VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Skiro

Ko smo sami bili otroci, so igračke bile popolnoma drugačne. Enolične in v primerjavi z današnjimi ne zabavne, pa vendar so nam pomenile vse. Takrat tudi ponudba ni bila tako pestra kot je danes.  Medtem, ko so danes na voljo razne igračke, s pomočjo katerih otrok, ne samo, da se igra in zabava, ampak se tudi razvija in uči. Če vzamemo za primer skiro. Koliko od nas ga je imelo? Morda smo ga videli, težko bi si ga pa privoščili,... Več

Skiro za otroke - kakovosten in funkcionalen - velika izbira blagovnih znamk, po dostopni ceni.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali si skiroji varni za uporabo otroka?

Skiro je otroško vozilo, ki v zadnjem času uspešno konkurira tudi tradicionalnemu kolesu. Vse pogosteje je to prvo darilo. Vendar, je tudi varen za otroka?

Za upravljanje skiroja, otrok ne potrebuje posebnih veščin in vsak otrokga praviloma zlahka obvlada. Vendar pa je seveda za varno uporabo nujna tudi primerna uporaba. To pomeni, da otrok skiro uporablja po navodilih proizvajalca ali prodajalca. V primeru, da gre za manjše otroke, je seveda priporočljiva tudi uporaba zaščitne opreme in nadzora odrasle osebe. Upoštevati je treba maksimalno obremenitev, skiro mora ustrezati velikosti in potrebam otroka ter njegovim sposobnostim. Namreč, nekateri otroci so že pri dveh letih pripravljeni za uporabo, medtem, ko bodo nekateri potrebovali nekoliko več časa.

Na varnost vplivajo tudi razni elementi, kateri povečujejo varnost, hitrost vožnje in ustrezna oblika ali primernost otrokovi starosti, višini in sposobnostim.

Izberite kakovosten skiro,ki bo prilagojen vašemu otroku in bo zaradi svoje funkcionalnosti celo rastel z njim.

Na kaj moramo biti še posebej pozorni pri nakupovanju?

Kadar kupujete otroku skiro, upoštevajte predvsem njegovo velikost in starost.

Nekateri skiroji so dodatno ojačani in stabilizirani, imajo odlična kolesa, kar dodatno poveča varnost uporabnika v tem pogledu. Proizvajalci preverjene, kakovostne opreme poskrbijo, da majhni kamenčki ali druge podobne ovire otroku med vožnjo ne predstavljajo težav.

Nekateri skiroji imajo možnost prilagajanja višine ročaja, tako da lahko rastejo z vašim otrokom. Kar pomeni, da ga lahko kupite in ga otrok uporablja vrsto let.

Sodobni otroški skiroji so oprema, ki so jo razvili strokovnjaki, z mislijo na udobje in varnost otroka.

Večina skirojev ima možnost da se zložijo in ga enostavno spravite tudi v prtljažnik. Vzamete ga lahko s seboj na družinski izlet ali počitnice.

Otrociga bodo uporabljali kot praktično prevozno sredstvo in zanimiv, moden pripomoček, zato izberite model, katerega bo videz ustrezal otroku.

Na mali Vragci vam nudimo vrsto različnih skirojev, za vse želje, potrebe in finančne zmožnosti.

Zakaj otroku kupiti skiro?

Skiro je vozilo, ki postaja vse bolj priljubljeno. Skiroji so tako na voljo v različici za odrasle in za otroke.

Tema o nakupu skiroja za otroka se lahko pojavi že, zaradi tega, ker je ta »moderen« in ga imajo prav vsi otroci. Tako ostaja stalni element urbane kulture. Pravzaprav, ker uporaba skiroja pravzaprav ne predstavlja nobenih ovir. Vse kar morate, je da izbiro modela prilagodite potrebam in zmožnostim otroka.

Argument za nakup skiroja, ki prepriča večino staršev, je dejstvo, da lahko otroka spodbudite k igri na prostem in, ker vožnja s skirojem pomaga pri razvoju otrokove gibljivosti. Hkrati pa skiro pomaga otroku do motorične koordinacije in ohranjanja ravnotežja.

Skiro je razmeroma varen, morebitni padci niso iz velike višine in niso tako siloviti kot pri drugih otroških prevoznih sredstvih.

So izredno praktično, varno in funkcionalno otroško prevozno sredstvo v mnogih pogledih.

   

Prikazujem skupaj 72 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  1. Trikolesnik Skiro Smart Trike Hulajnoga Scooter T1 + Svetleča kolesa LED + Torba - Roza

     

    Skuter Smart Trike T1 je bil ustvarjen z mislijo na najmlajše. Zasnovan je bil in izdelan tako, da lahko od petnajstega leta naprej enostavno razvijate veščine in gradite samozavest. Prej ko se dogodivščina začne, prej lahko postanete prvak!

    Pritrdljivi sedež spremeni Smart Trike T1 v ravnotežni tricikel. Zahvaljujoč tej rešitvi lahko malček izvaja ravnotežje. Patentiran sistem stabilizacije volana T-lock ohranja volan navpično za večjo varnost najmlajših uporabnikov. Gumijasti pokrov volana ščiti pred nenamernim zdrsom roke. Vse ima en cilj - naj se otrok navadi na skuter in si pridobi samozavest!

