VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pogosta Vprašanja - Faq

POGOSTA VPRAŠANJA - FAQ


Dragi starši, stari starši, prijatelji, sorodniki in vsi drugi, ki iščete karkoli za vaše najmlajše. Ponujamo vam vrsto različnih izdelkov za otroka, od nege do zabave. Vse na enem mestu. S pestro ponudbo se trudimo slediti vašim potrebam in potrebam vaših otrok, izpolniti vsa vaša pričakovanja in želje.

1. Zakaj nakup pri  https://www.mali-vragci.si/ ?

Mali Vragci je spletna trgovina, polna kakovostnih, praktičnih in izredno uporabnih izdelkov tako za otroke, kakor za pomoč staršem. Na voljo je paleta izdelkov, ki bo zagotovo lajšala vsakdanjik starša in dobro vplivala na počutje otroka.
Zelo pomemben razlog, zakaj kupiti pri Malih vragcih, je vsekakor zanesljiv in varen nakup, brez tveganja, z garancijo in možnostjo vračila kupnine.
Pri Malih Vragcih zagotovo najdete iskano.

2. Kako oddati naročilo / nakupovati v spletni trgovini  https://www.mali-vragci.si/ ?

Ko ste že našli izdelek, katerega želite kupiti, ga enostavno prestavite v košarico. Pojdite preverit izdelke v košarico in v kolikor ti ustrezajo, vas do končanega nakupa loči le nekaj klikov. Ko kliknete na plačilo, označite vrsto plačila (možnih je več), dostave in izpolnite podatke za dostavo, vas ta vodi do končnega klika, ko odpošljete naročilo. To je to. Potem še samo čakate, da izdelek pride na dom z izbrano dostavno službo.

3. Če mi izdelek ne ustreza, kako ga lahko vrnem in prejmem povrnjeno kupnino?

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga sporoči (na kontaktni e-naslov [email protected]), da odstopa od pogodbe. Rok se začne šteti dan po datumu prevzema. Strošek pošiljanja / vračanja blaga prevzame kupec. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).
Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.
Vračilo kupnine bo izvedeno takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračilo plačila v gotovini ni mogoče in se povrne na transakcijski račun kupca.

4. Kako lahko vrnem izdelek ?

V kolikor izdelek kupcu ne ustreza, ga lahko v 14ih dnevih po prevzemu enostavno in brez kakršnihkoli pojasnil vrne prodajalcu. Strošek pošiljanja / vračanja predstavlja strošek kupcu. Vrne se na naslov podjetja (Trdinov Trg 4e, 1234 Mengeš).
V kolikor imate vprašanja, vezana za vračilo izdelka, se lahko obrnete na nas, na kontaktnih podatkih.

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe. Možnosti odstopa od pogodbe ni pri nakupu programske opreme ali avdio in video nosilcev, če je potrošnik odprl varnostni pečat.

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Proizvajalec artikla predpiše tudi njegovo originalno embalažo (v skladu s 36. členom Zakona o varstvu potrošnikov). Ker je embalaža sestavni del artikla, jo je prav tako treba priložiti tako, kot je bila v prvotnem stanju v času prejetja artikla (torej nepoškodovano in v nespremenjeni količini).

5. Kakšne so možnosti plačila?

Spletna trgovina Mali Vragci ponuja različne možnosti za plačilo.
Tako je možno plačati po povzetju, kar pomeni, da plačate pri dostavi blaga.
Plačilo lahko izvedete tudi po predračunu, pri čemer je potrebno upoštevati, da se naročeno blago odpremi šele po prejetju plačila podjetju.
Plačilo je možno tudi z različnimi plačilnimi karticami kot so Visa,Mastercard,Maestro in tudi plačilo na 2-24 obrokov preko plačilne kartice Diners.

