VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Otroška Mladinska Soba - Timoore - FRAME z Dvo Delno Omaro

VEČ POGLEDOV

Otroška Mladinska Soba - Timoore - FRAME z Dvo Delno Omaro

Hiter predogled

Na zalogi pri dobavitelju

Dobavljivost: 4-6 tednov

Redna cena (z DDV): 1.400,00 €


Informativen izračun ob nakupu na obroke:
-polog 100 € + 24 x 61.48 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
-polog 100 € + 6 x 231.47 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
-polog 100 € + 12 x 118.11 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih

 • Opis

  Podorobnosti

  Otroška Mladinska Soba - Timoore - FRAME z Dvo Delno Omaro

  FRAME- mladinski dizajn, ki bo deloval tudi v notranjosti za odrasle. Zbirka je bila leta 2013 nagrajena z znakom najvišje kakovosti - mednarodna kakovost. Zahvaljujoč svoji minimalistični, kubični obliki in barvitem zaključku se bo popolnoma ujemala tako s klasičnimi kot sodobnimi prostori.

  Zbirka za najzahtevnejše kupce.

  Frame je bil všeč vsem, ki imajo radi topel, pozitiven, barvit in eklektičen dizajn. Prefinjeni detajli iz hrastovih ročajev, harmonična kombinacija naravnega hrasta in lakiranega MDF, 18 mm večbarvni okvirji, značilni za to kolekcijo, ustvarjajo izjemno impresivno celoto. Ogrodje je bilo narejeno iz naravnega hrastovega furnirja v kombinaciji s trdnim hrastovim lesom in visokokakovostnim MDF. V kompletu so mirne hiše na vseh frontah vrat in predalov.

  FRAME je univerzalna kolekcija. Ponudba v paleti DESIGN (temno-grafitni zaključek hrastovega furnirja v kombinaciji s pisanimi okvirji) dobro deluje v otroških in mladinskih sobah. Kolekcija Fame sama po sebi ni le razred, temveč skrbi tudi za zdravje naših uporabnikov pohištva. Zahvaljujoč tkanini, ki je na voljo za izbiro AMORE, MILANO, SUEDINE, PIANO, SOFIA, ki je označena z vodilno svetovno varnostno znamko za tekstil - OEKO-TEX, smo lahko prepričani, da je naše pohištvo alergično. Uporabljamo tudi hipoalergenske barve za pohištvo, da zagotovimo dobro počutje in zdravje vsakega najstnika. Raznolikost NATURAL (telo iz naravnega furnira iz hrasta) bodo odrasli ljubitelji nekonvencionalnega oblikovanja cenili tudi.


  Velika prednost kompleta FRAME je paleta energičnih barv pohištvenih okvirjev, ki omogoča ustvarjanje številnih res zanimivih aranžmajev. Okviri posameznih blokov so na voljo v sočnih barvah modre, limete, oranžne, roza, kobalta in smetane. Masiven trden okvir pritegne pozornost. Čar FRAME se skriva tudi v obliki dodelanih ročajev, ki imajo obliko trikotnikov, zlit v sprednji del pohištva.
   

  Kolekcija Frame je na voljo v dveh različnih barvnih paletah:


   DIZAJN (GRAF)
  Ohišje pohištva je izdelano iz iverne plošče, furnirane z naravnim furnirjem iz hrasta, prevlečeno s temnim grafitom (GRAF). Fasade za pohištvo iz MDF s kremno barvo.

  Razpoložljive barve okvirja: modra (B), zelena (G), oranžna (O), roza (P), kobalt (CB), smetana (C).

  NARAVNA (HRAST)
  Ohišje pohištva je izdelano iz iverne plošče, furnirane z naravnim furnirjem iz hrasta, prevlečeno s prozornimi laki (OAK). Fasade za pohištvo iz MDF s kremno barvo.

  Razpoložljive barve okvirja: modra (B), apna (G), oranžna (O), roza (P), kobalt (CB), smetana (C).

  Pohištvo je dobavljivo v spodnjih barvah:


  Garderobna omara 2-delna:

  višina: 180 cm
  širina: 110 cm
  globina: 58 cm

  Nenavaden dizajn in preizkušene rešitve. Garderobna omara združuje spektakularnost oblike in praktičnost uporabljenih rešitev. Poleg dvostranskih vrat, značilnih za to skupino pohištva, je opremljen tudi s prostornim predalom. V notranjosti garderobne omare so: palica (desna, širša stran garderobne omare) in komplet polic (leva, ožja stran garderobe). Unikatni, trikotni ročaji in jasno označeni razdelki sprednjih strani so značilnost in razlikovalna značilnost celotne zbirke.
  Podobno kot druge kolekcije Solids of Frame je garderoba na voljo v dveh barvah karoserije (DESIGN in NATURAL palete) in šestih različnih barvnih okvirjih.

  Ohišje pohištva je izdelano iz iverne plošče, furnirane z naravnim furnirjem iz hrasta. Vogali telesa so narejeni iz naravnega hrasta. Pri paleti DESIGN je telo pobarvano v temni grafit, v paleti NATURAL pa je telo prekrito s prozornim lakom. Fronte in barviti okvirji so iz lakiranega MDF. Okvirji so na voljo v šestih različnih barvah.


  Glavne lastnosti:

  izvirna zasnova
  dve vrsti karoserijskih barv
  večbarvni okvirji
  komplet palic in polic
  dodatni predal, opremljen z drsnimi krogličnimi ležaji

  Komoda z 2 predaloma:

  višina: 70 cm
  širina: 100 cm
  globina: 44 cm

  Ohišje pohištva je izdelano iz iverne plošče, furnirane z naravnim furnirjem iz hrasta. Vogali telesa so narejeni iz naravnega hrasta. Pri paleti DESIGN je telo pobarvano v temni grafit, v paleti NATURAL pa je telo prekrito s prozornim lakom. Fronte in barviti okvirji so iz lakiranega MDF. Okvirji so na voljo v šestih različnih barvah.

