VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Badminton

Za nekatere je badminton odličen način za aktivno preživljanje prostega časa. Za nekatere pa naporen in dinamičen šport. Seveda moramo ločiti med profesionalnim badmintonom, pri katerem je pomembna dobra fizična pripravljenost in med ljubiteljskim badmintonom. Čeprav igrate le ljubiteljsko, lahko s pomočjo badmintona razvijete odlično koordinacijo, vzdržljivost, moč in reakcijo. Pri badmintonu je zanimivo to, da ne gre za šport z... Več

Badminton je priljubljen šport - ponujamo vam možnost nakupa kakovostne športne opreme za badminton.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kateri set za badminton kupiti?

Badminton je zabavna igra za dva, pri kateri potrebujete zgolj dva loparja in posebno žogico. Na voljo je več setov oziroma proizvajalcev badminton setov, tako da boste lahko izbirali med znanimi in manj znanimi blagovnimi znamkami.

V kolikor ste nekdo, ki badminton igra precej pogosto in ste velik ljubitelj, je dobro, da si zagotovite kakovosten set, s pomočjo katerega boste lahko badminton igrali tudi vsak dan. Seveda gre za opremo, katera ima določeno življenjsko dobo, zato je smiselno, da ob pogosti uporabi, kupite kakovosten set.

Na voljo so seti, primerni za otroke in za učenje. Glede na lastne potrebe, izberite set, kateri bo izpolnjeval vaša pričakovanja.

Tudi, če potrebujete le dodatne žogice, ni vam potrebno kupiti celotnega seta z loparji, pač pa kupite le žogice.

Badminton je priljubljen šport, med odraslimi in med otroci. Izberite set, ki bo ustrezal vašim željam in pričakovanjem.

Zakaj badminton?

Zakaj in kdaj badminton, je pravzaprav vprašanje, na katerega bodo lahko odgovorili predvsem ljubitelji badmintona.

Radi primete lopar in visoko zavihate badminton žogico? Komaj čakate kandidata, kateri bi se vam pri badmintonu pridružil? Ne glede na to, ali zmagate ali ne, je bistvo doseženo – druženje in sprostitev.

Šport je zanesljivo ena od najbolj učinkovitih metod sprostitve. Je tudi način druženja med igralci. Ima pa tudi ogromno pozitivnih učinkov na naše telo. Pravzaprav se športne aktivnosti priporočajo nekajkrat tedensko. V kolikor izberete badminton, odlično.

Vsaka športna aktivnost ima pozitivne učinke, tako na fizično kot na psihično zdravje. V kolikor dosežemo le delček, storimo že veliko. Morda vas igra badmintona spodbuja k druženju, morda pa vam le pomeni aktivno preživljanje časa. Ne glede na to, kaj točno predstavlja vam, je zelo dobrodošel način za zabaven in aktivno preživet prosti čas, ne smemo pa pozabiti tudi druženja.

Zakaj je badminton priljubljen šport?

Vsak posamezni, posameznica, ne glede na starost, ima hobije s pomočjo katerih sproščamo negativno energijo, se zabavamo in odmislimo vsakdanjik. Veliko jih danes najde vse to v badmintonu. Badminton je zelo priljubljena športna aktivnost, ki razveseljuje tako odrasle, kakor tudi otroke.

Badminton ima kar nekaj prednosti in sicer je med drugimi tudi zelo pomembna telesna aktivnost. Čeravno se morda ne zdi, da bi pri badmintonu telo delalo veliko, pa vendar mišice delujejo nenehno. Tako v rokah, kakor v nogah. V vsakem primeru je odličen za kondicijo.

Ko pa govorimo o drugih pozitivnih učinkih, ne smemo pozabiti na dejstvo, da s pomočjo badmintona sprostimo nakopičeno negativno energijo, se sprostimo in v družbi zabavamo. Je tudi odličen način aktivnega druženja.

Badminton je v vseh pogledih odlična možnost, da nekaj naredite zase. Nad badmintonom se navdušujejo tudi otroci, kar je seveda zelo dobrodošlo, saj ima nanje badminton enako pozitivne učinke, kot na odrasle.

   

Prikazujem skupaj 4 izdelkov

 • Badminton set Hudora Winner HD-33 - 76409

  Redna cena (z DDV): 20,40 €
   V košarico

  Dobavljivost: povprašajte

  Na zalogi pri dobavitelju

 • NA ZALOGI

  HUDORA BADMINTON LETEČA PERJANICA - 76057 - 4005998760574

  Redna cena (z DDV): 7,90 €
   V košarico

  Dobavljivost: 1-3 dni

  Na zalogi pri nas v skladišču

 • NA ZALOGI

  HUDORA BADMINTON SET SPEED - 75114 - 4005998854914

  Redna cena (z DDV): 36,90 €
   V košarico

  Dobavljivost: 1-3 dni

  Na zalogi pri nas v skladišču

 • NA ZALOGI

  HUDORA BADMINTON SET KIDS - 76043 - 4005998854990

  Redna cena (z DDV): 9,90 €
   V košarico

  Dobavljivost: 1-3 dni

  Na zalogi pri nas v skladišču

   

Prikazujem skupaj 4 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...