    Ko je vaš otrok udoben z vožnjo, lahko odklopite sedež. Gumirana ploščad za skuter vam nudi nekaj podpore med igranjem. Poleg tega prednja kolesa iz poliuretana zagotavljajo oprijem na skoraj vseh vrstah površin. Ta model je dodatno opremljen z LED-lučmi v kolesih, ki osvetljujejo med premikanjem. Poleg veselja do igre zagotavljajo dobro vidnost otroka.

    Vsak starš ve, da malčki rastejo vsako noč. Skuter Smart Trike T1 raste z otrokom! Teleskopsko nastavljiv volan omogoča prilagajanje višine trenutnim potrebam. Ko razvijate svoje sposobnosti, lahko izklopite sistem T-lock; po sprostitvi nagibne zapore se začne napredno smučanje v prostem slogu. V kompletu je tudi torba za prigrizke ali telefon, barvno prilagojena skuterju.

    Redna cena (z DDV): 125,01 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

  2. Skiro ZR WX107A - ZR Black

    Skiro ZR WX107A

    Skiro ZR WX 107A je odlična zabavna ideja tako za mlade kot za stare. Mladi bodo izboljšali občutek za ravnotežje in koordinacijo, medtem ko odrasli vedno bolj uporabljajo skuterje kot okolju prijazen način vožnje na delo.
    Zahvaljujoč nastavljivemu volanu lahko skuter enostavno prilagodite svoji višini. Hkrati bo vozilo sledilo višini vašega otroka, kar bo otroku omogočilo daljše uživanje v skuterju.

    Gumijasta kolesa zagotavljajo najvišjo kakovost vozne izkušnje. Imajo premere kar 200 milimetrov, zaradi česar lahko uspešno premagajo tudi tiste nekoliko manj enakomerne mestne pločnike.
    Kdor misli, da majhno ne vpliva na velike - komar ga ni nikoli ugriznil. Majhna noga skuterja ZR WX 107A vam bo omogočila, da parkirate kjer koli, ne da bi se naslonili na volan, npr. Ob steno (ni všeč vsem lastnikom stavb) ali ga postavili na umazana tla.

    Včasih je treba za vožnjo najprej priti tja. Vse, kar morate storiti, je, da zložite skuter. Zloži se "na polovico", poleg tega pa je mogoče odstraniti ročaje krmila. Tako boste lahko skuter enostavno postavili v prtljažnik.
    Zahvaljujoč priročnemu traku (priložen) in majhni teži lahko skuter ZR WX 107A enostavno prevažate tudi z močjo lastnih mišic.


    • Kolesa: pena

    • LED kolesa: ne.

    • Tip: dvokolesni

    • Okvir: aluminij

    • Nastavitev višine volana: Da

    • Zložljiv: Da
    Redna cena (z DDV): 75,72 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

  3. Trikolesni skuter z ljubkimi liki iz Disneyjevih pravljic SP0594-3496271000783-SP0594

    Trikolesni skuter z ljubkimi liki iz Disneyjevih pravljic o čudovitih princeskah je namenjen najmlajšim otrokom od 3. leta dalje. Ljubke barve bodo razveselile vsakega otroka. Lahkotnost konstrukcije in izdelave bo podprla razvoj ravnotežja ter zagotovila odlično in varno zabavo na svežem zraku. Zaradi lahkotnosti ga lahko vzamete kamor koli, še posebej za daljše sprehode. Nedrseča platforma in gumijasta, tiha kolesa zagotavljajo še več zabave. Nastavljivo krmilo bo otroku omogočilo dolgoročno uporabo skuterja. Dve kolesi, nameščeni na zadnji strani skuterja, zagotavljata varnost in boljši nadzor med vožnjo.
    Skuter Princess bo odlična alternativa za preživljanje prostega časa v primerjavi s televizorjem ali računalnikom.
    Razveselila bo vsakega otroka in je idealna za daljše sprehode.

    Tehnični podatki:
    - trpežen jekleni okvir
    - dolžina 57 cm
    - širina stopala skuterja 10,5 cm
    - dolžina stopala približno 30 cm
    - širina krmila 36 cm
    - nastavljiva višina krmila 63 cm do pribl. 70 cm
    - premer sprednjega kolesa 14 cm
    - premer zadnjega kolesa 12 cm
    - največja obremenitev 20 kg
    - nedrseča noga za skuter z grafiko Princess
    - teža skuterja približno 2,20 kg
    - skuter zelo stabilen
    - podoba vseh princes na volanu

    Skuter zelo dobre kakovosti, namenjen najmlajšim otrokom, ki se začnejo igrati z gibanjem na prostem. Izdelana iz visoko kakovostnih materialov. Lahek, trden z nastavljivo višino krmila. Ta model lahko postane odlično darilo za rojstni dan ali drugo priložnost.
    Skuter je zapakiran v ličen barvit paket z grafiko Princess.

    Redna cena (z DDV): 44,54 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

  4. Skiro Milly Mally Smart Mint - 5901761124484

    Scooter Smart


    Dvokolesni skuter z ergonomskimi dodatki. SMART ima profilirano in široko ploščad s protizdrsno plastjo, ojačano s kovinskim okvirjem. Inovativni, hitri sistem zlaganja bo popoln tako doma kot na potovanjih - zavzame malo prostora. Lahka in trdna konstrukcija zagotavlja varnost in udobje uporabe.