  Glavne lastnosti:

  izvirna zasnova
  dve vrsti karoserijskih barv
  večbarvni okvirji
  prostorni predali, opremljeni z drsnimi krogličnimi ležaji

  Otroška Mladinska Posteljica 200x80 cm:

  višina: 83 cm
  dolžina: 207 cm
  širina: 100 cm

  Naslon za glavo je oblazinjen s tkaninami blagovne znamke Suedine.
  Glede na paleto obstajata dva načina za oblazinjenje vzglavja. V paleti DESIGN (tkanina iz kolekcije ADAMANTIO) je vzglavnik vodoravno zašit, da tvori tri značilne trakove. Naslon za glavo ni prilepljen na paleto NATURAL.
  Postelja MOŽE biti opremljena s prostornim predalom za posteljnino ali s predalom, ki vsebuje dodaten prostor za spanje. Zanimiv dodatek je edinstvena blazina, katere podolgovata oblika se popolnoma ujema z obliko postelje.
  Postelja je na voljo v paleti DESIGN in NATURAL.

  Okvir postelje je iz iverne plošče, furnirane z naravnim furnirjem iz hrasta. Pri paleti DESIGN je prtljažnik lakiran s temnim grafitom, v paleti NATURAL pa s prozornim lakom. Postelja in vzglavje postelje sta narejena iz MDF svetlo rumene barve.

  Pozor! Vzmetnica in prevleka za posteljo sta v ceni ločena!

  Glavne lastnosti:

  izvirna zasnova,
  dve vrsti obarvanja prirobnice,
  široka paleta tkanin za oblazinjenje,
  dva načina oblazinjenja vzglavnika,
  masiven lesen okvir.

  Obseg dobave pri otroški mladinski sobi Timoore FRAME:

  Otroška mladinska posteljica 200x80 cm

  Komoda z 2 predaloma

  Garderobna omara - 2 - Delna

  Dodatna oprema ( naročilo je možno le v primeru naročila otroške sobe in proti doplačilu ):

  Visoka komoda z dvema predaloma : CENA:  340,00 EUR

  višina: 95 cm
  širina: 85 cm
  globnia : 44 cm

  v ceno je vključen en kos visoke komode.

  Glavne lastnosti:

  izvirna zasnova
  dve vrsti karoserijskih barv
  večbarvni okvirji
  udoben predal, opremljen z drsnimi krogličnimi ležaji
  prostoren spodnji predal z dodatno polico

  Dvo delna omarica : CENA:  260,00 EUR  

  višina: 70 cm
  širina: 110 cm
  globina: 44 cm

  Glavne lastnosti:

  izvirna zasnova
  dve vrsti karoserijskih barv
  večbarvni okvirji
  stabilna konstrukcija
  nastavljive notranje police

  v ceno je vključen en kos omarice.

   

  Pisalna miza z omaro : CENA:  500,00 EUR  

  širina: 74 cm
  višina: 130 cm
  globina: 64 cm

  v ceno je vključen en kos pisalne mize z omaro.

   

  Knjižni regal: CENA:  290,00 EUR

  višina: 115 cm
  širina : 106 cm
  globina: 37 cm

  v ceno je vključen en regal.

   

  Predalnik za Otroško Posteljico 200x80 cm : CENA:  120,00 EUR

  v ceno je vključen en kos predalnika.

  Stenska polička  : CENA:  90,00 EUR

  širina: 90 cm
  višina: 26 cm
  globina: 24 cm

  V ceno je vključen en kos stenske poličke.  Dodaten predal z vključeno PENASTO vzmetnico za Otroško posteljico 200x80 cm  : CENA:  250,00 EUR

  Predal za vzmetnice je odlična rešitev za ljudi, ki potrebujejo dodaten prostor za spanje. Stabilna konstrukcija predala zagotavlja trdno podlago za dodatno vzmetnico. Celotna zasnovana je tako, da skupaj s posteljo Frame ustvari popolnoma usklajen komplet. Na voljo v paleti DESIGN in NATURAL.

  Fronte predalov so narejene iz iverne plošče, furnirane z naravnim furnirjem iz hrasta, za paleto DESIGN so sprednje stranice pobarvane s temnim grafitom, v paleti NATURAL pa s prozornim lakom. Strani predala so narejeni iz iverne plošče iz melamina. Dno je izdelano iz bele HDF plošče. V vzmetnici se uporablja kakovostna poliuretanska pena.

  Glavne lastnosti:

  stabilna konstrukcija
  vzmetnica iz kakovostne poliuretanske pene
  dve vrsti sprednjih barv
  popolno dopolnilo postelji Frame
   
  dimenzije:

  dolžina: 200 cm
  globina: 100 cm
  višina: 21 cm

  Dekoracija,prevleke,vzmetnica in podloga za previjalno mizo niso vključene v dobavo!


  Za naročilo je potrebna 10 % akontacija od cene izdelka.Če izdelka ne dobavimo v dogovorjenem dobavnem roku se akontacija vrne nazaj stranki.Dobavni roki se spreminjajo zato je pri naročilu potrebno povprašati o točnem dobavnem roku!

 • Plačila

  Način plačila:

  Plačilo nakupa je omogočeno na dva načina:


  1. Plačilo po povzetju:

  Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ob prejemu paketa. Dostavljamo z paketno službo DPD (Direct Parcel Distribution).Stroški pošiljanja znašajo 4.00 EUR (cena je enaka ne glede na velikost ali težo paketa). Kurir sprejema točne zneske, zato prosimo, da imate pripravljen denar.

