Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Otroške Klopce in Mizice

Otroške opreme je kar nekaj, seveda bomo izbrali opremo, ki je otroku potrebna ali pa menimo, da je lahko kakorkoli zanj uporabna. Vsekakor pa se bomo strinjali, da je otroška miza in stoli oprema, katero kupimo slej kot prej. Ko otrok doseže določeno starost, mu kupimo mizico s stoli, ki je zelo uporabna. Otrok bo na njej ustvarjal, se igral, jedel, ipd. Da je otroška mizica in stoli nekaj, kar je nujno, ni. Je pa vsekakor priporočljivo.... Več

Otroška miza in stoli iz različnih materialov in različnih blagovnih znamk, po ugodnih cenah.

Pogosta vprašanja in odgovori

Katero otroško klop in mizico izbrati?

Obstajajo različne vrste ali kompleti otroških mizic in klopic. Ali se boste odločili za plastično možnost, katera morda ima še kakšen poseben predalček ali dodatek, ki je lahko zelo uporaben, ali pa se boste odločili za klasično leseno možnost. Morda za mizo s klopjo v enem ali pa posebej, zaradi česar jo lahko enostavno premikate in kombinirate.

Kakorkoli, upoštevajte predvsem dimenzije, katere imate na voljo. Namreč, izmerite prostor, kamor jo boste postavili in tako lahko ugotovite, katero dimenzijo potrebujete.

Kar se tiče oblike, barve in drugih lastnosti videza, lahko za mnenje prosite tudi otroka, saj vam bo ta znal najbolje povedati, česa si želi. Seveda, v kolikor je dovolj star.

Upoštevajte, da gre za nakup, kateri bo trajal vrsto let in je tako nujno, da se odločite za kakovosten set, na katerega tudi ne bodo močno vplivale različne vremenske razmere.

Zakaj kupiti otroško mizico in klop?

Ste nekdo, kateri rad veliko časa preživi zunaj, kadar imamo možnost uživati na lepem vremenu? Skoraj tako, da če bi bila možnost, bi se kar preselili ven? In vse aktivnosti enostavno prinesete ven? Vse to pa opazuje vaš otrok? Potem je čas, da si tudi zanj omislite njegovo lastno klop in mizico, katera mu bo omogočala, da svoje aktivnosti preseli ven. Navsezadnje je preživljanje časa zunaj bistveno. Spodbudite ga lahko tudi tako, da mu ponudite ustrezno opremo za kakovostno preživet čas zunaj.

Ne glede na to, ali bo otrok risal, se igral s plastelinom, jedel ali počel karkoli drugega, bo otroška miza s klopjo zanesljivo najbolj primeren prostor za to.

Izberite kakovosten komplet, katerega bo otrok lahko uporabljal vrsto let. Seti so primerni za različne starostne skupine otrok, kar je velika prednost. Ne glede na izbiro, izberite komplet, kateri bo najbolje sovpadal z ostalo opremo zunanjega okolja in kateri bo otroku prinesel zabavno preživete dni zunaj.

Zakaj so otroške klopce in mizice uporabne?

Vsaka oprema, tako otroška, kakor tudi za odrasle, ima svoj namen. Ali bomo ta namen uporabljali z veseljem in nam bo dobro služil, je predvsem odvisno od nas samih. Recimo, zunanja igrala za otroka? Zanesljivo so odlična izbira in možnost, katera otrokom prinaša veliko prednosti. Med najbolj pogostimi, so otroške klopce in mizice.

Odlično je, da je vso pohištvo, skorajda praktično na voljo tudi v otroških dimenzijah in možnostih. Otroci tako lahko posedajo na svoji lastni klopci in za mizico, nanjo odložijo svoje stvari, jedo obrok, rišejo, itd. Praktično – vse kar nam odraslim omogoča zunanja mizica in klop, velja za otroke enako.

Otroci se tudi zelo radi zgledujejo po odraslih in tako bo za svojo mizico lahko počel veliko aktivnosti in se zabaval. Tudi druženje s prijatelji bo dobilo nov pomen, ko bodo lahko sedeli za mizico, ki je prilagojena njihovim potrebam in zmožnostim.

Bodite prvi ki boste ocenili to kategorijo
Otroške Klopce in Mizice

   

Prikazujem skupaj 32 izdelkov

 1. 1
 2. 2
 • PA* OTROŠKA MIZA ZELENA-5420051226283

  Price From: Redna cena (z DDV): 9,97 €
   V košarico

  Dobavljivost: 1-3 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Mizica z Klopjo - Smart - Roza - 8690089070647 - 49x54x72 cm

  Redna cena (z DDV): 40,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4-6 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Gugalna miza za piknik zelena 2v1 - 30906 - Woopie

  Redna cena (z DDV): 154,55 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Otroška lesena Mizica z 2x stolčkoma - Kidsee - Model 3

  Redna cena (z DDV): 89,90 €
   V košarico

  Dobavljivost: 3-4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Lesena mizica Bellamy Woody - Grey

  Redna cena (z DDV): 65,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 3-4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Leseni stolček Bellamy - Woody - Snow

  Redna cena (z DDV): 50,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 3-4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • NA ZALOGI
 • NA ZALOGI
 • NA ZALOGI

   

Prikazujem skupaj 32 izdelkov

 1. 1
 2. 2
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...