Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Igralne Blazine

Igralna podloga je izvrstna otroška oprema, katera služi tudi kot udobno igralo iz mehke tkanine. Je pravo zabavno mesto za sprostitev vašega otroka. Igrače so odstranljive, zaradi praktičnih zank, pa jih lahko namestite tudi na otroško posteljico, stajico ali otroški voziček. Izberite vzorce, barve, velikost in model, za katerega menite, da se bo najbolj dopadel vašemu dojenčku. Igralna podloga bo otroku omogočal zabavno... Več

Igralne blazine za otroke - izberite vaš najlepši motiv in design

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj so igralne blazine in igralne podloge?

Igralne blazine so odličen pripomoček za otroško igro. Igralna blazina ali igralna podloga je prijetna in trpežna tekstilna podloga, ki jo položite na tla, da se na njej vaš otroček veselo igra. Med otroško igro na igralni blazini pa vi pridobite nekaj časa, da dokončate kakšno nujno opravilo ali se za trenutek spočijete. Lahko pa se usedete k otroku na igralno blazino in ustvarjajte čudovite trenutke povezanosti.

Igralne blazine in igralne podloge so obarvane z otrokom všečnimi barvami in obogatene z loki z igračkami ali zvočnimi učinki. Otrok bo na igralni blazini pasel kravice, se obračal ali učil plazenja ter se poigral z obešenimi igračkami in krepil svoje motorične sposobnosti. Igralne blazine so tudi odličen taktilni pripomoček! Če bo igralna blazina oddajala še različne zvoke, je zabava zagotovljena!

Kako vzdrževati igralne blazine in igralne podloge?

Vzdrževanje igralnih blazin in igralnih podlog je nadvse preprosto. Z igralnih blazin snamete lok z igračami in tekstilni del preprosto operete v pralnem stroju. Tako ni težave, če so igralne blazine poslinjenje ali umazane od drobnih prstkov. Tudi tekstilne igrače z zankami lahko operete, priporočamo le, da jih položite v vrečko za pranje perila ali kar vzglavnik za blazino, da se vam ne izgubijo kje v stroju. Trde igrače z igralnih blazin pa pomijete in obrišete do suhega.Penaste igralne podloge najlažje kar pomijete z blago milnico ali toplo vodo, ki ste ji primešali nekaj žlic alkoholnega kisa.

Smo že omenili, da imajo igračke z igralnih blazin zanke, s katerimi jih lahko pritrdite tudi drugam? Na primer na posteljico ali voziček. Omenimo pa še, da so igralne blazine nujen kos otroške opreme, ki si ga mamice pogosto podajajo, zato kupite kakovostno otroško blazino, ki bo zdržala tudi bodoče sorojence.

Zakaj je igralna blazina super za otrokov motorični razvoj?

Otroci se motorično najbolje razvijajo, kadar jim omogočimo prosto gibanje, in to je na igralni blazini zagotovljeno. Igralna blazina je mehka, topla in pralna podloga. A ko jo položimo na tla, otroku ustvarimo ravno površino, na kateri se lahko premika. Starši igralne blazine uporabljajo, ker dobro vplivajo na otrokov razvoj in staršem omogočajo nekaj prostega časa.

Pediatri in fizioterapevti jih priporočajo, ker odlično vplivajo na otrokov razvoj, otroci pa jih obožujejo, ker so tako zabavne! Na igralni blazini otrok krepi svoje mišice. Igralne blazine pa so odlične tudi zato, ker so taktilno nadvse zanimive. Otrok bo na igralnih blazinah lahko občutil različne teksture raznovrstnega blaga, našitkov, resic in podobnega. Tako bo krepil svoje občutenje sveta.

5/5 - (5 ocen) | Dodaj oceno
Igralne Blazine

   

Prikazujem skupaj 109 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

   

Prikazujem skupaj 109 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...