  OPOMBA: Ob naročilu določenih izdelkov,ki niso na zalogi pri izbiri plačilne metode "po povzetju" bomo zaradi preprečitve zlorab in neprevzetih pošiljk ali nad večjo vsoto naročila morda zahtevali plačilo akontacije v višini 15 % vrednosti nakupa ( v takih primerih vas bomo kontaktirali preko e-maila ali preko vašega mobilnega telefona.). Akontacija se izvrši po predračunu na TRR, ki ga kupec prejme na e-mail oz. na naslov.Hvala za razumevanje.


  2. Plačilo po predračunu:

  Plačilo po predračunu - naročilo je odpremljeno po prejemu denarnih sredstev na naš bančni račun. Znesek lahko poravnate s
  plačilnim nalogom preko katerekoli banke, spletne banke, pošte, ...

  •podatki za plačila v Sloveniji
   
  ◦Prejemnik:                  MALI VRAGCI d.o.o.
  ◦Bančni račun IBAN:  SI56 6100 0000 6258 205
  ◦Račun odprt pri banki Delavska Hranilnica d.d.

  Sklic pri plačilu je številka predračuna: 00-številka predračuna

  3. NLB - nakupi na obroke z plačilnimi karticami - brezobresti   ( Trenutno ta plačilna metoda ni na voljo ! )

  Plačilne kartice so nepogrešljive spremljevalke vsakega sodobnega potrošnika. Z novo storitvijo Nakupi na obroke, ki smo jo uvedli na NLB Plačilnih karticah z odloženim plačilom MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici), imetnikom omogočamo plačilo nakupa do 2-12 enakih obrokov.

  Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo banka za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici. Če bi želeli obstoječ limit porabe na vaši kartici povišati, lahko oddate vlogo za povečanje limita prek NLB Klika ali v NLB poslovalnici.


  Glavne prednosti:

  • enostavno z uporabo vaše NLB Plačilne kartice MasterCard, Visa in/ali Karanta (ne velja za posojilni kartici)
  • brez dodatne dokumentacije
  • brez obresti
  • brez dodatnih stroškov

  Pri nakupu na obroke velja "Redna Cena". "Spletna Cena" velja le za plačilo po povzetju in po predračunu !

  Osnovne informacije:

  Za nakup na obroke se odločite neposredno ob plačilu s kartico v našem salonu v Ljubljani
  največje število enakih obrokov je lahko 2-12, najnižji znesek obroka je 50€. Minimalni znesek nakupa je 100 €
  Za sklenitev nakupa na obroke vas prosimo ,da se telefonsko najavite na 040 126 067 .

  4. Plačilne kartice: Visa,Visa Electron,MasterCard,American Express,Diners

  Plačilo s kreditno kartico lahko opravite preko interneta s plačilnimi karticami Visa, Visa-Electron, MasterCard, Activa Maestro in Activa ter sklepanje kredita preko kartic American Express in Diners Club.

  Obveščamo vas, da je z novim načinom izvajanja spletnih plačil skrb o varnosti podatkov vaše plačilne kartice popolnoma odveč. Nov sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatek o številki kartice in CVV kodi vnaša izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.

  V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Activa in banka s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

  Vse transakcije potekajo preko Activa Payment Gateway (varni spletni plačilni sistem Banke Koper – Banka Intesa), ki omogoča varno komunikacijo prek svetovnega spleta.

  Kupec je preusmerjen na spletno stran, ki jo upravlja procesni center Activa in banka s katero imate sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

  Nikjer na naši spletni strani se ne zapišejo ali shranijo podatki vaših plačilnih kartic! Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.

  Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice Activa – bodisi kreditne ali debetne.

  Novost predstavljajo storitve varnega spletnega plačevanja mednarodnih kartičnih sistemov Visa in Mastercard. Spodaj prikazani blagovni znamki “Verified by Visa” in “Mastercard SecureCode” omogočata, da lahko z uporabo vaše pametne kartice in prenosnega čitalnika vsak spletni nakup elektronsko podpišete z uporabo enkratne kode. V Sloveniji so storitvi “Verified by Visa” in “Mastercard SecureCode” podprle banke sistema Activa. Več informacij najdete na spletni strani www.activa.si

  Plačujete lahko z:

  Maestro

  e-nakupovanje z Maestro kartico (http://www.activa.si/kartice.asp) je možno pod pogojem, da je imetnik svojo kartico registriral na sistemu za avtentikacijo “MasterCard SecureCode”.Vse Maestro kartice sistema Activa ( pametne plačilne kartice s čipom) so avtomatično že registrirane in torej usposobljene za nakupe v naši spletni trgovini.
   Več o tem na http://www.activa.si/novica.asp?ID=35

  Mastercard

  kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:

  http://www.activa.si/pametnaKartica/securecode.asp

  Visa, Visa-Electron

  kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:
  http://www.activa.si/pametnaKartica/vbv.asp

  OPOMBA: V primeru nakupa s plačilnimi karticami zaračunamo Administrativni strošek v višini 3 %. Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.

  5. Obročno odplačevanje preko plačilnih kartic Diners Club in American Express

  Z DINERS CLUBKARTICO

  Z Diners Club International imate tudi možnost nakupa na obroke. Imeti morate kartico, z oznako DC UV. Višina kredita je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.
   

  • Število obrokov od 2 do 24
  • Minimalni znesek obroka 40 EUR
  • Minimalni znesek kredita 80 EUR
  • Maksimalni znesek kredita do limita na vaši kartici
  • Nakup na obroke lahko opravite neposredno na naši spletni strani brez podpisov in dodatnih dokumentov


  OPOMBA:  Ob nakupu na obroke z Diners Club kartico do 2 - 6 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek v višini 5,5 %. Ob nakupu na obroke do 7 - 12 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek 5,5 % vrednosti plačila.Ob nakupu na obroke do 13 - 24 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek v višini 5,5 % vrednosti plačila. Administrativni strošek v višini 5,5 % se obračuna pri nakupu na obroke ali pri enkratnem nakupu brez obrokov.

