VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Otroška Soba Pinio LARA z Dvo Delno Omaro - Bela

VEČ POGLEDOV KLIKNI NA ZGORNJO SLIKO ZA POVEČAVO IN OGLED GALERIJE.

Predhodni

Otroška Soba Pinio TOLO z Dvo Delno Omaro - Bela

Predhodni

Otroška Soba Pinio FUNDI z Dvo Delno Omaro - Bela

Otroška Soba Pinio LARA z Dvo Delno Omaro - Bela

Hiter predogled

Na zalogi pri dobavitelju

Dobavljivost: 6-8 tednov

Redna cena (z DDV): 1.167,90 €

Spletna cena (z DDV): 1.111,80 €

- 5%Informativen izračun ob nakupu na obroke:
-polog 100 € + 6 x 179.67 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
-polog 100 € + 12 x 91.39 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
-polog 100 € + 24 x 47.28 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih

 • Opis

  Podorobnosti

  Otroška Soba Pinio LARA z Dvo Delno Omaro - Bela

  Kolekcija otroškega pohištva Lara - pohištvo za mladino.

  Kolekcija otroškega pohištva Lara je popolnoma prilagojen niz pohištva za otroke in najstnike. Namen te kolekcije pohištva je, da služi svojim uporabnikom vrsto let, tako boste v tem setu našli otroško posteljico, enojno posteljo za starejšega otroka in mizo za predšolske otroke in učence.

  Materiali in ogrodje
  Kolekcija otroškega pohištva je bila zasnovana v skladu z najnovejšimi trendi na področju oblikovanja pohištva. Je subtilna in privlačna zaradi materialov iz katerih je bila izdelana (MDF iverne plošče in plošče v obliki satja). Preprosta in elegantna oblika kosov pohištva se prilega tako fantovski kot dekliški sobi. Zahvaljujoč obliki posameznih elementov, skupaj s toplimi in svetlimi barvami, bo to otroško pohištvo izgledalo popolno v vsakem prostoru. Posamezni kosi pohištva so opremljeni s kvalitetnim sistemom zapiranja, kar ne povzroča razpok in ponuja tiho in nežno zapiranje. Materam pa hkrati omogoča prosto gibanje po prostoru, medtem ko njen otrok spi.

  Vsi kosi pohištva in uporabljeni materiali so preizkušeni in imajo certifikat. Pohištvo je izdelano iz lepljenih MDF ivernih plošč in plošč v obliki satja. Vrata so opremljena z zavorami, ki preprečujejo loputanje. Pohištvo je certificirano za varno uporabo s strani otrok.

  Nagrada za kolekcijo pohištva Lara
  Kolekcija otroškega pohištva Lara je bila nagrajena s prestižno nagrado za pohištveno industrijo - Diamond Furniture 2010. Ta nagrada potrjuje vrhunsko oblikovanje in izvirnost našega pohištva, kot tudi odličen sprejem pri naših kupcih in strokovnjakih.

  Otroška soba Pinio LARA vključuje:

  • otroška posteljica 140x70 cm
  • previjalna miza
  • 2-delna garderobna omara

  Otroška posteljica dimenzije 140x70 cm:

  Opis izdelka
  otroška posteljica z vzmetnico - dimenzije 140x70 cm, iz kolekcije Lara z možnostjo preoblikovanja v posteljo za malo večje otroke. Dobro premišljena zasnova omogoča prilagajanje višine ležišča. Naslednji korak je, da enostavno odstranite nekaj prečk in otroško posteljico pretvorite v enojno posteljo za predšolske otroke.

  Materiali in ogrodje
  Posteljno dno je izdelano iz naravnega bora, druge komponente pa iz MDF ivernih plošč in plošč v obliki satja.

  Kakovost in varnost
  Otroška posteljica Lara ima certifikat in je skladna s poljskimi in evropskimi standardi na podlagi zahtev na področju varnosti, trdnosti in trajnosti.

  Možnosti združevanja
  Otroška posteljica izgleda čudovito med drugimi kosi pohištva iz kolekcije Lara in vam bo odlično služila tudi kot samostojna enota. Otroška posteljica je na voljo v beli, biserni (vanilija) in wenge (rjavi) barvi. Na voljo je brez vzmetnice, posteljno dno je vedno priloženo. Otroška posteljica se prilega v otroško sobo tako fantov kot deklet. Cena ne vključuje vzmetnice. Samostojna montaža izdelka.

  Zunanje dimenzije izdelka: 150/78/88 cm.


  Predalnik oz. previjalna miza:

  Opis izdelka
  3-vratni predalnik je tih in enostaven za uporabo zaradi visoko kakovostnega sistema tihega zapiranja. To vam omogoča svobodno uporabo izdelka, tudi ko otrok spi.

  Materiali in ogrodje
  Predalnik je izdelan iz plošč v obliki satja in MDF ivernih plošč (stranice predalov so izdelane iz ivernih plošč). Na voljo je v beli barvi ali v kombinaciji biserne (vanilija) in wenge (rjave) barve. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški sobi. Možnost dokupa odstranljive previjalne podlage, ki jo pritrdite na predalnik. Samostojna montaža izdelka.

  Dimenzije izdelka:  110/57/88 cm.

  2-vratna garderobna omara:

  Opis izdelka
  2-vratna garderobna omara je opremljena z visoko kakovostnim sistemom tihega in mehkega zapiranja. Na voljo so različne ureditve notranjosti - 4 police na eni strani (desna / leva stran), 1 polica na eni strani in drog za obešalnike na drugi strani ali 3 police in drog za obešalnike na eni strani in 2 polici in en drog za obešalnike na drugi strani.

  Materiali in ogrodje
  Garderobna omara je izdelana iz sataste plošče in MDF ivernih plošč (police v notranjosti omare so izdelane iz ivernih plošč). Na voljo je v beli barvi ali v kombinaciji biserne (vanilija) in wenge (rjave) barve. Možnost dokupa dodatnih polic. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški sobi. Samostojna montaža izdelka.

  Dimenzije izdelka: 110/57/204 cm.

  Dodatna oprema ( naročilo je možno le v primeru naročila otroške sobe in proti doplačilu ):

  Predal za otroško posteljico dimenzije 140x70 cm: CENA:  80,00 EUR

  Opis izdelka
  Predal za otroško posteljico - dimenzije 140x70 cm – iz kolekcije Lara je trajen, praktičen in prostoren predal, v katerega lahko shranite posteljnino, vse potrebne stvari za vašega otroka in celo otroške igrače. Predal je opremljen s kolesci, kar omogoča njegov tih in udoben izvlek.

  Materiali in ogrodje
  Izdelan je iz iverne plošče (stranice in dno) in MDF ivernih plošč (fronte). Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški posteljici. Samostojna montaža izdelka.

  Dimenzije izdelka: 139/74/18 cm.  Otroška postelja dimenzije 200x90 cm:  CENA:  200,00 EUR

  Opis izdelka
  Otroška postelja z vzmetnico - dimenzije 200x90 cm – iz kolekcije Lara je namenjena starejšim otrokom. Zahvaljujoč svoji trajnosti lahko vašemu otroku služi več let.

  Materiali in ogrodje
  Otroška postelja je izdelana iz plošč v obliki satja in MDF ivernih plošč (posteljno dno je izdelano iz borovega lesa). Otroška postelja izgleda čudovito med drugimi kosi pohištva iz kolekcije Lara in vam bo odlično služila tudi kot samostojna enota. Na voljo je v beli barvi ali v kombinaciji biserne (vanilija) in wenge (rjave) barve. Na voljo je brez vzmetnice, posteljno dno je vedno priloženo. Predal in zaščitna ograja se lahko dokupita naknadno. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški sobi. Samostojna montaža izdelka.