6. Kako dolgo bom čakal na dobavo mojega izdelka ?

Ponudnik se trudi naročeno blago dostaviti v čim krajšem času, vsekakor v navedenih rokih za dostavo. Za blago, kjer je navedeno, da je na zalogi, ima ponudnik čas za dostavo 1-3dni. Blago, katerega v tistem trenutku ni na zalogi, je rok dobave po dogovoru. Dobavni rok izdelka je okviren in je odvisen od trenutne zaloge dobavitelja in logističnih poti za bolj točen dobavni rok nam lahko pošljete e-mail na: [email protected]

7. Katera dostavna služba dostavlja pakete Mali Vragci?

Način dostave je dostavna služba DPD . Naslednji dan po prejetem obvestilu, da je blago pripravljeno za odpremo, lahko pričakujete vaše naročilo. V kolikor vas ni doma, vam kurir pusti obvestilo o prispelem paketu in tudi kontaktne podatke. V tem primeru ga pokličete in se dogovorite za drugo dostavo, ki je brezplačna. Če naročila ne prevzamete po 5ih dneh, se smatra, da paket zavračate in se ta vrne ponudniku.

8. Kolikšna je cena za poštnino?

Cena poštnine je 4 eur, ne glede na izbiro plačilne metode. Cena je enaka, ne glede na težo ali velikost paketa. Za več informacij prosim preverite Dostava Blaga.

9. Kako izbrati pravi avtosedež?

Avtosedeži se močno razlikujejo po svojih lastnostih, zato je običajno izbira tega pretehtana in skrbna. V spletni trgovini www.mali-vragci.si vam ponujamo vrsto različnih avtosedežev, po različnih cenah in z različnimi karakteristikami, funkcijami ter uporabnimi vrednosti.

Pri avtosedežu je izrednega pomena njegova varnost v primeru nezgod. Pri tem vam je lahko v pomoč lestvica varnih avtosedežev. Sicer so vsi avtosedeži iz naše ponudbe odlično prestali teste, pa vendar se kljub temu razlikujejo medsebojno tudi po drugih lastnostih.

Kakšna je namestitev, ali vam ustreza možnost poleganja sedeža, ali ne? Mogoče želite še kakšne dodatke za avtosedež, spremembe, ipd. Vse to bo vplivalo na končno odločitev.
Poleg pomembne varnosti, je potrebno upoštevati tudi druge elemente in kriterije, ne smemo zanemariti drugih lastnosti, ki bodo odgovarjale tako staršem, kakor tudi otroku. Za varno in udobno vožnjo.
Seveda, pa smo vam na voljo za morebitna vprašanja in dvome, na naših kontaktnih podatkih. Glede na potrebe, želje in pričakovanja, vam bomo svetovali in poiskali ustrezen avtosedež, tako po kakovosti, funkcijskih možnosti in tudi finančnih zmožnostih.

Nekaj napotkov, ki so vam lahko v pomoč pri izbiri:

-    Ali avtosedež ustreza višini in teži otroka?
-    Ali ima ECE-R 44/04 ali ECE-R 129 nalepko? To pomeni da ustreza mednarodnim varnostnim standardom.
-    Dobro se je odločiti za avtosedež, ki raste z otrokom.
-    Ali je avtosedež udoben in ima ojačan stranski del, zaščito?
-    Kakšno je nameščanje sedeža (težavno ali enostavno)?
-    Sedež naj ima nastavljivo oporo za glavo, varnostni pas in možnost naklona.
-    Je Isofix ali pa je z I-Size standardom?

Odsvetujemo vam nakup avtosedežev iz druge roke, saj običajno ne vemo, kakšno je bilo ravnanje predhodnikov s sedežem. Tudi zato, ker z leti material gubi trdnost in elastičnost. Sedež udeležen v prometni nesreči ni več tako zanesljiv kot je bil, čeravno morebiti nima vidnih poškodb.

10. Kaj je sistem i-size?

Varnostni predpis za varen prevoz otrok v vozilih.
Izjemno pomembnih 5 točk I – Size

-    Do 15ega meseca starosti, se mora dojenčke voziti v nazaj obrnjenem otroškem avto sedežu.
-    Glede na otrokovo višino poteka razvrstitev otroških avto sedežev.
-    V primeru bočnega trka, izboljšana zaščita.
-    Obvezna pritrditev ISOFIX.
-    Homologacija z i-Size avtomobili.