  Več informacij lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani:  http://www.dinersclub.si/

  OPOZORILO ZA STRANKE ,KI PLAČUJEJO Z DINERS CLUB KARTICO NA OBROKE !

  Polje za izbiro število obrokov je v osnovi skrito ,da se vam bo prikazalo je potrebno vnesti vašo številko kartice v polje : " Card number: "

  Kliknite tukaj za ogled večjega formata spodnje slike

  Z AMERICAN EXPRESS KARTICO

  Z American Express kartico, izdano v Sloveniji, imate tudi možnost nakupa na obroke. Višina kredita je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.

  • Število obrokov od 2 do 12
  • Minimalni znesek obroka 40 EUR
  • Minimalni znesek kredita 80 EUR
  • Maksimalni znesek kredita do limita na vaši kartici
  • Nakup na obroke lahko opravite neposredno na naši spletni strani brez podpisov in dodatnih dokumentov


  OPOMBA:  V primeru nakupu z plačilno metodo KREDIT American Express se strošek nakupa zaradi Administrativnih stroškov zviša za 5,5 %.Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.Administrativni strošek v višini 5,5 % se obračuna pri nakupu na obroke ali pri enkratnem nakupu brez obrokov.
    

  Več informacij lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani:  http://www.americanexpress.si/homepage.shtml

  OPOZORILO ZA STRANKE ,KI PLAČUJEJO Z AMERICAN EXPRESS KARTICO NA OBROKE !

  Polje za izbiro število obrokov je v osnovi skrito ,da se vam bo prikazalo je potrebno vnesti vašo številko kartice v polje : " Card number: "

  Kliknite tukaj za ogled večjega formata spodnje slike

  6. Plačilni sistem Paypal

  Plačevanje s Paypal

  Pri plačevanju s kreditnimi in plačilnimi karticami uporabljamo transakcijski sistem PayPal, tako da podatki o vaši kreditni oz. plačilni kartici po varni povezavi potujejo neposredno v avtorizacijski center in se v sistemu Spletne trgovine ne shranjujejo.
  Podatkov o plačilnih oz. kreditnih karticah ne hranimo.

  Kaj je PayPal ?

  https://www.PayPal.com ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami; možnost za slovenske spletne trgovine in posameznike. Storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic) dostopna tudi v Sloveniji. PayPal je podjetje (v lasti eBaya) ki se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje - on-line plačila in sprejem plačil na Ebay-u, Amazon in drugih internetnih trgovinah.Z njim je omogočeno plačevanje 24h na dan.

  Paypal secure paymentsPaypal - no account needed

  Ali je Paypal varen?

  PayPal nudi zaščito za Vaš denar. Tako je možno še 30 dni po transakciji le to preklicati ( npr. če kupljenega izdelka niste prejeli na dom ali pa izdelek ne ustreza opisu internetne trgovine).
  Plačilo s PayPal je plačilo s kreditno kartico oz. PayPal plačilnim računom, ki je za vas brezplačen in 100% varen. Za več informacij kliknite tu!( https://www.paypal.com/si/) PayPal kot plačilno sredstvo je omogočeno v več kot 100.000 spletnih trgovinah po vsem svetu in je najbolj priljubljen in varen način plačila. Registracija računa PayPal je enostavna in je opravljena v nekaj minutah. Registrirate se le enkrat in s tem računom lahko nakupujete tudi v vseh drugih spletnih trgovinah po vsem svetu.
  Plačevanje preko spleta je preko PayPal-a varneje in zanesljivejše. Saj PayPal hrani številko kreditne kartice. Pri plačevanju preko spleta tako zgoj vpišete elektronski naslov in geslo, ki ste ga izbrali pri registraciji.

  Pologi in dvigi:

  Pologi se vršijo preko kreditnih ali debetnih kartic - Visa, American Express, MasterCard, Visa Electron (tudi račun je treba verificirati s kreditno ali debetno kartico). 
  Dvigi pa so mogoči na kreditno kartico ali debetno z logotipom Visa. V prihodnosti naj bi bili možni pologi in dvigi še preko bančnega računa, čekov, položnic in drugih denarnih poti, kar je že sedaj možno v večini razvitih držav sveta.

  OPOMBA: V primeru nakupa s plačilnimi sistemom PayPal se zaradi Administrativnih stroškov nakup poveča za 3 %. Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.

  Vklopi razum vzemi računKreditne kartice

 • Dostava

  GLS dobava

  DOBAVNI ROK:

  Ponudnik se trudi, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Blago ki je na zalogi, ima rok dobave 1-3 delovne dni.Blago, ki ga ni na zalogi je možno naročiti po elektronski pošti ali telefonu, v tem primeru je rok dobave po dogovoru.

  Po oddaji naročila prejme naročnik obvestilo po elektronski pošti o oddanem naročilu, ki vsebuje informacijo o vsebini naročila in načinu plačila. V obvestilu so navedeni tudi kontaktni podatki ponudnika, na katere se lahko naročnik obrne v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z naročilom.Način dostave je paketna dostava DPD (Direct Parcel Distribution) , kar pomeni, da bo naročilo dostavljeno že naslednji dan ob prejemu obvestila, da je blago pripravljena za odpremo.V kolikor vas ob dostavi ni doma, vam bo kurir pustil sporočilo prosimo,da ga pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo,ki je brezplačna.V primeru,da paketa ne dvignete v roku 5-dni se smatra,da odstopate od naročila in se bo vrnilo dobavitelju.

  Stroški pakiranja in poštnine znašajo 4.00 EUR brez kakršnihkoli dodatnih stroškov za plačilo po povzetju ali plačilu po predračunu (cena je enaka ne glede na velikost ali težo paketa).

