VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Previjalne Torbe

Previjalna torba je morda najboljša prijateljica vsake mamice. Pravzaprav si nekako ne predstavljamo življenja brez nje, kadar imamo dojenčka. Kam bi pa vso potrebno opremo in dodatke spravili? Previjalne torbe služijo za shranjevanje otrokovih najnujnejših potrebščin. Sem sodijo flaška, dudica, pleničke, tetra plenice, vlažilni robčki, kozmetika in vse tisto, za kar mamica meni, da bo morda utegnila potrebovati, ko se odpravi... Več

Previjalne torba - kakovostna, zelo praktična in uporabna. Akcijske cene.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj je previjalna torba?

Previjalna torba je mamina najnovejša najljubša in najpomembnejša torbica. To je torba, v katero mamica (ali očka ali babi) pospravi vse potrebščine, ki jih otrok potrebuje na sprehodu, ko se odpravite po opravkih ali na izletu. V previjalno torbo pospravite pleničke, krpice, čistilne robčke, rezervna oblačila, morda tudi stekleničko z mlekom, termo steklenico in podobno. Še prerado se bo zgodilo, da boste v torbo za previjanje na koncu spakirali tudi svojo denarnico in telefon. Previjalna torba mora imeti zadosti prostornih predalov za vse otroške potrebščine in se jo mora dati preprosto pritrditi na voziček. Obstajajo tudi previjalne torbe v obliki nahrbtnika.

Kakšna previjalna torba je moderna?

Najbolj moderna previjalna torba je tista, ki je praktična in vam najbolj ustreza! Naj bo to prvo vodilo pri izbiri! So pa zdaj v trendu previjalne torbe bolj geometrijskih oblik in zamolklih tonov. Pogosta je uporaba obrob in trakov v videzu usnja. Zelo trendi so tudi razni napisi, ali imena blagovnih znamk ali zanimivi napisi z materinsko tematiko. Največ previjalnih torb je v mirnih sivih, bež ali črnih tonih. Najdejo pa se tudi bolj zabavne, zelene, v barvi limete, pikaste, s kamuflažnim vzorcem, s kašmir vzorcem, rdeče ali roza previjalne torbe. Najbolj modno drzne mamice pa bodo morda izbrale previjalno torbo z živalskim vzorcem ali prešito previjalno torbo oz. previjalni nahrbtnik. Izberite pravo zase in svojega dojenčka!

Kakšno previjalno torbo izbrati?

Skupna velikost previjalnih torb je, da so večinoma vse dovolj prostorne. Vsekakor pred nakupom preverite, da velikost previjalne torbe ustreza vašim potrebam. Oglejte si razporeditev predalov. Preverite, ali ima previjalna torba v kompletu kakšen super pripomoček, kot je podloga za previjanje ali termo razdelek za otroško hrano. Današnje previjalne torbe so moderno oblikovane in lepih barv, ki pristojijo vsakemu vozičku. Na voziček se torbe za previjanje pritrdijo z zaponkami, lahko pa jih tudi nosite rami ali preko telesa. Nahrbtnike za previjanje si seveda oprtate na rame. Pri Malih ragcih lahko kupite lepe previjalne torbe znanih blagovnih znamk, kot so Cybex, Joolz, Caretero, Canpol Babies, Maxi-Cosi in druge.

5/5 - (3 ocen) | Dodaj oceno
Previjalne Torbe

   

Prikazujem skupaj 121 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 121 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...