  Zunanje dimenzije izdelka: 210/96/47-76 cm.  Predal za otroško posteljico dimenzije 200x90 cm:  CENA:  110,00 EUR

  Opis izdelka
  Predal za otroško posteljo - dimenzije 200x90 cm – iz kolekcije Lara je trajen, praktičen in prostoren predal, v katerega lahko shranite posteljnino, vse potrebne stvari za vašega otroka in celo otroške igrače. Predal je opremljen s kolesci, kar omogoča njegov tih in udoben izvlek.
  Po namestitvi vzmetnice dimenzije 190x90 cm, lahko predal služi kot dodatno ležišče.

  Materiali in ogrodje
  Izdelan je iz ivernih plošč (stranice in dno) in MDF ivernih plošč (fronte). Na voljo je v beli in biserni barvi (vanilija). Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški posteljici. Samostojna montaža izdelka.

  Dimenzije izdelka: 199/94/18 cm.


  Previjalna podlaga za previjalno mizo:  CENA:  40,00 EUR

  Opis izdelka
  Previjalna podlaga z notranjimi dimenzijami 70x50 cm za 2-vratni in 3-vratni predalnik. S pomočjo previjalne podlage lahko zgornjo ploskev predalnika učinkovito prilagodite med previjanjem otroka. Previjalno podlago lahko hitro in enostavno namestite in jo odstranite, ko je ne potrebujete več.

  Materiali in ogrodje
  Previjalna podlaga je izdelana iz MDF ivernih plošč. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški sobi. Samostojna montaža izdelka.

  Dimenzije izdelka: 54/76/10 cm.  3-vratna garderobna omara:  CENA:  520,00 EUR

  Opis izdelka
  3-vratna garderobna omara je opremljena z visoko kakovostnim sistemom tihega in mehkega zapiranja. Znotraj, v sredini omare so 4 police, na obeh straneh je 1 polica in drog za obešalnike.

  Materiali in ogrodje
  Garderobna omara je izdelana iz sataste plošče in MDF ivernih plošč (police v notranjosti omare so izdelane iz ivernih plošč). Na voljo je v beli barvi ali v kombinaciji biserne (vanilija) in wenge (rjave) barve. Možnost dokupa dodatnih polic. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški sobi. Samostojna montaža izdelka.

  Dimenzije izdelka: 166/57/204 cm.  Knjižna omara:  CENA:  300,00 EUR

  Opis izdelka
  Knjižna omara iz kolekcije otroškega pohištva Lara s 4 policami.

  Materiali in ogrodje
  Izdelana je iz sataste plošče in MDF ivernih plošč (police so izdelane iz iverne plošče). Na voljo je v beli barvi ali v kombinaciji biserne (vanilija) in wenge (rjave) barve. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški sobi. Samostojna montaža izdelka.

  Dimenzije izdelka: 60x40x204 cm.  Nočna omarica:  CENA:  100,00 EUR

  Opis izdelka
  Nočna omarica je sestavni del otroške sobe. Namenjena je otrokom v predšolskem in šolskem obdobju. Vratca nočne omarice so opremljena z visoko kakovostnim sistemom tihega zapiranja. V notranjosti je ena polica.

  Materiali in ogrodje
  Izdelana je iz masivnih plošč v obliki satja in MDF ivernih plošč (notranje police so izdelane iz ivernih plošč). Na voljo je v beli barvi ali v kombinaciji biserne (vanilija) in wenge (rjave) barve. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški sobi. Samostojna montaža izdelka.

  Dimenzije izdelka: 44/40/47 cm.

  Stenska polička:  CENA:  70,00 EUR

  Opis izdelka
  Niz dveh polic, ki sta nameščeni neodvisno ena od druge. Police so zelo trpežne, praktične in vam omogočajo, da zlahka izpostavite izbrane predmete na eleganten in subtilen način. Idealno mesto za shranjevanje fotografij, igrač ali knjig.

  V ceno sta vključeni 2x kos stenska polička

  Materiali in ogrodje
  Izdelana je iz masivnih plošč v obliki satja. Na voljo je v beli barvi ali v kombinaciji biserne (vanilija) in wenge (rjave) barve. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški sobi. Samostojna montaža izdelka.

  Dimenzije izdelka: 100/24/5 cm.

  Dekoracija,prevleke,vzmetnica in podloga za previjalno mizo niso vključene v dobavo!

  Za naročilo je potrebna 10 % akontacija od cene izdelka.Če izdelka ne dobavimo v dogovorjenem dobavnem roku se akontacija vrne nazaj stranki.Dobavni roki se spreminjajo zato je pri naročilu potrebno povprašati o točnem dobavnem roku!

 • Plačila

  Način plačila:

  Plačilo nakupa je omogočeno na dva načina:


  1. Plačilo po povzetju:

  Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ob prejemu paketa. Dostavljamo z paketno službo GLS (General Logistics System).Stroški pošiljanja znašajo 4.00 EUR (cena je enaka ne glede na velikost ali težo paketa). Kurir sprejema točne zneske, zato prosimo, da imate pripravljen denar.

  OPOMBA: Ob naročilu določenih izdelkov,ki niso na zalogi pri izbiri plačilne metode "po povzetju" bomo zaradi preprečitve zlorab in neprevzetih pošiljk ali nad večjo vsoto naročila morda zahtevali plačilo akontacije v višini 15 % vrednosti nakupa ( v takih primerih vas bomo kontaktirali preko e-maila ali preko vašega mobilnega telefona.). Akontacija se izvrši po predračunu na TRR, ki ga kupec prejme na e-mail oz. na naslov.Hvala za razumevanje.


  2. Plačilo po predračunu:

  Plačilo po predračunu - naročilo je odpremljeno po prejemu denarnih sredstev na naš bančni račun. Znesek lahko poravnate s
  plačilnim nalogom preko katerekoli banke, spletne banke, pošte, ...

  •podatki za plačila v Sloveniji
   
  ◦Prejemnik:                  MALI VRAGCI d.o.o.
  ◦Bančni račun IBAN:  SI56 6100 0000 6258 205
  ◦Račun odprt pri banki Delavska Hranilnica d.d.

  Sklic pri plačilu je številka predračuna: 00-številka predračuna

  3. NLB - nakupi na obroke z plačilnimi karticami - brezobresti   ( Trenutno ta plačilna metoda ni na voljo ! )

  Plačilne kartice so nepogrešljive spremljevalke vsakega sodobnega potrošnika. Z novo storitvijo Nakupi na obroke, ki smo jo uvedli na NLB Plačilnih karticah z odloženim plačilom MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici), imetnikom omogočamo plačilo nakupa do 2-12 enakih obrokov.

  Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo banka za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici. Če bi želeli obstoječ limit porabe na vaši kartici povišati, lahko oddate vlogo za povečanje limita prek NLB Klika ali v NLB poslovalnici.


  Glavne prednosti:

  • enostavno z uporabo vaše NLB Plačilne kartice MasterCard, Visa in/ali Karanta (ne velja za posojilni kartici)
  • brez dodatne dokumentacije
  • brez obresti
  • brez dodatnih stroškov

  Pri nakupu na obroke velja "Redna Cena". "Spletna Cena" velja le za plačilo po povzetju in po predračunu !

  Osnovne informacije:

  Za nakup na obroke se odločite neposredno ob plačilu s kartico v našem salonu v Ljubljani
  največje število enakih obrokov je lahko 2-12, najnižji znesek obroka je 50€. Minimalni znesek nakupa je 100 €
  Za sklenitev nakupa na obroke vas prosimo ,da se telefonsko najavite na 040 126 067 .

  4. Plačilne kartice: Visa,Visa Electron,MasterCard,American Express,Diners

  Plačilo s kreditno kartico lahko opravite preko interneta s plačilnimi karticami Visa, Visa-Electron, MasterCard, Activa Maestro in Activa ter sklepanje kredita preko kartic American Express in Diners Club.

