VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Vozički Quest ugodne cene

Stabilni in praktični vozički Quest iz vrhunskih materialov in vrsto drugih odličnih lastnosti. Izbirajte med največjo ponudbo in si zagotovite najboljšega.

vozički Quest

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali je nakup koška upravičen?

Upravičen nakup ali ne, koški so izredno čudoviti, hkrati pa imajo veliko praktičnih lastnosti, zaradi česar se predvsem mamice navdušujejo nad njimi in se odločajo za nakup.

Košek je namenjen novorojenčkom in dojenčkom do določene starosti ali teže – odvisno od proizvajalca. Zelo uporaben je prvih nekaj zelo pomembnih mesecev, kadar je otrok še čisto majhen in, ko mu poskušamo omiliti prehod iz trebuha na svet. Koški prav to omogočajo, saj so kot nalašč za najmlajše, prilagojeni njihovim potrebam, hkrati dovolj veliki, ampak majhni, da se bo otrok v njih počutil zelo varno in udobno.

Poleg raznolikosti modelov, na videz zelo prijetnih, so koški tudi izjemno praktični. Postavite ga lahko praktično kamorkoli. Ne zavzame veliko prostora, poskrbel pa bo za izjemen videz.

Otrokov spanec je ključnega pomena, njegovo počutje in udobje med spanjem pa lahko dosežete tudi s pomočjo primerne izbire otroške posteljice.

Katere otroške posteljice?

Kadar se odločamo za nakup otroške posteljice, moramo izbirati med raznimi možnostmi. Ali kupiti klasično otroško posteljico, zibelko, košek ali katero drugo?

V prvi vrsti je zelo pomembno spoznati prednosti določenega modela otroške posteljice. Namreč, klasične otroške posteljice boste lahko sicer uporabljali dlje časa, kot zibelko ali košek, pa vendar lastnosti zibelke in koškov otroku omogočajo neverjeten občutek varnosti. Poleg tega so izredno prikupna možnost, katera polepša vsak prostor.

Ko se otrok rodi, potrebuje veliko spanca, zelo pomembno je tudi, da se počuti varnega. Zato so zibke in koški prilagojeni tovrstnim potrebam otroka. Zibelke omogočajo tudi možnost zibanja in so v uporabi že vrst let. Kar seveda ne pomeni, da je izbira katere druge otroške posteljice napačna. Mnogo staršev se tako najprej odloči za zibelko ali košek, po določenem času in, ko je otrok dovolj star, pa nastopi klasična otroška posteljica.

Prednosti otroške zibelke?

Otroške zibelke poznamo še morda iz svojega otroštva. Sicer niso bile tako posebne in prikupne kot so današnje, pa vendar se je njihova funkcija popolnoma ohranila.

Danes so na voljo različni modeli zibelk, ki so videt naravnost čudovito. Na voljo tudi v različnih barvah in dimenzijah, da jih lahko postavite v katerikoli prostor in, da se bodo odlično obnesle z ostalo opremo otroške sobe.

Prednosti zibelk so predvsem njihova praktičnost, saj so mobilne in jih lahko postavite kamorkoli. V primeru, da ne želite funkcije zibanja, jo enostavno onemogočite. Večina njih je na kolesih in tako je prenašanje še enostavnejše. So zelo privlačnega videza, udobne in otroku omogočajo neverjeten občutek varnosti. Primerne so predvsem nekaj naslednjih mesecev po rojstvu otroku.

Zibelke so popolnoma prilagojene potrebam otrok, z lastnostmi, ki so otroku prijazne. So izredno varne in zelo lepe, cena zibelk je tudi že zelo dostopna.

 

   

Prikazujem skupaj 1 izdelkov

 • NA ZALOGI

  Dežna prevleka za Športni Voziček MacLaren Triumph/Quest Sport

  Redna cena (z DDV): 40,12 €
   V košarico

  Dobavljivost: 1-3 dni

  Na zalogi pri nas v skladišču

   

Prikazujem skupaj 1 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...