FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Otroška Posteljnina za Mladinske Posteljice

Mladinska posteljnina je običajno na voljo v različnih modelih in z raznimi motivi ter barvami. Običajno je najbolj zaželena in rabljena mladinska posteljnina 140x200. Otroška posteljnina 140x200 je sicer standardnih dimenzij, pa vendar so na voljo tudi kompleti za druge dimenzije otroških postelj. Preverite pestro ponudbo otroške posteljnine za mladinske postelje, kakovostnega materiala in različnih dimenzij.

Mladinska posteljnina - na voljo veliko število različnih modelov po super cenah.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako bi naj potekalo prvo pranje otroške posteljnine za mladinske posteljice?

Kadar kupimo nove stvari, jih običajno pred uporabo najprej operemo. Kar je seveda nujen ukrep, saj so to izdelki, ki še niso bili oprani, podvrženi so bili raznim ukrepom, dolgo stali zapakirani, itd. Razlogov, zakaj oprati, je torej veliko. Enako velja za otroško posteljnino za mladinske posteljice. Nujno je, da jo operemo. Kako bi pa naj bilo videti prvo pranje?

Otroška koža je občutljiva na dražljaje in vsaka nova otroška posteljnina za mladinske posteljice zahteva takojšnje pranje po nakupu. Za odstranitev raznih bakterij, virusov in drugih zdravju škodljivih snovi, je dovolj, da se posteljnino opere na 60 stopinj v pralnem stroju. Po pranju je obvezno tudi likanje, saj z likanjem odstranite jajčeca parazitov in pršic.

Dobro je, da za pranje uporabljate hipoalergene pralne praške in se izognete možnim alergijskim reakcijam, ki so posledica agresivnih pralnih sredstev.

Ker sepri izdelavi posteljnine uporabljajo razne barve, je predvsem za temno posteljnino dobro, če jo pred prvo uporabo operete vsaj dvakrat, da se odstrani odvečna barva.

Veste, koliko časa v življenju vaš otrok prespi?

Zelo pomembna ugotovitev in precej zanimiva, seveda, kadar začnemo razmišljati o spanju. Predvsem dojenčki prespijo večino dneva. Vendar pa je treba tudi vedeti, da na udoben spanec ne vpliva zgolj čas, katerega namenimo spanju, temveč tudi v celoti otroška postelja (postelja, vzmetnica, odeje, blazine, rjuhe in otroška posteljnina). Ko govorimo o otroški posteljnini, dobro vemo, da je lahko ta tudi odlična dekoracija vsake otroške sobe, saj so danes na voljo že motivi, ki resnično okrasijo vsak prostor.

Pri urejanju otroške sobe upoštevajte vse. Otroška postelja naj bo dovolj velika, tudi odeje in blazina, otroška posteljnina pa naj bo zračna, iz primernih materialov in tudi očem prijazna. Odločite se tudi za kakovostno vzmetnico.

Vse to bo vplivalo na udobje otroškega spanca. Sedaj, ko približno vemo, da velik del življenja preživimo prav v postelji, se zavedamo, kako pomembno je, da postelja ustreza v celoti. To ni ugotovitev, ki bi veljala samo za otroške postelje in spanec, pač pa tudi za odrasle.

Zakaj je pomembno poleti zamenjati zimsko za letno otroško posteljnino za mladinske posteljice?

Morda nikoli niste razmišljali o tem, morda ste, pa vendar niste naredili naslednjega koraka k nakupu nove poletne posteljnine. Pa vendar, če upoštevamo, da je posteljnina v stiku s kožo, je nujno, da to pomembno menjavo tudi opravimo.

Predvsem otroška posteljnina za mladinske sobice se menja glede na letne čase. Tega ne počnemo zgolj, zaradi udobja, pač pa tudi, zaradi higiene. Poletna otroška posteljnina za mladinske posteljice omogoča najboljše prezračevanje med spanjem. Neudobna, preveč topla posteljnina bo zagotovo razlog nemirnega in neprijetnega spanca.

Na primer, zelo dobra izbira za poletje je posteljnina iz bombažnega satena, ki je prijetno hladen. Posteljnina mora biti predvsem lahka in tanka. Na ta način se blažijo visoke temperature, spanec bo bolj prijeten in udoben. Zrak bo nemoteno krožil.

Tako lahko z enostavnimi ukrepi ublažite vroče poletne dni, otroku pa zagotovite boljši in udobnejši ter veliko prijetnejši spanec.

5/5 - (3 ocen) | Dodaj oceno
Otroška Posteljnina za Mladinske Posteljice

   

Prikazujem skupaj 16 izdelkov

 • - 15%

  Posteljnina za Mladinsko posteljico Detexpol Bombaž 160x200 - Vzorec 3

  Redna cena (z DDV): 27,92 €

  Spletna cena (z DDV): 23,73 €

   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • - 15%

  Komplet posteljnine Faro 160x200, 70x80 Baw T-Rex 001 - Modra

  Redna cena (z DDV): 42,30 €

  Spletna cena (z DDV): 35,95 €

   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • - 15%

  Otroška posteljnina Faro - 160x200 70x80 cm - Bombaž - Vlakec Tom in prijatelji 020

  Redna cena (z DDV): 33,80 €

  Spletna cena (z DDV): 28,73 €

   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • - 15%

 • - 15%

  Carbotex Bombažna posteljnina Paw Patrol Movie 140 X 200 cm - Paw Patrol

  Redna cena (z DDV): 35,95 €

  Spletna cena (z DDV): 30,56 €

   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • - 15%

  Carbotex Licenčna posteljnina Batman / Superman 140x200 70x90 cm - Batman

  Redna cena (z DDV): 54,57 €

  Spletna cena (z DDV): 46,38 €

   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • - 15%

  Detexpol mladinski komplet bombažne posteljnine 160x200 cm 3628a - 3628a

  Redna cena (z DDV): 33,80 €

  Spletna cena (z DDV): 28,73 €

   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • - 15%

  Otroška Posteljnina za Mladinske Posteljice 140x200cm - 70x80cm - Vzorec 250

  Redna cena (z DDV): 44,00 €

  Spletna cena (z DDV): 37,40 €