  Obveščamo vas, da je z novim načinom izvajanja spletnih plačil skrb o varnosti podatkov vaše plačilne kartice popolnoma odveč. Nov sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatek o številki kartice in CVV kodi vnaša izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.

  V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Activa in banka s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

  Vse transakcije potekajo preko Activa Payment Gateway (varni spletni plačilni sistem Banke Koper – Banka Intesa), ki omogoča varno komunikacijo prek svetovnega spleta.

  Kupec je preusmerjen na spletno stran, ki jo upravlja procesni center Activa in banka s katero imate sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

  Nikjer na naši spletni strani se ne zapišejo ali shranijo podatki vaših plačilnih kartic! Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.

  Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice Activa – bodisi kreditne ali debetne.

  Novost predstavljajo storitve varnega spletnega plačevanja mednarodnih kartičnih sistemov Visa in Mastercard. Spodaj prikazani blagovni znamki “Verified by Visa” in “Mastercard SecureCode” omogočata, da lahko z uporabo vaše pametne kartice in prenosnega čitalnika vsak spletni nakup elektronsko podpišete z uporabo enkratne kode. V Sloveniji so storitvi “Verified by Visa” in “Mastercard SecureCode” podprle banke sistema Activa. Več informacij najdete na spletni strani www.activa.si

  Plačujete lahko z:

  Maestro

  e-nakupovanje z Maestro kartico (http://www.activa.si/kartice.asp) je možno pod pogojem, da je imetnik svojo kartico registriral na sistemu za avtentikacijo “MasterCard SecureCode”.Vse Maestro kartice sistema Activa ( pametne plačilne kartice s čipom) so avtomatično že registrirane in torej usposobljene za nakupe v naši spletni trgovini.
   Več o tem na http://www.activa.si/novica.asp?ID=35

  Mastercard

  kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:

  http://www.activa.si/pametnaKartica/securecode.asp

  Visa, Visa-Electron

  kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:
  http://www.activa.si/pametnaKartica/vbv.asp

  OPOMBA: V primeru nakupa s plačilnimi karticami zaračunamo Administrativni strošek v višini 3 %. Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.

  5. Obročno odplačevanje preko plačilnih kartic Diners Club in American Express

  Z DINERS CLUBKARTICO

  Z Diners Club International imate tudi možnost nakupa na obroke. Imeti morate kartico, z oznako DC UV. Višina kredita je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.
   

  • Število obrokov od 2 do 24
  • Minimalni znesek obroka 40 EUR
  • Minimalni znesek kredita 80 EUR
  • Maksimalni znesek kredita do limita na vaši kartici
  • Nakup na obroke lahko opravite neposredno na naši spletni strani brez podpisov in dodatnih dokumentov


  OPOMBA:  Ob nakupu na obroke z Diners Club kartico do 2 - 6 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek v višini 5,5 %. Ob nakupu na obroke do 7 - 12 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek 5,5 % vrednosti plačila.Ob nakupu na obroke do 13 - 24 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek v višini 5,5 % vrednosti plačila. Administrativni strošek v višini 5,5 % se obračuna pri nakupu na obroke ali pri enkratnem nakupu brez obrokov.

  Več informacij lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani:  http://www.dinersclub.si/

  OPOZORILO ZA STRANKE ,KI PLAČUJEJO Z DINERS CLUB KARTICO NA OBROKE !

  Polje za izbiro število obrokov je v osnovi skrito ,da se vam bo prikazalo je potrebno vnesti vašo številko kartice v polje : " Card number: "

  Kliknite tukaj za ogled večjega formata spodnje slike

  Z AMERICAN EXPRESS KARTICO

  Z American Express kartico, izdano v Sloveniji, imate tudi možnost nakupa na obroke. Višina kredita je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.

  • Število obrokov od 2 do 12
  • Minimalni znesek obroka 40 EUR
  • Minimalni znesek kredita 80 EUR
  • Maksimalni znesek kredita do limita na vaši kartici
  • Nakup na obroke lahko opravite neposredno na naši spletni strani brez podpisov in dodatnih dokumentov


  OPOMBA:  V primeru nakupu z plačilno metodo KREDIT American Express se strošek nakupa zaradi Administrativnih stroškov zviša za 5,5 %.Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.Administrativni strošek v višini 5,5 % se obračuna pri nakupu na obroke ali pri enkratnem nakupu brez obrokov.
    

  Več informacij lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani:  http://www.americanexpress.si/homepage.shtml

  OPOZORILO ZA STRANKE ,KI PLAČUJEJO Z AMERICAN EXPRESS KARTICO NA OBROKE !

  Polje za izbiro število obrokov je v osnovi skrito ,da se vam bo prikazalo je potrebno vnesti vašo številko kartice v polje : " Card number: "

  Kliknite tukaj za ogled večjega formata spodnje slike

  6. Plačilni sistem Paypal

  Plačevanje s Paypal

  Pri plačevanju s kreditnimi in plačilnimi karticami uporabljamo transakcijski sistem PayPal, tako da podatki o vaši kreditni oz. plačilni kartici po varni povezavi potujejo neposredno v avtorizacijski center in se v sistemu Spletne trgovine ne shranjujejo.
  Podatkov o plačilnih oz. kreditnih karticah ne hranimo.

  Kaj je PayPal ?

  https://www.PayPal.com ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami; možnost za slovenske spletne trgovine in posameznike. Storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic) dostopna tudi v Sloveniji. PayPal je podjetje (v lasti eBaya) ki se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje - on-line plačila in sprejem plačil na Ebay-u, Amazon in drugih internetnih trgovinah.Z njim je omogočeno plačevanje 24h na dan.

  Paypal secure paymentsPaypal - no account needed

  Ali je Paypal varen?

  PayPal nudi zaščito za Vaš denar. Tako je možno še 30 dni po transakciji le to preklicati ( npr. če kupljenega izdelka niste prejeli na dom ali pa izdelek ne ustreza opisu internetne trgovine).
  Plačilo s PayPal je plačilo s kreditno kartico oz. PayPal plačilnim računom, ki je za vas brezplačen in 100% varen. Za več informacij kliknite tu!( https://www.paypal.com/si/) PayPal kot plačilno sredstvo je omogočeno v več kot 100.000 spletnih trgovinah po vsem svetu in je najbolj priljubljen in varen način plačila. Registracija računa PayPal je enostavna in je opravljena v nekaj minutah. Registrirate se le enkrat in s tem računom lahko nakupujete tudi v vseh drugih spletnih trgovinah po vsem svetu.
  Plačevanje preko spleta je preko PayPal-a varneje in zanesljivejše. Saj PayPal hrani številko kreditne kartice. Pri plačevanju preko spleta tako zgoj vpišete elektronski naslov in geslo, ki ste ga izbrali pri registraciji.

  Pologi in dvigi:

  Pologi se vršijo preko kreditnih ali debetnih kartic - Visa, American Express, MasterCard, Visa Electron (tudi račun je treba verificirati s kreditno ali debetno kartico). 
  Dvigi pa so mogoči na kreditno kartico ali debetno z logotipom Visa. V prihodnosti naj bi bili možni pologi in dvigi še preko bančnega računa, čekov, položnic in drugih denarnih poti, kar je že sedaj možno v večini razvitih držav sveta.

  OPOMBA: V primeru nakupa s plačilnimi sistemom PayPal se zaradi Administrativnih stroškov nakup poveča za 3 %. Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.

  Vklopi razum vzemi računKreditne kartice

 • Dostava

  GLS dobavaGLS kombi

  DOBAVNI ROK:

  Ponudnik se trudi, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Blago ki je na zalogi, ima rok dobave 1-3 delovne dni.Blago, ki ga ni na zalogi je možno naročiti po elektronski pošti ali telefonu, v tem primeru je rok dobave po dogovoru.

