VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Namizni Tenis

Nekoč smo namizni tenis igrali drugje, kjer se nam je pokazala priložnost zanj. Pa vendar, priljubljenost in visoko povpraševanje je povečalo ponudbo in so nam tako mize za namizni tenis na voljo za nakup, za domače prostore. Izredno priljubljen šport, kateri omogoča obilico pozitivnih učinkov na igralce. Le kdo še ni pomahal s ping pong loparji? Smeh in zabava, ki pomaga, da odmislimo vsakdanjik in vse težave, katere nas morda... Več

Miza za namizni tenis je sedaj ugodno lahko tudi del vašega doma.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali je vredno kupiti komplet za namizni tenis?

Kako pogosto igrate namizni tenis? Običajno si ga privoščimo na dopustu. Zakaj je temu tako, pravzaprav niti ni pomembno, se pa zelo radi preizkusimo v njem. Odgovor navdušencev bo seveda drugačen in ne bo le zgolj na dopustu, pač pa precej bolj pogosto.

Torej, pomembno je, da ga vsi enako radi igramo. To pomeni, da bi si morali omisliti mizo za namizni tenis kar doma?

V kolikor imate možnost in vam je namizni tenis sprostitev, zagotovo. Še nedolgo nazaj je komplet za namizni tenis imel visoko ceno, povečanje povpraševanja je botrovalo temu, da se je ponudba začela večati in so danes že kompleti cenovno dostopni, kar je seveda velika prednost.

Poleg sprostitve in zabave, namizni tenis omogoča tudi druženje s prijatelji ter aktivno preživljanje prostega časa.

Kam jo boste postavili? Koga boste povabili na partijo? Se vam že porajajo vprašanja? Kdo bi se pa uprl namiznemu tenisu?

Katero mizo za namizni tenis kupiti?

Kadar se odločate za nakup mize za namizni tenis, razmislite najprej o prostoru, katerega imate na voljo za postavitev. Torej, v prvi vrsti mora ustrezati velikost mize.

Potem se boste morali odločiti tudi za ustrezno blagovno znamko ali proizvajalca. Morda vam to ne bo povzročalo preglavic in že veste, kaj izbrati. V kolikor pa niste prepričani, pa se priporoča, da se odločite za kakovostno mizo. Navsezadnje jo boste kupili sedaj in uporabljali še lep čas.

Enostavno, kupite mizo, ki bo popolnoma ustrezala vašim potrebam in pričakovanjem. Tudi finančnim zmožnostim. Ponudba je dokaj velika in se zagotovo najde takšna, ki se bo skladala z vašimi željami.

Namizni tenis je odličen način za prijetno preživljanje časa. S pomočjo namiznega tenisa boste zagotovo odmislili vse skrbi in se hkrati tudi zelo sprostili. In prav to je namen – v današnjem času, ko je tempo življenja tako hiter, je najpomembneje najti možnost, katera bi nas popolnoma sprostila in pomagala produktivno preživeti prosti čas, po možnosti v družbi prijatelja.

Zakaj se odločiti za nakup mize za namizni tenis?

Za namizni tenis potrebujete le ustrezno mizo in dva loparja ter žogico. To že vse vemo. Morda pa nismo vedeli, da so danes cene za komplet zelo dostopne, kar je prednost predvsem za velike ljubitelje namiznega tenisa.

Naslednja prednost je, da pri namiznem tenisu igramo z nasprotnikom, torej potrebujemo še eno osebo, s katero bomo skupaj preživeli ta čas. Pomeni, aktivno in zabavno druženje.

Produktivno preživljanje časa omogočajo prav vse športne aktivnosti. Kadar pa lahko nekatere prenesemo tudi v lasten dom, toliko bolje. Tako kot na primer namizni tenis. Danes je že miza za namizni tenis prisotna v več domov in lahko domači pogosto igrajo, praktično kadarkoli.

Razlogov, zakaj kupiti mizo za namizni tenis, je toliko, kolikor je oseb, katere razmišljajo v to smer. Torej, vsak od nas bo našel razlog, zakaj jo želi ali celo potrebuje. In vsak razlog je upravičen, vse dokler prinaša zadovoljstvo nekomu.

   

Prikazujem skupaj 6 izdelkov

  • NA ZALOGI

    Lopar za namizni tenis 1/1 - 3850223224038 - 22-403000

    Redna cena (z DDV): 3,14 €
     V košarico

    Dobavljivost: 3-4 dni

    Na zalogi pri nas v skladišču

  • NA ZALOGI

    SPONETA ŽOGICE ZA NT 1 STAR - 1STAR - 4013771139165

    Redna cena (z DDV): 7,90 €
     V košarico

    Dobavljivost: 1-3 dni

    Na zalogi pri nas v skladišču

  • Leseni PING PONG loparji + 3 žogice, pokrov-10479

    Redna cena (z DDV): 6,77 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

    Na zalogi pri dobavitelju

  • KOLEBNICA - Roza metulj diode -10482

    Redna cena (z DDV): 6,79 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

    Na zalogi pri dobavitelju

  • Set za namizni tenis, loparji za namizni tenis, mreža s 5 žogicami -10480

    Redna cena (z DDV): 18,98 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

    Na zalogi pri dobavitelju

  • Loparji za namizni tenis 3 žogice - 102171

    Redna cena (z DDV): 7,05 €
     V košarico

    Dobavljivost: 10-16 dni

    Na zalogi pri dobavitelju

   

Prikazujem skupaj 6 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...