Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Zabavni Centri

Igrače za dojenčka so na voljo za različne namene. Super pa je, ker so na voljo tudi takšne, katere združujejo več namenov hkrati. Namreč, dojenčke se še uči, nekako mu je igra najbližja in najbolj prijetna. Zato, v kolikor obstaja igrača za dojenčka, ki združuje igro in učenje, toliko bolje. In takšnih je kar nekaj. Običajno je za dojenčka najbolj uporaben igralni lok. Najdete jih tudi tukaj. Potem so seveda igrače za... Več

Igrače za dojenčka, igralni lok in zabavni centri - vse na enem mestu.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj so zabavni centri?

Zabavni centri so tisti pripomočki za igro, na katerih, ob katerih ali pod katerimi se majhen otroček igra, zamoti z ogledovanjem igračk, se občuduje v ogledalu ali trenira motoriko z obračanjem ali prijemanjem igračk obešank.

Zabavni centri so različnih oblik. Lahko gre za otroško podlogo, lahko za otroško podlogo z lokom z igračami, lahko le za stabilen lok z igračami, ki ga postavite na tla, otroka pa pod njega. Nekateri zabavni centri imajo tudi nekakšne stranice oz. robove, ki dojenčkom rahlo omejijo prostor za igro, da se vam ne skotalijo ravno pod noge med kuhanjem.

Vsem igralnim centrom so skupne prijetne barve – ali intenzivne, ki jih otroček kmalu opazi ali pa bolj nevtralne, ki spodbujajo domišljijo in potrpežljivost.

Prav tako je vsem zabavnim centrom skupno to, da utrujenim staršem pomagajo pridobiti nekaj minutk časa, da lahko spijejo še toplo kavo ali na hitro pripravijo kaj za pod zob.

Kakšen zabavni center naj izberem?

Pri izbiri zabavnega centra najprej pomislite na to, koliko je star vaš otrok in kako dolgo naj bo igralni center aktualen. Zabavni center v obliki podloge za na tla bo aktualen pri manjših dojenčkih, ki z veseljem opazujejo svet okoli sebe, se poskušajo obračati, se pa še ne plazijo. Večji zabavni center s tunelom bo super za otroke, ki se že suvereno plazijo in tak igralni center bo vztrajal z njimi tudi v tretje leto! Enako velja za igralne centre z žogicami. Otrokom, ki že samostojno sedijo in se vzpenjajo na noge, pa tudi že hodijo, bodo žogice iz igralnega centra super igrača. Ker so omejene s stranicami igralnega centra, jih bo nekaj manj ležalo naokol.

Izberete lahko igralni center v nevtralnih, dekliških ali fantovskih barvah, izbirate lahko tudi med bolj intenzivnimi in pastelnimi barvami – odvisno od vaše estetike in vzgojnih principov.

Odločite se še, iz katerega materiala naj bo zabavni center: iz tkanine, plastične mase ali blaga.

Kakšna je otroška igra v zabavnih centrih?

Odgovor na to vprašanje je preprost: zabavna! Otrok bo ležal na čisti, mehki, a vendar čvrsti podlogi. Opazoval bo zanimive igračke, jih poskušal prijeti, uloviti, morda z njimi pocingljati ali jih dobiti v usta. Z veseljem bo pritiskal barvne gumbe z zvočnimi učinki ali se ogledoval v ogledalu. Prijemal in metal bo žogice, se plazil po podlogi ali skozi tunel. Otroci znajo tako ali tako odkriti povsem nove načine igre, ki se je mi še zamisliti ne znamo več!

V spletni trgovini Mali vragci lahko izbirate med zabavnimi centri različnih proizvajalcev, kot so: Chicco, Tiny Love, Lionelo, Kidsee in drugimi.

5/5 - (4 ocen) | Dodaj oceno
Zabavni Centri

   

Prikazujem skupaj 37 izdelkov

 1. 1
 2. 2
 • Zavavni Center z Glasbo ARTI - 668-86

  Redna cena (z DDV): 65,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Zabavni Center z Ropotuljicami - ARTI - 668-110

  Redna cena (z DDV): 54,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Zabavni Center z Melodijami Živali - ARTI - 668-39 ML

  Redna cena (z DDV): 38,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Zabavni Center z Melodijami - ARTI - 668-98 ML

  Redna cena (z DDV): 58,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Udoben stabilizacijski valjček z igračami ZA3190-028-30-ZA3190- ROZA

  Redna cena (z DDV): 37,44 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Tiny Love Kick & Play - izobraževalna igralna blazina z ročaji | Kmetija

  Redna cena (z DDV): 91,17 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • IGRALNICA ZA DOJENČKE GYM IN ŠOTOR 2 V 1 - 3850360096499

  Redna cena (z DDV): 72,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4-6 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

   

Prikazujem skupaj 37 izdelkov

 1. 1
 2. 2
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...