  Stroški pakiranja in dostave otroških posteljic znašajo 6.00 EUR.

  - Pomembna opozorila: Da bi prejeli naročilo v najkrašjem času, vam svetujemo, da upoštevate naslednje:
   
  1. Navedite podatke za dostavo, kjer je vedno nekdo na razpolago za prevzem paketa. V kolikor vas ob dostavi ni doma, vam bo kurir pustil sporočilo prosimo,da ga pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo,ki je brezplačna.
  2. Priimek naveden v naslovu za dostavo mora biti tudi naveden na zvoncu/domofonu/poštnem nabiralniku. V kolikor kurir ne najde priimka, nam vrne paket z opombo: 'Prejemnik neznan"
  3. Navedite tudi vašo mobilno telefonsko številko v primeru, da bi vas za prevzem paketa poklicali iz kurirske službe DPD (Direct Parcel Distribution).

  4. Pripravite točen znesek za plačilo odkupnine, ker kurir sprejema le točne zneske

  Paket vam dostavljalec lahko dostavi na naslov, ki ste ga zapisali ob naročilu, lahko pa vam ga dostavi na drug naslov, če vam tako bolj ustreza.

  V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo DPD kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka DPD dostavne službe (01 513 23 00) ter njihov elektronski naslov (podpora@dpd.si).

  -  Kdaj bom prejel(a) naročeno blago?

  • Dostava na dom:

  Če boste naročilo oddali do 12. ure, bo blago verjetno odpremljeno še isti dan in ga boste predvidoma prejeli v roku dveh dni.
  Če boste oddali naročilo po 12. uri, bo morda odpravljeno še isti dan, bolj verjetno pa naslednji. Naročila, ki jih dobimo v soboto,nedeljo ali praznik, bodo načeloma odpremljena prvi naslednji delovni dan (navadno ponedeljek).Morebitne zamude zaradi nepredvidenih prometnih ali logističnih problemov je odgovornost DPD (Direct Parcel Distribution).
  Ob odpremi naročila vas obvestimo na e-mail ter vam sporočimo vse podatke vašega paketa.

  OPOZORILO!  Kurirji DPD niso dolžni dostaviti paketa v določeno nadstropje - za to morate poskrbeti sami! Paket se dostavlja do vhodnih vrat hiše ali stanovanjskega objekta !

 • Express dostava
  GLS
  DHL
  DPD

  Kaj je Express Dostava?

  Express dostava ali Hitra dostava je storitev katero uporabljamo z različnimi transportnimi podjetji kot so GLS,DHL,DPD,UPS ,da vam lahko zagotovimo hitrejšo dobavo vaših naročenih izdelkov iz tujine.

  Express dostava

  Kakšen je strošek Express Dostave?

  Cena Express dostave po paketu je 15,00 eur in vam bo v primeru izbire te storitve zaračunana pri vrednosti izdelka.Osnovna cena za lokalno dostavo po Sloveniji ni vključena v storitev Express dostava in je 4,00 eur. V primeru izbire Express dostave bomo zahtevali akontacijo v višini 15 % vrednosti izdelka.
  OPOZORILO! Izdelek lahko vsebuje več paketov oziroma v primeru naročila več izdelkov hkrati se v takem primeru Express dostava obračuna večkrat.

  Primer pakiranja:

  • Otroški voziček 3v1: 2 paketa ( nekateri proizvajalci 3 paketi )
  • Otroška posteljica: 2 paketa
  • Otroški Avtosedež : 1 paket ( nekateri proizvajalci lahko pre-pakirajo 2 avtosedeža v 1 paket )
  • Prenosljiva posteljica: 1 paket
  • Hojica: 1 paket
  • Gugalnik: 1 paket
  • itd...

  Kako izberem storitev Express Dostava?

  Pri naročilu v komentar navedite želim uporabo Express dostave in pripravili vam bomo individualno ponudbo.Lahko nas nas tudi kontaktirate na email info@mali-vragc.si

  Kako hitro bom prejel naročene izdelke?

  Vsak izdelek ima različen dobavni rok odvisen od zaloge dobavitelja,proizvajalca,količine povpraševanja,barve itd... Za točen dobavni rok je najbolje ,da nas predhodno kontaktirate na email: info@mali-vragci.si in preverili bomo okviren dobavni rok za vaš izdelek.

  OPOZORILO! Storitev Express dostava ni možna za vsak izdelek in ima določene omejitve pri dimenziji izdelka in teži.Prosimo ,da nas predhodno povprašate o možnostih izbire Express dostave za vaš izdelek na email: info@mali-vragci.si

  OPOZORILO! Vračilo izdelkov.

  V primeru vračila izdelkov povračila dodatnih stroškov za storitve Express dostave ni mogoča.Več lahko preberete o tem tukaj "zakonu o potrošniku 43.d člen (4)" https://zakonodaja.com/zakon/zvpot/43d-clen

  (4) Potrošnik ne more zahtevati povračila dodatnih stroškov, ki so nastali, če se je izrecno odločil za drugo vrsto pošiljke, kakor je cenovno najugodnejša standardna pošiljka, ki jo ponuja podjetje.

 • Osebni prevzem v vašem kraju

  Kako je lahko osebni prevzem mogoč v vašem kraju?

  Enostavno: za prevzem paketa je dovolj le ime in priimek oz. samo številka paketa.Ob prevzemu ni potrebno pokazati osebnega dokumenta,Prevzemi paketov so mogoči na lokacijah kot OMV, TRAFIKA 3DVA, BIG BANG, MERCATOR, GLS regionalno skladišče,...