    Izdelek je 100% sestavljen - montaža ni potrebna.


    Značilnost:

    - Lahka in trdna, plastična ploščad (pristanek) - z nedrsečo površino na osnovi kovinskega okvirja.

    - Alu volan.

    - Inovativni sistem zlaganja.

    - posebna držala za zložene ročaje v volanskem drogu.

    - gumijasti nedrseči ročaji na volanu.

    - Nastavljiva višina volana na treh nivojih: 63,5 cm x 72,5 cm x 82,5 cm.

    - Gumijasta kolesa iz najkakovostnejšega PU materiala, ne drsijo in zagotavljajo ustrezen oprijem. PREDNJI: 145x24mm, ZADNJI: 120x24mm.

    - ABEC- 5 ležaji.

    - Blatnik na zadnjem kolesu kot zavora.

    - Razpon uporabniške teže do 100 kg.

    - Starost uporabnika nad 6 let.

    - Razpoložljive barve: ROZA, RDEČA, ZELENA, MODRA, MINT.


    TEHNIČNI PODATKI
    DIMENZIJE:
    Nastavljiva višina volana: 63,5-72,5-82,5 cm
    Širina volana - 36,5 cm
    Skupna dolžina - 66 cm
    Dolžina ploščadi - 29 cm (uporabno)
    Širina ploščadi - min.10 cm - maks. 14,5 cm
    Višina ploščadi od tal - 8 cm
    Premer kolesa - spredaj - 14,5 cm, zadaj - 12 cm


    PAKET:
    višina 25 cm;
    širina 15 cm;
    dolžina 75,5 cm;
    količina v škatli 1 kos
    teža z embalažo 4,03 kg;
    navodila za namestitev;
    garancija: 1 leto

    Redna cena (z DDV): 101,04 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

  5. Skiro Milly Mally Smart Blue - 5901761124507

    Scooter Smart


    Dvokolesni skuter z ergonomskimi dodatki. SMART ima profilirano in široko ploščad s protizdrsno plastjo, ojačano s kovinskim okvirjem. Inovativni, hitri sistem zlaganja bo popoln tako doma kot na potovanjih - zavzame malo prostora. Lahka in trdna konstrukcija zagotavlja varnost in udobje uporabe.

    Izdelek je 100% sestavljen - montaža ni potrebna.


    Značilnost:

    - Lahka in trdna, plastična ploščad (pristanek) - z nedrsečo površino na osnovi kovinskega okvirja.

    - Alu volan.

    - Inovativni sistem zlaganja.

    - posebna držala za zložene ročaje v volanskem drogu.

    - gumijasti nedrseči ročaji na volanu.

    - Nastavljiva višina volana na treh nivojih: 63,5 cm x 72,5 cm x 82,5 cm.

    - Gumijasta kolesa iz najkakovostnejšega PU materiala, ne drsijo in zagotavljajo ustrezen oprijem. PREDNJI: 145x24mm, ZADNJI: 120x24mm.

    - ABEC- 5 ležaji.

    - Blatnik na zadnjem kolesu kot zavora.

    - Razpon uporabniške teže do 100 kg.

    - Starost uporabnika nad 6 let.

    - Razpoložljive barve: ROZA, RDEČA, ZELENA, MODRA, MINT.


    TEHNIČNI PODATKI
    DIMENZIJE:
    Nastavljiva višina volana: 63,5-72,5-82,5 cm
    Širina volana - 36,5 cm
    Skupna dolžina - 66 cm
    Dolžina ploščadi - 29 cm (uporabno)
    Širina ploščadi - min.10 cm - maks. 14,5 cm
    Višina ploščadi od tal - 8 cm
    Premer kolesa - spredaj - 14,5 cm, zadaj - 12 cm


    PAKET:
    višina 25 cm;
    širina 15 cm;
    dolžina 75,5 cm;
    količina v škatli 1 kos
    teža z embalažo 4,03 kg;
    navodila za namestitev;
    garancija: 1 leto

    Redna cena (z DDV): 101,04 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

  6. Trikolesni Skiro Kidwell - RACE - Mint

    Trikolesni Kidwell RACE Skiro

    Dirka s skuterji Kidwell Balance otroku omogoča, da vadi občutek za ravnotežje in se že od malih nog navadi na vožnjo s skuterjem (3+). Malček bo samozavest pridobil po naključju, medtem ko se bo zabaval.
    Ergonomski ročaji krmila s svojo obliko preprečujejo nenamerno zdrs majhnega ročaja, zaradi česar malček ne bo izgubil nadzora nad skuterjem.

    Na široki ojačani platformi bo dojenček zaradi nedrseče površine imel ustrezno oporo in stabilen položaj.

    Druga zaščita je omejen polmer obračanja, ki zmanjšuje tveganje izgube nadzora nad smerjo vožnje.

