VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Poletje

Po dolgi mrzli zimi nestrpno pričakujemo prve sončne žarke in brž menjamo garderobo. Kakor hitro se pokaže sonce, hitimo ven na zrak, ohlajamo pa se na različne načine. Zagotovo najbolj zanesljiv in prijeten način, so bazeni. Za otroke so vsekakor primerni otroški bazeni. Ne smemo pozabiti, da so vedno bolj priljubljeni masažni bazeni ali jacuzzi, ki so kot nalašč za nemoteno in prijetno razvajanje. Za morje potrebujemo napihljive blazine,... Več

Za izjemno poletje, na voljo bazeni, otroški bazeni, jacuzzi in drugi pripomočki.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako naj poleti uživajo tudi najmlajši?

Malčki radi čofotajo, špricajo in skačejo po bazenu. Večji otroci plavajo, se tunkajo in skačejo v vodo. V vodi pa poleti lahko uživajo tudi vaši najmlajši! Napihnite jim otroški bazenček, jih oblecite v UV-majčko ter posadite poletni klobuček na glavico in drobne nogice bodo z veseljem počofotale v bazenu.

Malčki bodo uživali na igralnem centru, kjer se bodo lahko škropili, se spuščali po toboganu ali poigrali z vodnimi igračami. Otroci obožujejo tudi plavalne deske, posebno, če so poslikane s priljubljenimi junaki iz risank Ledeno kraljestvo ali Ninja želve! Če pa se odpravljate na kopališče, ne pozabite s sabo vzeti rokavčkov ali obroča za kopanje dojenčka, da boste vsi varno uživali v vodi. Posebno veselje pa poleti nastopi, ko se zrak malo ohladi, otroci, polni energije, pa skačejo po napihljivih igralih večjih ali manjših dimenzij – napihljiva igrala so primerna tudi za domači vrt!

Poletne dejavnosti za otroke – je tudi pri vas najbolj priljubljena igra z vodo?

Poletje je najzabavnejši letni čas! Poleti se da početi toliko stvari z otroki – in večino zunaj, če so le primerno zaščiten pred soncem in dovolj hidrirani. Bazeni, bazenčki, igralni centri, napihljive blazine, napihljivi čolni, napihljiva igrala in igralni centri, vse to poleti pride v poštev za zabavno otroško igro!

Otroci se vedno radi igrajo z vodo in poleti jim tega odrasli niti ne branimo! Med tem, ko bomo mi s tlačilko napihnili napihljivo blazino ali postavili bazen, bodo oni poiskali rokavčke, kopalke in napihljive žoge. Potem potrebujejo le še sončno kremo z visokim zaščitnim faktorjem in poletna zabava za vso družino se lahko začne!

   

Prikazujem skupaj 677 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 677 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...