  Seznam prevzemnih mest DPD in urnik

  Na kar nekaj lokacijah novih Parcel Shop-ov lahko stranke prevzamejo pakete kar 24 ur na dan, torej kadar koli želijo. Paketi so v zaprtem in zavarovanem prostoru, tako da bo skrb za
  njihovo varnost popolnoma odveč. Paket vas bo čakal v določeni, dogovorjeni paketni trgovini 4 dni. V paketni trgovini poravnate tudi kupnino – odkupnino. Plačilo kupnine – odkupnine je mogoče z gotovino ter karticama BA in Mastercard (tako dostavljavcu kot v paketni trgovini).

  Parcel shop pomeni, da lahko sedaj DPD kurir pusti paket na enem izmed izbranih naslovov po vsej Sloveniji in vas tam lahko počaka več dni in ga lahko prevzamete npr. v trafikah 3dva, big bang trgovinah na OMV bencinskih servisih ali pa Merkator trgovinah čez cel dan ( del. čas od 7:00 pa  tudi do 22:00 ure)

  Kaj potrebujemo od vas za osebni prevzem v parcel shopu?

  Prosimo vas ,da ob naročilu izdelkov v komentar navedete ,da bi radi izdelke prevzeli v parcel shop trgovini in iz sledečih seznamov Seznam prevzemnih mest DPD in urnik    točno napišete naziv in naslov DPD parcel shop trgovine.

  Prevzem na paketomatu:

  Za občasne pošiljatelje so DPD Paketne trgovine in Paketomati odlična rešitev za zanesljivo paketno distribucijo. Služijo kot priročne prevzemne ali oddajne točke. GLS Paketne trgovine imajo zelo dolge delavnike, DPD Paketomati pa so na voljo 24 ur na dan. V Sloveniji je več kot 250 Paketnih trgovin in 15 Paketomatov. Plačilo na Paketomatih je možno zgolj S KARTICO. Več o paketomatih si preberite TUKAJ.

  Odkupnino paketa lahko DPD kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. Ob dostavi v Paketomat lahko plačate samo s kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo DPD kurir izdal račun.

Podorobnosti

Otroška Mladinska Soba - Timoore - FRAME z Dvo Delno Omaro

FRAME- mladinski dizajn, ki bo deloval tudi v notranjosti za odrasle. Zbirka je bila leta 2013 nagrajena z znakom najvišje kakovosti - mednarodna kakovost. Zahvaljujoč svoji minimalistični, kubični obliki in barvitem zaključku se bo popolnoma ujemala tako s klasičnimi kot sodobnimi prostori.

Zbirka za najzahtevnejše kupce.

Frame je bil všeč vsem, ki imajo radi topel, pozitiven, barvit in eklektičen dizajn. Prefinjeni detajli iz hrastovih ročajev, harmonična kombinacija naravnega hrasta in lakiranega MDF, 18 mm večbarvni okvirji, značilni za to kolekcijo, ustvarjajo izjemno impresivno celoto. Ogrodje je bilo narejeno iz naravnega hrastovega furnirja v kombinaciji s trdnim hrastovim lesom in visokokakovostnim MDF. V kompletu so mirne hiše na vseh frontah vrat in predalov.

FRAME je univerzalna kolekcija. Ponudba v paleti DESIGN (temno-grafitni zaključek hrastovega furnirja v kombinaciji s pisanimi okvirji) dobro deluje v otroških in mladinskih sobah. Kolekcija Fame sama po sebi ni le razred, temveč skrbi tudi za zdravje naših uporabnikov pohištva. Zahvaljujoč tkanini, ki je na voljo za izbiro AMORE, MILANO, SUEDINE, PIANO, SOFIA, ki je označena z vodilno svetovno varnostno znamko za tekstil - OEKO-TEX, smo lahko prepričani, da je naše pohištvo alergično. Uporabljamo tudi hipoalergenske barve za pohištvo, da zagotovimo dobro počutje in zdravje vsakega najstnika. Raznolikost NATURAL (telo iz naravnega furnira iz hrasta) bodo odrasli ljubitelji nekonvencionalnega oblikovanja cenili tudi.


Velika prednost kompleta FRAME je paleta energičnih barv pohištvenih okvirjev, ki omogoča ustvarjanje številnih res zanimivih aranžmajev. Okviri posameznih blokov so na voljo v sočnih barvah modre, limete, oranžne, roza, kobalta in smetane. Masiven trden okvir pritegne pozornost. Čar FRAME se skriva tudi v obliki dodelanih ročajev, ki imajo obliko trikotnikov, zlit v sprednji del pohištva.
 

Kolekcija Frame je na voljo v dveh različnih barvnih paletah:


 DIZAJN (GRAF)
Ohišje pohištva je izdelano iz iverne plošče, furnirane z naravnim furnirjem iz hrasta, prevlečeno s temnim grafitom (GRAF). Fasade za pohištvo iz MDF s kremno barvo.

Razpoložljive barve okvirja: modra (B), zelena (G), oranžna (O), roza (P), kobalt (CB), smetana (C).

NARAVNA (HRAST)
Ohišje pohištva je izdelano iz iverne plošče, furnirane z naravnim furnirjem iz hrasta, prevlečeno s prozornimi laki (OAK). Fasade za pohištvo iz MDF s kremno barvo.

Razpoložljive barve okvirja: modra (B), apna (G), oranžna (O), roza (P), kobalt (CB), smetana (C).

Pohištvo je dobavljivo v spodnjih barvah:


Garderobna omara 2-delna:

višina: 180 cm
širina: 110 cm
globina: 58 cm

Nenavaden dizajn in preizkušene rešitve. Garderobna omara združuje spektakularnost oblike in praktičnost uporabljenih rešitev. Poleg dvostranskih vrat, značilnih za to skupino pohištva, je opremljen tudi s prostornim predalom. V notranjosti garderobne omare so: palica (desna, širša stran garderobne omare) in komplet polic (leva, ožja stran garderobe). Unikatni, trikotni ročaji in jasno označeni razdelki sprednjih strani so značilnost in razlikovalna značilnost celotne zbirke.
Podobno kot druge kolekcije Solids of Frame je garderoba na voljo v dveh barvah karoserije (DESIGN in NATURAL palete) in šestih različnih barvnih okvirjih.