    Smer vožnje nadziramo z nagibanjem (od tod tudi ime - ravnotežni skuter). Volan je izdelan iz aluminija, zaradi česar je lahek in trpežen. Ima tri višine; 67, 73 in 80 centimetrov, kar bo otroku omogočilo, da bo dlje užival v skuterju Racer.
    Hiter sistem zlaganja in majhna teža skuterja Race olajšata sprejem prtljažnika. Po zložanju lahko skuter tudi priročno shranite v garaži ali pod posteljo, čeprav če se otrok enkrat vozi - z njega ne bo kmalu sestopil.

    Na sprednji in zadnji strani skuterja so LED luči: spredaj bela luč, zadaj pa rdeča luč. Zahvaljujoč temu lahko bolje vidite, kam gre vaš otrok. Dodatne LED luči, nameščene na kolesih, bodo svetlejše, hitreje ko bo malček šel - to pomeni veliko zabave in zabave.
    Skuter je namenjen otrokom do 50 kilogramov

    Za otroke med 90 in 135 centimetri

    Za otroke, starejše od 3 let



    • Kolesa: pena

    • LED kolesa: Da

    • Tip: tricikel

    • Okvir: aluminij

    • Teža (kg): 3 kg

    • Nastavitev višine volana: Da

    • Zložljiv: Da
    Redna cena (z DDV): 73,60 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

  7. Trikolesni skiro Smart Trike Hulajnoga T3 + led kolesa + Torba modra 2+ - Mint - NA ZALOGI
    NA ZALOGI

    Trikolesni skiro Smart Trike Hulajnoga T3 + led kolesa + Torba modra 2+ - Mint - NA ZALOGI

    trikolesni skuter T3 + žareča LED kolesa + modra torba 2+

    Sistem T-lock, nameščen v Smart Trike T3, podpira prve korake malčka s skuterjem. Od drugega leta starosti lahko vaš otrok uživa v vožnji z volanom, ki je zavarovan pred nagibanjem. Sčasoma, ko razvijate svoje sposobnosti, se lahko sistem T-Lock odklene, kar omogoča, da se volan pri manevriranju rahlo nagne vstran. Tako boste lahko še bolj izpopolnili svoje sposobnosti in izkoristili ves potencial.
    Platforma in krmilo skuterja Smart Trike T3 so prekriti z gumo, zato ne zdrsne ali izgubi oprijema. Nožna zavora, nameščena zadaj, omogoča skoraj ustavitev, kar pozitivno vpliva tudi na varnost otroka. Poliuretanska kolesa zagotavljajo gladko in gladko vožnjo po skoraj vseh površinah.

    V kompletu je poleg skuterja Smart Trike T3 tudi barvno usklajena torba, dodatno okrašena s smešnim vzorcem. Uspešno bo prilegel prigrizke, pijačo ali telefon, potreben za nakupovanje ali rolkanje.

    • Barve: Mint

    • Kolesa: Pena

    • LED kolesa: Da

    • Tip: tricikel

    • Okvir: Kovinski

    • Nastavitev višine volana: št.

    • Zložljiv: Ne.
    Redna cena (z DDV): 110,26 €
     V košarico

    Dobavljivost: 1-3 dni

  8. Trikolesni Skiro CARBON PURPLE - 5903076302410

    Carbon je sodoben trikolesni skuter za otroke. Kot nalašč za 3-letnika, polnega energije, in 12-letnika, ki skrbi za svoje stanje. Skuter Carbon za otroke razvije občutek za ravnotežje in fizično moč. Sukanje se izvede z uravnoteženjem telesa. Ogljik je dobro narejen, zato bo še dolgo zabaven. Višino ročaja skuterja lahko prilagodite, največja obremenitev pa je do 60 kg. Obstajajo tudi dobrote. Gumijasta kolesa med vožnjo svetijo (dinamo! - baterije niso potrebne). Ročaj se ravno zloži - z otroškim skuterjem Toyz Carbon lahko udobno potujete.

    Kaj pridobite z izbiro Carbon skuterja za svojega otroka?

    - varna vožnja za vse - tri kolesa omogočajo enostavno ohranjanje ravnotežja tudi za najmlajše

    - priročen način obračanja - ravnotežje s celotnim telesom (ravnotežni skuter)

    - športni videz, ki spodbuja aktivno in veselo igro

    - še bolj zabavno - zahvaljujoč luči na kolesih, ki jih poganja dinamo

    - udobno prilagajanje višini otroka - zahvaljujoč tristopenjski nastavitvi višine ročaja

    - dolgoživost izdelka - trdna konstrukcija in visokokakovostni materiali zagotavljajo leta odlične zabave

    - jamstvo za varnost - skuter ima vse potrebne evropske certifikate EN71, EN60825

    - enostaven transport - ročaj zložen

    - hiter začetek - otroški skuter Carbon je po izvleku iz škatle pripravljen za vožnjo

    Redna cena (z DDV): 53,13 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

    Na zalogi pri dobavitelju

  9. FREE2M SKIRO ZIK ZAK UNI-3830064567303

    Skiro Zik zak s svetlobnimi učinki spodbuja gibanje, občutek za ravnotežje in motorične sposobnosti. 
    Skiro ima oblazinjena ročaja in tri kolesa. Ima po višini nastavljivo krmilo, ABEC-7 ležaje, aluminjasto podvozje ter osvetljena kolesa.
    Primeren je za otroke, starejše od 3 let. Maksimalna obremenitev skiroja je 50 kg. 
     
