VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Otroška Soba Pinio MINI z Dvo Delno Omaro - Belo-Siva

VEČ POGLEDOV

Otroška Soba Pinio MINI z Dvo Delno Omaro - Belo-Siva

Hiter predogled

Na zalogi pri dobavitelju

Dobavljivost: 6-8 tednov

Redna cena (z DDV): 1.247,65 €


Informativen izračun ob nakupu na obroke:
-polog 100 € + 6 x 228.44 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
-polog 100 € + 12 x 116.78 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
-polog 100 € + 24 x 61.01 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih

 • Opis

  Podorobnosti

  Otroška Soba Pinio MINI z Dvo Delno Omaro - Belo-Siva

  Kolekcija otroškega pohištva Mini - pohištvo za majhne otroke.

  Kolekcija otroškega pohištva Mini je sodoben in eleganten set pohištva namenjen spreminjajočim se potrebam odraščajočega otroka. Kolekcija vsebuje več zanimivih elementov, tako da lahko to pohištvo vašemu otroku služi več let. Naravni šarm izredno lahkih posameznih elementov doda navdihujoč mir v otroško sobo. Elementi ročajev so gladko povezani s frontami posameznih kosov pohištva. Brezčasni in umazano belo obarvani elementi pohištva so kot nalašč za vsak prostor. Vse to ustvarja popoln vizualni vtis. Kosi pohištva iz kolekcije Mini imajo visoko kakovostni sistem zapiranja. Posebno pozornost je potrebno nameniti tudi prenosnemu zabojniku opremljenemu z risalno desko, ki lahko služi kot zabojnik za shranjevanje igrač ali kot ustvarjalna igralnica kjerkoli v vašem domu. Zbirka otroškega pohištva Mini je na voljo v beli barvi z zaključki v sivi za fante in roza barvi za deklice. Izdelana je iz lesa (fronte) in ivernih plošč.

  Otroška soba Pinio MINI vključuje:

  • otroška posteljica 140x70 cm
  • previjalna miza
  • 2-delna garderobna omara

  Otroška posteljica dimenzije 140x70 cm:

  Opis izdelka
  Otroška posteljica z vzmetnico dimenzije 140x70 cm - iz kolekcije otroškega pohištva Mini je primerna za dojenčke in starejše otroke. Ima tri stopnje regulacije višine vzmetnice in dve odstranljivi prečki. Stranice in prečke so obdane s plastičnimi obrobami, da jih ne bi otrok grizel. Dobro premišljena zasnova vam omogoča prilagoditev višine vzmetnice in odstranitev prečk, tako da lahko vaš otrok varno pride ven iz posteljice oziroma spleza vanjo. Naslednji korak je, da enostavno odstranite nekaj prečk na varnostni ograji in tako pretvorite otroško zibelko v posteljo za predšolskega otroka.

  Materiali in ogrodje
  Stranice, ogrodje in okrasni elementi otroške posteljice so izdelani iz lesa masivnega bora, ki prihaja iz poljskih gozdov. Obrobe so izdelane iz lepljenih ivernih plošč. Otroška posteljica je na voljo v beli barvi. Dekorativni elementi so na voljo v dveh barvah: v umazano roza in sivi barvi.

  Kakovost in varnost
  Otroška posteljica ima certifikat in je skladna s poljskimi in evropskimi standardi na področju zahtev glede varnosti, trdnosti in trajnosti izdelkov. Izgleda odlično med drugimi kosi pohištva iz kolekcije Mini kakor tudi kot samostojni element.

  Možnosti združevanja
  Otroška posteljica vsebuje okvir, vendar je brez vzmetnice. Predal in majhna zaščitna ograja se lahko pritrdita na posteljico. Otroška posteljica se prilega v otroško sobo tako fantov kot deklet. Cena ne vključuje vzmetnice, predala in zaščitne ograje. Samostojna montaža izdelka.

  Dimenzije izdelka: 144,5/77/91 cm.


  Predalnik oz. previjalna miza:

  Opis izdelka
  Predalnik s tremi predali ima visoko kakovostna vodila, tečaje z zavorami in sistem samozapiranja, kar omogoča udoben in tih izvlek.

  Materiali in ogrodje
  Fronte so izdelane iz lesa masivnega bora, ki prihaja iz poljskih gozdov. Stranice in notranje komponente so narejene iz lepljenih ivernih plošč. Zaključni elementi - ročaji in noge - so na voljo v sivi in umazano roza barvi.

  Kakovost in varnost
  Predalnik Mini ima certifikat in je skladen s poljskimi in evropskimi standardi na področju zahtev glede varnosti, trdnosti in trajnosti.

  Možnosti združevanja
  Odstranljivo previjalno podlago je mogoče dokupiti k predalniku.
  Indeks: 013-023.

  Dimenzije izdelka: 99/53/91 cm.

  2-vratna garderobna omara:

  Opis izdelka
  2-vratna garderobna omara Mini s prostornim predalom po vsej širini omare. Vrata in predal imajo visoko kakovostna vodila, tečaje z zavorami in sistem samozapiranja.

  Materiali in ogrodje
  Fronte so izdelane iz lesa masivnega bora, ki prihaja iz poljskih gozdov. Stranice in notranje komponente so izdelane iz lepljenih ivernih plošč. Garderobna omara ima dve polici in drog za obešalnike. Na voljo je v dveh barvah - sivi in umazano roza. Samostojna montaža izdelka.

  Dimenzije izdelka: 99/53,3/184 cm.

  Dodatna oprema ( naročilo je možno le v primeru naročila otroške sobe in proti doplačilu ):

  Predalnik za otroško posteljico dimenzije 140x70 cm:  CENA:  80,00 EUR

  Opis izdelka
  Univerzalni predal za otroško posteljico - dimenzije 140x70 cm – za kolekcijo otroškega pohištva Marsylia, Barcelona, Carpenter, Nostalgia, Toto in Mini. Je trajen, praktičen in prostoren predal, v katerega lahko shranite posteljnino, vse potrebne stvari za vašega otroka in celo otroške igrače. Predal je opremljen s kolesci, kar omogoča njegov tih in udoben izvlek.

  Materiali in ogrodje
  Predal je izdelan iz borovine (fronte) in ivernih plošč (stranice in dno). Pobarvan je z ekološkimi vodnimi barvami. Barva predala je prilagojena barvi otroških posteljic iz kolekcij Marsylia, Barcelona, Carpenter, Nostalgia, Toto in Mini. Na voljo je v beli, biserni (vanilija) in krem barvi. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški posteljici. Samostojna montaža izdelka.

  Dimenzije izdelka: 139/74/18 cm.  Otroška mladinska postelja dimenzije 160x70 cm:  CENA:  120,00 EUR

  Opis izdelka
  Otroška postelja - dimenzije 160x70 cm - je namenjena otrokom in predšolskim otrokom.

  Materiali in ogrodje
  Stranice, ogrodje in okrasni elementi otroške posteljice so izdelani iz lesa masivnega bora, ki prihaja iz poljskih gozdov. Obrobe so izdelane iz lepljenih ivernih plošč. Otroška posteljica je na voljo v beli barvi. Dekorativni elementi so na voljo v dveh barvah: v umazano roza in sivi barvi.

  Kakovost in varnost
  Otroška postelja ima certifikat in je skladna s poljskimi in evropskimi standardi na področju zahtev glede varnosti, trdnosti in trajnosti izdelkov. Izgleda odlično med drugimi kosi pohištva iz kolekcije Mini kakor tudi kot samostojni element.

  Možnosti združevanja
  Otroška posteljica vsebuje okvir, vendar je brez vzmetnice. Prilega se v otroško sobo tako fantov kot deklet. Dodatni predal lahko pritrdite na posteljico. Cena ne vključuje vzmetnice, predala in zaščitne ograje. Samostojna montaža izdelka.

