VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Garderobne Omare

Otroške sobe si ne predstavljamo brez omare. Oblačila, torbe, igrače, knjige in vse ostale stvari otroka morajo imeti svoje mesto. Ne glede na starost otroka. Zato so temu primerne otroške omare. Najbolj pomembno je, da se ta otroku dopade. Seveda, v kolikor kupujemo omaro za dojenčka, bomo izbrali po lastni presoji. Če pa je otrok že dovolj star, da sodeluje pri izbiri, pa je dobro, če upoštevamo tudi njegove želje. Ker so želje in... Več

Kakovostne in različnih blagovnih znamk otroške omare.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako izbrati garderobne omare za otroško sobo?

Pripravljanje otroške sobice je eno najlepših opravil pred prihodom malega nadobudneža. Mamice se včasih težko odločimo, kakšne garderobne omare za otroško sobo izbrati.

Vedeti moramo, da so otroška oblačilca sicer majhna, da pa se jih zna nabrati kar velika količina, še posebno, če bomo kakšna oblačila čuvali še za mlajšega sorojenca. Prav tako si bomo v otroške garderobne omare morda želeli pospraviti kakšne druge otroške pripomočke, morda zalogo plenic ali kaj podobnega.

Izbire garderobnih omar za otroško sobo se lotimo z metrom, papirjem in pisalom v roki. Premerimo prostor in nato izrišimo, kako se vse otroške omare, posteljica, previjalna miza in podobno najbolje umesti v prostor. Lahko si pomagamo tudi s tlorisom in koščki papirja, izrezanimi v razmerju, ki jih lahko hitro premikamo po tlorisu otroške sobe. Morda pa si boste umestitev garderobnih omar v otroško sobo najbolje predstavljali kar s pomočjo računalniškega programa.

Kako paziti na varnost pri nakupu garderobnih omar?

Čeprav se pri nakupu garderobnih omar ne vprašamo pogosto po varnosti, pa bi se morali. Kupite kakovostne garderobne omare, ki so dobro načrtovane in strukturno trdne, da bodo zdržale tudi dlje časa ali večje obremenitve.

Preverite, da so otroške garderobne omare barvane z zdravju prijaznimi barvami in jih sestavite še pred prihodom dojenčka ter pustite, da se prostor temeljito prezrači.

Za konec ne pozabite, da je garderobne omare izjemno pametno privijačiti na steno. Garderobne omare so visoke, predalniki pa pogosto niso niti namenjeni, da bi stali sami, saj preprosto niso dovolj stabilni. Povprašajte prodajalca ali proizvajalca in z vijaki preprečite nesrečo v vašem domu!

Kakšne garderobne omare izbrati?

Garderobne omare za otroško sobo morajo biti relativno velike, saj boste vanje pospravili veliko oblačil in potrebščin. Zelo praktične so garderobne omare s policami, drogom za obešanje, izjemno prav pa vam bo prišlo, če bodo garderobne omare imele tudi predale, v katere boste lahko pospravili tisto, kar želite imeti ves čas pri roki. Kasneje, ko otrok malo zraste, bo iz predalov garderobnih omar lahko tudi sam izbiral oblačila, kar bo pozitivno vplivalo na njegovo samostojnost.

Nekateri starši imajo radi garderobne omare z zelo otroškimi motivi, drugi pa iščejo garderobne omare, ki bodo rasle z otrokom. Oboje je prav, da ste le vi zadovoljni s svojo izbiro. Enako velja za barvo. Odločite se za garderobne omare dekliških barv, fantovskih barv ali garderobne omare v nevtralnih tonih, še posebej, kadar si boste sobo delila otroka različnih spolov.

   

Prikazujem skupaj 3 izdelkov

 • Garderobna Omara 2 Delna - Pinio - CUBE - NATUR

  Redna cena (z DDV): 528,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4-6 tednov

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Garderobna Omara 3 Delna - Pinio - CUBE - NATUR

  Redna cena (z DDV): 638,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4-6 tednov

  Na zalogi pri dobavitelju

 • Garderobna Omara DRSNA 3-Delna - Pinio - CUBE - NATUR

  Redna cena (z DDV): 814,00 €
   V košarico

  Dobavljivost: 4-6 tednov

  Na zalogi pri dobavitelju

   

Prikazujem skupaj 3 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...