VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Plastične Varovalne Ograje

Plastična varnostna ograja je predvsem v zadnjem času izredno priljubljena. Varnostna ograja za otroke, ki je iz plastike, je na voljo v različnih barvah in barvnih kombinacijah, da je videti zelo prikupna in otroku omogoča super igro in varno okolje. Plastična ograja za otroka je učinkovita rešitev, kadar želimo otroku onemogočiti dostop do predmetov in prostorov, s katerimi bi se lahko poškodoval. Varnostna ograja iz plastike je pri nas... Več

Plastične varovalne ograje različnih dimenzij in barvnih kombinacij.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj plastična varovalna ograja?

Plastična varovalna ograja oz. varovalna ograjica je super rešitev, ki vašemu otroku omogoča varno igro v nadzorovanem območju. Varovalno ograjico postavite na prostoru, kjer je primerno, da se otrok igra. Otrok ne bo mogel iti izza plastične varovalne ograjice, na voljo pa bo imel dovolj prostora za igro, plazenje ali hojo. Plastične varovalne ograjice so lahke, se hitro sestavijo, preprosto vzdržujejo, zaradi zabavnih barv pa bodo všeč tudi vašemu otroku. Prav vam bodo prišle, ko boste morali za trenutek skočiti na wc, da vas otrok na varnem počaka. Prav tako so super rešitev, če imate v stanovanju domače živali ali vroče predmete, kot so gašperčki, kamini ipd.

Kako postaviti in vzdrževati plastične varovalne ograje?

Prvo in najpomembnejše pravilo, ki velja pri plastičnih varovalnih ograjah, je, da upoštevate navodila proizvajalca. Pred sestavljanjem jih natančno preberite in upoštevajte. Sledite navodilom, kako sestaviti ograjico. Varovalno ograjo sestavite na takem prostoru, kjer je tudi podlaga primerna za varstvo otrok. Pri sestavljanju pomislite tudi na to, da bodo morda otroci stegovali rokice nad ograjo, se pravi naj v dosegu njihovih rok ne bo ničesar za otroke neprimernega ali nevarnega. Seveda pa otrok niti v plastični varovalni ograjici ne puščajte brez nadzora. Plastične varovalne ograje čistite z blago mešanico detergenta in mehko krpo. Po želji lahko za blage madeže detergent zamenjate tudi za žlico ali dve alkoholnega kisa.

Kako velike so varovalne ograje?

Varovalne ograje iz spletne trgovine Mali vragci so različnih dimenzij. Sestavljene so iz več členov, od 4 kosov dalje, nekatere plastične varovalne ograje pa imajo celo 14 kosov. Eden od teh kosov so običajno vratca za vhod v varovalno ograjico. Plastične varovalne ograje sestavite v obliko kvadrata ali pravokotnika ali pa tudi večkotnika (npr. osemkotnika). Za nekatere plastične varovalne ograje lahko dokupite tudi dodatne plastične elemente, da tako sestavite varovalno ograjico čisto po svoji meri. Varovalne ograjice so primerne za otroke od 6 mesecev do 3 ali celo 5 let starosti. Spletna trgovina Mali vragci ponuja varovalne ograje znamk Baby Vivo in Allegro.

   

Prikazujem skupaj 4 izdelkov

 • Plastična Varnostna Ograja 14 Elementov - Baby Vivo - Sivo-Bela - 44534607 - Benjamin

  Redna cena (z DDV): 210,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: cca 7-10 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Plastična Varnostna Ograja 8 Elementov - Baby Vivo - Barvna - 44534552 - Colors

  Redna cena (z DDV): 200,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: cca 7-10 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Dodatna Plastična Varnostna Elementa - 4x Kos - Baby Vivo - Barvna - 44534553 - Colors

  Redna cena (z DDV): 70,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: cca 7-10 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Plastična Varnostna Ograja 12 Elementov - Baby Vivo - Barvna - 44534554 - Colors XL

  Redna cena (z DDV): 238,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: cca 7-10 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

   

Prikazujem skupaj 4 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...