VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Obelava osebnih podatkov za marketing

Podjetje Pingo Shop d.o.o. bo vaše osebne podatke (ime, e-naslov, telefonsko številko, izraženo zanimanje za določene izdelke, preference nakupovanja, piškotke) uporabljalo za namen pošiljanja ustreznih in zanimivih ponudb, njihovega prikazovanja ter seznanjanja z novostmi iz naše ponudbe, 10 let od zadnjega nakupa. Za marketinške namene je soglasje za obdelavo osebnih podatkov zagotovljeno prostovoljno. Da vam omogočimo čim boljšo uporabniško izkušnjo pri pregledovanju naše spletne strani, podatke obdelujemo v skladu z zakonom o sodelovanju s podjetji ali njihovimi orodji: Twilio Inc., Facebook Ireland Limited., Google Ireland Ltd., 
.

Vsako sporočilo, ki bo poslano iz naše strani na vaš naslov, bo vsebovalo tudi možnost odjave in tako lahko soglasje v kateremkoli trenutku prekinete. Zaprosite lahko tudi za izbris vaših podatkov ali popravek teh. V kolikor bi naleteli na kakršnekoli težave, se lahko obrnete na informacijskega pooblaščenca.

V primeru, da potrebujete dodatne informacije glede varstva osebnih podatkov ali pride do nejasnosti, nas kontaktirajte na [email protected] in vam bomo z veseljem odgovorili. Jamstvo osebnih podatkov jemljemo zelo odgovorno in je za nas zelo pomembno.

Razlaga

Cilj obdelave osebnih podatkov je ta, da vam želimo ponuditi možnost informiranja o novih izdelkih ali drugih novostih na naši spletni strani. Tako osebne podatke uporabljamo za namene trženja. V elektronski ali pisni obliki vam tako želimo posredovati časovno omejene, posebne ponudbe, prilagojeno ponudbo izdelkov, ki bo ustrezala vašim potrebam.

25.05.20218 je začela veljati Uredba Evropskega parlamenta in Sveta EU 2016/679 o varstvu fizičnih oseb pri obdelavi osebnih podatkov in za prost pretok teh podatkov, tako razveljavlja Direktivo 95/46/ES. Iz tega razloga moramo od vas pridobiti novo soglasje, skladno z novimi pravili.

Vabimo vas, da si spodaj preberete informacije za obdelavo osebnih podatkov. Da bi bile informacije čim bolj pregledne in praktične za iskanje, vam jih pripravljamo v obliki vprašanj, na katere podajamo odgovor. V kolikor pa imate kakršnekoli pomisleke, vprašanja ali pripombe, nam pišite na [email protected]

  1. KDO UPRAVLJA Z VAŠIMI OSEBNIMI PODATKI?

Upravljalec vaši osebnih podatkov je podjetje Mali Vragci d.o.o. Z vašimi podatki upravljamo zgolj v marketinške namene.

  1. KATERE OSEBNE PODATKE OBDELUJEMO?

Zato, da določimo in prilagodimo ponudbo vašim potrebam, v marketinške namene obdelujemo sledeče osebne podatke:

-         Osnovni podatki za identifikacijo (ime, datum rojstva, sedež, naslov).

-         Kontaktni podatki (elektronska pošta in telefonska številka).

-         Informacije o uporabi spletne podpore, o uporabi izdelkov, katere storitve ste pri nas izbirali v preteklosti. Na podlagi teh informacij vam lahko priporočamo primerne izdelke.

-         Informacije, ki jih pridobimo iz različnih interakcij z vami (e pošta, telefonski klic, sms sporočilo).

-         Spletni brskalnik nam pomaga do geolokacijskih podatkov, kar nam omogoča, da vam priporočamo najbližjega posrednika ali poslovalnico.

 

  1. KJE DOBIMO OSEBNE PODATKE?

Osebne podatke katere smo zgoraj navedli, dobimo od vas. Navedli ste jih v pogodbi s podjetjem ali v drugih dokumentih. Prihajajo pa lahko tudi iz javnih registrov, evidenc in vira. Npr., iz poslovnega registra. Vaši podatki lahko pridejo tudi od zanje pooblaščenih tretjih oseb.

