VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Igralni Šotori

Otroški šotor je prostor, v katerega se zatekajo otroci različnih starostnih skupin. Predstavljajo varno in hkrati tudi zabavno okolje. Otroci se navdušujejo nad raznimi šotori, ki so na voljo tudi v naši ponudbi. Otroški šotori so zelo priljubljeni in lahko rečemo, da dokaj hitro izrinejo vse ostale ali mnogokatere igračke. Vsak otrok si želi šotora in glede na to, da so mobilni, jih lahko postavijo... Več

Otroški šotor - velik, majhen, takšen in drugačen - vse na enem mestu.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali za igralne šotore potrebujemo veliko prostora?

Odgovor na vprašanje, ali za igralne šotore potrebujemo veliko prostora, je preprost, ni pa predvidljiv in na prvo žogo! Kajti odgovor je, ne, za igralne šotore ne potrebujete ogromno prostora! Res je, da mora šotor nekje stati. A za postavitev igralnega šotora zadoščata že cca. 2 m2.

Približno meter površine je potreben za sam igralni šotor, še kakšen meter pa otroci potrebujejo za vhod in izhod. 2 m2 površine pa se najdeta tako rekoč v vsakem domu. Igralni šotor lahko postavite v otroški sobi, dnevni sobi, na hodniku ali celo v kuhinji, pazite le, da v bližini ni predmetov, ki bi lahko otroka poškodovali ali kamor bi se otrok lahko udaril.

Kako izbrati igralni šotor?

Na trgu je velika izbira igralnih šotorov. Nekateri so obarvani v dekliške barve, drugi v fantovske. Nekateri igralni šotori so tudi nevtralni in primerni za vse. Igralni šotori so lahko namenjeni manjšim ali večjim otrokom, nekateri pa imajo tudi zanimive dodatke, kot so žogice, otroške igrače z zankami in podobno. Najlepše dodatke pa si bodo otroci v šotor nanosili sami.

Kaj pa pospravljanje igralnih šotorov? To ni problem, kajti igralni šotori se popolnoma zložijo. Zložen igralni šotor je sicer visok, a povsem ozek, nekako debeline tanjše knjige ali revije. Zložen igralni šotor preprosto pospravite za omaro ali pod posteljo, pa je! Velika prednosti igralnih šotorov pred postavljanjem raznih miz in stolov z dekami, kot smo mi počeli v otroštvu, je tudi to, da se tkanine ne umažejo, šotor pa je v trenutku pospravljen.

Zakaj otrok potrebuje igralni šotor?

Igralni šotori so odlična zabava za otroke. Igralni šotor otroku predstavlja samo njegov svet, njegovo zatočišče, kjer domišljija zaživi in je vse možno. Igralni šotor je trdnjava ali gusarska ladja, v njem bere knjige ali se igra družino.

Igralni šotori otroku omogočajo samostojno in doživljajsko igro, pri kateri razvija domišljijo, socialne veščine in telesne spretnosti, saj je treba šotor postaviti, se vanj splaziti, pogledati skozi okno ali povabiti na obisk prijatelja ali starše. V igralni šotor si otroci radi prinesejo še druge igrače. Knjige, karte, avtomobilčke, punčke in podobno.

Pomembno je, da vemo, da igralni šotori otroku omogočajo odprto igro. Igro brez navodil in pravil (razen seveda teh o varnosti). Pri igri v igralnem šotoru otrok sam določa pravila, vodi igralni proces in razvija domišljijo. Kasneje v življenju mu bodo te spretnosti prišle še kako prav.

   

Prikazujem skupaj 5 izdelkov

 • Otroški Igralni Šotor MEGA Tipi - Bobono - 744

  Redna cena (z DDV): 184,80 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • IGRALNICA ZA DOJENČKE GYM IN ŠOTOR 2 V 1 - 3850360096499

  Redna cena (z DDV): 72,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4-6 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Otroški svetlobni šotor - Unicorn Ponies - Pink-10514

  Redna cena (z DDV): 62,28 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Teepee šotor Indian Playhouse + 60 žog -155 cm-2576

  Redna cena (z DDV): 52,13 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • 3sprouts igralni šotor - Cream

  Redna cena (z DDV): 49,90 €
   V košarico

  Dobavljivost: 1-3 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

   

Prikazujem skupaj 5 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...