Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Nogomet

Nogomet je zelo priljubljen šport, predvsem med pripadniki močnejšega spola. Nad nogometom se navdušujejo tudi otroci in nekako lahko opazujemo to zanimanje že precej hitro. Ne glede na to, ali otrok ali odrasli profesionalno igra nogomet ali pa zgolj ljubiteljsko, sta nogometna žoga in gol osnovna pripomočka igre. Kakovostne nogometne žoge so vsekakor odlična izbira, zato vam v naši spletni trgovini nudimo možnost nakupa... Več

Nogometna žoga in gol, za različne starostne skupine - otrok in odraslih.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj priporočajo Mali Vragci za male nogometaše?

Mali Vragci spletna trgovina ponuja vrsto zanimive, uporabne in zabavne opreme za otroka. Tako nujno potrebne, kot priporočljive ali pa le tiste, ki je po želji. Vsekakor se trudimo zagotoviti opremo najboljše kakovosti in od preverjenih dobaviteljev.

Tako omogočamo tudi nakup opreme za nogomet za mlajše ali starejše otroke. Ne glede na želje in pričakovanja, na voljo so goli različnih dimenzij in nogometne žoge.

Mali Vragci priporočajo in sporočajo vsem najmlajšim in nekoliko večjim nogometašem, da ne odnehajo ter svojo igro spodbujajo. Želijo jim na njihovi poti veliko uspeha, dotlej pa priporočajo opremo, s pomočjo katere bodo majhni koraki prešli v velike.

Vztrajanje je pot k uspehu in le uspešni vedno, koliko energije je potrebno vložiti v nekaj. Kadar pa imaš vse kar potrebuješ, je veliko enostavneje. Za nogomet ni potrebno veliko, kadar je prisoten talent. Le gol, žoga in čas namenjen igri.

Kateri komplet za nogomet kupiti?

Za nogomet potrebujete gol in nogometno žogo, lahko tudi dres, primerno obutev, morda ščitnike, ipd. V osnovi pa sta gol in žoga povsem dovolj. In zagotovo nas ne preseneča, da na vse več vrtov, kjer odraščajo otroci, predvsem fantki, stojijo goli in nekje v kotu tudi nogometna žoga. Namreč, nogomet je izredno priljubljen šport, zato se tudi otroci začnejo hitro navajati nanj.

Kadar otrok pokaže interes zanj, mu brž kupimo kakšen kos oblačila, morda tudi obutev, ne sme pa manjkati gol in žoga. Mali Vragci omogočajo nakup odlične, kakovostne opreme za nogomet, med katero sta nogometna žoga in tudi gol, obvezna oprema.

Goli so na voljo v raznih velikostih, prav tako tudi žoge. Koliko prostora mu lahko namenite, kako velik je torej vaš vrt? Koliko star je otrok? Zagotovo so ti podatki tisti, ki najbolj vplivajo na odločitev, kateri komplet kupiti.

Zakaj nogomet?

Nogomet je danes med najbolj priljubljenimi športi. Spremljajo ga tako odrasli, mladostniki, kakor tudi otroci.

Nad nogometov se predvsem fantje začnejo navduševati relativno hitro v otroštvu. Čeprav tudi deklic ne manjka.

Če iščete darilo za fantka, se zagotovo spomnite tudi nogometne žoge, dres in tudi gola. Sploh, če veste, da ima otrok nogomet rad. Morda ga celo trenira. Kakorkoli, gre za izbiro, s katero zagotovo ne  boste zgrešili.

Je tudi šport pri katerem porabi igralec kar nekaj energije, tako da služi tudi kot odlična vadba. In je tudi za otroke priporočljiv.

Spodbujanje interesentov k nogometu, z nakupom opreme za nogomet, je odlična naložba za otroka. Morda bo pa nekega dne nogomet njegova služba. Kakorkoli, vsak šport ima svoje prednosti, tudi pri nogometu ni nič drugače, zato je prav, da otroka spodbujamo, kadar ga nogomet resnično veseli. Izbira je velika, kateri kosi menite, da bi razveselili vašega malčka?

   

Prikazujem skupaj 20 izdelkov

 • Namizni Nogomet Nr 1 - 620302 - Smoby

  Redna cena (z DDV): 272,10 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Nogometni gol z žogo in črpalko - Football Sport 3 delni - 0000000422 - Woopie

  Redna cena (z DDV): 41,92 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • NA ZALOGI
 • NA ZALOGI
 • NA ZALOGI
 • NA ZALOGI
 • NA ZALOGI

   

Prikazujem skupaj 20 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...