Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje
FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Gugalniki

Življenje mamice se takoj po rojstvu otroka spremeni. Nekoliko se spremeni že med nosečnostjo, pa vendar je po porodu nenehno v skrbeh, neguje otroka in misli skorajda le nanj. Pozabi na vse ostalo. Ker otroci potrebujejo nenehno pozornost, kljub temu pa mamica hiti opraviti vse domače naloge, katere ima. Običajno kar z dojenčkom v naročju. Kar pa je nepraktično in za mamico utrujajoče. Morda pa mami potrebuje zgolj gugalnik? Gugalnik za dojenčka je... Več

Odličen in kakovosten gugalnik bo zanesljivo najboljši prijatelj mladih staršev.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali potrebujem gugalnik za svojega otroka?

Gugalniki so eden od kosov otroške opreme, ki lahko staršev zelo olajšajo življenje. Pri Malih vragcihne bomo trdili, da gugalnik nujno potrebujete, vam pa zagotavljamo, da bo marsikatero opravilo z njim lažje.

Gugalniki niso namenjeni temu, da otrok v njih preživi ure in ure. So pa odličen kos otroške opreme, ki otroka zamoti za pol urice, da mamica skuha kosilo. Ali pa otroka odložite v gugalnik in vas iz njega opazuje med kosilom!

V Malih vragcih lahko izbirate med otroškimi gugalniki blagovnih znamk Caretero, Graco, Kinderkratf, BabyBjorn, LeanToys, CybexGold in drugimi. Različni gugalniki so primerni za različne starosti oz. težo otroka, večina gugalnikov pa ima tudi viseče igrače ali možnost vklopa zvoka, ki otroka zabavajo med počitkom v gugalniku. Nekateri imajo celo še druge zanimive funkcijo, kot so projektor ali vrtljiv sedež, vsi gugalniki pa otroka varujejo z varnostnim pasom.

Kakšne so nastavitve gugalnikov?

Gugalniki in ležalniki imajo večinoma več nastavitev ležanja oz. sedenja v njih, da jih lahko prilagodite starosti vašega otroka in trenutnim potrebam. Morda želite, da vas iz gugalnika otrok opazuje med kuhanjem. Morda v njem počiva med obiskom pri babici. Morda pa boste gugalnik uporabili za večjega dojenčka in ga v gugalniku tudi hranili. Tako bo gugalnik postal stolček za hranjenje.

Gugalniki imajo obešene različne zanimive igračke, ki optično pritegnejo vašega otroka, hkrati pa s seganjem po igračkah krepi svoje motorične spretnosti. Veliko gugalnikov dela na baterije in ima funkcijo avtomatičnega guganja ali predvajanja glasbe. Nekateri gugalniki pa tudi rastejo z otrokom in kasneje postanejo pravi fotelj za otroka v otroški sobici.

Koliko mora biti otrok star, da lahko uporabljam gugalnik?

Odgovor na to, koliko mora biti otrok star, da lahko uporablja gugalnik ali ležalnik, ni enoznačen. Večina gugalnikov se lahko uporablja od rojstva dalje. Tak je na primer gugalnik LioneloHenny, saj v njem lahko otrok leži, napol sedi ali sedi. Drugi gugalniki so namenjeni manjšim ali večjim dojenčkom, kar je pogosto odvisno od nastavitve gugalnika, ki jo izberete. Izredno praktičen je tudi na primer gugalnik Caretero Indigo LightGrey, ki se iz gugalnika oz. ležalnika kasneje priročno spremeni v stolček za hranjenje.

Večji otroci pa bodo posebno uživali v gugalniku oz. viseči mreži Roba, ki je izdelana iz kovine in naravnih materialov, v njej pa se tudi v vašem domu vaš otrok udobno guga in preživlja prosti čas.

   

Prikazujem skupaj 99 izdelkov

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Otroški Ležalnik in Gugalnik 4moms mamaRoo 4.0 - Classic Black

  Redna cena (z DDV): 324,95 €
   V košarico

  Dobavljivost: 3-4 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Gugalnik - Joie - Sansa - In The Rain

  Redna cena (z DDV): 200,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: Preverite zalogo

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Gugalnik Adbor N1 - N-09

  Redna cena (z DDV): 123,20 €
   V košarico

  Dobavljivost: 2-3 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Gugalnik Caretero - Forest - Beige

  Redna cena (z DDV): 121,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Gugalnik - Kinderkraft -Flo - Mint

  Redna cena (z DDV): 83,95 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Gugalnik - Kinderkraft -Minky - Pink

  Redna cena (z DDV): 72,29 €
   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Gugalnik Adbor Luna - LN-01

  Redna cena (z DDV): 95,20 €
   V košarico

  Dobavljivost: 2-3 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • NA ZALOGI

   

Prikazujem skupaj 99 izdelkov

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...