  Dimenzije izdelka: 164,5/77/56,8 cm.  Predal za otroško posteljico dimenzije 160x70 cm:  CENA:  75,00 EUR

  Opis izdelka
  Univerzalni predal za otroško posteljo - dimenzije 160x70 cm – za kolekcijo otroškega pohištva Blanco, Royal, Mini in ToTo. Je trajen, praktičen in prostoren predal, v katerega lahko shranite posteljnino, vse potrebne stvari za vašega otroka in celo otroške igrače. Predal je opremljen s kolesci, kar omogoča njegov tih in udoben izvlek.

  Materiali in ogrodje
  Predal je izdelan iz borovega lesa, ki prihaja iz poljskih gozdov, in ivernih plošč (fronte). Pobarvan je z ekološkimi vodnimi barvami. Na voljo je v beli barvi. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški posteljici. Samostojna montaža izdelka.

  Dimenzije izdelka: 159/74/18 cm.  Previjalna podlaga za previjalno mizo:    CENA:  45,00 EUR

  Opis izdelka
  Previjalna podlaga z notranjimi dimenzijami 94x75cm za predalnik Mini. S pomočjo previjalne podlage lahko zgornjo ploskev predalnika učinkovito prilagodite med previjanjem otroka. Previjalno podlago lahko hitro in enostavno namestite in jo odstranite, ko je ne potrebujete več.

  Materiali in ogrodje
  Previjalna podlaga je izdelana iz lesa masivnega bora, ki prihaja iz poljskih gozdov. Pobarvana je z ekološkimi vodnimi barvami, ki omogočajo dihanje lesa in odpravljajo morebitne vzroke alergij pri otrocih. Na voljo je v beli barvi. Prilega se tako fantovski kot dekliški sobi. Velikost predalnika s previjalno podlago: 97,6/75,6/7,5 cm. Samostojna montaža izdelka. Okvir (brez tkanine s polnilom) je vključen v ceno izdelka.

  Dimenzije izdelka: 97,6/75,6/7,5 cm.  Zabojnik za igrače:  CENA:   110,00 EUR

  Opis izdelka
  Starši bodo zelo cenili ta zabojnik iz kolekcije Mini – tako bo lahko otroška soba vašega malčka vedno pospravljena. V zabojnik za igrače s trdno konstrukcijo boste lahko pospravili vse zaklade vašega malčka, hkrati pa bo služil tudi kot navdih za izvirne igre. Opremljen je z visoko kakovostnim sprožilom, tako da bodo prsti vašega malčka vedno varni.

  Materiali in ogrodje
  Zabojnik za igrače je izdelan iz lesa naravnega bora (fronte in zgornja ploskev), ki prihaja iz poljskih gozdov. Ima certifikat in je skladen s poljskimi in evropskimi standardi na področju zahtev glede varnosti, trdnosti in trajnosti. Na voljo je v beli barvi. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški posteljici. Samostojna montaža izdelka.

  Dimenzije izdelka: 99/43/50 cm.  Knjižna omara:  CENA:  180,00 EUR

  Opis izdelka
  Knjižna omara iz kolekcije otroškega pohištva Mini je opremljena s tremi policami in predalom z visokokakovostnim sistemom samozapiranja.

  Materiali in ogrodje
  Fronte so izdelane iz lesa masivnega bora, ki prihaja iz poljskih gozdov. Stranice in notranje komponente so izdelane iz lepljenih ivernih plošč. Knjižna omara ima tri police in predal. Na voljo je v dveh barvah - sivi in umazano roza. Samostojna montaža izdelka.

  Dimenzije izdelka: 71/42,8/184 cm.  Mali mobilni zabojnik za knjige:  CENA:  190,00 EUR

  Opis izdelka
  Majhen mobilni zabojnik za knjige s tablo za risanje. Mobilni zabojnik iz kolekcije otroškega pohištva Mini se lahko uporablja kot zabojnik za shranjevanje igrač ali kot ustvarjalna igralnica kjerkoli v vašem domu. Standardna različica je opremljena z dvema škatlama. Dodatne zabojnike lahko dokupite.

  Materiali in ogrodje
  Zgornja ploskev in predelki zabojnika so izdelani iz lesa masivnega bora. Stranice in dno so izdelani iz lepljenih ivernih plošč.

  Dimenzije izdelka: 83/41,5/91,5 cm.

  Dekoracija,prevleke,vzmetnica in podloga za previjalno mizo niso vključene v dobavo!

  Za naročilo je potrebna 10 % akontacija od cene izdelka.Če izdelka ne dobavimo v dogovorjenem dobavnem roku se akontacija vrne nazaj stranki.Dobavni roki se spreminjajo zato je pri naročilu potrebno povprašati o točnem dobavnem roku!

 • Plačila

  Način plačila:

  Plačilo nakupa je omogočeno na dva načina:


  1. Plačilo po povzetju:

  Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ob prejemu paketa. Dostavljamo z paketno službo DPD (Direct Parcel Distribution).Stroški pošiljanja znašajo 4.00 EUR (cena je enaka ne glede na velikost ali težo paketa). Kurir sprejema točne zneske, zato prosimo, da imate pripravljen denar.

  OPOMBA: Ob naročilu določenih izdelkov,ki niso na zalogi pri izbiri plačilne metode "po povzetju" bomo zaradi preprečitve zlorab in neprevzetih pošiljk ali nad večjo vsoto naročila morda zahtevali plačilo akontacije v višini 15 % vrednosti nakupa ( v takih primerih vas bomo kontaktirali preko e-maila ali preko vašega mobilnega telefona.). Akontacija se izvrši po predračunu na TRR, ki ga kupec prejme na e-mail oz. na naslov.Hvala za razumevanje.


  2. Plačilo po predračunu:

  Plačilo po predračunu - naročilo je odpremljeno po prejemu denarnih sredstev na naš bančni račun. Znesek lahko poravnate s
  plačilnim nalogom preko katerekoli banke, spletne banke, pošte, ...

  •podatki za plačila v Sloveniji
   
  ◦Prejemnik:                  Pingo Shop d.o.o.
  ◦Bančni račun IBAN:  SI56 6100 0002 3707 147
  ◦Račun odprt pri banki Delavska Hranilnica d.d.

  Sklic pri plačilu je številka predračuna: 00-številka predračuna

  3. NLB - nakupi na obroke z plačilnimi karticami - brezobresti   ( Trenutno ta plačilna metoda ni na voljo ! )

  Plačilne kartice so nepogrešljive spremljevalke vsakega sodobnega potrošnika. Z novo storitvijo Nakupi na obroke, ki smo jo uvedli na NLB Plačilnih karticah z odloženim plačilom MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici), imetnikom omogočamo plačilo nakupa do 2-12 enakih obrokov.

  Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo banka za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici. Če bi želeli obstoječ limit porabe na vaši kartici povišati, lahko oddate vlogo za povečanje limita prek NLB Klika ali v NLB poslovalnici.


  Glavne prednosti:

  • enostavno z uporabo vaše NLB Plačilne kartice MasterCard, Visa in/ali Karanta (ne velja za posojilni kartici)
  • brez dodatne dokumentacije
  • brez obresti
  • brez dodatnih stroškov

  Pri nakupu na obroke velja "Redna Cena". "Spletna Cena" velja le za plačilo po povzetju in po predračunu !

  Osnovne informacije:

  Za nakup na obroke se odločite neposredno ob plačilu s kartico v našem salonu v Ljubljani
  največje število enakih obrokov je lahko 2-12, najnižji znesek obroka je 50€. Minimalni znesek nakupa je 100 €
  Za sklenitev nakupa na obroke vas prosimo ,da se telefonsko najavite na 041 251 555.

  4. Plačilne kartice: Visa,Visa Electron,MasterCard,American Express,Diners

  Plačilo s kreditno kartico lahko opravite preko interneta s plačilnimi karticami Visa, Visa-Electron, MasterCard, Activa Maestro in Activa ter sklepanje kredita preko kartic American Express in Diners Club.

