VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Električni Skiro

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali si električni skiroji varni za uporabo otroka?

Električni skiro je eden najbolj izstopajočih nakupov v zadnjem času. Z njegovo pomočjo hitro in enostavno pridete na cilj.

Električni skiroji so idealna možnost tudi za večje otroke, da preživijo čas zunaj. Nudijo jim veliko avtonomijo.

Ne zanemarite, da je zaščita otroka s čelado in ščitniki ključna.

Da se izognete neprijetnim presenečenjem, nadzirajte, kako otroci uporabljajo električni skiro

Poleg tega je treba otroke opozoriti,  da se morajo obnašati primerno. Tako med vožnjo ne morejo uporabljati mobilnega telefona ali nositi slušalk. Ob slabi vidljivosti in ponoči se priporoča odsevnike. Upoštevanje teh priporočil pomeni tudi večjo varnost in udobje vožnje.

Električni skiroji so ob primerni uporabi popolnoma varna prevozna sredstva. Imajo testirane varnostne sisteme ter nudijo veliko odpornost. Varni sistemi zaviranja in pospeševanja ter širok nabor orodij in pripomočkov, so odličen način za vožnjo, katera je popolnoma prilagojena uporabniku.

Vsaka stvar je lahko prednost, če jo le uporabljamo po predpisih in priporočilih.

Na kaj moramo biti še posebej pozorni pri nakupovanju električnega skiroja?

Večina proizvajalcev skirojev priporoča uporabo od 8. leta dalje . Za skiroje z motorji 500 W ali več je priporočljiva starost nad 12 let.

Preverite, če je vzdrževanje električnega skiroja optimalno. Pomembno je, da je električni skiro redno vzdrževan , kar pomeni, da so zavore in kolesa v brezhibnem stanju. Baterija naj bo dobro napolnjena, zato da skiro deluje pravilno in hkrati varno.

Preverite, če je električni skiro s certifikatom, kateri je že pokazatelj standarda kakovosti in varnosti.

Pri nakupu lahko upoštevate nekatere lastnosti, med katerimi so:

-         varnost (robustne pnevmatike, sistem za pospeševanje v ročaju ter zaviranje spredaj in zadaj, sistem osvetlitve tako spredaj kot zadaj).

-         Hitrost.

-         Udobje.

-         Ustrezna teža.

-         Enostavno shranjevanje ali zlaganje.

Ker so primerni za odrasle in za otroke, upoštevajte maksimalno obremenitev. Obstaja veliko različnih modelov električnih skirojev, primernih za vsakega člana družine.

Zakaj kupiti električni skiro?

Otroci so pozorni na vse in zdaj, ko po ulicah kroži toliko električnih skirojev, bo najverjetneje naslednje darilo, katerega si bo želel, električni skiro. Sploh v kolikor je dovolj star za uporabo le tega.

Pomembno je vedeti, da ta ni le igrača. Je vozilo.

Njihova zasnova je preprosta. Z električnimi skiroji se lahko premikate veliko udobneje in hkrati zabavno ter hitreje.Odhod iz točke A na točko B še nikoli ni bil tako eleganten kot z električnim skirojem. Skiro bo postal praktično in uporabno orodje, ki pomaga izboljšati vsakodnevne rutine. Odslej lahko prispete veliko prej ter brez težav parkirate.

Opremljeni so z baterijami, ki omogočajo vsa vaša dnevna potovanja. Ko baterijo napolnite, boste imeli dovolj avtonomije za potovanje do 25 kilometrov in s hitrostjo, ki vam omogoča hitro in varno doseganje cilja.

Vsekakor imajo električni skiroji veliko prednosti, katere mnogokateri posameznik ali posameznica dandanes tako radi izkoriščamo.

   

Prikazujem skupaj 2 izdelkov

 • Električni skiro Bird - Air silver

  Redna cena (z DDV): 599,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 1-3 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Bird električni skiro - bird one electric rose

  Redna cena (z DDV): 1.199,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 1-3 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

   

Prikazujem skupaj 2 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...