VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Otroške Mladinske posteljice 140x200 - 160x200 - 180x200 cm

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako izbrati popolno otroško mladinsko posteljico?

Kadar se odločate za nakup otroške mladinske posteljice, je zagotovo otrok že dovolj star, da lahko pri izbiri sodeluje. Zelo je pomembno, da je izbrana posteljica otroku tudi všeč. Navsezadnje je otrok tisti, ki bo v njej spal in je nujno, da se sklada z njegovimi željami in pričakovanji v popolnosti.

Otroške mladinske posteljice so danes zelo cenovno dostopne, kajti ponudba je tako visoka, da lahko vsak otrok najde sebi primerno. Pa vendar, pomembno je upoštevate tudi druge lastnosti posteljice in ni samo videz tisti, ki odloči, ali je posteljica primerna zanj.

V prvi vrsti je pomembno, da je otroška mladinska posteljica kakovostna. Na kakovost vpliva material iz katerega je izdelana. Potem še upoštevajte udobje in varnost postelje. Nikakor ne zanemarite dejstva o ustrezni velikosti postelje. Posteljo opremite z udobno in kakovostno vzmetnico, tudi rjuho, kakovostno odejo in blazino in nenazadnje tudi primerno otroško posteljnino.

Popolna otroška mladinska postelja bo imela odličen vpliv na udobenspanec otroka.

Kakšna naj bo otroška mladinska posteljica, da bo predstavljala pravi užitek za čute?

Ko govorimo o čutih, se takoj spomnimo vonja, otipa in vida. In nekako, če to vse skupaj povežemo z užitkom, šele ko so zadovoljeni vsi ti čuti, lahko čutimo zadovoljstvo. V kakšni zvezi pa je to pravzaprav z izbiro otroške mladinske posteljice?

Pravzaprav ima pri zadovoljstvu veliko vlogo otroška mladinska posteljica. Namreč, šele ko so zadovoljeni vsi čuti, lahko zagotovimo miren in udoben spanec. Ker pa spimo na postelji, pa bo postelja odgovorna, ali bo ta užitek tudi dosežen, ali ne.

Predvsem pri otrocih, kateri med spanjem preživijo veliko časa, je nujno, da je postelja takšna, da se sklada z njegovimi potrebami. Torej, otrok čuti vonjave, sčasoma tudi barve in zvoke. Zato mora otroška mladinska posteljica biti izdelana iz kakovostnih materialov, brez strupenih barv in lakov. Posteljnina, vzmetnica, rjuha, odeja in vzglavnik morajo biti na otip mehki in prijetni. Ne pozabite tudi, da imajo prijetne barve pomembno vlogo, saj neprimerna barva otroške mladinske posteljice lahko povzroči utrujenost, težave s spanjem in jokavost.

Kam postaviti otroško mladinsko posteljico?

Vprašanje, katero morda ne prebuja veliko dvomov in večina otroško mladinsko posteljico postavi tam, kjer je enostavno prostor zanjo.

Vendar pa bi o postavitvi otroške postelje morali razmisliti. Namreč, otroška mladinska posteljica naj ne bi stala pod oknom, tudi v kolikor je iz otroške sobe dostop do balkona, je to neprimerna postavitev in rešitev. Ne želimo, da bi morda otrok med spanjem odšel na balkon ali pa, če bi spal pod oknom, bi se kaj zlahka prehladil.

Neprimeren prostor je tudi tik ali ob radiatorju ali grelcu. To bi povzročilo močno pregrevanje otroka, kar ne bo dobro vplivalo na njegov spanec.

Upoštevati morate tudi, da je dostop do otroške posteljice enostaven in sicer na način, da ni v bližini predmetov in opreme, ob katero bi se lahko otrok obregnil, se v njo zataknil ali pa kako drugače poškodoval.

Navsezadnje je postavitev otroške mladinske posteljice ključnega pomena, saj lahko zelo vpliva na spanec otroka.

   

Prikazujem skupaj 6 izdelkov

 • Otroška Mladinska Postelja - Happy Babies - PRESTIGE OPEN - 140x200 cm - BELA

  Redna cena (z DDV): 406,80 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Otroška Mladinska Postelja - Happy Babies - PRESTIGE OPEN - 160x200 cm - BELA

  Redna cena (z DDV): 435,05 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Otroška Mladinska Postelja - Happy Babies - PRESTIGE OPEN - 180x200 cm - BELA

  Redna cena (z DDV): 463,30 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Mladinska posteljica Lip Satler Rocket 90x200 cm

  Redna cena (z DDV): 442,20 €
   V košarico

  Dobavljivost: po dogovoru

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Mladinska posteljica Lip Satler Prima 90x200 cm - HRAST BELA

  Redna cena (z DDV): 339,90 €
   V košarico

  Dobavljivost: po dogovoru

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Mladinska posteljica Lip Satler Rocket 90x200 cm - NATUR

  Redna cena (z DDV): 434,50 €
   V košarico

  Dobavljivost: po dogovoru

  Na zalogi pri dobavitelju

   

Prikazujem skupaj 6 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...