  Obveščamo vas, da je z novim načinom izvajanja spletnih plačil skrb o varnosti podatkov vaše plačilne kartice popolnoma odveč. Nov sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatek o številki kartice in CVV kodi vnaša izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.

  V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Activa in banka s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

  Vse transakcije potekajo preko Activa Payment Gateway (varni spletni plačilni sistem Banke Koper – Banka Intesa), ki omogoča varno komunikacijo prek svetovnega spleta.

  Kupec je preusmerjen na spletno stran, ki jo upravlja procesni center Activa in banka s katero imate sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

  Nikjer na naši spletni strani se ne zapišejo ali shranijo podatki vaših plačilnih kartic! Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.

  Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice Activa – bodisi kreditne ali debetne.

  Novost predstavljajo storitve varnega spletnega plačevanja mednarodnih kartičnih sistemov Visa in Mastercard. Spodaj prikazani blagovni znamki “Verified by Visa” in “Mastercard SecureCode” omogočata, da lahko z uporabo vaše pametne kartice in prenosnega čitalnika vsak spletni nakup elektronsko podpišete z uporabo enkratne kode. V Sloveniji so storitvi “Verified by Visa” in “Mastercard SecureCode” podprle banke sistema Activa. Več informacij najdete na spletni strani www.activa.si

  Plačujete lahko z:

  Maestro

  e-nakupovanje z Maestro kartico (http://www.activa.si/kartice.asp) je možno pod pogojem, da je imetnik svojo kartico registriral na sistemu za avtentikacijo “MasterCard SecureCode”.Vse Maestro kartice sistema Activa ( pametne plačilne kartice s čipom) so avtomatično že registrirane in torej usposobljene za nakupe v naši spletni trgovini.
   Več o tem na http://www.activa.si/novica.asp?ID=35

  Mastercard

  kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:

  http://www.activa.si/pametnaKartica/securecode.asp

  Visa, Visa-Electron

  kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:
  http://www.activa.si/pametnaKartica/vbv.asp

  OPOMBA: V primeru nakupa s plačilnimi karticami zaračunamo Administrativni strošek v višini 3 %. Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.

  5. Obročno odplačevanje preko plačilnih kartic Diners Club in American Express

  Z DINERS CLUBKARTICO

  Z Diners Club International imate tudi možnost nakupa na obroke. Imeti morate kartico, z oznako DC UV. Višina kredita je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.
   

  • Število obrokov od 2 do 24
  • Minimalni znesek obroka 40 EUR
  • Minimalni znesek kredita 80 EUR
  • Maksimalni znesek kredita do limita na vaši kartici
  • Nakup na obroke lahko opravite neposredno na naši spletni strani brez podpisov in dodatnih dokumentov


  OPOMBA:  Ob nakupu na obroke z Diners Club kartico do 2 - 6 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek v višini 5,5 %. Ob nakupu na obroke do 7 - 12 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek 5,5 % vrednosti plačila.Ob nakupu na obroke do 13 - 24 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek v višini 5,5 % vrednosti plačila. Administrativni strošek v višini 5,5 % se obračuna pri nakupu na obroke ali pri enkratnem nakupu brez obrokov.

  Več informacij lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani:  http://www.dinersclub.si/

  OPOZORILO ZA STRANKE ,KI PLAČUJEJO Z DINERS CLUB KARTICO NA OBROKE !

  Polje za izbiro število obrokov je v osnovi skrito ,da se vam bo prikazalo je potrebno vnesti vašo številko kartice v polje : " Card number: "

  Kliknite tukaj za ogled večjega formata spodnje slike

  Z AMERICAN EXPRESS KARTICO

  Z American Express kartico, izdano v Sloveniji, imate tudi možnost nakupa na obroke. Višina kredita je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.

  • Število obrokov od 2 do 12
  • Minimalni znesek obroka 40 EUR
  • Minimalni znesek kredita 80 EUR
  • Maksimalni znesek kredita do limita na vaši kartici
  • Nakup na obroke lahko opravite neposredno na naši spletni strani brez podpisov in dodatnih dokumentov


  OPOMBA:  V primeru nakupu z plačilno metodo KREDIT American Express se strošek nakupa zaradi Administrativnih stroškov zviša za 5,5 %.Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.Administrativni strošek v višini 5,5 % se obračuna pri nakupu na obroke ali pri enkratnem nakupu brez obrokov.
    

  Več informacij lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani:  http://www.americanexpress.si/homepage.shtml

  OPOZORILO ZA STRANKE ,KI PLAČUJEJO Z AMERICAN EXPRESS KARTICO NA OBROKE !

  Polje za izbiro število obrokov je v osnovi skrito ,da se vam bo prikazalo je potrebno vnesti vašo številko kartice v polje : " Card number: "

  Kliknite tukaj za ogled večjega formata spodnje slike

  6. Plačilni sistem Paypal

  Plačevanje s Paypal

  Pri plačevanju s kreditnimi in plačilnimi karticami uporabljamo transakcijski sistem PayPal, tako da podatki o vaši kreditni oz. plačilni kartici po varni povezavi potujejo neposredno v avtorizacijski center in se v sistemu Spletne trgovine ne shranjujejo.
  Podatkov o plačilnih oz. kreditnih karticah ne hranimo.

  Kaj je PayPal ?

  https://www.PayPal.com ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami; možnost za slovenske spletne trgovine in posameznike. Storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic) dostopna tudi v Sloveniji. PayPal je podjetje (v lasti eBaya) ki se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje - on-line plačila in sprejem plačil na Ebay-u, Amazon in drugih internetnih trgovinah.Z njim je omogočeno plačevanje 24h na dan.

  Paypal secure paymentsPaypal - no account needed

  Ali je Paypal varen?

  PayPal nudi zaščito za Vaš denar. Tako je možno še 30 dni po transakciji le to preklicati ( npr. če kupljenega izdelka niste prejeli na dom ali pa izdelek ne ustreza opisu internetne trgovine).
  Plačilo s PayPal je plačilo s kreditno kartico oz. PayPal plačilnim računom, ki je za vas brezplačen in 100% varen. Za več informacij kliknite tu!( https://www.paypal.com/si/) PayPal kot plačilno sredstvo je omogočeno v več kot 100.000 spletnih trgovinah po vsem svetu in je najbolj priljubljen in varen način plačila. Registracija računa PayPal je enostavna in je opravljena v nekaj minutah. Registrirate se le enkrat in s tem računom lahko nakupujete tudi v vseh drugih spletnih trgovinah po vsem svetu.
  Plačevanje preko spleta je preko PayPal-a varneje in zanesljivejše. Saj PayPal hrani številko kreditne kartice. Pri plačevanju preko spleta tako zgoj vpišete elektronski naslov in geslo, ki ste ga izbrali pri registraciji.

  Pologi in dvigi:

  Pologi se vršijo preko kreditnih ali debetnih kartic - Visa, American Express, MasterCard, Visa Electron (tudi račun je treba verificirati s kreditno ali debetno kartico). 
  Dvigi pa so mogoči na kreditno kartico ali debetno z logotipom Visa. V prihodnosti naj bi bili možni pologi in dvigi še preko bančnega računa, čekov, položnic in drugih denarnih poti, kar je že sedaj možno v večini razvitih držav sveta.

  OPOMBA: V primeru nakupa s plačilnimi sistemom PayPal se zaradi Administrativnih stroškov nakup poveča za 3 %. Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.

  Vklopi razum vzemi računKreditne kartice

 • Dostava

  GLS dobava

  DOBAVNI ROK:

  Ponudnik se trudi, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Blago ki je na zalogi, ima rok dobave 1-3 delovne dni.Blago, ki ga ni na zalogi je možno naročiti po elektronski pošti ali telefonu, v tem primeru je rok dobave po dogovoru.