    Lastnosti:
    - krmilo je po višini nastavljivo,
    - ležaji: ABEC-7,
    - izdelan iz aluminija,
    - zložljiv,
    - maksimalna obremenitev: 50 kg,
    - primeren za otroke starejše od 3 let,
    - svetlobni efekti. 

     

    Redna cena (z DDV): 59,91 €
     V košarico

    Dobavljivost:

    Na zalogi pri dobavitelju

  10. Skiro - Kidwell Vento - Khaki

    Skuter za ravnotežje Kidwell Vento

    Kidwell Vento je ravnotežni skuter, ustvarjen posebej za najmlajše, ki jim pomaga razviti motorične sposobnosti in jih spodbuja k zunanji igri. Skuter je voden podobno kot rolkanje, saj se skuter nagiba vstran in se bo začel sukati, kar pomaga trenirati ravnotežje in koordinacijo.

    Skuter je izdelan iz trdnih in trpežnih materialov, ki zagotavljajo otrokovo varnost in veliko prevoženih cest med igranjem. Vgrajene LED luči v treh kolesih skuterja svetlejo intenzivneje, ko otrok pospešuje. Varnost dodaja po višini nastavljiv volan z gumijastimi ročaji in veliko nedrsečo ploščadjo, ki odpravlja nevarnost zdrsa med vožnjo. Zadnje kolo je dodatno opremljeno z nožno zavoro.

     

    Najpomembnejše lastnosti:

         Nastavitev višine volana,

         Ergonomski ročaji,

         Nedrseča platforma,

         Žareči barvni krogi

         Nožna zavora,

         ABEC-7 kolesni ležaji,

         Največja obremenitev do 50 kg,

         Nastavitev volana: 71 - 85 cm,

         Za otroke visoke 90 - 155 cm,

         Starost: 3+,

         Teža: 2,7 kg.
    Redna cena (z DDV): 55,79 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

    Na zalogi pri dobavitelju

  11. OTROŠKI SCOOTER NA TRI KOLESA SVETLEČI ROZA - 3850360096468

    Malčki ne bodo ločeni od tega otroškega skuterja.

    • osvetljena sprednja kolesa
    • zavorna funkcija
    • Mere: višina od tal do vrha do nastavljivega ročaja: 75 cm
    • dolžina: 52 cm
    Redna cena (z DDV): 36,00 €
     V košarico

    Dobavljivost: 4-7 dni

    Na zalogi pri dobavitelju

  12. Trikolesni Skiro Scootandride Highwaykick 3 LED Zložljiv z Svetlikajočimi kolesi - Kiwi

    Scootandride Highwaykick 3 LED - Zložljivi skuter

    Scootandride je nov trikolesni skuter za otroke, stare od 3 do 120 cm. V primerjavi z drugimi skuterji izstopa predvsem s svojo zasnovo - opremljen je z LED kolesi, ki med vožnjo svetijo. Skuter je lahek in zelo enostaven za upravljanje.

     

    Nastavitev višine volana
    Aluminijast ročaj omogoča nastavitev višine v treh nivojih, brez kakršnega koli orodja.

     

    Zložljivi sistem
    Skuter lahko zložite z enim samim gumbom, na zares majhno velikost, kar nam bo zagotovo olajšalo prevoz skuterja ali njegovo vstavljanje v prtljažnik.

     

    Sistem varnostne blazinice
    Saferty-Pad je posebna snemljiva blazinica, ki bo preprečila, da bi se vaš otrok prevrnil na neravnem terenu ali da bi se zataknil na kolesih.

    • Kolesa: umetna masa

    • LED kolesa: Da

    • Tip: tricikel

    • Okvir: aluminij

    • Teža (kg): 2,6

    • Nastavitev višine volana: Da

    • Zložljiv: Da
    Redna cena (z DDV): 162,78 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

    Na zalogi pri dobavitelju

  13. Skiro in Poganjalec - Scootandride Highwaykick 1 - 2v1 - 1-5 let + otroška čelada XXS-S 1-5 Let -Steel

    Scootandride Highwaykick 1 (2v1)

     

    Scootandride Highway 1 je nov, trikolesni skuter z inovativnim sedežem za otroke od enega leta, z možnostjo preoblikovanja v skuter do 5 let.

    Velikost in višino skuterja lahko edinstveno prilagodite svojemu otroku, samo z enim gumbom pa ga spremenite v standardno obliko (brez sedeža).

     

     

    Nastavitev višine sedeža
    Višino sedeža boste prilagodili velikosti vašega otroka, njegov najnižji položaj pa višini otroka, ki naredi prve korake - na višini 22,5 cm. Zato ga lahko otrok uporablja od starosti 12 mesecev.

     

    Nastavitev višine volana
    Aluminijast ročaj omogoča nastavitev višine na treh ravneh, brez uporabe orodja.

     

    Sistem 2 v 1
    Iz skuterja s sedežem za najmlajše ga lahko preprosto spremenite v skuter za starejšega otroka s samo enim gumbom.

     

    Sistem varnostnih blazinic
    Varnostna blazinica je posebna zložljiva blazinica, ki preprečuje, da bi se vaš otrok prevrnil na neravnem terenu ali se zataknil na kolesih.

