Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Boks

Otroška boksarska vreča in otroške boksarske rokavice za otroka, so odlična možnost, da majhnim ljubiteljem boksa ponudimo možnost boksanja. Otroci že relativno hitro začnejo kazati interese po določenem športu in v kolikor je to boks, je seveda otroški boksarski set najboljša možnost zanj. Ko si bo nataknil otroške boksarske rokavice in udaril v vrečo, ne samo, da bo sprostil negativno energijo, hkrati bo počel... Več

Otroška boksarska vreča in boksarske rokavice za otroka - na enem mestu. Izberite pravšnje med pestro ponudbo različnih.

Pogosta vprašanja in odgovori

Je prav, da otroku kupim set za boks?

Morda se nekomu boks zdi neprimeren za otroka, saj otroci težko ločijo med običajnim pretepanjem in boksom. Pa vendar, temu ni tako. Otroci pravzaprav zelo dobro razumejo, sploh, kadar mu pojasnimo, kaj točno katera disciplina je.

In tako nas ne preseneča, da predvsem veliko fantkov kaže zanimanje zanj. Tudi nekatere deklice. In tako so na voljo razni seti za boks, primerni za otroka, kateri vključujejo najnujnejše, kot je boksarska tarča in rokavice. Nekateri seti imajo še razne druge dodatke.

Tako, da lahko rečemo, da ja, je prav, da otroku kupite boksarski set, v kolikor otrok kaže zanimanje zanj. Če izrazi željo, je seveda najbolj smiselno, da se mu set tudi kupi. Tako bo imel možnost potrditi svoje želje ali pa se morda na koncu le naveliča.

Kakorkoli, otroka spodbujati za športne aktivnosti, je dobrodošlo. Ne glede na to, ali ga zanima boks, nogomet, košarka ali kateri drug šport.

Kateri boksarski set kupiti?

Boks je šport, ki je priljubljen pri odraslih in tudi pri najmlajših. Zato ima običajno ljubitelj boksa, boksarski set, s pomočjo katerega lahko vedno vadi doma.

Veliko različnih setov za boks je in sicer zelo priljubljen klasičen in nezamenljiv set je z boksarsko vrečo in rokavicami. Namesto vreče je lahko tudi kakšna druga tarča, morda je vreča na stojalu, ipd. Katerega boste na koncu vzeli, je samo odvisno od vas in vaših željah.

Če pa kupujete boksarski set za otroka, pa je predvsem pomembno upoštevati otrokovo velikost, kar pomeni, da vrečo postavite tako, da bo ustrezala otrokovi višini. Pomembno je tudi, da so rokavice prave velikosti. Boksarski seti na stojalu lahko imajo tudi možnost raztegljivega stojala, kar pomeni, da lahko raste z otrokom in ga prilagajate njegovi višini.

Boks je odličen način za sproščanje energije, sprostitev in tudi odlična telesna aktivnost, pri kateri dela celo telo.

Zakaj otroku kupiti boksarski set?

Če opazite, da se otrok navdušuje nad boksom, bo odlično darilo zanj boksarski set, ki bo odgovarjal njegovim potrebam, željam in zahtevam.

V otroštvu relativno hitro razvijemo veselje do nečesa, ustvarimo želje in pričakovanja. Enostavno nam postajajo všeč stvari, katere ohranjamo še morda v mladost in kasneje v starost.

Kadar otrok začne kazati zanimanje za boksom, je prav, da ga spodbujamo. Kar velja tudi za druge športne aktivnosti. Spodbujanje športa je odličen način vadbe, da že otrok naredi zase veliko.

Boks je specifičen šport in seveda ne moremo pričakovati, da se bo vsak otrok enako odzval nanj, tisti, katere pa navdušuje, enostavno mora imeti boksarski set. Že zato, da se preizkusi in se prepriča, če je res to tisto, kar mu prinaša toliko veselje.

Boks je eden od najboljših načinov, da se znebimo odvečne negativne energije, katera se lahko dolgo časa nabira v nas.

   

Prikazujem skupaj 27 izdelkov

   

Prikazujem skupaj 27 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...