  Po oddaji naročila prejme naročnik obvestilo po elektronski pošti o oddanem naročilu, ki vsebuje informacijo o vsebini naročila in načinu plačila. V obvestilu so navedeni tudi kontaktni podatki ponudnika, na katere se lahko naročnik obrne v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z naročilom.Način dostave je paketna dostava DPD (Direct Parcel Distribution) , kar pomeni, da bo naročilo dostavljeno že naslednji dan ob prejemu obvestila, da je blago pripravljena za odpremo.V kolikor vas ob dostavi ni doma, vam bo kurir pustil sporočilo prosimo,da ga pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo,ki je brezplačna.V primeru,da paketa ne dvignete v roku 5-dni se smatra,da odstopate od naročila in se bo vrnilo dobavitelju.

  Stroški pakiranja in poštnine znašajo 4.00 EUR brez kakršnihkoli dodatnih stroškov za plačilo po povzetju ali plačilu po predračunu (cena je enaka ne glede na velikost ali težo paketa).

  Stroški pakiranja in dostave otroških posteljic znašajo 6.00 EUR.

  - Pomembna opozorila: Da bi prejeli naročilo v najkrašjem času, vam svetujemo, da upoštevate naslednje:
   
  1. Navedite podatke za dostavo, kjer je vedno nekdo na razpolago za prevzem paketa. V kolikor vas ob dostavi ni doma, vam bo kurir pustil sporočilo prosimo,da ga pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo,ki je brezplačna.
  2. Priimek naveden v naslovu za dostavo mora biti tudi naveden na zvoncu/domofonu/poštnem nabiralniku. V kolikor kurir ne najde priimka, nam vrne paket z opombo: 'Prejemnik neznan"
  3. Navedite tudi vašo mobilno telefonsko številko v primeru, da bi vas za prevzem paketa poklicali iz kurirske službe DPD (Direct Parcel Distribution).

  4. Pripravite točen znesek za plačilo odkupnine, ker kurir sprejema le točne zneske

  Paket vam dostavljalec lahko dostavi na naslov, ki ste ga zapisali ob naročilu, lahko pa vam ga dostavi na drug naslov, če vam tako bolj ustreza.

  V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo DPD kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka DPD dostavne službe (01 513 23 00) ter njihov elektronski naslov ([email protected]).

  -  Kdaj bom prejel(a) naročeno blago?

  • Dostava na dom:

  Če boste naročilo oddali do 12. ure, bo blago verjetno odpremljeno še isti dan in ga boste predvidoma prejeli v roku dveh dni.
  Če boste oddali naročilo po 12. uri, bo morda odpravljeno še isti dan, bolj verjetno pa naslednji. Naročila, ki jih dobimo v soboto,nedeljo ali praznik, bodo načeloma odpremljena prvi naslednji delovni dan (navadno ponedeljek).Morebitne zamude zaradi nepredvidenih prometnih ali logističnih problemov je odgovornost DPD (Direct Parcel Distribution).
  Ob odpremi naročila vas obvestimo na e-mail ter vam sporočimo vse podatke vašega paketa.

  OPOZORILO!  Kurirji DPD niso dolžni dostaviti paketa v določeno nadstropje - za to morate poskrbeti sami! Paket se dostavlja do vhodnih vrat hiše ali stanovanjskega objekta !

 • Express dostava
  GLS
  DHL
  DPD

  Kaj je Express Dostava?

  Express dostava ali Hitra dostava je storitev katero uporabljamo z različnimi transportnimi podjetji kot so GLS,DHL,DPD,UPS ,da vam lahko zagotovimo hitrejšo dobavo vaših naročenih izdelkov iz tujine.

  Express dostava

  Kakšen je strošek Express Dostave?

  Cena Express dostave po paketu je 15,00 eur in vam bo v primeru izbire te storitve zaračunana pri vrednosti izdelka.Osnovna cena za lokalno dostavo po Sloveniji ni vključena v storitev Express dostava in je 4,00 eur. V primeru izbire Express dostave bomo zahtevali akontacijo v višini 15 % vrednosti izdelka.
  OPOZORILO! Izdelek lahko vsebuje več paketov oziroma v primeru naročila več izdelkov hkrati se v takem primeru Express dostava obračuna večkrat.

  Primer pakiranja:

  • Otroški voziček 3v1: 2 paketa ( nekateri proizvajalci 3 paketi )
  • Otroška posteljica: 2 paketa
  • Otroški Avtosedež : 1 paket ( nekateri proizvajalci lahko pre-pakirajo 2 avtosedeža v 1 paket )
  • Prenosljiva posteljica: 1 paket
  • Hojica: 1 paket
  • Gugalnik: 1 paket
  • itd...

  Kako izberem storitev Express Dostava?

  Pri naročilu v komentar navedite želim uporabo Express dostave in pripravili vam bomo individualno ponudbo.Lahko nas nas tudi kontaktirate na email [email protected]

  Kako hitro bom prejel naročene izdelke?

  Vsak izdelek ima različen dobavni rok odvisen od zaloge dobavitelja,proizvajalca,količine povpraševanja,barve itd... Za točen dobavni rok je najbolje ,da nas predhodno kontaktirate na email: [email protected] in preverili bomo okviren dobavni rok za vaš izdelek.

  OPOZORILO! Storitev Express dostava ni možna za vsak izdelek in ima določene omejitve pri dimenziji izdelka in teži.Prosimo ,da nas predhodno povprašate o možnostih izbire Express dostave za vaš izdelek na email: [email protected]

  OPOZORILO! Vračilo izdelkov.

  V primeru vračila izdelkov povračila dodatnih stroškov za storitve Express dostave ni mogoča.Več lahko preberete o tem tukaj "zakonu o potrošniku 43.d člen (4)" https://zakonodaja.com/zakon/zvpot/43d-clen

  (4) Potrošnik ne more zahtevati povračila dodatnih stroškov, ki so nastali, če se je izrecno odločil za drugo vrsto pošiljke, kakor je cenovno najugodnejša standardna pošiljka, ki jo ponuja podjetje.

 • Osebni prevzem v vašem kraju

  Kako je lahko osebni prevzem mogoč v vašem kraju?

  Enostavno: za prevzem paketa je dovolj le ime in priimek oz. samo številka paketa.Ob prevzemu ni potrebno pokazati osebnega dokumenta,Prevzemi paketov so mogoči na lokacijah kot OMV, TRAFIKA 3DVA, BIG BANG, MERCATOR, GLS regionalno skladišče,...

  Seznam prevzemnih mest DPD in urnik

  Na kar nekaj lokacijah novih Parcel Shop-ov lahko stranke prevzamejo pakete kar 24 ur na dan, torej kadar koli želijo. Paketi so v zaprtem in zavarovanem prostoru, tako da bo skrb za
  njihovo varnost popolnoma odveč. Paket vas bo čakal v določeni, dogovorjeni paketni trgovini 4 dni. V paketni trgovini poravnate tudi kupnino – odkupnino. Plačilo kupnine – odkupnine je mogoče z gotovino ter karticama BA in Mastercard (tako dostavljavcu kot v paketni trgovini).

  Parcel shop pomeni, da lahko sedaj DPD kurir pusti paket na enem izmed izbranih naslovov po vsej Sloveniji in vas tam lahko počaka več dni in ga lahko prevzamete npr. v trafikah 3dva, big bang trgovinah na OMV bencinskih servisih ali pa Merkator trgovinah čez cel dan ( del. čas od 7:00 pa  tudi do 22:00 ure)

  Kaj potrebujemo od vas za osebni prevzem v parcel shopu?

  Prosimo vas ,da ob naročilu izdelkov v komentar navedete ,da bi radi izdelke prevzeli v parcel shop trgovini in iz sledečih seznamov Seznam prevzemnih mest DPD in urnik    točno napišete naziv in naslov DPD parcel shop trgovine.

