Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Šotor za Otroke

Igralni šotor za otroka je skorajda nujna otroška igrača. Namreč, otroci si vedno radi pričarajo prav poseben prostor, v katerem se počutijo varno, udobno in prijetno. Običajno se v njih odvijajo razne aktivnosti, poleg igre tudi branje knjig, počivanje, ipd. Šotor za otroke predstavlja veliko več kot le zabavna igrača. Vsak človek se rad počuti dobro in tako ima vsak od nas priljubljeno mesto, ki nas pomirja in kjer se... Več

Otroški šotor za pravljične trenutke - različni modeli, visoka kakovost in ugodna cena.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj je šotor za otroke?

Šotor za otroke je ena najboljših otroških igrač in čudovita oprema otroške sobe, ki ponuja neskončne možnosti otroške igre. Šotor za otroke je manjši in preprosto postavljiv šotor, ki ga v hiši oz. stanovanju hitro in preprosto postavite za otroka, potem pa pustite otroški domišljiji prosto pot, da zaživi! Otroški šotorček se postavi v nekaj trenutkih, ne zahteva nobenega posebnega znanja, napenjana vrvic ali česar koli zoprnega. Večino modelov z lahkoto postavite z eno roko!

Tudi če imate majhno stanovanje, se nakupa otroškega šotora nikar ne ustrašite! Postavite ga lahko v vsak prostor, tudi majhen, saj potrebuje le dober kvadratni meter ali dva. Pospravite pa ga tudi z lahkoto, saj se šotori za otroke zložijo na ploščato obliko in jih lahko spravite že v režo med omaro in steno ali pod posteljo!

Kakšen šotor za otroke naj izberem?

Šotori za otroke so različnih barv in potiskani z različnimi motivi. Lahko se odločite za fantovski ali dekliški motiv ali pa izberete nekaj nevtralnega, kar bo ustrezalo bratcu in sestrici ali otroku, ki ga vzgajate čim bolj brez spolnih stereotipov. Oblike otroških šotorov so različne, od tipičnih trapeznih do tistih v stilu indijanskih vigvamov, s podobo hiške, gasilnega avta, princeskinega gradu in podobno. Lahko se odločite tudi, da otroškemu šotoru dodaste različne elemente, ki bodo še popestrili otroško igro – na primer žogice, tunele, igralne podloge in podobno.

V spletni trgovini Mali vragci lahko izberete tudi šotor za plažo, v katerega se boste skrili pred močnim soncem in brisače ter druge stvari zaščitili pred umazanijo in radovednimi pogledi.

Kakšna je otroška igra v šotorih za otroke?

Odgovor na to vprašanje je preprost, kot je preprosto postavljanje otroškega šotora: raznolika in nestrukturirana! Šotor lahko postane kar koli! Gusarska ladja, trdnjava, grad, zatočišče s pliškoti, prijeten zamejen kotiček za igro s kockami ali otrokov osebni prostor, kjer uživa v branju knjig ali vas povabi na partijo kart!

Otroški šotori imajo še eno veliko prednost pred improviziranimi trdnjavami in odej in blazin! Veliko manj je nereda in umazanije. Namesto da bi otroci zvlekli vse odeje s postelj in blazine s kavča ter jih tako umazali, da bi šle lahko samo še v pranje, elegantno postavite otroški šotor in igra se že lahko začne! Da bo stilsko res perfekten, vam umestite le še otroško blazino ali dve, da bodo otroške ritke sedele na mehkem in toplem – ali pa vi, ko vas otrok povabi v šotor na čajanko in pecivo iz otroške kuhinje!

5/5 - (4 ocen) | Dodaj oceno
Šotor za Otroke

   

Prikazujem skupaj 20 izdelkov

 • 3sprouts igralni šotor - Cream

  Redna cena (z DDV): 49,90 €
   V košarico

  Dobavljivost: 1-3 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • - 16%

 • OTROŠKI ŠOTOR Z LUČJO IN GLASBO V ŠKATLICI 54x21 CM - 3850360096390

  Redna cena (z DDV): 62,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4-6 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Otroški šotor Moon Palace MODER-9503

  Redna cena (z DDV): 24,58 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Otroški šotor TIPI NAMIOT GREY - 5908310387567

  Redna cena (z DDV): 117,81 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • NA ZALOGI

   

Prikazujem skupaj 20 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...