VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Otroška Posteljnina

Prijetna otroška posteljnina za miren in udoben spanec. Toplina, mehkoba in odličen občutek. Otroška posteljnina 100x135 cm za dojenčka raznih barvnih kombinacij in dimenzij. Na voljo je tudi otroška posteljnina 140x200. Morda se vam zdi, da otroška posteljnina niti ni bistvena in je dovolj, da je ta čista. Pa vendar ni res, kajti napačna odločitev lahko vašega otroka stane udobnega... Več

Otroška posteljnina - velika izbira vzorcev in barv. Razni motivi in dimenzije po ugodnih cenah.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kakšna naj bo otroška posteljnina, da bo najboljša?

Pri izbiri otroške posteljnine, ne tvegajte. Namreč, sedaj že vemo, kako zelo pomembna je ta in ne želimo kupiti napačne. Premajhna ali prevelika, posteljnina iz ne zračnih materialov in podobne izbire, bodo zagotovo napačna izbira. Otroku ne bodo nudile dovolj udobja in ugodja med spanje, kar pa je seveda zelo nezaželeno.

Najboljša posteljnina za otroka bo tista, ki bo izdelana iz primernih materialov, kateri bodo dobro vplivali na otroka in njegov spanec. Ne smete pozabiti tudi na varnost in sicer na razne dodatke, štrleče stvari in druge zadeve, katere bi lahko imele škodljive posledice na otroka. Tako, da se izogibajte tem vrstam posteljnine. Nenazadnje je tudi pomembno, da v kolikor je otrok dovolj star, da že izraža želje, da jih upoštevate. Na koncu vselej ugotovimo, da pravzaprav želje staršev ne pomenijo tudi izbire in se na koncu otrok odloči sam. Starši skrbi le za pravo izbiro kakovosti.

Kateri material je najboljši za otroško posteljnino?

Zelo pomemben vidik, katerega je potrebno upoštevati pri izbiri otroške posteljnine, je material iz katerega je ta izdelana. Navsezadnje je otroška posteljnina v neposrednem stiku z otrokovo kožo. Hkrati pa vpliva na udobje spanja. In, če se vam je morda doslej zdelo nepomembno, je pravzaprav material posteljnine zelo pomemben. Predvsem otroci so občutljivi na razne dražljaje, zato posteljnino skrbno izberite.

Ni dovolj, da je otroška posteljnina zgolj prijetna za oko, mora biti tudi na otip.

Tkanina iz katere je posteljnina za otroka izdelana mora biti zračna, mehka in na dotik prijetna. Dobro je tudi, če upoštevate samo vzdrževanje. V kolikor je to enostavno, toliko bolje. Glede na to, da se posteljnina pere pogosto, je dobra lastnost materiala, da se lahko lika in je pralna v pralnem stroju.

Običajno imajo takšne lastnosti naravni materiali in so za otroško posteljnino najbolj priljubljeni bombaž, muslin, lan in bambus. Kljub temu so otroške posteljnine iz teh materialov cenovno dostopne.

Želite popestriti otroško sobo z raznimi motivi posteljnine?

V kolikor se vaš otrok navdušuje nad določenim likom, junakom ali kakšnim posebni vzorcem, če imate možnost, vedno se odločite za nakup izdelkov za otroke s tovrstnim modelom. Smiselna rešitev. Sploh, kadar se gre za otroške sobe v katerih otrok preživi veliko časa, želite, da je počutje in vzdušje enkratno in udobno.

Pravzaprav ima zelo pomembno vlogo tudi otroška posteljnina. Otrok v postelji spi najmanj ur, mlajši otroci tudi nekoliko več, zato želimo, da je njegova postelja popolnoma takšna, kakšne si želi. Otrok se zagotovo ne bo oziral na kakovost, njemu bo pomemben le lep videz. Starši bomo seveda stremeli k temu, da poleg videza, otroška oprema ustreza tudi kakovosti in glede na ponudbo, ki je danes pred nami, lahko najdete otroško posteljnino vrhunske kakovosti, koži prijaznih materialov in hkrati z motivi, nad katerimi se otrok navdušuje.

Torej, vse hkrati. Izberite posteljnino za otroka, ki bo hkrati kakovostna in bu otroku ustrezala tudi vizualno.

   

Prikazujem skupaj 110 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

   

Prikazujem skupaj 110 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...