  Prevzem na paketomatu:

  Za občasne pošiljatelje so DPD Paketne trgovine in Paketomati odlična rešitev za zanesljivo paketno distribucijo. Služijo kot priročne prevzemne ali oddajne točke. GLS Paketne trgovine imajo zelo dolge delavnike, DPD Paketomati pa so na voljo 24 ur na dan. V Sloveniji je več kot 250 Paketnih trgovin in 15 Paketomatov. Plačilo na Paketomatih je možno zgolj S KARTICO. Več o paketomatih si preberite TUKAJ.

  Odkupnino paketa lahko DPD kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. Ob dostavi v Paketomat lahko plačate samo s kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo DPD kurir izdal račun.

Podorobnosti

Otroška Soba Pinio MINI z Dvo Delno Omaro - Belo-Siva

Kolekcija otroškega pohištva Mini - pohištvo za majhne otroke.

Kolekcija otroškega pohištva Mini je sodoben in eleganten set pohištva namenjen spreminjajočim se potrebam odraščajočega otroka. Kolekcija vsebuje več zanimivih elementov, tako da lahko to pohištvo vašemu otroku služi več let. Naravni šarm izredno lahkih posameznih elementov doda navdihujoč mir v otroško sobo. Elementi ročajev so gladko povezani s frontami posameznih kosov pohištva. Brezčasni in umazano belo obarvani elementi pohištva so kot nalašč za vsak prostor. Vse to ustvarja popoln vizualni vtis. Kosi pohištva iz kolekcije Mini imajo visoko kakovostni sistem zapiranja. Posebno pozornost je potrebno nameniti tudi prenosnemu zabojniku opremljenemu z risalno desko, ki lahko služi kot zabojnik za shranjevanje igrač ali kot ustvarjalna igralnica kjerkoli v vašem domu. Zbirka otroškega pohištva Mini je na voljo v beli barvi z zaključki v sivi za fante in roza barvi za deklice. Izdelana je iz lesa (fronte) in ivernih plošč.

Otroška soba Pinio MINI vključuje:

• otroška posteljica 140x70 cm
• previjalna miza
• 2-delna garderobna omara

Otroška posteljica dimenzije 140x70 cm:

Opis izdelka
Otroška posteljica z vzmetnico dimenzije 140x70 cm - iz kolekcije otroškega pohištva Mini je primerna za dojenčke in starejše otroke. Ima tri stopnje regulacije višine vzmetnice in dve odstranljivi prečki. Stranice in prečke so obdane s plastičnimi obrobami, da jih ne bi otrok grizel. Dobro premišljena zasnova vam omogoča prilagoditev višine vzmetnice in odstranitev prečk, tako da lahko vaš otrok varno pride ven iz posteljice oziroma spleza vanjo. Naslednji korak je, da enostavno odstranite nekaj prečk na varnostni ograji in tako pretvorite otroško zibelko v posteljo za predšolskega otroka.

Materiali in ogrodje
Stranice, ogrodje in okrasni elementi otroške posteljice so izdelani iz lesa masivnega bora, ki prihaja iz poljskih gozdov. Obrobe so izdelane iz lepljenih ivernih plošč. Otroška posteljica je na voljo v beli barvi. Dekorativni elementi so na voljo v dveh barvah: v umazano roza in sivi barvi.

Kakovost in varnost
Otroška posteljica ima certifikat in je skladna s poljskimi in evropskimi standardi na področju zahtev glede varnosti, trdnosti in trajnosti izdelkov. Izgleda odlično med drugimi kosi pohištva iz kolekcije Mini kakor tudi kot samostojni element.

Možnosti združevanja
Otroška posteljica vsebuje okvir, vendar je brez vzmetnice. Predal in majhna zaščitna ograja se lahko pritrdita na posteljico. Otroška posteljica se prilega v otroško sobo tako fantov kot deklet. Cena ne vključuje vzmetnice, predala in zaščitne ograje. Samostojna montaža izdelka.

Dimenzije izdelka: 144,5/77/91 cm.


Predalnik oz. previjalna miza:

Opis izdelka
Predalnik s tremi predali ima visoko kakovostna vodila, tečaje z zavorami in sistem samozapiranja, kar omogoča udoben in tih izvlek.

Materiali in ogrodje
Fronte so izdelane iz lesa masivnega bora, ki prihaja iz poljskih gozdov. Stranice in notranje komponente so narejene iz lepljenih ivernih plošč. Zaključni elementi - ročaji in noge - so na voljo v sivi in umazano roza barvi.

Kakovost in varnost
Predalnik Mini ima certifikat in je skladen s poljskimi in evropskimi standardi na področju zahtev glede varnosti, trdnosti in trajnosti.

Možnosti združevanja
Odstranljivo previjalno podlago je mogoče dokupiti k predalniku.
Indeks: 013-023.

Dimenzije izdelka: 99/53/91 cm.

2-vratna garderobna omara:

Opis izdelka
2-vratna garderobna omara Mini s prostornim predalom po vsej širini omare. Vrata in predal imajo visoko kakovostna vodila, tečaje z zavorami in sistem samozapiranja.

Materiali in ogrodje
Fronte so izdelane iz lesa masivnega bora, ki prihaja iz poljskih gozdov. Stranice in notranje komponente so izdelane iz lepljenih ivernih plošč. Garderobna omara ima dve polici in drog za obešalnike. Na voljo je v dveh barvah - sivi in umazano roza. Samostojna montaža izdelka.

Dimenzije izdelka: 99/53,3/184 cm.

Dodatna oprema ( naročilo je možno le v primeru naročila otroške sobe in proti doplačilu ):

Predalnik za otroško posteljico dimenzije 140x70 cm:  CENA:  80,00 EUR

Opis izdelka
Univerzalni predal za otroško posteljico - dimenzije 140x70 cm – za kolekcijo otroškega pohištva Marsylia, Barcelona, Carpenter, Nostalgia, Toto in Mini. Je trajen, praktičen in prostoren predal, v katerega lahko shranite posteljnino, vse potrebne stvari za vašega otroka in celo otroške igrače. Predal je opremljen s kolesci, kar omogoča njegov tih in udoben izvlek.

Materiali in ogrodje
Predal je izdelan iz borovine (fronte) in ivernih plošč (stranice in dno). Pobarvan je z ekološkimi vodnimi barvami. Barva predala je prilagojena barvi otroških posteljic iz kolekcij Marsylia, Barcelona, Carpenter, Nostalgia, Toto in Mini. Na voljo je v beli, biserni (vanilija) in krem barvi. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški posteljici. Samostojna montaža izdelka.

Dimenzije izdelka: 139/74/18 cm.Otroška mladinska postelja dimenzije 160x70 cm:  CENA:  120,00 EUR

Opis izdelka
Otroška postelja - dimenzije 160x70 cm - je namenjena otrokom in predšolskim otrokom.

Materiali in ogrodje
Stranice, ogrodje in okrasni elementi otroške posteljice so izdelani iz lesa masivnega bora, ki prihaja iz poljskih gozdov. Obrobe so izdelane iz lepljenih ivernih plošč. Otroška posteljica je na voljo v beli barvi. Dekorativni elementi so na voljo v dveh barvah: v umazano roza in sivi barvi.

Kakovost in varnost
Otroška postelja ima certifikat in je skladna s poljskimi in evropskimi standardi na področju zahtev glede varnosti, trdnosti in trajnosti izdelkov. Izgleda odlično med drugimi kosi pohištva iz kolekcije Mini kakor tudi kot samostojni element.

Možnosti združevanja
Otroška posteljica vsebuje okvir, vendar je brez vzmetnice. Prilega se v otroško sobo tako fantov kot deklet. Dodatni predal lahko pritrdite na posteljico. Cena ne vključuje vzmetnice, predala in zaščitne ograje. Samostojna montaža izdelka.

