

Vsak starš se bo zagotovo strinjal, da je najbolj pomembno, da se otroku zagotovi varnost. To počnemo na razne načine in z različnimi pripomočki. Kupimo skorajda vse, kar se nam nudi in za kar menimo, da bi lahko kakorkoli dobro vplivalo na varnost otroka. In ne samo to, kupimo tudi izdelke, katere uporabljamo sami, samo da se prepričamo, da je otrok dobro, tudi kadar spi. Sem sodijo tudi elektronske varuške. Tako je elektronska varuška... Več

Elektronske varuške, varnostne ograje - varnostna vrata in drugi pripomočki za zagotavljanje varnosti otrok.

Pogosta vprašanja in odgovori

Katere varnostne pripomočke naj izberem kasneje?

Ko se začne otrok sam premikati po stanovanju, je njegova varnost še bolj pomembna! Zaščititi je treba električne vtičnice, za varnost otroka je življenjskega pomena, da so stopnice zaščitene pred padcem. Varnostna vrata pred stopnicami so nuja! Bolj boste mirni tudi, če bo zaščitena previjalna miza, omare in predali.

Če imate v hiši kamin, zaradi varnosti absolutno potrebujete varnostno ograjo pred njim. Varnostna ograja vam zna priti prav tudi, če imate doma psa, da lahko zaprete del stanovanja, kamor štirinožec ne more – pa čeprav samo toliko, da lahko skočite na wc!

Izjemnega pomena je varnost pri hranjenju, ki ne pomeni samo, da pazite, da se otroku ne zaleti, ampak bodite pozorni tudi na varovala pri stolčkih za hranjenje. Mamice, ki sledite malčku na vsakem koraku, da le ne bi padel naravnost vznak na glavo, pa boste vesele plišaste zaščite za glavo. Všeč bo tudi vašemu otroku, saj le-ta ne le varuje, ampak ima tudi obliko ljubke igračke oz. mehkega nahrbtnika.

Katere varnostne pripomočke naj izberem pred rojstvom otroka?

Nekatere otroške pripomočke, povezane z varnostjo, boste uporabljali prej, druge pa kasneje. Naj vam Mali vragci predlagajo, katere varnostne pripomočke resnično potrebujete že pred rojstvom otroka oz. za novorojenčka ali dojenčka.

Verjetno najnujnejši varnostni pripomoček za varnost vašega otroka, je verjetno elektronska varuška. Ta spremlja otroka v posteljici, premično postajo pa vzamete s sabo po svojem domu, da tudi npr. iz kuhinje ali spalnice slišite svojega otroka. Nekatere otroške varuške so tudi video varuške, torej otroka tudi vidite. Najbolj izpopolnjene otroške varuške pa za varnost otroka poskrbijo tako, da spremljajo tudi dihanje otroka v zibki ali otroški posteljici in sproži alarm, če nekaj časa ne zazna dihanja otroka. Tako lahko s pripomočkom za varnost preprečite smrt v zibki.

Varnost vašega otroka je na prvem mestu, je tako?

Varnost otrok, posebno majhnih, ki se sami še ne zavedajo nevarnosti, je v celoti odvisna od staršev.  Na starših je, da svoj dom, vozilo, posteljico in predmete okoli sebe tako pripravijo, da se otrok ne more poškodovati. Dojenčke ogroža možnost, da prenehajo dihati med spanjem, večje otroke pa je treba ščititi pred padci in udarci.

Zagotovo je tudi vam mar za varnost vaših otrok, zato razmislite o teh pripomočkih, ki bodo varovali vašega otroka pred različnimi nevarnostmi: elektronska varuška, varnostna vrata in varnostna ograja, varovala za dom, varovala za postelje, varnostni pas za stolček za hranjenje, varovalne ograje, varovalo za previjalno mizo in morda celo plišasto zaščito za glavo oz. igračo in nahrbtnik v enem.

   

Prikazujem skupaj 172 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 172 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...