  Po oddaji naročila prejme naročnik obvestilo po elektronski pošti o oddanem naročilu, ki vsebuje informacijo o vsebini naročila in načinu plačila. V obvestilu so navedeni tudi kontaktni podatki ponudnika, na katere se lahko naročnik obrne v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z naročilom.Način dostave je paketna dostava GLS (General Logistics System) , kar pomeni, da bo naročilo dostavljeno že naslednji dan ob prejemu obvestila, da je blago pripravljena za odpremo.V kolikor vas ob dostavi ni doma, vam bo kurir pustil sporočilo prosimo,da ga pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo,ki je brezplačna.V primeru,da paketa ne dvignete v roku 5-dni se smatra,da odstopate od naročila in se bo vrnilo dobavitelju.

  Stroški pakiranja in poštnine znašajo 4.00 EUR brez kakršnihkoli dodatnih stroškov za plačilo po povzetju ali plačilu po predračunu (cena je enaka ne glede na velikost ali težo paketa).

  - Pomembna opozorila: Da bi prejeli naročilo v najkrašjem času, vam svetujemo, da upoštevate naslednje:
   
  1. Navedite podatke za dostavo, kjer je vedno nekdo na razpolago za prevzem paketa. V kolikor vas ob dostavi ni doma, vam bo kurir pustil sporočilo prosimo,da ga pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo,ki je brezplačna.
  2. Priimek naveden v naslovu za dostavo mora biti tudi naveden na zvoncu/domofonu/poštnem nabiralniku. V kolikor kurir ne najde priimka, nam vrne paket z opombo: 'Prejemnik neznan"
  3. Navedite tudi vašo mobilno telefonsko številko v primeru, da bi vas za prevzem paketa poklicali iz kurirske službe GLS (General Logistics System).
  4. Pripravite točen znesek za plačilo odkupnine, ker kurir sprejema le točne zneske

  Paket vam dostavljalec lahko dostavi na naslov, ki ste ga zapisali ob naročilu, lahko pa vam ga dostavi na drug naslov, če vam tako bolj ustreza.

  V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90) ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com).

  -  Kdaj bom prejel(a) naročeno blago?

  • Dostava na dom:

  Če boste naročilo oddali do 12. ure, bo blago verjetno odpremljeno še isti dan in ga boste predvidoma prejeli v roku dveh dni.
  Če boste oddali naročilo po 12. uri, bo morda odpravljeno še isti dan, bolj verjetno pa naslednji. Naročila, ki jih dobimo v soboto,nedeljo ali praznik, bodo načeloma odpremljena prvi naslednji delovni dan (navadno ponedeljek).Morebitne zamude zaradi nepredvidenih prometnih ali logističnih problemov je odgovornost GLS (General Logistics System). 
  Ob odpremi naročila vas obvestimo na e-mail ter vam sporočimo vse podatke vašega paketa.

  OPOZORILO!  Kurirji GLS niso dolžni dostaviti paketa v določeno nadstropje - za to morate poskrbeti sami! Paket se dostavlja do vhodnih vrat bloka!

 • Express dostava
  GLS
  DHL
  DPD

  Kaj je Express Dostava?

  Express dostava ali Hitra dostava je storitev katero uporabljamo z različnimi transportnimi podjetji kot so GLS,DHL,DPD,UPS ,da vam lahko zagotovimo hitrejšo dobavo vaših naročenih izdelkov iz tujine.

  Express dostava

  Kakšen je strošek Express Dostave?

  Cena Express dostave po paketu je 15,00 eur in vam bo v primeru izbire te storitve zaračunana pri vrednosti izdelka.Osnovna cena za lokalno dostavo po Sloveniji ni vključena v storitev Express dostava in je 4,00 eur. V primeru izbire Express dostave bomo zahtevali akontacijo v višini 15 % vrednosti izdelka.
  OPOZORILO! Izdelek lahko vsebuje več paketov oziroma v primeru naročila več izdelkov hkrati se v takem primeru Express dostava obračuna večkrat.

  Primer pakiranja:

  • Otroški voziček 3v1: 2 paketa ( nekateri proizvajalci 3 paketi )
  • Otroška posteljica: 2 paketa
  • Otroški Avtosedež : 1 paket ( nekateri proizvajalci lahko pre-pakirajo 2 avtosedeža v 1 paket )
  • Prenosljiva posteljica: 1 paket
  • Hojica: 1 paket
  • Gugalnik: 1 paket
  • itd...

  Kako izberem storitev Express Dostava?

  Pri naročilu v komentar navedite želim uporabo Express dostave in pripravili vam bomo individualno ponudbo.Lahko nas nas tudi kontaktirate na email info@mali-vragc.si

  Kako hitro bom prejel naročene izdelke?

  Vsak izdelek ima različen dobavni rok odvisen od zaloge dobavitelja,proizvajalca,količine povpraševanja,barve itd... Za točen dobavni rok je najbolje ,da nas predhodno kontaktirate na email: info@mali-vragci.si in preverili bomo okviren dobavni rok za vaš izdelek.

  OPOZORILO! Storitev Express dostava ni možna za vsak izdelek in ima določene omejitve pri dimenziji izdelka in teži.Prosimo ,da nas predhodno povprašate o možnostih izbire Express dostave za vaš izdelek na email: info@mali-vragci.si

  OPOZORILO! Vračilo izdelkov.

  V primeru vračila izdelkov povračila dodatnih stroškov za storitve Express dostave ni mogoča.Več lahko preberete o tem tukaj "zakonu o potrošniku 43.d člen (4)" https://zakonodaja.com/zakon/zvpot/43d-clen

  (4) Potrošnik ne more zahtevati povračila dodatnih stroškov, ki so nastali, če se je izrecno odločil za drugo vrsto pošiljke, kakor je cenovno najugodnejša standardna pošiljka, ki jo ponuja podjetje.

 • Osebni prevzem v vašem kraju

  Gls prevzemGls parcel shop

  Kako je lahko osebni prevzem mogoč v vašem kraju?

  Enostavno: za prevzem paketa je dovolj le ime in priimek oz. samo številka paketa.Ob prevzemu ni potrebno pokazati osebnega dokumenta,Prevzemi paketov so mogoči na lokacijah kot OMV, TRAFIKA 3DVA, BIG BANG, MERCATOR, GLS regionalno skladišče,...

  Seznam prevzemnih mest GLS in urnik

  Zemljevid lokacij paketnih trgovin GLS

  Na kar nekaj lokacijah novih Parcel Shop-ov lahko stranke prevzamejo pakete kar 24 ur na dan, torej kadar koli želijo. Paketi so v zaprtem in zavarovanem prostoru, tako da bo skrb za
  njihovo varnost popolnoma odveč. Paket vas bo čakal v določeni, dogovorjeni paketni trgovini 4 dni. V paketni trgovini poravnate tudi kupnino – odkupnino. Plačilo kupnine – odkupnine je mogoče z gotovino ter karticama BA in Mastercard (tako dostavljavcu kot v paketni trgovini).

  Parcel shop pomeni, da lahko sedaj GLS kurir pusti paket na enem izmed izbranih naslovov po vsej Sloveniji in vas tam lahko počaka več dni in ga lahko prevzamete npr. v trafikah 3dva, big bang trgovinah na OMV bencinskih servisih ali pa Merkator trgovinah čez cel dan ( del. čas od 7:00 pa  tudi do 22:00 ure)

  Kaj potrebujemo od vas za osebni prevzem v parcel shopu?

  Prosimo vas ,da ob naročilu izdelkov v komentar navedete ,da bi radi izdelke prevzeli v parcel shop trgovini in iz sledečih seznamov Seznam prevzemnih mest GLS in urnik Zemljevid lokacij paketnih trgovin GLS   točno napišete naziv in naslov GLS parcel shop trgovine.