Dimenzije izdelka: 164,5/77/56,8 cm.Predal za otroško posteljico dimenzije 160x70 cm:  CENA:  75,00 EUR

Opis izdelka
Univerzalni predal za otroško posteljo - dimenzije 160x70 cm – za kolekcijo otroškega pohištva Blanco, Royal, Mini in ToTo. Je trajen, praktičen in prostoren predal, v katerega lahko shranite posteljnino, vse potrebne stvari za vašega otroka in celo otroške igrače. Predal je opremljen s kolesci, kar omogoča njegov tih in udoben izvlek.

Materiali in ogrodje
Predal je izdelan iz borovega lesa, ki prihaja iz poljskih gozdov, in ivernih plošč (fronte). Pobarvan je z ekološkimi vodnimi barvami. Na voljo je v beli barvi. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški posteljici. Samostojna montaža izdelka.

Dimenzije izdelka: 159/74/18 cm.Previjalna podlaga za previjalno mizo:    CENA:  45,00 EUR

Opis izdelka
Previjalna podlaga z notranjimi dimenzijami 94x75cm za predalnik Mini. S pomočjo previjalne podlage lahko zgornjo ploskev predalnika učinkovito prilagodite med previjanjem otroka. Previjalno podlago lahko hitro in enostavno namestite in jo odstranite, ko je ne potrebujete več.

Materiali in ogrodje
Previjalna podlaga je izdelana iz lesa masivnega bora, ki prihaja iz poljskih gozdov. Pobarvana je z ekološkimi vodnimi barvami, ki omogočajo dihanje lesa in odpravljajo morebitne vzroke alergij pri otrocih. Na voljo je v beli barvi. Prilega se tako fantovski kot dekliški sobi. Velikost predalnika s previjalno podlago: 97,6/75,6/7,5 cm. Samostojna montaža izdelka. Okvir (brez tkanine s polnilom) je vključen v ceno izdelka.

Dimenzije izdelka: 97,6/75,6/7,5 cm.Zabojnik za igrače:  CENA:   110,00 EUR

Opis izdelka
Starši bodo zelo cenili ta zabojnik iz kolekcije Mini – tako bo lahko otroška soba vašega malčka vedno pospravljena. V zabojnik za igrače s trdno konstrukcijo boste lahko pospravili vse zaklade vašega malčka, hkrati pa bo služil tudi kot navdih za izvirne igre. Opremljen je z visoko kakovostnim sprožilom, tako da bodo prsti vašega malčka vedno varni.

Materiali in ogrodje
Zabojnik za igrače je izdelan iz lesa naravnega bora (fronte in zgornja ploskev), ki prihaja iz poljskih gozdov. Ima certifikat in je skladen s poljskimi in evropskimi standardi na področju zahtev glede varnosti, trdnosti in trajnosti. Na voljo je v beli barvi. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški posteljici. Samostojna montaža izdelka.

Dimenzije izdelka: 99/43/50 cm.Knjižna omara:  CENA:  180,00 EUR

Opis izdelka
Knjižna omara iz kolekcije otroškega pohištva Mini je opremljena s tremi policami in predalom z visokokakovostnim sistemom samozapiranja.

Materiali in ogrodje
Fronte so izdelane iz lesa masivnega bora, ki prihaja iz poljskih gozdov. Stranice in notranje komponente so izdelane iz lepljenih ivernih plošč. Knjižna omara ima tri police in predal. Na voljo je v dveh barvah - sivi in umazano roza. Samostojna montaža izdelka.

Dimenzije izdelka: 71/42,8/184 cm.Mali mobilni zabojnik za knjige:  CENA:  190,00 EUR

Opis izdelka
Majhen mobilni zabojnik za knjige s tablo za risanje. Mobilni zabojnik iz kolekcije otroškega pohištva Mini se lahko uporablja kot zabojnik za shranjevanje igrač ali kot ustvarjalna igralnica kjerkoli v vašem domu. Standardna različica je opremljena z dvema škatlama. Dodatne zabojnike lahko dokupite.

Materiali in ogrodje
Zgornja ploskev in predelki zabojnika so izdelani iz lesa masivnega bora. Stranice in dno so izdelani iz lepljenih ivernih plošč.

Dimenzije izdelka: 83/41,5/91,5 cm.

Dekoracija,prevleke,vzmetnica in podloga za previjalno mizo niso vključene v dobavo!

Za naročilo je potrebna 10 % akontacija od cene izdelka.Če izdelka ne dobavimo v dogovorjenem dobavnem roku se akontacija vrne nazaj stranki.Dobavni roki se spreminjajo zato je pri naročilu potrebno povprašati o točnem dobavnem roku!

Način plačila:

Plačilo nakupa je omogočeno na dva načina:


1. Plačilo po povzetju:

Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ob prejemu paketa. Dostavljamo z paketno službo DPD (Direct Parcel Distribution).Stroški pošiljanja znašajo 4.00 EUR (cena je enaka ne glede na velikost ali težo paketa). Kurir sprejema točne zneske, zato prosimo, da imate pripravljen denar.

OPOMBA: Ob naročilu določenih izdelkov,ki niso na zalogi pri izbiri plačilne metode "po povzetju" bomo zaradi preprečitve zlorab in neprevzetih pošiljk ali nad večjo vsoto naročila morda zahtevali plačilo akontacije v višini 15 % vrednosti nakupa ( v takih primerih vas bomo kontaktirali preko e-maila ali preko vašega mobilnega telefona.). Akontacija se izvrši po predračunu na TRR, ki ga kupec prejme na e-mail oz. na naslov.Hvala za razumevanje.


2. Plačilo po predračunu:

Plačilo po predračunu - naročilo je odpremljeno po prejemu denarnih sredstev na naš bančni račun. Znesek lahko poravnate s
plačilnim nalogom preko katerekoli banke, spletne banke, pošte, ...

•podatki za plačila v Sloveniji
 
◦Prejemnik:                  Pingo Shop d.o.o.
◦Bančni račun IBAN:  SI56 6100 0002 3707 147
◦Račun odprt pri banki Delavska Hranilnica d.d.

Sklic pri plačilu je številka predračuna: 00-številka predračuna

3. NLB - nakupi na obroke z plačilnimi karticami - brezobresti   ( Trenutno ta plačilna metoda ni na voljo ! )

Plačilne kartice so nepogrešljive spremljevalke vsakega sodobnega potrošnika. Z novo storitvijo Nakupi na obroke, ki smo jo uvedli na NLB Plačilnih karticah z odloženim plačilom MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici), imetnikom omogočamo plačilo nakupa do 2-12 enakih obrokov.

Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo banka za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici. Če bi želeli obstoječ limit porabe na vaši kartici povišati, lahko oddate vlogo za povečanje limita prek NLB Klika ali v NLB poslovalnici.


Glavne prednosti:

• enostavno z uporabo vaše NLB Plačilne kartice MasterCard, Visa in/ali Karanta (ne velja za posojilni kartici)
• brez dodatne dokumentacije
• brez obresti
• brez dodatnih stroškov

Pri nakupu na obroke velja "Redna Cena". "Spletna Cena" velja le za plačilo po povzetju in po predračunu !

Osnovne informacije:

Za nakup na obroke se odločite neposredno ob plačilu s kartico v našem salonu v Ljubljani
največje število enakih obrokov je lahko 2-12, najnižji znesek obroka je 50€. Minimalni znesek nakupa je 100 €
Za sklenitev nakupa na obroke vas prosimo ,da se telefonsko najavite na 041 251 555.

4. Plačilne kartice: Visa,Visa Electron,MasterCard,American Express,Diners

Plačilo s kreditno kartico lahko opravite preko interneta s plačilnimi karticami Visa, Visa-Electron, MasterCard, Activa Maestro in Activa ter sklepanje kredita preko kartic American Express in Diners Club.

Obveščamo vas, da je z novim načinom izvajanja spletnih plačil skrb o varnosti podatkov vaše plačilne kartice popolnoma odveč. Nov sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatek o številki kartice in CVV kodi vnaša izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.

V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Activa in banka s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

Vse transakcije potekajo preko Activa Payment Gateway (varni spletni plačilni sistem Banke Koper – Banka Intesa), ki omogoča varno komunikacijo prek svetovnega spleta.