    • Dodatne funkcije: Sedež


    • Kolesa: Plastika

    • LED kolesa: Ne.

    • Tip: tricikel

    • Okvir: polipropilen / jeklo

    • Teža (kg): 2,8

    • Nastavitev višine volana: Da

    • Zložljiv: Ne.

    Redna cena (z DDV): 240,87 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

    Na zalogi pri dobavitelju

  14. Skiro in Poganjalec - Scootandride Highwaykick 1 - 2v1 - 1-5 let + otroška čelada XXS-S 1-5 Let - Rose

    Scootandride Highwaykick 1 (2v1)

     

    Scootandride Highway 1 je nov, trikolesni skuter z inovativnim sedežem za otroke od enega leta, z možnostjo preoblikovanja v skuter do 5 let.

    Velikost in višino skuterja lahko edinstveno prilagodite svojemu otroku, samo z enim gumbom pa ga spremenite v standardno obliko (brez sedeža).

     

     

    Nastavitev višine sedeža
    Višino sedeža boste prilagodili velikosti vašega otroka, njegov najnižji položaj pa višini otroka, ki naredi prve korake - na višini 22,5 cm. Zato ga lahko otrok uporablja od starosti 12 mesecev.

     

    Nastavitev višine volana
    Aluminijast ročaj omogoča nastavitev višine na treh ravneh, brez uporabe orodja.

     

    Sistem 2 v 1
    Iz skuterja s sedežem za najmlajše ga lahko preprosto spremenite v skuter za starejšega otroka s samo enim gumbom.

     

    Sistem varnostnih blazinic
    Varnostna blazinica je posebna zložljiva blazinica, ki preprečuje, da bi se vaš otrok prevrnil na neravnem terenu ali se zataknil na kolesih.
    • Dodatne funkcije: Sedež


    • Kolesa: Plastika

    • LED kolesa: Ne.

    • Tip: tricikel

    • Okvir: polipropilen / jeklo

    • Teža (kg): 2,8

    • Nastavitev višine volana: Da

    • Zložljiv: Ne.
    Redna cena (z DDV): 240,87 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

    Na zalogi pri dobavitelju

  15. Trikolesni Skiro - Milly Mally Scooter Zapp Grey - 5901761126082

    Da bi zadovoljili potrebe naših najstniških otrok, smo ustvarili
    Trikolesni skuter ZAPP. Zaradi odstranljivega aluminijastega ročaja je izredno lahek,
    medtem ko bodo nedrseči ročaji s pokrovi zaščitili malega popotnika.
    Dodatna prednost, ki s povečanim oprijemom izboljša varnost, je platforma, prekrita s posebno nedrsečo prevleko in dvema jermenoma z izboklinami. Elegantna in očarljiva oblika doda moden vzorec v čudovitih pastelnih barvah.
    Skuter vadi motorične sposobnosti, moč in mišice nog ter skrbi za motorično koordinacijo.
    Zahvaljujoč temu se bo otrok pravilno in hitro razvil.
    Najpomembnejša prednost pa je zabava, ki jo ponuja otrokom.

    Značilnosti izdelka:
    Lahka in trdna, plastična ploščad (pristanek) - z nedrsečo površino;
    Ojačana jeklena konstrukcija ogrodja ploščadi;
    Lahek, odstranljiv aluminijast ročaj;
    Udobni nedrseči ročaji s pokrovi;

    NOVOST. Krmiljenje - 3 položaji prilagajanja funkcije obračanja koles - možnost; ključavnice za obračanje koles (brez funkcije uravnotežitve), naslednja - občutljivo ravnotežje telesa in naslednja - obračanje telesa;
    Nastavljiva višina ročaja, 2 nivoja, 61 in 66 cm;
    2 ročaja za ročaj skuterja - klik, ki se nahaja pod ploščadjo;
    Za stabilnost in varnost bo poskrbela formula trikolesnega skuterja;
    Gumijasta kolesa iz kakovostne plastike zagotavljajo primeren oprijem;
    ABEC- 5 ležaji;
    Žareča LED prednja kolesa;
    Največja obremenitev do 50 kg;
    Opremljen s torno zavoro - zadnji blatnik.
    Barva: ROZA, RDEČA, ZELENA, MODRA, ČRNA
    Starostno obdobje 3+

    TEHNIČNI PODATKI:
    Nastavljiva višina krmila 61-66cm;
    Širina volana je 28 cm;
    Dolžina: 55 cm;
    Širina ploščadi - 11,5 cm;
    Dolžina ploščadi - 31 cm;
    Višina ploščadi od tal - 6 cm;
    Premer sprednjih koles - 12 cm;
    Premer zadnjega kolesa - 8 cm;
    Največja obremenitev do 50 kg;
    Teža izdelka 2,24 kg;
    Standard EN71.

    PAKET:
    Višina 14,5 cm
    Širina 26,5 cm
    Dolžina 56 cm
    Količina v škatli: 1 kos.
    Količina v zbirni škatli: 4 kos
    Barvna škatla
    Teža z embalažo 2,65 kg
    Navodila za namestitev
    Garancija: 1 leto

    Redna cena (z DDV): 74,75 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

    Na zalogi pri dobavitelju

  16. Trikolesni Skiro Milly Mally Scooter Boogie Orange - 5901761127560

    Ko je kolesu že dolgčas ...
    Čas je, da začnete svojo pot v čarobni pustolovski svet ...
    Skuter BOOGIE, ki bo vašemu otroku omogočil najboljši začetek v svetu pustolovščin.

