Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Razna Igrala

Otroška igrala se močno razlikujejo od igral nekoč. Od tistih, katerih smo poznali mi, ko smo bili otroci. Danes lahko občudujemo številna igrala, ki so tako zanimiva in zabavna, da velikokrat pritegnejo tudi pozornost odraslih. Nemalokrat se morda zalotimo pri občudovanju raznih igral in tudi pri igri. Predvsem zunanja igrala so zabavna. Kakor hitro se prikaže sonce, smo kot čebele. Zadržujemo se zunaj, kar je seveda popolnoma smiselno, glede... Več

Otroška igrala, varna za uporabo, primerna za različne starostne skupine.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali so vsa zunanja igrala enako zanimiva?

Da in ne. Nekateri otroci se bodo navduševali nad tobogani ali trampolini. Morda le za gugalnico? Potem bodo otroci v določenem obdobju največ časa preživeli v peskovniku. Kje se najraje igrajo vaši otroci?

Vsa igrala so sicer enako zanimiva, pa vendar ne vsem otrokom enako. Kaj to pomeni? To pomeni, da bo gugalnica zelo zanimiva za določene otroke, medtem, ko jih tobogan ne bo prepričal. Bodo pa drugi otroci navdušeni nad toboganom in nad gugalnico ne. Pomeni, da sta tako tobogan, kakor gugalnica zanimivo igralo, pa vendar ne za vse enako.

In to ni nič narobe, pravzaprav je tako prav, da lahko vsak med možno izbiro izbere tista igrala, ki so njegovim potrebam in željam najbolj primerna. Igralo, katero bo prineslo največ zadovoljstva, veselja, zabave, prijetnega počutja, sreče, itd.

Ko se odločate za ustrezna igrala, se odločite za tista, ki so otrokom najbolj zanimiva.

Katera zunanja igrala kupiti otroku?

Zunanjih igral je veliko in, če bi želeli namestiti vsa na lasten vrt, bi zagotovo bilo preveč. Ne samo, ker bi zavzela toliko prostora, pač pa tudi zato, ker se otrok zagotovo ne bo igral prav z vsemi enako.

Tako, ko izbirate, predvsem pomislite na igrala, ki so pri vašem otroku zbudila pozornost. Morda otrok takoj teče na gugalnico, kasneje se druži z drugimi otroci v peskovniku, se spušča po toboganu, itd. Izbirajte igrala, katera so mu zanimiva, saj boste le tako dosegli cilj in bodo igrala v uporabi. Zaradi česar bo otrok čas veliko raje preživljal zunaj in se igral. Hkrati pa bo aktiven.

Dobro je tudi, če upoštevate starost otroka in njegove sposobnosti. Namreč, četudi je morda otrok dovolj star za določeno igralo, bo zanj neuporabno. Ali pa, če bi premajhnega otroka postavili na igralo, na katerem bi se poškodoval. V vsakem primeru, ne glede na izbiro in starost, je nujno, da otroka poučimo o primerni rabi in uporabi igrala.

Zakaj otroku kupiti razna igrala za zunanjo uporabo?

Spodbujanje igre na prostem in preživljanja časa na prostem, je zelo enostavno, kadar imajo otroci na voljo razna zunanja igrala. Niti ni pomembno, katero igralo je najljubše, bodisi gugalnica, peskovnik, tobogan ali katerokoli drugo. Kadar otrok najde možnost, v kateri uživa in mu je pri srcu, je to odlično, saj bo vedno več časa želel preživljati zunaj.

Igrala imajo zelo posebno in pomembno vlogo v otroštvu. Saj vemo, kako hitro si lahko katero od njih zapomnimo in se jih zelo radi spominjamo tudi v času odraslosti. In tako, navežemo se na nekaj, kar ne pomeni zgolj igre in zabave, pač pa tudi neke vrste varnosti. Otroci se bodo počutili varno, prijetno in udobno, kadar bodo v svojem okolju in prostoru, obkroženi s svojimi najljubšimi zunanjimi igrali.

Otrok se bo hkrati zabaval, telovadil, ustvarjal spomine, učil novih sposobnosti in veščin ter aktivno preživljal prosti čas.

   

Prikazujem skupaj 19 izdelkov

 • Igralni Center 8w1 z Toboganom - 440W - Little Tikes

  Redna cena (z DDV): 691,45 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Igralni center s toboganom in mizo Wood House - 09590 - Feber

  Redna cena (z DDV): 424,07 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Otroško plezalo Lil'Monkey Everest s stopnicami in drsnikom

  Redna cena (z DDV): 383,62 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • NA ZALOGI

   

Prikazujem skupaj 19 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...