Kupec je preusmerjen na spletno stran, ki jo upravlja procesni center Activa in banka s katero imate sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

Nikjer na naši spletni strani se ne zapišejo ali shranijo podatki vaših plačilnih kartic! Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.

Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice Activa – bodisi kreditne ali debetne.

Novost predstavljajo storitve varnega spletnega plačevanja mednarodnih kartičnih sistemov Visa in Mastercard. Spodaj prikazani blagovni znamki “Verified by Visa” in “Mastercard SecureCode” omogočata, da lahko z uporabo vaše pametne kartice in prenosnega čitalnika vsak spletni nakup elektronsko podpišete z uporabo enkratne kode. V Sloveniji so storitvi “Verified by Visa” in “Mastercard SecureCode” podprle banke sistema Activa. Več informacij najdete na spletni strani www.activa.si

Plačujete lahko z:

Maestro

e-nakupovanje z Maestro kartico (http://www.activa.si/kartice.asp) je možno pod pogojem, da je imetnik svojo kartico registriral na sistemu za avtentikacijo “MasterCard SecureCode”.Vse Maestro kartice sistema Activa ( pametne plačilne kartice s čipom) so avtomatično že registrirane in torej usposobljene za nakupe v naši spletni trgovini.
 Več o tem na http://www.activa.si/novica.asp?ID=35

Mastercard

kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:

http://www.activa.si/pametnaKartica/securecode.asp

Visa, Visa-Electron

kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:
http://www.activa.si/pametnaKartica/vbv.asp

OPOMBA: V primeru nakupa s plačilnimi karticami zaračunamo Administrativni strošek v višini 3 %. Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.

5. Obročno odplačevanje preko plačilnih kartic Diners Club in American Express

Z DINERS CLUBKARTICO

Z Diners Club International imate tudi možnost nakupa na obroke. Imeti morate kartico, z oznako DC UV. Višina kredita je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.
 

• Število obrokov od 2 do 24
• Minimalni znesek obroka 40 EUR
• Minimalni znesek kredita 80 EUR
• Maksimalni znesek kredita do limita na vaši kartici
• Nakup na obroke lahko opravite neposredno na naši spletni strani brez podpisov in dodatnih dokumentov


OPOMBA:  Ob nakupu na obroke z Diners Club kartico do 2 - 6 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek v višini 5,5 %. Ob nakupu na obroke do 7 - 12 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek 5,5 % vrednosti plačila.Ob nakupu na obroke do 13 - 24 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek v višini 5,5 % vrednosti plačila. Administrativni strošek v višini 5,5 % se obračuna pri nakupu na obroke ali pri enkratnem nakupu brez obrokov.

Več informacij lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani:  http://www.dinersclub.si/

OPOZORILO ZA STRANKE ,KI PLAČUJEJO Z DINERS CLUB KARTICO NA OBROKE !

Polje za izbiro število obrokov je v osnovi skrito ,da se vam bo prikazalo je potrebno vnesti vašo številko kartice v polje : " Card number: "

Kliknite tukaj za ogled večjega formata spodnje slike

Z AMERICAN EXPRESS KARTICO

Z American Express kartico, izdano v Sloveniji, imate tudi možnost nakupa na obroke. Višina kredita je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.

• Število obrokov od 2 do 12
• Minimalni znesek obroka 40 EUR
• Minimalni znesek kredita 80 EUR
• Maksimalni znesek kredita do limita na vaši kartici
• Nakup na obroke lahko opravite neposredno na naši spletni strani brez podpisov in dodatnih dokumentov


OPOMBA:  V primeru nakupu z plačilno metodo KREDIT American Express se strošek nakupa zaradi Administrativnih stroškov zviša za 5,5 %.Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.Administrativni strošek v višini 5,5 % se obračuna pri nakupu na obroke ali pri enkratnem nakupu brez obrokov.
  

Več informacij lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani:  http://www.americanexpress.si/homepage.shtml

OPOZORILO ZA STRANKE ,KI PLAČUJEJO Z AMERICAN EXPRESS KARTICO NA OBROKE !

Polje za izbiro število obrokov je v osnovi skrito ,da se vam bo prikazalo je potrebno vnesti vašo številko kartice v polje : " Card number: "

Kliknite tukaj za ogled večjega formata spodnje slike

6. Plačilni sistem Paypal

Plačevanje s Paypal

Pri plačevanju s kreditnimi in plačilnimi karticami uporabljamo transakcijski sistem PayPal, tako da podatki o vaši kreditni oz. plačilni kartici po varni povezavi potujejo neposredno v avtorizacijski center in se v sistemu Spletne trgovine ne shranjujejo.
Podatkov o plačilnih oz. kreditnih karticah ne hranimo.

Kaj je PayPal ?

https://www.PayPal.com ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami; možnost za slovenske spletne trgovine in posameznike. Storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic) dostopna tudi v Sloveniji. PayPal je podjetje (v lasti eBaya) ki se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje - on-line plačila in sprejem plačil na Ebay-u, Amazon in drugih internetnih trgovinah.Z njim je omogočeno plačevanje 24h na dan.

Paypal secure paymentsPaypal - no account needed

Ali je Paypal varen?

PayPal nudi zaščito za Vaš denar. Tako je možno še 30 dni po transakciji le to preklicati ( npr. če kupljenega izdelka niste prejeli na dom ali pa izdelek ne ustreza opisu internetne trgovine).
Plačilo s PayPal je plačilo s kreditno kartico oz. PayPal plačilnim računom, ki je za vas brezplačen in 100% varen. Za več informacij kliknite tu!( https://www.paypal.com/si/) PayPal kot plačilno sredstvo je omogočeno v več kot 100.000 spletnih trgovinah po vsem svetu in je najbolj priljubljen in varen način plačila. Registracija računa PayPal je enostavna in je opravljena v nekaj minutah. Registrirate se le enkrat in s tem računom lahko nakupujete tudi v vseh drugih spletnih trgovinah po vsem svetu.
Plačevanje preko spleta je preko PayPal-a varneje in zanesljivejše. Saj PayPal hrani številko kreditne kartice. Pri plačevanju preko spleta tako zgoj vpišete elektronski naslov in geslo, ki ste ga izbrali pri registraciji.

Pologi in dvigi:

Pologi se vršijo preko kreditnih ali debetnih kartic - Visa, American Express, MasterCard, Visa Electron (tudi račun je treba verificirati s kreditno ali debetno kartico). 
Dvigi pa so mogoči na kreditno kartico ali debetno z logotipom Visa. V prihodnosti naj bi bili možni pologi in dvigi še preko bančnega računa, čekov, položnic in drugih denarnih poti, kar je že sedaj možno v večini razvitih držav sveta.

OPOMBA: V primeru nakupa s plačilnimi sistemom PayPal se zaradi Administrativnih stroškov nakup poveča za 3 %. Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.

Vklopi razum vzemi računKreditne kartice

GLS dobava

DOBAVNI ROK:

Ponudnik se trudi, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Blago ki je na zalogi, ima rok dobave 1-3 delovne dni.Blago, ki ga ni na zalogi je možno naročiti po elektronski pošti ali telefonu, v tem primeru je rok dobave po dogovoru.

Po oddaji naročila prejme naročnik obvestilo po elektronski pošti o oddanem naročilu, ki vsebuje informacijo o vsebini naročila in načinu plačila. V obvestilu so navedeni tudi kontaktni podatki ponudnika, na katere se lahko naročnik obrne v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z naročilom.Način dostave je paketna dostava DPD (Direct Parcel Distribution) , kar pomeni, da bo naročilo dostavljeno že naslednji dan ob prejemu obvestila, da je blago pripravljena za odpremo.V kolikor vas ob dostavi ni doma, vam bo kurir pustil sporočilo prosimo,da ga pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo,ki je brezplačna.V primeru,da paketa ne dvignete v roku 5-dni se smatra,da odstopate od naročila in se bo vrnilo dobavitelju.