  1. SVOJE SOGLASJE STE DALI ZA marketinške NAMENE in sicer za:

-         ponudbe izdelkov ali storitev, katere vam lahko pošljemo v elektronski obliki - elektronska sporočila, SMS sporočila poslana na mobilne naprave prek telefonske številke, prek spletne podpore kupcem, lahko tudi s pomočjo telefonskih klicev ali v pisni obliki). Vsekakor zgolj za ponudbo izdelkov.

-         Svoje soglasje ste dali tudi za namene tržne raziskave in raziskave zadovoljstva strank z uporabo izdelkov.

-         S ciljem, da prilagodimo ponudbo vašim individualnim potrebam, podajate soglasje za avtomatizirano obdelavo podatkov.

Da vam lahko pošiljamo individualne ponudbe in za uporabo v marketinške namene, je soglasje potrebno in pa prostovoljno.

  1. ZAKAJ SE PODATKE PROFILIRA IN PRIHAJA DO AVTOMATIČNE ODLOČITVE?

Z vašim soglasjem vaše podatke profiliramo, zato, da vam lahko posredujemo individualne ponudbe storitev ali izdelkov. V ta namen se uporabljajo avtomatični sistemi, računalniki in spletne aplikacije. Na podlagi teh vam pošiljamo individualizirane ponudbe izdelkov in storitev.

Avtomatično profiliranje nam omogoča, da vas bolje spoznamo, spoznamo vaše potrebe, da lahko ocenimo vaše prihodnje ukrepanje in na podlagi tega prilagodimo ponudbo naših izdelkov ali storitev.

  1. KAKO DOLGO BOMO OBDELOVALI VAŠE PODATKE?

S soglasjem, katerega ste nam zaupali, vaše podatke obdelujemo do preklica ali pa v času pogodbenega razmerja, ki pa traja naslednjih 10 let do prekinitve pogodbenega razmerja.

Če ne boste kupec ali niste kupec v našem podjetju, je vaše soglasje veljavno 10let od privolitve ali do tistega trenutka, ko ga prekličete.

Vaši osebni podatki bodo po poteku roka veljavnosti izbrisani, le v obsegu in za namene, za katere soglasje ni potrebno v skladu z zakonodajo.

 

  1. NAŠI POSLOVNI PARTNERJI

Tudi naši poslovni partnerji upoštevajo pravila o varstvu osebnih podatkov in imamo z njimi sklenjeno pogodbo o obdelavi osebnih podatkov. S podanim soglasjem se strinjate s prenosom vaših osebnih podatkov našim izbranim poslovnim partnerjem.

Poslovni partnerji so:

Twilio Inc.

Facebook Ireland Limited.

Google Ireland Ltd.

  1. KDO LAHKO DOSTOPA DO VAŠIH OSEBNIH PODATKOV?

Do vaših osebnih podatkov, za marketinške namene, imajo dostop tudi drugi subjekti, ki so kot posrednik storitve podjetju in tako posrednik za obdelavo osebnih podatkov. To so lahko zunanja podjetja, katera zagotavljajo pravilno delovanje podjetja, obdelavo podatkov za marketinške namene, obdelujejo naše sisteme in druge storitve. Tudi z omenjenimi posredniki imamo sklenjeno pogodbo za obdelavo osebnih podatkov, kar jih zavezuje k upoštevanju strogih pravil obdelave osebnih podatkov.

  1. PRI OBDELAVI OSEBNIH PODATKOV IMATE PRAVICE. KATERE?

Varstvo vaših osebnih podatkov je seveda samoumevno. Za podjetja v Sloveniji je pravilna obdelava vaših osebnih podatkov izredno pomembna. Uveljavljate pa lahko tudi naslednje pravice:

-         Informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov.

Te vključujejo:namen obdelave, identifikacijo ter kontaktne podatke upravitelja, namestnika tega in v kolikor je možno tudi odgovorne osebe, seznam vaših pravic, informacijo o prenosu osebnih podatkov v tretje države, kategorije prejemnikov osebnih podatkov ali kategorije uporabljenih osebnih podatkov prejemnika, pooblaščene upravitelje, trajanje hrambe osebnih podatkov, možnost, da se obrnite na informacijskega pooblaščenca, informacije o tem, če in kako pride do avtomatizirane odločitve in profiliranja, vir obdelovanih osebnih podatkov.

-         Pravica do dostopa do vaših osebnih podatkov.

