Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Avtomobili Poganjalci

Poganjalec avto je primeren predvsem za mlajše otroke, na voljo so tudi takšni, ki so primerni za otroke, kateri še niso shodili in so odlična pomoč pri pridobivanju raznih sposobnosti koordinacije ter pravšnja opora. Avto poganjalec predstavlja tudi odlično zabavo, saj omogoča različne funkcije. Nekateri imajo svetlobne in zvočne učinke, kar še je dodatna prednost. Zelo priljubljen in kakovosten je Bobby car. Poganjalec... Več

Poganjalec avto je varen poganjalec, za prve korake in aktivno igro.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali je pomembno, da je avtomobil poganjalecpriznane blagovne znamke?

Priznane blagovne znamke v osnovi zagotavljajo kakovostne izdelke. Seveda to ne pomeni, da izdelki ne tako znanih blagovnih znamk niso kakovostni. Zato je dobro, da se odločite tudi na podlagi funkcij. Torej, če kupujete avtomobil poganjalec, kaj točno želite, da ta nudi?

Morda želite glasbene in svetlobne učinke? Morda večjo možno obremenitev? Ali pa posebno blagovno znamko? Na Mali Vragci je ponudba zelo pestra in obsežna in so na voljo kakovostni poganjalci avtomobilčki, tako priznanih blagovnih znamk, kot tistih malo manj. Igračka ali pripomoček, kateri ima tako posebne prednosti in nad katerimi se najmlajši navdušujejo bo v uporabi nekaj mesecev. Z njim se bo otrok igral in zabaval, hkrati pa bo osvajal razne sposobnosti.

Torej, bodisi kakovosten poganjalček priznane blagovne znamke ali kakovosten poganjalec manj priznane blagovne znamke – bistvo je, da izpolnjuje vaša pričakovanja in se dopade otroku. Le tako lahko rečemo, da je nakup bil uspešen.

Kateri avtomobil poganjalec naj kupim?

Veliko je otroške opreme, katera je v pomoč otrokom, da enostavneje in hitreje obvladajo določene stvari. In veliko tovrstne opreme zelo dobro pride tudi staršem, saj jim pomaga pri vsakdanji negi in skrbi za otroka.

Recimo, kadar se otrok že začne postavljati na svoje noge, že sedi sam in je tik pred tem, da shodi, mu običajno kupimo avtomobil poganjalec.

Avtomobili poganjalci so tako odlična igračka in hkrati tudi pripomoček, ki otroku pomaga osvojiti ravnotežje ter druge motorične sposobnosti. Zato se starši običajno odločimo za nakup enega od teh in nam je ta odločitev že popolnoma samoumevna. Kar pomeni, da so starši prepoznali velike prednosti in koristi.

Vse igračke in otroška oprema na Mali Vragci ustreza standardom in visokim zahtevam kakovosti, da je vsak izdelek primeren in se bodo avtomobili poganjalciločili zgolj po videzu in funkcijam. Zato izberite model, za katerega menite, da bi najbolje ustrezal potrebam vaših najmlajših.

Za koliko stare otroke je primeren avtomobil poganjalec?

Ali se vaš otrok že postavlja na noge? Že zna sam sedeti? Je morda tik pred tem, da shodi, vendar se mu nikakor še ne uspe spustiti? Potem bo vaš otrok namesto hojice potreboval avtomobil poganjalec.

Avtomobili poganjalci so pravzaprav pripomoček, kateri služi kot igračka in so mlajšim otrokom zelo zanimivi. Običajno so uporabni med 10imi in 18imi meseci. Ker so pa otroci medsebojno zelo različni, pa se uporaba prilagaja otrokovim potrebam. To pomeni, da če ga vaš otrok uporablja tudi kasneje, nič hudega.

Starost je sicer kazalnik, ali je nekaj primerno za otroka, ali ne. Se pa upošteva predvsem, da otrok mlajši od določene starosti ne uporablja izdelkov, katere bi lahko uporabljal napačno, se posledično z njimi poškodoval, ipd. Sicer so izdelki za mlajše otroke primerni uporabi mlajših otrok in tako skorajda ni bojazni, da bi kakorkoli lahko prišlo do napačne uporabe.

Avtomobili poganjalci so izredno zabaven pripomoček ali igračka, saj lahko imajo različne funkcije, katere otroci tako radi vidijo ali slišijo.

5/5 - (6 ocen) | Dodaj oceno
Avtomobili Poganjalci

   

Prikazujem skupaj 92 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

   

Prikazujem skupaj 92 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...