Stroški pakiranja in poštnine znašajo 4.00 EUR brez kakršnihkoli dodatnih stroškov za plačilo po povzetju ali plačilu po predračunu (cena je enaka ne glede na velikost ali težo paketa).

Stroški pakiranja in dostave otroških posteljic znašajo 6.00 EUR.

- Pomembna opozorila: Da bi prejeli naročilo v najkrašjem času, vam svetujemo, da upoštevate naslednje:
 
1. Navedite podatke za dostavo, kjer je vedno nekdo na razpolago za prevzem paketa. V kolikor vas ob dostavi ni doma, vam bo kurir pustil sporočilo prosimo,da ga pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo,ki je brezplačna.
2. Priimek naveden v naslovu za dostavo mora biti tudi naveden na zvoncu/domofonu/poštnem nabiralniku. V kolikor kurir ne najde priimka, nam vrne paket z opombo: 'Prejemnik neznan"
3. Navedite tudi vašo mobilno telefonsko številko v primeru, da bi vas za prevzem paketa poklicali iz kurirske službe DPD (Direct Parcel Distribution).

4. Pripravite točen znesek za plačilo odkupnine, ker kurir sprejema le točne zneske

Paket vam dostavljalec lahko dostavi na naslov, ki ste ga zapisali ob naročilu, lahko pa vam ga dostavi na drug naslov, če vam tako bolj ustreza.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo DPD kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka DPD dostavne službe (01 513 23 00) ter njihov elektronski naslov ([email protected]).

-  Kdaj bom prejel(a) naročeno blago?

• Dostava na dom:

Če boste naročilo oddali do 12. ure, bo blago verjetno odpremljeno še isti dan in ga boste predvidoma prejeli v roku dveh dni.
Če boste oddali naročilo po 12. uri, bo morda odpravljeno še isti dan, bolj verjetno pa naslednji. Naročila, ki jih dobimo v soboto,nedeljo ali praznik, bodo načeloma odpremljena prvi naslednji delovni dan (navadno ponedeljek).Morebitne zamude zaradi nepredvidenih prometnih ali logističnih problemov je odgovornost DPD (Direct Parcel Distribution).
Ob odpremi naročila vas obvestimo na e-mail ter vam sporočimo vse podatke vašega paketa.

OPOZORILO!  Kurirji DPD niso dolžni dostaviti paketa v določeno nadstropje - za to morate poskrbeti sami! Paket se dostavlja do vhodnih vrat hiše ali stanovanjskega objekta !

GLS
DHL
DPD

Kaj je Express Dostava?

Express dostava ali Hitra dostava je storitev katero uporabljamo z različnimi transportnimi podjetji kot so GLS,DHL,DPD,UPS ,da vam lahko zagotovimo hitrejšo dobavo vaših naročenih izdelkov iz tujine.

Express dostava

Kakšen je strošek Express Dostave?

Cena Express dostave po paketu je 15,00 eur in vam bo v primeru izbire te storitve zaračunana pri vrednosti izdelka.Osnovna cena za lokalno dostavo po Sloveniji ni vključena v storitev Express dostava in je 4,00 eur. V primeru izbire Express dostave bomo zahtevali akontacijo v višini 15 % vrednosti izdelka.
OPOZORILO! Izdelek lahko vsebuje več paketov oziroma v primeru naročila več izdelkov hkrati se v takem primeru Express dostava obračuna večkrat.

Primer pakiranja:

 • Otroški voziček 3v1: 2 paketa ( nekateri proizvajalci 3 paketi )
 • Otroška posteljica: 2 paketa
 • Otroški Avtosedež : 1 paket ( nekateri proizvajalci lahko pre-pakirajo 2 avtosedeža v 1 paket )
 • Prenosljiva posteljica: 1 paket
 • Hojica: 1 paket
 • Gugalnik: 1 paket
 • itd...

Kako izberem storitev Express Dostava?

Pri naročilu v komentar navedite želim uporabo Express dostave in pripravili vam bomo individualno ponudbo.Lahko nas nas tudi kontaktirate na email [email protected]

Kako hitro bom prejel naročene izdelke?

Vsak izdelek ima različen dobavni rok odvisen od zaloge dobavitelja,proizvajalca,količine povpraševanja,barve itd... Za točen dobavni rok je najbolje ,da nas predhodno kontaktirate na email: [email protected] in preverili bomo okviren dobavni rok za vaš izdelek.

OPOZORILO! Storitev Express dostava ni možna za vsak izdelek in ima določene omejitve pri dimenziji izdelka in teži.Prosimo ,da nas predhodno povprašate o možnostih izbire Express dostave za vaš izdelek na email: [email protected]

OPOZORILO! Vračilo izdelkov.

V primeru vračila izdelkov povračila dodatnih stroškov za storitve Express dostave ni mogoča.Več lahko preberete o tem tukaj "zakonu o potrošniku 43.d člen (4)" https://zakonodaja.com/zakon/zvpot/43d-clen

(4) Potrošnik ne more zahtevati povračila dodatnih stroškov, ki so nastali, če se je izrecno odločil za drugo vrsto pošiljke, kakor je cenovno najugodnejša standardna pošiljka, ki jo ponuja podjetje.

Če imate dodatna vprašanja o izdelku smo vam vedno na voljo. Vnesite podatke in vprašanja v spodnji obrazec in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

Vprašanja o izdelku

Kako je lahko osebni prevzem mogoč v vašem kraju?

Enostavno: za prevzem paketa je dovolj le ime in priimek oz. samo številka paketa.Ob prevzemu ni potrebno pokazati osebnega dokumenta,Prevzemi paketov so mogoči na lokacijah kot OMV, TRAFIKA 3DVA, BIG BANG, MERCATOR, GLS regionalno skladišče,...

Seznam prevzemnih mest DPD in urnik

Na kar nekaj lokacijah novih Parcel Shop-ov lahko stranke prevzamejo pakete kar 24 ur na dan, torej kadar koli želijo. Paketi so v zaprtem in zavarovanem prostoru, tako da bo skrb za
njihovo varnost popolnoma odveč. Paket vas bo čakal v določeni, dogovorjeni paketni trgovini 4 dni. V paketni trgovini poravnate tudi kupnino – odkupnino. Plačilo kupnine – odkupnine je mogoče z gotovino ter karticama BA in Mastercard (tako dostavljavcu kot v paketni trgovini).

Parcel shop pomeni, da lahko sedaj DPD kurir pusti paket na enem izmed izbranih naslovov po vsej Sloveniji in vas tam lahko počaka več dni in ga lahko prevzamete npr. v trafikah 3dva, big bang trgovinah na OMV bencinskih servisih ali pa Merkator trgovinah čez cel dan ( del. čas od 7:00 pa  tudi do 22:00 ure)

Kaj potrebujemo od vas za osebni prevzem v parcel shopu?

Prosimo vas ,da ob naročilu izdelkov v komentar navedete ,da bi radi izdelke prevzeli v parcel shop trgovini in iz sledečih seznamov Seznam prevzemnih mest DPD in urnik    točno napišete naziv in naslov DPD parcel shop trgovine.

Prevzem na paketomatu:

Za občasne pošiljatelje so DPD Paketne trgovine in Paketomati odlična rešitev za zanesljivo paketno distribucijo. Služijo kot priročne prevzemne ali oddajne točke. GLS Paketne trgovine imajo zelo dolge delavnike, DPD Paketomati pa so na voljo 24 ur na dan. V Sloveniji je več kot 250 Paketnih trgovin in 15 Paketomatov. Plačilo na Paketomatih je možno zgolj S KARTICO. Več o paketomatih si preberite TUKAJ.

Odkupnino paketa lahko DPD kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. Ob dostavi v Paketomat lahko plačate samo s kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo DPD kurir izdal račun.

IZBRANO ZA VAS

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...