  Prevzem na paketomatu:

  Za občasne pošiljatelje so GLS Paketne trgovine in Paketomati odlična rešitev za zanesljivo paketno distribucijo. Služijo kot priročne prevzemne ali oddajne točke. GLS Paketne trgovine imajo zelo dolge delavnike, GLS Paketomati pa so na voljo 24 ur na dan. V Sloveniji je več kot 250 Paketnih trgovin in 15 Paketomatov. Plačilo na Paketomatih je možno zgolj S KARTICO. Več o paketomatih si preberite TUKAJ.

  Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. Ob dostavi v Paketomat lahko plačate samo s kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.

  GLS osebni prevzem

Podorobnosti

Otroška Soba Pinio LARA z Dvo Delno Omaro - Bela

Kolekcija otroškega pohištva Lara - pohištvo za mladino.

Kolekcija otroškega pohištva Lara je popolnoma prilagojen niz pohištva za otroke in najstnike. Namen te kolekcije pohištva je, da služi svojim uporabnikom vrsto let, tako boste v tem setu našli otroško posteljico, enojno posteljo za starejšega otroka in mizo za predšolske otroke in učence.

Materiali in ogrodje
Kolekcija otroškega pohištva je bila zasnovana v skladu z najnovejšimi trendi na področju oblikovanja pohištva. Je subtilna in privlačna zaradi materialov iz katerih je bila izdelana (MDF iverne plošče in plošče v obliki satja). Preprosta in elegantna oblika kosov pohištva se prilega tako fantovski kot dekliški sobi. Zahvaljujoč obliki posameznih elementov, skupaj s toplimi in svetlimi barvami, bo to otroško pohištvo izgledalo popolno v vsakem prostoru. Posamezni kosi pohištva so opremljeni s kvalitetnim sistemom zapiranja, kar ne povzroča razpok in ponuja tiho in nežno zapiranje. Materam pa hkrati omogoča prosto gibanje po prostoru, medtem ko njen otrok spi.

Vsi kosi pohištva in uporabljeni materiali so preizkušeni in imajo certifikat. Pohištvo je izdelano iz lepljenih MDF ivernih plošč in plošč v obliki satja. Vrata so opremljena z zavorami, ki preprečujejo loputanje. Pohištvo je certificirano za varno uporabo s strani otrok.

Nagrada za kolekcijo pohištva Lara
Kolekcija otroškega pohištva Lara je bila nagrajena s prestižno nagrado za pohištveno industrijo - Diamond Furniture 2010. Ta nagrada potrjuje vrhunsko oblikovanje in izvirnost našega pohištva, kot tudi odličen sprejem pri naših kupcih in strokovnjakih.

Otroška soba Pinio LARA vključuje:

• otroška posteljica 140x70 cm
• previjalna miza
• 2-delna garderobna omara

Otroška posteljica dimenzije 140x70 cm:

Opis izdelka
otroška posteljica z vzmetnico - dimenzije 140x70 cm, iz kolekcije Lara z možnostjo preoblikovanja v posteljo za malo večje otroke. Dobro premišljena zasnova omogoča prilagajanje višine ležišča. Naslednji korak je, da enostavno odstranite nekaj prečk in otroško posteljico pretvorite v enojno posteljo za predšolske otroke.

Materiali in ogrodje
Posteljno dno je izdelano iz naravnega bora, druge komponente pa iz MDF ivernih plošč in plošč v obliki satja.

Kakovost in varnost
Otroška posteljica Lara ima certifikat in je skladna s poljskimi in evropskimi standardi na podlagi zahtev na področju varnosti, trdnosti in trajnosti.

Možnosti združevanja
Otroška posteljica izgleda čudovito med drugimi kosi pohištva iz kolekcije Lara in vam bo odlično služila tudi kot samostojna enota. Otroška posteljica je na voljo v beli, biserni (vanilija) in wenge (rjavi) barvi. Na voljo je brez vzmetnice, posteljno dno je vedno priloženo. Otroška posteljica se prilega v otroško sobo tako fantov kot deklet. Cena ne vključuje vzmetnice. Samostojna montaža izdelka.

Zunanje dimenzije izdelka: 150/78/88 cm.


Predalnik oz. previjalna miza:

Opis izdelka
3-vratni predalnik je tih in enostaven za uporabo zaradi visoko kakovostnega sistema tihega zapiranja. To vam omogoča svobodno uporabo izdelka, tudi ko otrok spi.

Materiali in ogrodje
Predalnik je izdelan iz plošč v obliki satja in MDF ivernih plošč (stranice predalov so izdelane iz ivernih plošč). Na voljo je v beli barvi ali v kombinaciji biserne (vanilija) in wenge (rjave) barve. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški sobi. Možnost dokupa odstranljive previjalne podlage, ki jo pritrdite na predalnik. Samostojna montaža izdelka.

Dimenzije izdelka:  110/57/88 cm.

2-vratna garderobna omara:

Opis izdelka
2-vratna garderobna omara je opremljena z visoko kakovostnim sistemom tihega in mehkega zapiranja. Na voljo so različne ureditve notranjosti - 4 police na eni strani (desna / leva stran), 1 polica na eni strani in drog za obešalnike na drugi strani ali 3 police in drog za obešalnike na eni strani in 2 polici in en drog za obešalnike na drugi strani.

Materiali in ogrodje
Garderobna omara je izdelana iz sataste plošče in MDF ivernih plošč (police v notranjosti omare so izdelane iz ivernih plošč). Na voljo je v beli barvi ali v kombinaciji biserne (vanilija) in wenge (rjave) barve. Možnost dokupa dodatnih polic. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški sobi. Samostojna montaža izdelka.

Dimenzije izdelka: 110/57/204 cm.

Dodatna oprema ( naročilo je možno le v primeru naročila otroške sobe in proti doplačilu ):

Predal za otroško posteljico dimenzije 140x70 cm: CENA:  80,00 EUR

Opis izdelka
Predal za otroško posteljico - dimenzije 140x70 cm – iz kolekcije Lara je trajen, praktičen in prostoren predal, v katerega lahko shranite posteljnino, vse potrebne stvari za vašega otroka in celo otroške igrače. Predal je opremljen s kolesci, kar omogoča njegov tih in udoben izvlek.

Materiali in ogrodje
Izdelan je iz iverne plošče (stranice in dno) in MDF ivernih plošč (fronte). Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški posteljici. Samostojna montaža izdelka.

Dimenzije izdelka: 139/74/18 cm.Otroška postelja dimenzije 200x90 cm:  CENA:  200,00 EUR

Opis izdelka
Otroška postelja z vzmetnico - dimenzije 200x90 cm – iz kolekcije Lara je namenjena starejšim otrokom. Zahvaljujoč svoji trajnosti lahko vašemu otroku služi več let.

Materiali in ogrodje
Otroška postelja je izdelana iz plošč v obliki satja in MDF ivernih plošč (posteljno dno je izdelano iz borovega lesa). Otroška postelja izgleda čudovito med drugimi kosi pohištva iz kolekcije Lara in vam bo odlično služila tudi kot samostojna enota. Na voljo je v beli barvi ali v kombinaciji biserne (vanilija) in wenge (rjave) barve. Na voljo je brez vzmetnice, posteljno dno je vedno priloženo. Predal in zaščitna ograja se lahko dokupita naknadno. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški sobi. Samostojna montaža izdelka.

Zunanje dimenzije izdelka: 210/96/47-76 cm.Predal za otroško posteljico dimenzije 200x90 cm:  CENA:  110,00 EUR

Opis izdelka
Predal za otroško posteljo - dimenzije 200x90 cm – iz kolekcije Lara je trajen, praktičen in prostoren predal, v katerega lahko shranite posteljnino, vse potrebne stvari za vašega otroka in celo otroške igrače. Predal je opremljen s kolesci, kar omogoča njegov tih in udoben izvlek.
Po namestitvi vzmetnice dimenzije 190x90 cm, lahko predal služi kot dodatno ležišče.

