VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Otroške Sedežne Garniture iz Pene

Otroške sobice so lahko tako prikupne, vendar pa jih moramo zato tudi ustrezno opremiti. Na voljo so tako pomanjšanje oblike otroškega pohištva, ki ni le lepega videza, pač pa je zelo udobno, funkcionalno in poskrbi za čudovit videz otroške sobe. Majhen otroški fotelj bo tako odlična izbira, na voljo pa je v različnih barvah in tudi velikostih. Želite fotelj z naslonjalom, ali morda brez? V kakšni posebni barvi?... Več

Otroški fotelj, udobne in praktične otroške sedežne garniture iz pene in otroški kavč po dostopnih cenah.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali so otroške sedežne garniture uporabne kot pohištvo?

Na trgu smo priča revolucionarnim spremembam na področju otroškega pohištva. Na voljo so tako posebni in prikupni kosi, da se morda sprašujete, če so ti dejansko za uporabo ali zgolj služijo za kakšen poseben in lep okras?

Namreč, še nedolgo nazaj so otroške sobe bile videti zelo podobne, klasične otroške postelje in garderobne omare, danes pa so nam na voljo že prave majhne otroške sedežne garniture. Večinoma so iz posebne pene.

Pravzaprav, te so poleg tega, da so na videz čudovite, tudi zelo uporabne in jih dejansko otroci lahko uporabljajo v ta namen. Lahko nemoteno sedijo na njih in izvajajo vse dejavnosti, katere bi sicer tudi na domači sedežni garnituri. So tudi udobne, večina njih ima možnost, da se raztegne. Na voljo pa so v raznih motivih in oblikah ter velikostih, da ne glede na to, kakšna je celotna in preostala oprema otroške sobe, lahko najdete primerno.

Je otroška sedežna garnitura iz pene nujna opreme otroške sobe?

Nobena oprema ni nujna če ne upoštevamo avtosedeža, vozička in podobne nujne opreme. Kadar govorimo o opremi, ki je lahko uporabna in je priporočljiva, ne moremo govoriti o nujnosti. Vsekakor pa vsaka oprema ima svoje prednosti in lahko bodisi polepša prostor ali pa otroku in staršu olajša vsakdanjik.

Recimo, otroške sedežne garniture iz pene niso nujna oprema, so pa zelo praktična in uporabna. Odločite se po lastni presoji, ali menite, da jo otrok potrebuje, da bo dobro vplivala nanj, bo uporabna in bo celo popestrila otroško sobo. Slednji so razlogi, zakaj so sedežne garniture za otroka tako zelo priljubljene in rabljene.

Predvsem v zadnjem času so sedežne garniture za otroka zelo pogost nakup in se vse več staršev odloča zanje. Poleg tega, da bodo izpopolnile vsak otroški kotiček, bodo tudi zelo uporabne in praktične, kajti otrok jo bo dejansko uporabljal funkciji primerno. SO tudi udobne, lahko, otroku popolnoma prilagojene.

Kaj upoštevati pri nakupu otroške sedežne garniture iz pene?

Kadar kupujete otroško sedežno garnituro iz pene, se osredotočite predvsem na pravo velikost. Kam jo boste postavili? Imate zanjo dovolj prostora? Običajno so tudi zelo lahko, tako da jo sicer lahko prestavljate iz prostora v prostor, pa vendar ji poiščite stalno mesto, kjer bo stala.

Kupite model, ki se bo najbolje skladal s preostalo opremo otroške sobe. Torej, predvsem pravšnjih barv in model, ki bo sooblikoval celoto otroške sobe. Videz je seveda zelo pomemben, všeč mora biti otroku, tako jo bo tudi z veseljem uporabljal.

Pravzaprav ni posebnih navodil in zahtev pri nakupu otroških sedežnih garnitur iz pene. Tista, ki vas bo najbolj prepričala po velikosti in videzu, bo zagotovo najbolj prava.

Glede na to, da so danes na voljo tako posebni in prikupni otroški kosi pohištva, je otroška sedežna še ena od možnosti, da otroku zagotovite idealno okolje po njegovih zahtevah.

   

Prikazujem skupaj 6 izdelkov

 • - 3%

  Otroška Sedežna Garnitura iz Pene Mamitati - A5

  Redna cena (z DDV): 119,00 €

  Spletna cena (z DDV): 115,43 €

   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • - 5%

  Mehki Penasti Stolček za Otroke - Chicco - Twist - Crocodile

  Redna cena (z DDV): 85,00 €

  Spletna cena (z DDV): 80,75 €

   V košarico

  Dobavljivost: 1-3 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • - 5%

  Otroška Sedežna Garnitura - Tuppi - Volan - 77 x 42 x 35 cm - Design 30

  Redna cena (z DDV): 90,00 €

  Spletna cena (z DDV): 85,50 €

   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • - 3%

  Otroška Sedežna Garnitura iz Pene - Volan - SWM0125

  Redna cena (z DDV): 119,00 €

  Spletna cena (z DDV): 115,43 €

   V košarico

  Dobavljivost: 4 tedne

  Na zalogi pri dobavitelju

 • - 5%

  Otroški mehki fotelj raztegljiv - XXL Minnie Miška - Roza-Rdeča

  Redna cena (z DDV): 98,56 €

  Spletna cena (z DDV): 93,63 €

   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

 • - 5%

  Otroški mehki fotelj raztegljiv - Sovica - Črna

  Redna cena (z DDV): 98,56 €

  Spletna cena (z DDV): 93,63 €

   V košarico

  Dobavljivost: 10-16 dni

  Na zalogi pri dobavitelju

   

Prikazujem skupaj 6 izdelkov