11. Kaj je ECE R 44-04  ?

ECE R 44-04 je mednarodni standard, kateremu morajo ustrezati vsi avtosedeži, ki se prodajajo na evropskem trgu. Ta zagotavlja, da je sedež prestal teste varnosti, da so posamezni deli izdelani iz ustreznih materialov, da se da ustrezno namestiti  s 3-točkovnim avtomobilskim varnostnim pasom ali z isofix sistemom.

12. Kakšni so napotki za nakup ustreznega otroškega vozička?

Voziček je na nek način prvo sredstvo, s katerim prevažamo otroka. Glede na to, da otrok v njem preživi kar nekaj časa, da v njem počiva in spi, je seveda izrednega pomena, da je voziček temu prilagojen in primeren. Hkrati pa, glede na to, da so starši tisti, ki upravljajo z njim, ne smemo zanemariti vseh drugih lastnosti vozičkov, ki so lahko staršem v  pomoč. To pomeni, da pri izbiri ustreznega vozička sledimo potrebam staršev, kakor tudi otrok.

-    Ali je voziček praktičen?
-    Je udoben?
-    Je otroški voziček pravšnje velikosti?
-    Je primeren za vožnjo po različnih terenih?
-    Kakšna so kolesa?
-    Je uporaben in mogoče še ima kakšne dodatne uporabne vrednosti, kot so dodatne torbe, predali, ipd?
-    Je kompakten?
-    Je dovolj kakovosten?
-    Je stabilen?
-    Je lahko vodljiv?
-    Kakšna je namestitev drugih delov (odstranjevanje košare, spreminjanje v športni del)?
-    Ali ima na voljo še druge funkcije?

To so le nekatera vprašanja, na katera si moramo odgovoriti, ko se odločamo za ustrezen otroški voziček. Vse to bo vplivalo na kasnejšo odločitev in seveda tudi na ceno.
V primeru vprašanj ali dvomov, smo vam na voljo na naših kontaktnih podatkih.
V spletni trgovini Mali Vragci je zanesljivo pestra izbira kakovostnih, praktičnih in uporabnih otroških vozičkov po dostopnih cenah.

13. Ali ima izdelek garancijo ?

Za blago kupljeno v Spletni trgovini Mali Vragci, veljajo splošni garancijski pogoji in določbe v prilogi posameznega blaga.Če pri določenem artiklu ni informacije o garanciji, izdelek garancije nima. Nudimo vam 12 mesečni garancijski rok za vse izdelke iz trgovine.

V primeru poškodbe vozička, vam nudimo nadomestni voziček, vse do popravila vašega.
Podjetje Pingo Shop d.o.o. zagotavlja, da izdelki ob odpremi nimajo konstrukcijskih, proizvodnih, materialnih ali funkcijskih napak. Ob normalni uporabi in vzdrževanju naših izdelkov vam zagotavljamo brezhibno delovanje in 12-mesečni garancijski rok za vse napake v materialu in pri njihovi izdelavi. Iz tega jamstva so izključene poškodbe, ki so posledica nepravilne uporabe izdelka ali neupoštevanja navodil za njihovo uporabo in vzdrževanje ter varnostnih navodil.
Garancija prav tako ne velja, če so v izdelek posegale nepooblaščene osebe.
Garancijska doba na baterijo pri akumulatorskih vozilih je 6 mesecev.
Normalna obraba izdelka, ki je zaradi vsakodnevne uporabe pričakovana, je seveda izključena iz te garancije.
Garancija začne teči od dneva izročitve izdelka v trgovini ali kurirske službe in jo lahko uveljavljate vedno samo skupaj z računom prodajalca, žigom in datumom nakupa ter z izpolnjenim reklamacijskim obrazcem ( reklamacijski obrazec lahko dobite na naši spletni strani: http://www.mali-vragci.si/reklamacijski-obrazec.doc ).

14. Katere so priljubljene kategorije in izdelki?

Spremljamo trg in povpraševanje ter tako naše zveste kupce nenehno razveseljujemo z novimi izdelki, izboljšanimi, kakovostnimi in praktičnimi.
Pred vami je pomoč, za nove ali stalne obiskovalce.