Ohišje pohištva je izdelano iz iverne plošče, furnirane z naravnim furnirjem iz hrasta. Vogali telesa so narejeni iz naravnega hrasta. Pri paleti DESIGN je telo pobarvano v temni grafit, v paleti NATURAL pa je telo prekrito s prozornim lakom. Fronte in barviti okvirji so iz lakiranega MDF. Okvirji so na voljo v šestih različnih barvah.


Glavne lastnosti:

izvirna zasnova
dve vrsti karoserijskih barv
večbarvni okvirji
komplet palic in polic
dodatni predal, opremljen z drsnimi krogličnimi ležaji

Komoda z 2 predaloma:

višina: 70 cm
širina: 100 cm
globina: 44 cm

Ohišje pohištva je izdelano iz iverne plošče, furnirane z naravnim furnirjem iz hrasta. Vogali telesa so narejeni iz naravnega hrasta. Pri paleti DESIGN je telo pobarvano v temni grafit, v paleti NATURAL pa je telo prekrito s prozornim lakom. Fronte in barviti okvirji so iz lakiranega MDF. Okvirji so na voljo v šestih različnih barvah.

Glavne lastnosti:

izvirna zasnova
dve vrsti karoserijskih barv
večbarvni okvirji
prostorni predali, opremljeni z drsnimi krogličnimi ležaji

Otroška Mladinska Posteljica 200x80 cm:

višina: 83 cm
dolžina: 207 cm
širina: 100 cm

Naslon za glavo je oblazinjen s tkaninami blagovne znamke Suedine.
Glede na paleto obstajata dva načina za oblazinjenje vzglavja. V paleti DESIGN (tkanina iz kolekcije ADAMANTIO) je vzglavnik vodoravno zašit, da tvori tri značilne trakove. Naslon za glavo ni prilepljen na paleto NATURAL.
Postelja MOŽE biti opremljena s prostornim predalom za posteljnino ali s predalom, ki vsebuje dodaten prostor za spanje. Zanimiv dodatek je edinstvena blazina, katere podolgovata oblika se popolnoma ujema z obliko postelje.
Postelja je na voljo v paleti DESIGN in NATURAL.

Okvir postelje je iz iverne plošče, furnirane z naravnim furnirjem iz hrasta. Pri paleti DESIGN je prtljažnik lakiran s temnim grafitom, v paleti NATURAL pa s prozornim lakom. Postelja in vzglavje postelje sta narejena iz MDF svetlo rumene barve.

Pozor! Vzmetnica in prevleka za posteljo sta v ceni ločena!

Glavne lastnosti:

izvirna zasnova,
dve vrsti obarvanja prirobnice,
široka paleta tkanin za oblazinjenje,
dva načina oblazinjenja vzglavnika,
masiven lesen okvir.

Obseg dobave pri otroški mladinski sobi Timoore FRAME:

Otroška mladinska posteljica 200x80 cm

Komoda z 2 predaloma

Garderobna omara - 2 - Delna

Dodatna oprema ( naročilo je možno le v primeru naročila otroške sobe in proti doplačilu ):

Visoka komoda z dvema predaloma : CENA:  340,00 EUR

višina: 95 cm
širina: 85 cm
globnia : 44 cm

v ceno je vključen en kos visoke komode.

Glavne lastnosti:

izvirna zasnova
dve vrsti karoserijskih barv
večbarvni okvirji
udoben predal, opremljen z drsnimi krogličnimi ležaji
prostoren spodnji predal z dodatno polico

Dvo delna omarica : CENA:  260,00 EUR  

višina: 70 cm
širina: 110 cm
globina: 44 cm

Glavne lastnosti:

izvirna zasnova
dve vrsti karoserijskih barv
večbarvni okvirji
stabilna konstrukcija
nastavljive notranje police

v ceno je vključen en kos omarice.

 

Pisalna miza z omaro : CENA:  500,00 EUR  

širina: 74 cm
višina: 130 cm
globina: 64 cm

v ceno je vključen en kos pisalne mize z omaro.

 

Knjižni regal: CENA:  290,00 EUR

višina: 115 cm
širina : 106 cm
globina: 37 cm

v ceno je vključen en regal.

 

Predalnik za Otroško Posteljico 200x80 cm : CENA:  120,00 EUR

v ceno je vključen en kos predalnika.

Stenska polička  : CENA:  90,00 EUR

širina: 90 cm
višina: 26 cm
globina: 24 cm

V ceno je vključen en kos stenske poličke.Dodaten predal z vključeno PENASTO vzmetnico za Otroško posteljico 200x80 cm  : CENA:  250,00 EUR

Predal za vzmetnice je odlična rešitev za ljudi, ki potrebujejo dodaten prostor za spanje. Stabilna konstrukcija predala zagotavlja trdno podlago za dodatno vzmetnico. Celotna zasnovana je tako, da skupaj s posteljo Frame ustvari popolnoma usklajen komplet. Na voljo v paleti DESIGN in NATURAL.

Fronte predalov so narejene iz iverne plošče, furnirane z naravnim furnirjem iz hrasta, za paleto DESIGN so sprednje stranice pobarvane s temnim grafitom, v paleti NATURAL pa s prozornim lakom. Strani predala so narejeni iz iverne plošče iz melamina. Dno je izdelano iz bele HDF plošče. V vzmetnici se uporablja kakovostna poliuretanska pena.