Imate dostop do informacij o obdelavi, pravico do potrditve, če se osebni podatke obdelujejo ali ne, in če se, kategorije uporabljenih osebnih podatkov, prejemnikih ali kategorijah prejemnikov, imate tudi pravico do informacij o pravicah, trajanju obdelave osebnih podatkov, o pravici vložiti pritožbo na informacijskega pooblaščenca. Pravico imate tudi pridobiti kopijo o obdelavi osebnih podatkov. Vsekakor je tukaj pravica tudi do informacije o tem, če prihaja do avtomatizirane odločitve in profiliranja. Ravno tako je vaša pravica tudi informacija in jamstvo v primeru prenosa osebnih podatkov v tretje države ali mednarodne organizacije.

 

-         Pravica do popravka

Pravico imate popraviti osebne podatke, ki jih obdelujemo in niso pravilni. Recimo, če ste morda spremenili naslov bivališča ali kateri drug podatek, katerega obdelujemo, nam to sporočite in bomo podatke popravili.

-         Pravica do izbrisa ali pravica do pozabe.

Na vašo zahtevo bomo vaše osebne podatke izbrisali. Podjetje Pingo Shop d.o.o ima legitimni interes in dolžnost shranjevati osebne podatke, zato bo vsaka tovrstna prošnja ali zahteva predmet posamezne ocene.

-         Pravica do omejitve obdelave

Če želite, da se vaši osebni podatki obdelujejo samo za nujne zakonske namene ali jih želite blokirati.

-         Pravica do prenosa osebnih podatkov

Vaše podatke bomo v ustrezni obliki posredovali subjektu, ki ga določite sami in želite, da jih posredujemo drugemu podjetju, seveda če nam tega ne preprečujejo zakonske ali druge ovire.

-         Avtomatizirano individualno odločanje in pravica do ugovora

V kolikor menite ali morda ugotovite, da se osebni podatki obdelujejo v nasprotju z varstvom vašega osebnega in zasebnega življenja, da jeobdelovanje v nasprotju z zakonom, se obrnite na nas. Vedno lahko zaprosite za obrazložitev, v primeru potrebe tudi za reševanje neprimernega stanja. Proti avtomatiziranemu odločanju in profiliranju lahko vložite tudi neposreden ugovor.

-         Pravica do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu

Pritožbo glede obdelave osebnih podatkov lahko kadarkoli pošljete na nadzorni organ:
Informacijski pooblaščenec
Naslov: Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana.

-         Ali morate plačati za uveljavljanje pravic in kje jih lahko uveljavljate?

Vse informacije in izjave, ki jih v podjetju uveljavljate so brezplačne. Nekatere od teh lahko enostavno uveljavljate tako, da pošljete e pošto na [email protected]
Zahtevo lahko pošljete tudi pisno in sicer na naslov podjetja:

Pingo Shop d.o.o.

Stari trg 26

3320 Velenje

Slovenija 

-         Kdaj lahko pričakujete odgovor od podjetja?

Izjave in morebitne informacije vam bomo posredovali najkasneje v roku enega meseca, seveda se bomo potrudili jih poslati v najkrajšem možnem času. Glede na število zahtev in zahtevnost zahtev lahko rok podaljšamo na dva meseca, o čemer vas obvestimo, vključno z razlogi, zakaj podaljšujemo rok.

 

  1. ŽELITE PREKINITI SOGLASJE ZA OBDELAVO VAŠIH OSEBNIH PODATKOV?

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov je podano prostovoljno, kar pomeni, da ga lahko kadarkoli tudi prekličete. V kolikor ne želite več prejemati naše ponudbe, poslovnih partnerjev, bomo seveda vašo odločitev tudi spoštovali.

V kolikor želite soglasje preklicati, za namene identifikacije potrebujemo podatke o vlagatelju pritožbe. Torej, ime in priimek, prebivališče in datum rojstva. Hkrati je pomembno navesti, komu je pritožba namenjena. Navedete tudi, da ne želite, da obdelujemo vaše osebne podatke. V kolikor želite prejemati le določene ponudbe, spoštujemo vašo odločitev, vendar navedite tudi, katere ponudbe vas zanimajo in vam bomo pošiljali zgolj te. Seveda, za konec potrebujemo še vas lastnoročen podpis.

Preklic soglasja lahko pošljete v pisni obliki na sedež podjetja. Seveda mora ta biti podpisan.

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...