VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Nahrbtnik za Nošenje Otroka

Nepogrešljiva otroška oprema je tudi nahrbtnik za nošenje otroka z igrivimi podrobnostmi.Najenostavnejša uporaba, optimalno prileganje in individualno nastavljiv sistem podpore so samo nekatere prednosti nahrbtnikov za nošenje otroka.

Nahrbtnik za nošenje otroka - velika izbira

Pogosta vprašanja in odgovori

Kakšne so prednosti nahrbtnikov za nošnjo otroka?

Nahrbtniki za nošnjo otroka iz trgovine Mali vragci so kakovostni izdelki, ki olajšajo prostočasne aktivnosti vaše družine.

Prednosti nahrbtnikov za nošnjo otrok so številne:

Z nahrbtnikom za nošenje otroka se lahko podate tudi na ture, katerih otrok sam še ne zmore. Otrok je v nahrbtniku varno in udobno nameščen. Nošenje otroka v nahrbtniku bo udobno tudi vam. Za to poskrbite z nastavljivi trakovi. Če se vas nahrbtnik za nošenje otroka dobro oprime, se bo teža pravilno porazdelila in nošenje bo lažje. Zaradi nastavljivih trakov pa bo tudi možno, da v sitem nahrbtniku otroka nosi tako mama kot oče, saj ga vsak prilagodi svoji postavi. V nahrbtnik za nošenje otroka lahko pospravite tudi kako svojo potrebščino, saj ima nahrbtnik na primer priročen žepek za mobilni telefon.

Katere uporabne dodatke imajo nahrbtniki za nošnjo otroka?

Pomembno je, da ima nahrbtnik za nošnjo otroka večstopenjsko nastavitev višine. Tako se otroški nahrbtnik prilagodi višini odraslega, ki otroka nosi. Ker je varnost na prvem mestu, ima nahrbtnik za nošenje otroka petstopenjski oblazinjen varnostni pas.

Tako je varnostni pas v nahrbtniku za nošnjo otroka udoben in varen. Nahrbtnik za nošnjo otroka je zasnovan tako, da vas ne pusti na cedilu, tudi če se vreme nenadoma poslabša. Nahrbtnik za nošenje otroka ima zaščito pred vremenskimi vplivi in odsevne elemente.

Zunanjost nahrbtnika za nošnjo otroka je izdelana iz trpežnega materiala, ki zagotavlja kroženje zraka, hkrati pa je pralen, zato je čiščenje nadvse preprosto. Nahrbtnik za nošnjo otroka ima v predelu ust zaščito za usta, ki jo lahko snamete in operete. Seveda ima otroški nahrbtnik tudi predal oz. žep za shranjevanje ter držalo za steklenice. Pred nakupom preverite, ali je držalo vključeno ali ga morate naročiti posebej!

Kdo potrebuje nahrbtnik za nošenje otroka?

Nahrbtnik za nošenje otroka oz. otroški nahrbtnik je primeren za vse aktivne družine, ki želijo že otroke spoznati z lepoto hribovskih doživetij. Nahrbtnik za nošenje otroka si oprtate na rame in se tako podate na daljši pohod, vzpetino ali drugo turo, za katero ocenite, da je primerna za vašo družino. V nahrbtniku za nošnjo otroka se vaš otrok prijetno in varno nosi na zanesljivih ramah očeta ali mame. Morda kakšno lažjo pot zmore otrok tudi prehoditi in boste lahek nahrbtnik za nošnjo otroka kar praznega nesli s sabo – dokler otrok ne omaga in bo spet z veseljem skočil v nahrbtnik na vaše rame.

   

Prikazujem skupaj 2 izdelkov

 • Nahrbtnik za Nošenje Otroka - Kiddy - Adventure Pack - Onyx Black

  Redna cena (z DDV): 206,16 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Nahrbtnik za Nošenje Otroka - Kiddy - Adventure Pack - Sky Grey

  Redna cena (z DDV): 192,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

   

Prikazujem skupaj 2 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...