15. Kaj je sistem ISOFIX ?

Mednarodni standardiziran sistem vgradnje ISOFIX zagotavlja najpreprostejši, najhitrejši in zanesljivo najvarnejši način pravilne namestitve otroškega avto sedeža, brez uporabe varnostnega pasu v vozilu. Če razčlenimo besedo ISOFIX, dobimo ISO (mednarodna organizacija za standardizacijo) in FIX (pritrditev). Vsi novi avtomobili so od leta 2006 opremljeni z ISOFIX, kateri je tudi vgrajen v veliko število avtomobilskih znamk, izdelanih pred letom 2006.

15. Ali je IsoFIx varnejši od namestitve z avtomobilskim varnostnim pasom?

Metoda IsoFix preprečuje nepravilno namestitev avto sedeža, vendar pa ni varnejša od namestitve sedeža po tradicionalni metodi. IsoFix za pravilno namestitev različnih delov uporablja barvni indikator (rdeč ali zelen).

Ker so avtomobilski sedeži, varnostni pasovi in tudi pritrdišča varnostnih pasov od avtomobila do avtomobila različna in so avto sedeži različnih oblik (nekateri varnostni pasovi so krajši, daljši, itd.), je velikokrat težko pravilno namestiti otroški avto sedež. IsoFix pa zagotavlja enostavnejši in varnejši način pritrditve otroških avto sedežev v avtomobile.

IsoFix avto sedež je »pripet« v ustrezne vgradne točke v avtomobilu, zaradi česar uporaba varnostnega pasu avtomobila ni potrebna.

16. Zakaj morajo dojenčki potovati v nasprotni smeri vožnje?

V primerjavi z ostalim telesom, imajo dojenčki težko in veliko glavo, hkrati pa njihove vratne mišice niso še popolnoma razvite. Če dojenčka peljemo v položaju v smeri vožnje, bo v primeru trka njegova glava obrnjena naprej, kar lahko povzroči resne poškodbe vratu in nenazadnje je lahko smrtno nevarno. Če se otrok pelje v nasprotni smeri in v primeru trka, se sile ob trku porazdelijo po celem hrbtu otroka. Zato je varneje, če dojenček oziroma otrok do 13kg (približno 15/18 mesecev) potuje v nasprotni smeri vožnje.

17. Oznake IsoFix

Če želite vedeti, če vaš avtomobil ima točke ISOfix, med podnožjem in zadnjim delom avtomobilskih sedežev poiščite nalepke Isofix, lahko so vidne tudi same vgradne točke. Preverite lahko tudi v priročniku vozila, se obrnete na prodajalca ali proizvajalca.

-         Namestitev otroških sedežev Isofix

V prvi vrsti, preverite ali je Isofix odobren za uporabo v določenem vozilu, saj Isofix se ne bodo prilegali prav v vsak avtomobil s točkami Isofix. Pomembno je natančno upoštevanje proizvajalca. Za nasvet o izbiri združljivega avto sedeža in same namestitve se lahko pozanimate tudi pri prodajalcu.
Avtomobili Isofix imajo reže Isofix, ki so skrite za zadnjimi sedeži, nekateri avtomobili pa imajo za zadnjim sedežem tretjo pritrdilno točko Isofix, ki preprečuje prevrnitev otroškega sedeža v primeru nesreče.

Na otroškem sedežu ali podnožju poiščite konektorje Isofix in priključke potisnite v reže Isofix na avtomobilskem sedežu. Na številnih otroških sedežih, se bo slišal klik in/ali viden indikator, ki se iz rdeče obarva v zeleno, kar pomeni, da je sedež bil uspešno in pravilno pritrjen. 

18. ALI JE VOZITI OTROKA PO DOPOLNJENEM 15EM MESECU PREPOVEDANO VOZITI V OBRNJENEM SEDEŽU NAZAJ?

Po dopolnjenih 15ih mesecih otrokove starosti, standard i-Size ne določa, v kateri smeri je nujno otroka voziti. Pomembno je, da je avto sedež v skladu z ECRS R129, o položaju vožnje (v nasproti smeri ali proti njej) pa odloča skrbnik otroka.

ALI BO PRAVILNIK i-Size VPLIVAL TUDI NA ZASNOVO AVTOMOBILOV?

