VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Napihljiva Vodna Igralna Blazina

Vodna blazina za dojenčke je napihljiva vodna igralna blazina, katere se otrok ne naveliča. Mehka in udobna, otrok jo zelo rad raziskuje in spremlja dogajanje v njej. Pisana in zabavna vodna igralna blazina je na voljo z različnimi motivi.

Vodna blazina za dojenčke v različnih motivih, po sprejemljivih cenah.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj bo moj otrok pridobil v igri na napihljivi vodni blazini?

Dojenčki lahko na napihljivi vodni igralni blazini pasejo kravice in tako krepijo vratne mišice ter moč trupa. Ker so podobe na vodni igralni blazini tako zanimive, bodo dojenčki pozitivno motivirani in dlje časa vztrajali v položaju pasenja kravic. Na ta način tudi preprečujete zaležanost glavice. Voda v napihljivi vodni igralni blazini se bo prelivala, zato bo vas dojenček dobil odlično senzorično izkušnjo. Zagotovo bo poskušal tudi loviti ribice in druge motive na napihljivi blazini, s tem pa bo vadil koordinacijo oči in rok ter fino motoriko.

Kaj je to napihljiva vodna igralna blazina?

Napihljiva vodna igralna blazina ni navadna napihljiva blazina za na vodo, takšna, kakršno uporabljamo na morju. Ne. Napihljiva vodna igralna blazina je igralna blazina za otroke, ki je napolnjena z vodo in je nadvse zabavna! Vodna igralna blazina je izdelana iz materiala PVC in ima ljubke motive vodnih živali.

Vodno igralno blazino prejmete spuščeno. Zunanji obroč napihljive vodne igralne blazine napolnite z zrakom, notranjega pa z vodo in položite igralno blazino z vodo na tla. Vodna igralna blazina je potiskana s pisanimi motivi rib in drugega podvodnega sveta, v njej pa opazite tudi lebdeče oblike ribic, ki jih bo vaš otroček z veseljem lovil.

Ob koncu igre napihljivo vodno igralno blazino preprosto izpraznite vode in zraka, jo zložite in pospravite. Zložena igralna blazina zavzame zelo malo prostora, lahko jo celo vzamete s sabo!

Za katere otroke je primerna napihljiva vodna igralna blazina?

Vodna igralna blazina je primerna za otroke od rojstva do treh let. Mali dojenčki lahko na njej ležijo in če se jim pridružite na njihovi višini, boste preživeli kakovosten čas s svojim dojenčkom ter vzpostavljali očesni stik. Malo večji dojenčki bodo uživali ob pasenju kravic. Malčkom pa bodo všeč živahne podobe ribic, ki zbežijo, ko jih poskušajo zajeti v roko. Napihljiva vodna igralna blazina je nevtralna igrača, primerna za fantke in punčke. Dimenzije vodne igralne blazine oz. vodne podloge so 60 x 50 cm, debelina pa je 3 cm. Blazina je na otip gladka in mehka, zato zagotavlja stimulativno, a udobno igro.

   

Prikazujem skupaj 3 izdelkov

 • Napihljiva Vodna Igralna Blazina z Ribicami - Tummy Time - 66x50 cm

  Redna cena (z DDV): 23,40 €
   V košarico

  Dobavljivost: 2-3 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • A0487 NAPIHLJIVA vodna PODLOGA - 5907644004874

  Redna cena (z DDV): 10,79 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Napihljiva igralna podloga - Akuku

  Redna cena (z DDV): 13,53 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

   

Prikazujem skupaj 3 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...