Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Kengerujčki

Preden se odločite za nakup nosilke za otroke, morate upoštevati dejstvo, da so med njimi zelo velike razlike. Niso vse enako uporabne. Pomembno je, da se najprej odločite, kako želite nositi otroka, koliko je ta star oziroma težak. Kenguru vam omogoča, da z otrokom hodite ure in ure, ne da bi vas pri tem bolel hrbet. Sploh v kolikor je kengurujček ali nosilka za otroke ergonomska. Obstajajo pa velike razlike v zasnovi nosilk. Nosilka ima veliko... Več

Na voljo različni modeli nosilk, razne barve in uporabne vrednosti. Kateri bo prepričal vas?

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali je uporaba kengurujčka ali nosilke varna?

Da, uporaba nosilke je varna, če je pravilno izbrana in otrok vanjo optimalno nameščen. Vsi proizvajalci ob nakupu nosilke oz. kengurujčka podajo navodila za uporabo, kjer je navedeno, kako star otrok se sme nositi, kako je treba ta kos otroške opreme nastaviti in kakšen položaj naj otrok zavzame v nosilki oz. kengurujčku.

V spletni trgovini Mali vragci so na voljo vrhunske nosilke in kengurujčki blagovnih znamk Tula, Nuna, Chicco, Lennylamb in drugi. Preverite tudi pestro ponudbo tkanih trakov za nošnjo najmlajših! Tkani trakovi so večinoma izdelani iz bombaža in prožni. Naučite se zavezati tkani trak in dojenček bo užival pri nošnji!

Kaj je kengurujček, nosilka oz. tkani trak?

Kengurujček ali nosilka je otroška oprema, s pomočjo katere svojega otroka nosite na svojem trebuhu ali hrbtu. Nosilka oz. kengurujček lahko do določene mere nadomesti otroški voziček, saj otroka nosite s sabo in ste tako zelo mobilni in okretni.

V kengurujčku ali nosilki se otroci počutijo zelo varne, saj so v neposrednem telesnem stiku s staršem. V kengurujčku ali nosilki so na toplem, čutijo bitje srca in ljubeč objem, zelo podoben, kot da bi še vedno bili v maternici. Med nosilke spadajo tudi tkani trakovi. Tkani trakovso primerni za nošnjo dojenčkov od prvih dni življenja do nekaj kilogramov.

Različni kengurujčki oz. nosilke ustrezajo različno velikim otrokom in različnim načinom nošenja. Pred nakupom preglejte široko ponudbo nosilk in kengurujčkov pri Malih vragcihin ugotovite, kaj bo vam in vašemu otroku najbolj ustrezalo.

Kje lahko uporabljam kengurujčka oz. nosilko?

Odgovor na vprašanje, kje lahko uporabljam kengurujčka oz. nosilko je zelo preprost! Nosilko oz. kengurujčka lahko uporabljate tako rekoč kjer koli! Kengurujčki oz. nosilke so zelo priljubljeni na sprehodih, posebno pri otrocih, ki ne marajo vožnje v otroških vozičkih. Super so za hitre opravke, saj je otrok ves čas s staršem.

Prav tako so odlična izbira za družinske izlete, kajti s kengurujčkom oz. nosilko ste zelo mobilni. Posebno mame pa kengurujčke oz. nosilke zelo rade uporabijo tudi doma, saj so za hrbet mnogo bolj prijetni kot nošnja otroka v naročju in tudi roke manj trpijo. Hkrati pa so pri uporabi kengurujčka oz. nosilke roke proste, zato mama laže skrbi za druge otroke ali opravlja gospodinjska opravila.

5/5 - (5 ocen) | Dodaj oceno
Kengerujčki

   

Prikazujem skupaj 118 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 118 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...