    Za zadovoljevanje potreb najstniških otrok smo ustvarili trokolesni skuter BOOGIE SCOOTER.
    Popolna rešitev za aktivne družine Smyk, ki so nenehno na poti.

    Kaj je BOOGIE SCOOTER? Rešitev za minimaliste - MillyMally :), ki cenijo udobje in preprostost v sodobni obliki. Predstavljeni trikolesni skuter za otroke bo všeč vsakemu malemu ljubitelju skuterjev. Omogoča popolnoma intuitivno vožnjo zahvaljujoč telesno uravnoteženemu upravljanju.

    Popolnoma uravnotežen in stabilen, zaradi česar je varen za uporabo. Poleg tega je zaradi možnosti zlaganja ročaja (brez orodja in v nekaj sekundah z enim samim gumbom) skuter zelo priročen za transport in prenašanje.

    Pisane in svetleče LED luči na kolesih popestrijo vožnjo in naredijo zabavo v vožnji še bolj zabavno.

    ZNAČILNOSTI IZDELKA:

        Lahka in trdna konstrukcija (aluminij, ojačana plastika)
        Ročaj ročaja je izdelan iz mehkega in prijetnega materiala, ki preprečuje drsenje roke
        Krmiljenje - obračanje deluje na principu telesnega ravnovesja
        4-stopenjska nastavitev višine ročaja z dodatno sponko
        Nedrseča platforma
        Opremljen z zavoro - zadnji blatnik
        Ležaj: ABEC-7
        Svetlobna sprednja kolesa: PU 120 * 30 mm
        Inovativno žareče dvojno zadnje kolo: PU 80 * 24,5 mm
        Gumijasta kolesa za tiho vožnjo, izdelana iz kakovostnega gumijastega materiala za tiho vožnjo in pravilen oprijem
        Stabilnost in varnost bo zagotovljena s formulo trikolesnega skuterja
        Privlačen, eleganten dizajn
        Na voljo v 6 fantastičnih, energičnih barvah: roza, rdeča, zelena, modra, oranžna, črna
        Največja obremenitev do 50 kg
        Starostni razred 3+

     

    TEHNIČNI PODATKI:

        Višina 70,7-80,6 cm
        Dolžina 59 cm
        Širina 25 cm
        Premer kolesa: spredaj - 12 cm, zadaj - 8 cm
        Največja obremenitev do 50 kg
        Teža 3 kg

     

    VELIKOST PAKETA:

        16,6 cm visoko
        Širina 27,7 cm
        Dolžina 60,8 cm

        Količina v škatli: 1 kos.
        Teža z embalažo 3,4 kg
        Navodila za namestitev
        Garancija: 1 leto

    Redna cena (z DDV): 74,75 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

    Na zalogi pri dobavitelju

  17. Trikolesni Skiro - Milly Mally Scooter Magic Blue-Green - 5901761125139

    Ko je kolo že dolgočasno ...
    Čas je, da začnete svoje potovanje v čarobni svet pustolovščin ...
    Magic Scooter, ki bo vašemu otroku omogočil najboljši začetek na svetu avantur.

    Da bi zadovoljili potrebe naših najstniških otrok, smo ustvarili trikolesni skuter MAGIC SCOOTER.
    Popolna rešitev za aktivne Smyke, ki so ves čas v gibanju.

    Kaj je ČAROBNI SKUTER? Rešitev za minimaliste - MillyMally -sts), ki v sodobni obliki cenijo udobje in preprostost.

    Značilnosti izdelka:

        Lahka in trdna konstrukcija (aluminij, steklena vlakna, PVC)
        Udobni ročaji
        Krmiljenje - obračanje deluje po principu ravnovesja telesa
        Nastavljiva višina ročaja
        Za stabilnost in varnost bo poskrbela formula trikolesnega skuterja
        Starostno obdobje 3+
        Žareča sprednja kolesa
        Največja obremenitev do 50 kg
        Opremljen z zavoro - zadnji blatnik
        Kolesa iz kakovostne plastike zagotavljajo ustrezen oprijem

     
    TEHNIČNI PODATKI

        Višina 67-90 cm
        Dolžina 58 cm
        Širina 25 cm
        Premer koles: spredaj - 12 cm, zadaj - 10 cm
        Največja obremenitev do 50 kg
        Teža 3,18 kg


    PAKET:

    Mere:

        Višina 30,5 cm
        Širina 16,5 cm
        Dolžina 60 cm

     
    Količina v škatli: 1 kos
    Teža z embalažo 3,61 kg
    Navodila za namestitev
    Garancija: 1 leto

    Redna cena (z DDV): 78,50 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

    Na zalogi pri dobavitelju

  18. Otroški SKIRO Scootandride Highwaykick 2 Lifestyle Hulajnoga s prostorom za shranjevanje - Roza

    Scootandride Highwaykick 2 Lifestyle

    Balance SKIRO z lahkimi kolesi in odsevno palico

    odsevno jeklo 

    Redna cena (z DDV): 132,42 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

    Na zalogi pri dobavitelju

  19. Skiro Milly Mally Smart Pink - 5901761124521

    Scooter Smart


    Dvokolesni skuter z ergonomskimi dodatki. SMART ima profilirano in široko ploščad s protizdrsno plastjo, ojačano s kovinskim okvirjem. Inovativni, hitri sistem zlaganja bo popoln tako doma kot na potovanjih - zavzame malo prostora. Lahka in trdna konstrukcija zagotavlja varnost in udobje uporabe.