Materiali in ogrodje
Izdelan je iz ivernih plošč (stranice in dno) in MDF ivernih plošč (fronte). Na voljo je v beli in biserni barvi (vanilija). Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški posteljici. Samostojna montaža izdelka.

Dimenzije izdelka: 199/94/18 cm.


Previjalna podlaga za previjalno mizo:  CENA:  40,00 EUR

Opis izdelka
Previjalna podlaga z notranjimi dimenzijami 70x50 cm za 2-vratni in 3-vratni predalnik. S pomočjo previjalne podlage lahko zgornjo ploskev predalnika učinkovito prilagodite med previjanjem otroka. Previjalno podlago lahko hitro in enostavno namestite in jo odstranite, ko je ne potrebujete več.

Materiali in ogrodje
Previjalna podlaga je izdelana iz MDF ivernih plošč. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški sobi. Samostojna montaža izdelka.

Dimenzije izdelka: 54/76/10 cm.3-vratna garderobna omara:  CENA:  520,00 EUR

Opis izdelka
3-vratna garderobna omara je opremljena z visoko kakovostnim sistemom tihega in mehkega zapiranja. Znotraj, v sredini omare so 4 police, na obeh straneh je 1 polica in drog za obešalnike.

Materiali in ogrodje
Garderobna omara je izdelana iz sataste plošče in MDF ivernih plošč (police v notranjosti omare so izdelane iz ivernih plošč). Na voljo je v beli barvi ali v kombinaciji biserne (vanilija) in wenge (rjave) barve. Možnost dokupa dodatnih polic. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški sobi. Samostojna montaža izdelka.

Dimenzije izdelka: 166/57/204 cm.Knjižna omara:  CENA:  300,00 EUR

Opis izdelka
Knjižna omara iz kolekcije otroškega pohištva Lara s 4 policami.

Materiali in ogrodje
Izdelana je iz sataste plošče in MDF ivernih plošč (police so izdelane iz iverne plošče). Na voljo je v beli barvi ali v kombinaciji biserne (vanilija) in wenge (rjave) barve. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški sobi. Samostojna montaža izdelka.

Dimenzije izdelka: 60x40x204 cm.Nočna omarica:  CENA:  100,00 EUR

Opis izdelka
Nočna omarica je sestavni del otroške sobe. Namenjena je otrokom v predšolskem in šolskem obdobju. Vratca nočne omarice so opremljena z visoko kakovostnim sistemom tihega zapiranja. V notranjosti je ena polica.

Materiali in ogrodje
Izdelana je iz masivnih plošč v obliki satja in MDF ivernih plošč (notranje police so izdelane iz ivernih plošč). Na voljo je v beli barvi ali v kombinaciji biserne (vanilija) in wenge (rjave) barve. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški sobi. Samostojna montaža izdelka.

Dimenzije izdelka: 44/40/47 cm.

Stenska polička:  CENA:  70,00 EUR

Opis izdelka
Niz dveh polic, ki sta nameščeni neodvisno ena od druge. Police so zelo trpežne, praktične in vam omogočajo, da zlahka izpostavite izbrane predmete na eleganten in subtilen način. Idealno mesto za shranjevanje fotografij, igrač ali knjig.

V ceno sta vključeni 2x kos stenska polička

Materiali in ogrodje
Izdelana je iz masivnih plošč v obliki satja. Na voljo je v beli barvi ali v kombinaciji biserne (vanilija) in wenge (rjave) barve. Prilega se tako fantovski kot dekliški otroški sobi. Samostojna montaža izdelka.

Dimenzije izdelka: 100/24/5 cm.

Dekoracija,prevleke,vzmetnica in podloga za previjalno mizo niso vključene v dobavo!

Za naročilo je potrebna 10 % akontacija od cene izdelka.Če izdelka ne dobavimo v dogovorjenem dobavnem roku se akontacija vrne nazaj stranki.Dobavni roki se spreminjajo zato je pri naročilu potrebno povprašati o točnem dobavnem roku!

Način plačila:

Plačilo nakupa je omogočeno na dva načina:


1. Plačilo po povzetju:

Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ob prejemu paketa. Dostavljamo z paketno službo GLS (General Logistics System).Stroški pošiljanja znašajo 4.00 EUR (cena je enaka ne glede na velikost ali težo paketa). Kurir sprejema točne zneske, zato prosimo, da imate pripravljen denar.

OPOMBA: Ob naročilu določenih izdelkov,ki niso na zalogi pri izbiri plačilne metode "po povzetju" bomo zaradi preprečitve zlorab in neprevzetih pošiljk ali nad večjo vsoto naročila morda zahtevali plačilo akontacije v višini 15 % vrednosti nakupa ( v takih primerih vas bomo kontaktirali preko e-maila ali preko vašega mobilnega telefona.). Akontacija se izvrši po predračunu na TRR, ki ga kupec prejme na e-mail oz. na naslov.Hvala za razumevanje.


2. Plačilo po predračunu:

Plačilo po predračunu - naročilo je odpremljeno po prejemu denarnih sredstev na naš bančni račun. Znesek lahko poravnate s
plačilnim nalogom preko katerekoli banke, spletne banke, pošte, ...

•podatki za plačila v Sloveniji
 
◦Prejemnik:                  MALI VRAGCI d.o.o.
◦Bančni račun IBAN:  SI56 6100 0000 6258 205
◦Račun odprt pri banki Delavska Hranilnica d.d.

Sklic pri plačilu je številka predračuna: 00-številka predračuna

3. NLB - nakupi na obroke z plačilnimi karticami - brezobresti   ( Trenutno ta plačilna metoda ni na voljo ! )

Plačilne kartice so nepogrešljive spremljevalke vsakega sodobnega potrošnika. Z novo storitvijo Nakupi na obroke, ki smo jo uvedli na NLB Plačilnih karticah z odloženim plačilom MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici), imetnikom omogočamo plačilo nakupa do 2-12 enakih obrokov.

Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo banka za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici. Če bi želeli obstoječ limit porabe na vaši kartici povišati, lahko oddate vlogo za povečanje limita prek NLB Klika ali v NLB poslovalnici.


Glavne prednosti:

• enostavno z uporabo vaše NLB Plačilne kartice MasterCard, Visa in/ali Karanta (ne velja za posojilni kartici)
• brez dodatne dokumentacije
• brez obresti
• brez dodatnih stroškov

Pri nakupu na obroke velja "Redna Cena". "Spletna Cena" velja le za plačilo po povzetju in po predračunu !

Osnovne informacije:

Za nakup na obroke se odločite neposredno ob plačilu s kartico v našem salonu v Ljubljani
največje število enakih obrokov je lahko 2-12, najnižji znesek obroka je 50€. Minimalni znesek nakupa je 100 €
Za sklenitev nakupa na obroke vas prosimo ,da se telefonsko najavite na 040 126 067 .

4. Plačilne kartice: Visa,Visa Electron,MasterCard,American Express,Diners

Plačilo s kreditno kartico lahko opravite preko interneta s plačilnimi karticami Visa, Visa-Electron, MasterCard, Activa Maestro in Activa ter sklepanje kredita preko kartic American Express in Diners Club.

Obveščamo vas, da je z novim načinom izvajanja spletnih plačil skrb o varnosti podatkov vaše plačilne kartice popolnoma odveč. Nov sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatek o številki kartice in CVV kodi vnaša izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.

V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Activa in banka s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

Vse transakcije potekajo preko Activa Payment Gateway (varni spletni plačilni sistem Banke Koper – Banka Intesa), ki omogoča varno komunikacijo prek svetovnega spleta.