Za vsa sedišča pri katerih je odobrena uporaba i-Size avtosedeža, bodo proizvajalci morali upoštevati nove zahteve in zagotoviti, da bodo označena z nalepko i-Size ter v priročnik vozila dodati vse potrebne informacije.

Hkrati bodo morali zagotoviti ustrezno vzdržljivost podvozja na območju talnega dela avtomobila in podvozja na območju stika podporne noge varnostnega sedeža. Avtomobili bodo morali imeti ISOFIX in točko Top Tether. Avtomobili bodo morali imeti dovolj prostora za namestitev večjih sedežev, za otroke do starosti 15 mesecev, ki so obrnjeni nazaj.

19. JE ZA AVTOSEDEŽE i-Size Isofix EDINI NAČIN NAMESTITVE?

Novi predpis ECE R129 (i-Size) določa, da morajo z uporabo sistema ISOFIX biti nameščeni vsi otroški avtosedeži. Sem sodijo vsi otroški avtosedeži z integriranim sistemom varnostnih pasov, ki so primerni za otroke do višine 105cm (4 do 4,5let otrokove starosti). Izjema so lupinice, katere imajo vodila za varnostni pas in se lahko namestijo tudi brez ISOFIX. V veljavi pa je še vedno obstoječi predpis ECE R44, ki omogoča, da se otroške avtosedeže uporablja z varnostnimi pasovi.

V veljavi sta torej oba standarda (ECE R44/04 in i-Size), ne glede na to, ali se sedež uporablja z ISOFIX sistemom ali zgolj z varnostnimi pasovi.

20. ALI SO BREZ NORMATIVA i-Size OTROŠKI AVTOSEDEŽI NEVARNI?

Ne, vsi avtosedeži, ki so v skladu z ECE R44 varnostnim standardom še vedno varni in jih lahko še naprej mirno uporabljate. Novi predpisi so namenjeni zgolj dodatni zaščiti otrok v avtomobilu, dodatnemu izboljšanju varnosti, da bo tako izbira, kakor tudi namestitev otroškega avtosedeža enostavna ter poenostavitvi homologacije otroških sedežev z vozili.

PREDNOSTNI NOVEGA i-Size STANDARDA

-         Lažja izbira avtosedeža, ki bo ustrezen, saj določa skupine sedežev glede na otrokovo starost oziroma višino.

-         Po tem standardu se tudi upošteva vedenje avtosedeža , udeleženega v nesreči s stranskimi trki, tako je izboljšana varnost otroka.

-         Ker morajo dojenčki in otroci mlajši od 15 mesecev biti obrnjeni v nasprotni smeri vožnje, predstavlja to boljšo rešitev za zaščito glave in vratu otroka v primeru trka.

-         Obvezna uporaba ISOFIX sistema, kar onemogoča nepravilno namestitev avtosedeža v avtomobil.

ZAKAJ MENJAVA TRENUTNEGA ECE R44/04? STANDARDA?

Predvsem, zaradi napak pri namestitvi otroških avtosedežev v vozilo in tudi pri napakah v nameščanju otroka v avtosedež. Tako je ISOFIX sistem z novim i- Size standardom obvezen, za lažjo namestitev in uporabo sedeža.

Ker standard ECE R44/04 dovoljuje različne načine nameščanja avtosedeža (ISOFIX, z varnostnimi pasovi, specialne avtosedeže, poluniverzalne, univerzalne) lahko potrošnika zmede. Tudi, ker se skupine glede teže otroka prekrivajo in lahko pride do napačne izbire varnostnega sedeža.

Od doseženih 9kg (približno 9mesecev) teže otroka, standard ECE R44/04 dovoljuje vožnjo v naprej obrnjenem položaju. Tako starši prehitro menjajo sedež skupine 0+ za večjega. Medtem, ko i-Size predpisuje vožnjo otroka v nasprotni smeri vožnje vse do 15 mesecev starosti.

Prav tako standard ECE R44/04 ne vključuje kriterijev estiranja avtosedežev, udeleženih v nesreči s stranskim trkom. I-Size bo vključeval tudi teste za stranske trke.