    Izdelek je 100% sestavljen - montaža ni potrebna.


    Značilnost:

    - Lahka in trdna, plastična ploščad (pristanek) - z nedrsečo površino na osnovi kovinskega okvirja.

    - Alu volan.

    - Inovativni sistem zlaganja.

    - posebna držala za zložene ročaje v volanskem drogu.

    - gumijasti nedrseči ročaji na volanu.

    - Nastavljiva višina volana na treh nivojih: 63,5 cm x 72,5 cm x 82,5 cm.

    - Gumijasta kolesa iz najkakovostnejšega PU materiala, ne drsijo in zagotavljajo ustrezen oprijem. PREDNJI: 145x24mm, ZADNJI: 120x24mm.

    - ABEC- 5 ležaji.

    - Blatnik na zadnjem kolesu kot zavora.

    - Razpon uporabniške teže do 100 kg.

    - Starost uporabnika nad 6 let.

    - Razpoložljive barve: ROZA, RDEČA, ZELENA, MODRA, MINT.


    TEHNIČNI PODATKI
    DIMENZIJE:
    Nastavljiva višina volana: 63,5-72,5-82,5 cm
    Širina volana - 36,5 cm
    Skupna dolžina - 66 cm
    Dolžina ploščadi - 29 cm (uporabno)
    Širina ploščadi - min.10 cm - maks. 14,5 cm
    Višina ploščadi od tal - 8 cm
    Premer kolesa - spredaj - 14,5 cm, zadaj - 12 cm


    PAKET:
    višina 25 cm;
    širina 15 cm;
    dolžina 75,5 cm;
    količina v škatli 1 kos
    teža z embalažo 4,03 kg;
    navodila za namestitev;
    garancija: 1 leto

    Redna cena (z DDV): 101,04 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

    Na zalogi pri dobavitelju

  20. Otroški Skiro Milly Mally Little Star Red - 5901761122886

    Utripajoča, utripajoča zvezdica, Kako se sprašujem kaj si...

    Ko se mali raziskovalec odpravi osvajati svet ...

    Skuter LITTLE STAR se bo prilagodil starosti in potrebam otroka.

    Zvezdica bo vašemu otroku dala najboljši začetek. Da bi zadovoljili potrebe naših "Mahih zvezd", smo ustvarili trikolesni skiro LITTLE STAR, ki spada v družino izdelkov GROW UP - raste z otrokom. Popolna rešitev za aktivne dojenčke, ki so nenehno v gibanju. Kaj je mala zvezda? Ni le skiro, je tudi vožnja za otroke od drugega rojstnega dne, ampak bo šel v korak z otrokom v naslednjih fazah razvoja ... . LITTLE STAR 3 v 1 rešitev za minimaliste… MillyMallists), ki cenijo udobje in preprostost v sodobni obliki.

    LITTLE STAR v 3 korakih:

    Kolesarjenje za otroka - zahvaljujoč uporabi dvojnih koles spredaj in ročaju za starša bo kot nalašč za učenje vožnje prvega "kolesa", ki bo sčasoma postal skiro,

    Samostojno ravnotežno kolo za aktiven Smyk - popolno za otroka, ki se pogumno poda v svet (maksimalna obremenitev 20 kg),

    Skuter za Junior - poskrbel bo za veliko zabave, je odlična rešitev za aktivno preživljanje časa.

    Nosilnost 50 kg. Značilnosti izdelka: lahka in trdna konstrukcija (aluminij, steklena vlakna, PVC) nadzor ročaja - za starša ojačitev sedeža z dodatnim "okvirjem" udobniročaji krmiljenje - obračanje deluje po principu rahlega nagiba 3-stopenjska nastavitev višine ročaja udoben, mehak, oblikovan sedež trikolesni skuter (vozilo) zagotavlja stabilnost starostni razpon 2+ trpežna in nedrseča platforma opremljen z zavoro - zadnji blatnik sprednja svetleča kolesa kolesa iz kakovostne plastike (gume) zagotavljajo ustrezen oprijem in tiho vožnjo

    TEHNIČNI PODATKI DIMENZIJE: višina 79-100 cm dolžina 57 cm širina 27 cm višina sedeža od tal 27 cm premer koles: spredaj - 12 cm, zadaj - 10 cm največja obremenitev za kolo do 20 kg, skuterji do 50 kg teža 4,1 kg

    PAKET: višina 28 cm širina 16,5 cm dolžina 60,5 cm količina v škatli: 1 kos teža z embalažo 4,6 kg navodila za namestitev 

    Redna cena (z DDV): 82,26 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

    Na zalogi pri dobavitelju

   

Prikazujem skupaj 72 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...