Kupec je preusmerjen na spletno stran, ki jo upravlja procesni center Activa in banka s katero imate sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

Nikjer na naši spletni strani se ne zapišejo ali shranijo podatki vaših plačilnih kartic! Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.

Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice Activa – bodisi kreditne ali debetne.

Novost predstavljajo storitve varnega spletnega plačevanja mednarodnih kartičnih sistemov Visa in Mastercard. Spodaj prikazani blagovni znamki “Verified by Visa” in “Mastercard SecureCode” omogočata, da lahko z uporabo vaše pametne kartice in prenosnega čitalnika vsak spletni nakup elektronsko podpišete z uporabo enkratne kode. V Sloveniji so storitvi “Verified by Visa” in “Mastercard SecureCode” podprle banke sistema Activa. Več informacij najdete na spletni strani www.activa.si

Plačujete lahko z:

Maestro

e-nakupovanje z Maestro kartico (http://www.activa.si/kartice.asp) je možno pod pogojem, da je imetnik svojo kartico registriral na sistemu za avtentikacijo “MasterCard SecureCode”.Vse Maestro kartice sistema Activa ( pametne plačilne kartice s čipom) so avtomatično že registrirane in torej usposobljene za nakupe v naši spletni trgovini.
 Več o tem na http://www.activa.si/novica.asp?ID=35

Mastercard

kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:

http://www.activa.si/pametnaKartica/securecode.asp

Visa, Visa-Electron

kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:
http://www.activa.si/pametnaKartica/vbv.asp

OPOMBA: V primeru nakupa s plačilnimi karticami zaračunamo Administrativni strošek v višini 3 %. Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.

5. Obročno odplačevanje preko plačilnih kartic Diners Club in American Express

Z DINERS CLUBKARTICO

Z Diners Club International imate tudi možnost nakupa na obroke. Imeti morate kartico, z oznako DC UV. Višina kredita je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.
 

• Število obrokov od 2 do 24
• Minimalni znesek obroka 40 EUR
• Minimalni znesek kredita 80 EUR
• Maksimalni znesek kredita do limita na vaši kartici
• Nakup na obroke lahko opravite neposredno na naši spletni strani brez podpisov in dodatnih dokumentov


OPOMBA:  Ob nakupu na obroke z Diners Club kartico do 2 - 6 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek v višini 5,5 %. Ob nakupu na obroke do 7 - 12 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek 5,5 % vrednosti plačila.Ob nakupu na obroke do 13 - 24 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek v višini 5,5 % vrednosti plačila. Administrativni strošek v višini 5,5 % se obračuna pri nakupu na obroke ali pri enkratnem nakupu brez obrokov.

Več informacij lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani:  http://www.dinersclub.si/

OPOZORILO ZA STRANKE ,KI PLAČUJEJO Z DINERS CLUB KARTICO NA OBROKE !

Polje za izbiro število obrokov je v osnovi skrito ,da se vam bo prikazalo je potrebno vnesti vašo številko kartice v polje : " Card number: "

Kliknite tukaj za ogled večjega formata spodnje slike

Z AMERICAN EXPRESS KARTICO

Z American Express kartico, izdano v Sloveniji, imate tudi možnost nakupa na obroke. Višina kredita je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.

• Število obrokov od 2 do 12
• Minimalni znesek obroka 40 EUR
• Minimalni znesek kredita 80 EUR
• Maksimalni znesek kredita do limita na vaši kartici
• Nakup na obroke lahko opravite neposredno na naši spletni strani brez podpisov in dodatnih dokumentov


OPOMBA:  V primeru nakupu z plačilno metodo KREDIT American Express se strošek nakupa zaradi Administrativnih stroškov zviša za 5,5 %.Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.Administrativni strošek v višini 5,5 % se obračuna pri nakupu na obroke ali pri enkratnem nakupu brez obrokov.
  

Več informacij lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani:  http://www.americanexpress.si/homepage.shtml

OPOZORILO ZA STRANKE ,KI PLAČUJEJO Z AMERICAN EXPRESS KARTICO NA OBROKE !

Polje za izbiro število obrokov je v osnovi skrito ,da se vam bo prikazalo je potrebno vnesti vašo številko kartice v polje : " Card number: "

Kliknite tukaj za ogled večjega formata spodnje slike

6. Plačilni sistem Paypal

Plačevanje s Paypal

Pri plačevanju s kreditnimi in plačilnimi karticami uporabljamo transakcijski sistem PayPal, tako da podatki o vaši kreditni oz. plačilni kartici po varni povezavi potujejo neposredno v avtorizacijski center in se v sistemu Spletne trgovine ne shranjujejo.
Podatkov o plačilnih oz. kreditnih karticah ne hranimo.

Kaj je PayPal ?

https://www.PayPal.com ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami; možnost za slovenske spletne trgovine in posameznike. Storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic) dostopna tudi v Sloveniji. PayPal je podjetje (v lasti eBaya) ki se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje - on-line plačila in sprejem plačil na Ebay-u, Amazon in drugih internetnih trgovinah.Z njim je omogočeno plačevanje 24h na dan.

Paypal secure paymentsPaypal - no account needed

Ali je Paypal varen?

PayPal nudi zaščito za Vaš denar. Tako je možno še 30 dni po transakciji le to preklicati ( npr. če kupljenega izdelka niste prejeli na dom ali pa izdelek ne ustreza opisu internetne trgovine).
Plačilo s PayPal je plačilo s kreditno kartico oz. PayPal plačilnim računom, ki je za vas brezplačen in 100% varen. Za več informacij kliknite tu!( https://www.paypal.com/si/) PayPal kot plačilno sredstvo je omogočeno v več kot 100.000 spletnih trgovinah po vsem svetu in je najbolj priljubljen in varen način plačila. Registracija računa PayPal je enostavna in je opravljena v nekaj minutah. Registrirate se le enkrat in s tem računom lahko nakupujete tudi v vseh drugih spletnih trgovinah po vsem svetu.
Plačevanje preko spleta je preko PayPal-a varneje in zanesljivejše. Saj PayPal hrani številko kreditne kartice. Pri plačevanju preko spleta tako zgoj vpišete elektronski naslov in geslo, ki ste ga izbrali pri registraciji.

Pologi in dvigi:

Pologi se vršijo preko kreditnih ali debetnih kartic - Visa, American Express, MasterCard, Visa Electron (tudi račun je treba verificirati s kreditno ali debetno kartico). 
Dvigi pa so mogoči na kreditno kartico ali debetno z logotipom Visa. V prihodnosti naj bi bili možni pologi in dvigi še preko bančnega računa, čekov, položnic in drugih denarnih poti, kar je že sedaj možno v večini razvitih držav sveta.

OPOMBA: V primeru nakupa s plačilnimi sistemom PayPal se zaradi Administrativnih stroškov nakup poveča za 3 %. Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.

Vklopi razum vzemi računKreditne kartice

GLS dobavaGLS kombi

DOBAVNI ROK:

Ponudnik se trudi, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Blago ki je na zalogi, ima rok dobave 1-3 delovne dni.Blago, ki ga ni na zalogi je možno naročiti po elektronski pošti ali telefonu, v tem primeru je rok dobave po dogovoru.

Po oddaji naročila prejme naročnik obvestilo po elektronski pošti o oddanem naročilu, ki vsebuje informacijo o vsebini naročila in načinu plačila. V obvestilu so navedeni tudi kontaktni podatki ponudnika, na katere se lahko naročnik obrne v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z naročilom.Način dostave je paketna dostava GLS (General Logistics System) , kar pomeni, da bo naročilo dostavljeno že naslednji dan ob prejemu obvestila, da je blago pripravljena za odpremo.V kolikor vas ob dostavi ni doma, vam bo kurir pustil sporočilo prosimo,da ga pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo,ki je brezplačna.V primeru,da paketa ne dvignete v roku 5-dni se smatra,da odstopate od naročila in se bo vrnilo dobavitelju.