21. Nisem prejel potrditve o prejemu naročila. Naročilo vseeno prejeto?

Po oddaji naročila vedno pošljemo potrditev prejema naročila po e-pošti. Morda je bilo sporočilov vašem nabiralniku premaknjeno v mapo z vsiljeno pošto. 

22. Ali lahko naknadno spremenim naročilo?

Naročila, ki je že zaključeno, ni več mogoče spremeniti. V primeru nejasnosti ali drugih želja, nam pošljite email sporočilo ali pokličite na kontaktno številko.

23. V katerih državah prodaja Mali Vragci?

Pingo Shop d.o.o. je trenutno trgovina na območju Slovenije.

24. Nisem prejel računa. Kaj lahko storim?

V primeru, da niste prejeli računa, o tem obvestite prodajalca, v tem primeru Pingo Shop d.o.o, kateri vam pošlje kopijo računa. Račun se pošlje bodisi po e-pošti, pošti ali skupaj z blagom.

25. Prejel sem paket, manjka pa izdelek. Kaj lahko storim?

Najprej preverite, ali je to le delna dobava, preostali izdelki iz vašega naročila pa vam bodo dostavljeni naknadno. To lahko vidite na računu ali dobavnici. Vsekakor se lahko obrnite tudi na našo pomoč in sicer na vseh kontaktnih podatkih podjetja.

26. Ali je možen osebni prevzem?

Osebni prevzem za spletna naročila žal ni možen.

27. Ali lahko dam drug naslov za dostavo?

Seveda. Naročilo je lahko dostavljeno na katerikoli podan naslov znotraj območja Slovenije.Dostavljamo tudi na Hrvaško in proti doplačilu in po dogovoru v druge evropske države po uradnem ceniku GLS hitre pošte.

28. Kaj je treba upoštevati pri naročilu pošiljke?

Zelo pomembno je, da so navedeni točni podatki, da je lahko predmet pogodbe med prodajalcem in kupcem tudi ustrezno izpolnjen.

29. Kako lahko izbrišem račun pri Mali Vragci?

Svoj spletni račun "Moj račun" lahko izbrišete prek spletnega računa pod menijsko postavko "Moji osebni podatki", kjer je točka "brisanje profila in računa".

Če izbrišete račun, boste izgubili shranjene podatke.

30. Kako ustvarim račun za stranke?

Do svojega uporabniškega računa lahko dostopate tako, da na vrhu naše strani kliknete »Račun«. Tu lahko nastavite svoj osebni račun, vzdržujete in prilagajate svoje podatke ali si ogledate zgodovino naročil.

31. Kako lahko spremenim podatke?

Do svojega uporabniškega računa lahko dostopate tako, da na vrhu naše strani kliknete »Račun«. Tu se lahko prijavite s svojimi prijavnimi podatki.

V zavihku "Moji osebni podatki" si lahko ogledate svoje podatke in jih po potrebi spremenite.

32. Kako spremenim geslo?

Pri registraciji za račun preprosto kliknite na "Pozabili ste geslo".

33. Kako se odjavim od e novic?

Od naše e-novice se lahko odjavite na dnu vsakega od naših glasila. Preprosto kliknite na "Odjavi novice".  

VODNIK NAKUPOVANJA ZA STARŠE

Pomagamo vam do najustreznejše izbire vseh izdelkov za vaše najmlajše.

UDOBNO NA SPREHODU:

Otroški vozički      Otroški Vozički 3v1

Vozički      Vozički za dvojčke

Dodatki za vozičke

VARNO NA POTI V AVTOMOBILU:

Skupina 0+ (0-13kg)      Skupina 0+1 (0-18kg)

Skupina 1 (9-18kg)        Skupina 2+3 (15-36kg)

Skupina 1+2+3 (9-36kg)      Skupina i-Size

Dodatna oprema za Otroške Avtosedeže

OPREMA ZA NAJMLAJŠE:

Elektronske Varuške      Gugalniki      Hojice

Igralne Blazine      Kengurujčki      Kolesarske Otroške Prikolice

Ležalniki     
Nahrbtnik za Nošenje Otroka      Naslonjač za Dojenje  

Prenosljive Posteljice      Previjalne Mize      Previjalne Podloge

Previjalne Torbe      Stajice      Stolčki za Hranjenje

Lesene Stajice      Zabavni Centri

PRIPOMOČKI ZA NAJMLAJŠE:


Banjice      Blazina za Dojenje      Črpalke za Mleko

Dvostranski Mehki Kokon      Grelec za Previjalno mizo      Kahlice

Koš za Plenice      Nega za Otroka      Nočne Lučke za Otroke

Otroške Spalne Vreče      Otroške Tehtnice      Otroško Tekstilno Gnezdece

Otroški Pribor      Pripomoček za hojo      Slinčki

Sterilizatorji in Grelci      Stopnička      Soparniki in Mešalniki Otroške Hrane

Otroški Termometri      Termovke in Termo Torbice      Termoforji

Vlažilci in Ionizaroji Zraka      Začetni seti za Dojenčke      Univerzalni Sterilizator za Dude

ZA SLADKE SPANJE:

Otroške Sobe      Otroške Posteljice      Zibelke

Otroške Posteljice 120x60 in 140x70 cm      Otroške Posteljice 160x80 cm

Otroške Posteljice 180x80 cm      Otroške Posteljice 180x90 cm

Koški      Obposteljne Otroške Posteljice      Otroški Igralni Šotori

Otroški Pogradi      Otroška Posteljnina      Prevleke za Vzmetnice

Otroške Vzmetnice      Vzmetnice za Zibelke      Odeje in Vzglavniki

Otroške Posteljice 200x90 cm     Otroške Posteljice za dva otroka

Otroške Vzmetnice 120x60      Otroške Vzmetnice 140x70 cm

VARNOST DOMA JE POMEMBNA:

Elektronske Varuške      Varnostna Vrata      Varnostne Ograje

Varovala za Dom      Varovalna mreža za Balkon      Varovalna Ograja za Kamin

Varovalo za otroške Postelje      Varovalo za Previjalno Mizo      Varnostni pas za Stolček za Hranjenje

IGRAČKANJE:

Avtosteze      Trend Igrače      Bruder Igrače      Brainbox

Daljinsko Vodene Igrače      Delavnice za Fantke      Didaktnične Igrače

Dinozavri Figure     Družabne Igre      Dojenčki in Punčke

Glasbene Igrače     Glasbila      Globusi      Gugalne Igrače Gokart na pedala

Gugalni Konjički      Igrače za Dojenčke in Malčke      Lego Kocke

Kreativnost in Ročne Spretnosti      Leseno Igralno Pohištvo

Lesene Igrače      Risalne Table      Makete Revell

Motorične Igrače      Mikroskopi in Teleskopi      Miselne Igre

Namizne Igre      Otroške Sobne Tapete      Otroške Kuhinje in Igralne Hiške

Otroške Ure      Organizator za Igrače      Obojestranska Igralna Podloga

Plišaste Igrače      Puzzle      Računalniki in Tablice      Roboti

Stenske Nalepke za Otroke      Vodna Zabava      Vozila Ladje in Letala

Otroška Vozila na Akumulator      Baterijska Vozila za Otroke      Avtomobili na Pedala

Vozila na Pedala      Trakotorji na Pedala       Bagri na pedala     Motorji na Pedala

Vreče in Stoli iz Stiroporja      Zmaji      Živalske Figure      Železnice

Motor na akumulator      Otroške sedežne Garniture iz Pene     Avto na akumulator

ŠPORT IN POLETJE:

Otroški bob     Otroške sani      Gugalnice      Napihljiva Igrala      Otroške klopce in mize

Peskovniki      Tobogani      Trampolini      Vodni seti      Vrtna Igrala in Hiške

Igrala za zunanjo uporabo      Namizni Tenis      Nogomet      Boks

Otroške Sanke      Poganjalci      Kolesarske Otroške Prikolice

Avtomobili na pedala      Električni skiro      Otroška kolesa

Pripomočki za Hojo      Skiro      Tricikli

Bazeni za otroke      Napihljive blazine      Napihljive postelje

Napihljivi Čolni      Napihljiva igrala      Napihljivi enosedi in dvosedi

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...