Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Stenske Nalepke - Velika Izbira

Se še spomnite nekoč, ko smo za urejene in dekorativne stene morali klicati strokovnjake, ki so nam ročno poslikali stene? Ne samo, da je to bilo dolgotrajno, hkrati smo za takšne stene morali odšteti pravo premoženje. In smo tako morda o zanimivih stenah lahko le sanjali. Danes je stanje popolnoma drugačno, saj so nam na voljo stenske nalepke, ki se zelo enostavne za uporabo, cenovno dostopne in tudi dostopne v različnih dizajnih. Ne... Več

Stenske nalepke in otroške stenske nalepke po sprejemljivih cenah.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako izbrati igralno podlogo iz pene?

Igralna podloga iz pene ali priljubljeni puzzli, kot jih pogosto imenujemo, so mehka debelejša podloga za tla, na kateri se otrok brezskrbno igra. Igralna podloga iz pene ali puzzli so anatomsko primerna podlaga in topla podloga za igro. Pomembno je, da izberete kakovostno igralno podlogo iz zdravju neškodljivega materiala.

Igralne podloge imajo različne motive: črke, številke, živali, vzorec šahovnice, nekatere igralne podloge so tudi oblikovno zelo dodelane in polepšajo otroško sobo. Pri Malih vragcih pa lahko izberete tudi igralne podloge z lokom za mlajše otroke. Na njih dojenček leži na hrbtu in občuduje igračke nad sabo, ali pa pase kravice. Zelo zanimive so tudi glasbene igralne podloge ali senzorične igralne podloge oz. ortopedski puzzliza motoričen in taktilen razvoj vašega otroka.

Stenske nalepke in kako z njimi preobraziti otroško sobo?

Stenske nalepke so odličen način, kako okrasiti otroško sobo brez velikih stroškov in tako, da jo lahko preobrazite. Stenske nalepke se preprosto nalepijo na gladko, čisto in suho steno v otroški sobi. Nalepke lahko kombinirate med sabo. Posamezne stenske nalepke lahko odlepite s podlage in jih nalepite na drug del sobe ter tako vsakič znova oblikujete sobo po svojih zamislih.

Stenske nalepke imajo različne motive, ki jih otroci obožujejo: risana serija Avtomobilčki oz. Cars, motivi iz risanke Nemo in Smrkci, Moj mali pony, motivi HelloKitty, medvedek Pu, nalepke princeske, abeceda, številke, žabice, ribice, vile, vozila, baloni itd. Posebno zanimive so stenske nalepke za merjenje otrokove višine ali pa praznične nalepke z motivom Božička.

Večjim fantom pa bo zagotovo všeč stenska nalepka Batman, Spider Man, Minioni, Lego Star Wars, Iron Man ali Zootopia. Športni navdušenci si bodo želeli stensko nalepko z motivom nogometne žoge ali košarkaške žoge, najstnicam pa bo všeč romantična nalepka srca in napisov »I love you«.

Stenske nalepke in podloge – so všeč tudi vam in vašemu otroku?

Podloge za igro so izjemno pomemben del opreme otroške sobe ali celo dnevne sobe. Na podlogah se otroci igrajo, ležijo, premetavajo … Podloge za otroško sobo služijo, da otroke pri igri na tleh ne zebe, na njih jim ne drsi, zaradi lepega dizajna pa služijo tudi kot del igre ali lep okras otroške sobe.

Stenske nalepke so odličen način, kako starosti in zanimanju otroka primerno okrasiti otroško sobo, ne da bi se zato podali v ogromne stroške. Hkrati pa stenske nalepke lahko tudi odstranite oz. jih zamenjate z novimi, saj se tudi interesi otroka z leti spreminjajo. Dojenčki bodo v svoji sobici imeli ljubke stenske nalepke, malčki take z najljubšimi junaki, starejši otroci pa stenske nalepke po lastni izbiri.

Lahko pa se odločite in otroško sobo odenete v najlepše otroške stenske tapete. Pri Malih vragcih so na voljo fototapete s sistemom preprostega nameščanja na stene. Čisto nekaj posebnega bodo tudi 3-D metuljčki, ki bodo veselo frfotali po stenah otroške sobe.

5/5 - (7 ocen) | Dodaj oceno
Stenske Nalepke - Velika Izbira

   

Prikazujem skupaj 147 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 147 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...