Stroški pakiranja in poštnine znašajo 4.00 EUR brez kakršnihkoli dodatnih stroškov za plačilo po povzetju ali plačilu po predračunu (cena je enaka ne glede na velikost ali težo paketa).

- Pomembna opozorila: Da bi prejeli naročilo v najkrašjem času, vam svetujemo, da upoštevate naslednje:
 
1. Navedite podatke za dostavo, kjer je vedno nekdo na razpolago za prevzem paketa. V kolikor vas ob dostavi ni doma, vam bo kurir pustil sporočilo prosimo,da ga pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo,ki je brezplačna.
2. Priimek naveden v naslovu za dostavo mora biti tudi naveden na zvoncu/domofonu/poštnem nabiralniku. V kolikor kurir ne najde priimka, nam vrne paket z opombo: 'Prejemnik neznan"
3. Navedite tudi vašo mobilno telefonsko številko v primeru, da bi vas za prevzem paketa poklicali iz kurirske službe GLS (General Logistics System).
4. Pripravite točen znesek za plačilo odkupnine, ker kurir sprejema le točne zneske

Paket vam dostavljalec lahko dostavi na naslov, ki ste ga zapisali ob naročilu, lahko pa vam ga dostavi na drug naslov, če vam tako bolj ustreza.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90) ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com).

-  Kdaj bom prejel(a) naročeno blago?

• Dostava na dom:

Če boste naročilo oddali do 12. ure, bo blago verjetno odpremljeno še isti dan in ga boste predvidoma prejeli v roku dveh dni.
Če boste oddali naročilo po 12. uri, bo morda odpravljeno še isti dan, bolj verjetno pa naslednji. Naročila, ki jih dobimo v soboto,nedeljo ali praznik, bodo načeloma odpremljena prvi naslednji delovni dan (navadno ponedeljek).Morebitne zamude zaradi nepredvidenih prometnih ali logističnih problemov je odgovornost GLS (General Logistics System). 
Ob odpremi naročila vas obvestimo na e-mail ter vam sporočimo vse podatke vašega paketa.

OPOZORILO!  Kurirji GLS niso dolžni dostaviti paketa v določeno nadstropje - za to morate poskrbeti sami! Paket se dostavlja do vhodnih vrat bloka!

GLS
DHL
DPD

Kaj je Express Dostava?

Express dostava ali Hitra dostava je storitev katero uporabljamo z različnimi transportnimi podjetji kot so GLS,DHL,DPD,UPS ,da vam lahko zagotovimo hitrejšo dobavo vaših naročenih izdelkov iz tujine.

Express dostava

Kakšen je strošek Express Dostave?

Cena Express dostave po paketu je 15,00 eur in vam bo v primeru izbire te storitve zaračunana pri vrednosti izdelka.Osnovna cena za lokalno dostavo po Sloveniji ni vključena v storitev Express dostava in je 4,00 eur. V primeru izbire Express dostave bomo zahtevali akontacijo v višini 15 % vrednosti izdelka.
OPOZORILO! Izdelek lahko vsebuje več paketov oziroma v primeru naročila več izdelkov hkrati se v takem primeru Express dostava obračuna večkrat.

Primer pakiranja:

 • Otroški voziček 3v1: 2 paketa ( nekateri proizvajalci 3 paketi )
 • Otroška posteljica: 2 paketa
 • Otroški Avtosedež : 1 paket ( nekateri proizvajalci lahko pre-pakirajo 2 avtosedeža v 1 paket )
 • Prenosljiva posteljica: 1 paket
 • Hojica: 1 paket
 • Gugalnik: 1 paket
 • itd...

Kako izberem storitev Express Dostava?

Pri naročilu v komentar navedite želim uporabo Express dostave in pripravili vam bomo individualno ponudbo.Lahko nas nas tudi kontaktirate na email info@mali-vragc.si

Kako hitro bom prejel naročene izdelke?

Vsak izdelek ima različen dobavni rok odvisen od zaloge dobavitelja,proizvajalca,količine povpraševanja,barve itd... Za točen dobavni rok je najbolje ,da nas predhodno kontaktirate na email: info@mali-vragci.si in preverili bomo okviren dobavni rok za vaš izdelek.

OPOZORILO! Storitev Express dostava ni možna za vsak izdelek in ima določene omejitve pri dimenziji izdelka in teži.Prosimo ,da nas predhodno povprašate o možnostih izbire Express dostave za vaš izdelek na email: info@mali-vragci.si

OPOZORILO! Vračilo izdelkov.

V primeru vračila izdelkov povračila dodatnih stroškov za storitve Express dostave ni mogoča.Več lahko preberete o tem tukaj "zakonu o potrošniku 43.d člen (4)" https://zakonodaja.com/zakon/zvpot/43d-clen

(4) Potrošnik ne more zahtevati povračila dodatnih stroškov, ki so nastali, če se je izrecno odločil za drugo vrsto pošiljke, kakor je cenovno najugodnejša standardna pošiljka, ki jo ponuja podjetje.

Če imate dodatna vprašanja o izdelku smo vam vedno na voljo. Vnesite podatke in vprašanja v spodnji obrazec in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

Vprašanja o izdelku

Gls prevzemGls parcel shop

Kako je lahko osebni prevzem mogoč v vašem kraju?

Enostavno: za prevzem paketa je dovolj le ime in priimek oz. samo številka paketa.Ob prevzemu ni potrebno pokazati osebnega dokumenta,Prevzemi paketov so mogoči na lokacijah kot OMV, TRAFIKA 3DVA, BIG BANG, MERCATOR, GLS regionalno skladišče,...

Seznam prevzemnih mest GLS in urnik

Zemljevid lokacij paketnih trgovin GLS

Na kar nekaj lokacijah novih Parcel Shop-ov lahko stranke prevzamejo pakete kar 24 ur na dan, torej kadar koli želijo. Paketi so v zaprtem in zavarovanem prostoru, tako da bo skrb za
njihovo varnost popolnoma odveč. Paket vas bo čakal v določeni, dogovorjeni paketni trgovini 4 dni. V paketni trgovini poravnate tudi kupnino – odkupnino. Plačilo kupnine – odkupnine je mogoče z gotovino ter karticama BA in Mastercard (tako dostavljavcu kot v paketni trgovini).

Parcel shop pomeni, da lahko sedaj GLS kurir pusti paket na enem izmed izbranih naslovov po vsej Sloveniji in vas tam lahko počaka več dni in ga lahko prevzamete npr. v trafikah 3dva, big bang trgovinah na OMV bencinskih servisih ali pa Merkator trgovinah čez cel dan ( del. čas od 7:00 pa  tudi do 22:00 ure)

Kaj potrebujemo od vas za osebni prevzem v parcel shopu?

Prosimo vas ,da ob naročilu izdelkov v komentar navedete ,da bi radi izdelke prevzeli v parcel shop trgovini in iz sledečih seznamov Seznam prevzemnih mest GLS in urnik Zemljevid lokacij paketnih trgovin GLS   točno napišete naziv in naslov GLS parcel shop trgovine.

Prevzem na paketomatu:

Za občasne pošiljatelje so GLS Paketne trgovine in Paketomati odlična rešitev za zanesljivo paketno distribucijo. Služijo kot priročne prevzemne ali oddajne točke. GLS Paketne trgovine imajo zelo dolge delavnike, GLS Paketomati pa so na voljo 24 ur na dan. V Sloveniji je več kot 250 Paketnih trgovin in 15 Paketomatov. Plačilo na Paketomatih je možno zgolj S KARTICO. Več o paketomatih si preberite TUKAJ.

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. Ob dostavi v Paketomat lahko plačate samo s kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.

GLS osebni prevzem

IZBRANO ZA VAS

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...