Glavne lastnosti:

stabilna konstrukcija
vzmetnica iz kakovostne poliuretanske pene
dve vrsti sprednjih barv
popolno dopolnilo postelji Frame
 
dimenzije:

dolžina: 200 cm
globina: 100 cm
višina: 21 cm

Dekoracija,prevleke,vzmetnica in podloga za previjalno mizo niso vključene v dobavo!


Za naročilo je potrebna 10 % akontacija od cene izdelka.Če izdelka ne dobavimo v dogovorjenem dobavnem roku se akontacija vrne nazaj stranki.Dobavni roki se spreminjajo zato je pri naročilu potrebno povprašati o točnem dobavnem roku!

Način plačila:

Plačilo nakupa je omogočeno na dva načina:


1. Plačilo po povzetju:

Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ob prejemu paketa. Dostavljamo z paketno službo DPD (Direct Parcel Distribution).Stroški pošiljanja znašajo 4.00 EUR (cena je enaka ne glede na velikost ali težo paketa). Kurir sprejema točne zneske, zato prosimo, da imate pripravljen denar.

OPOMBA: Ob naročilu določenih izdelkov,ki niso na zalogi pri izbiri plačilne metode "po povzetju" bomo zaradi preprečitve zlorab in neprevzetih pošiljk ali nad večjo vsoto naročila morda zahtevali plačilo akontacije v višini 15 % vrednosti nakupa ( v takih primerih vas bomo kontaktirali preko e-maila ali preko vašega mobilnega telefona.). Akontacija se izvrši po predračunu na TRR, ki ga kupec prejme na e-mail oz. na naslov.Hvala za razumevanje.


2. Plačilo po predračunu:

Plačilo po predračunu - naročilo je odpremljeno po prejemu denarnih sredstev na naš bančni račun. Znesek lahko poravnate s
plačilnim nalogom preko katerekoli banke, spletne banke, pošte, ...

•podatki za plačila v Sloveniji
 
◦Prejemnik:                  MALI VRAGCI d.o.o.
◦Bančni račun IBAN:  SI56 6100 0000 6258 205
◦Račun odprt pri banki Delavska Hranilnica d.d.

Sklic pri plačilu je številka predračuna: 00-številka predračuna

3. NLB - nakupi na obroke z plačilnimi karticami - brezobresti   ( Trenutno ta plačilna metoda ni na voljo ! )

Plačilne kartice so nepogrešljive spremljevalke vsakega sodobnega potrošnika. Z novo storitvijo Nakupi na obroke, ki smo jo uvedli na NLB Plačilnih karticah z odloženim plačilom MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici), imetnikom omogočamo plačilo nakupa do 2-12 enakih obrokov.

Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo banka za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici. Če bi želeli obstoječ limit porabe na vaši kartici povišati, lahko oddate vlogo za povečanje limita prek NLB Klika ali v NLB poslovalnici.


Glavne prednosti:

• enostavno z uporabo vaše NLB Plačilne kartice MasterCard, Visa in/ali Karanta (ne velja za posojilni kartici)
• brez dodatne dokumentacije
• brez obresti
• brez dodatnih stroškov

Pri nakupu na obroke velja "Redna Cena". "Spletna Cena" velja le za plačilo po povzetju in po predračunu !

Osnovne informacije:

Za nakup na obroke se odločite neposredno ob plačilu s kartico v našem salonu v Ljubljani
največje število enakih obrokov je lahko 2-12, najnižji znesek obroka je 50€. Minimalni znesek nakupa je 100 €
Za sklenitev nakupa na obroke vas prosimo ,da se telefonsko najavite na 040 126 067 .

4. Plačilne kartice: Visa,Visa Electron,MasterCard,American Express,Diners

Plačilo s kreditno kartico lahko opravite preko interneta s plačilnimi karticami Visa, Visa-Electron, MasterCard, Activa Maestro in Activa ter sklepanje kredita preko kartic American Express in Diners Club.

Obveščamo vas, da je z novim načinom izvajanja spletnih plačil skrb o varnosti podatkov vaše plačilne kartice popolnoma odveč. Nov sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatek o številki kartice in CVV kodi vnaša izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.

V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Activa in banka s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

Vse transakcije potekajo preko Activa Payment Gateway (varni spletni plačilni sistem Banke Koper – Banka Intesa), ki omogoča varno komunikacijo prek svetovnega spleta.

Kupec je preusmerjen na spletno stran, ki jo upravlja procesni center Activa in banka s katero imate sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

Nikjer na naši spletni strani se ne zapišejo ali shranijo podatki vaših plačilnih kartic! Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.

Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice Activa – bodisi kreditne ali debetne.

Novost predstavljajo storitve varnega spletnega plačevanja mednarodnih kartičnih sistemov Visa in Mastercard. Spodaj prikazani blagovni znamki “Verified by Visa” in “Mastercard SecureCode” omogočata, da lahko z uporabo vaše pametne kartice in prenosnega čitalnika vsak spletni nakup elektronsko podpišete z uporabo enkratne kode. V Sloveniji so storitvi “Verified by Visa” in “Mastercard SecureCode” podprle banke sistema Activa. Več informacij najdete na spletni strani www.activa.si

Plačujete lahko z:

Maestro

e-nakupovanje z Maestro kartico (http://www.activa.si/kartice.asp) je možno pod pogojem, da je imetnik svojo kartico registriral na sistemu za avtentikacijo “MasterCard SecureCode”.Vse Maestro kartice sistema Activa ( pametne plačilne kartice s čipom) so avtomatično že registrirane in torej usposobljene za nakupe v naši spletni trgovini.
 Več o tem na http://www.activa.si/novica.asp?ID=35

Mastercard

kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:

http://www.activa.si/pametnaKartica/securecode.asp

Visa, Visa-Electron

kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:
http://www.activa.si/pametnaKartica/vbv.asp

OPOMBA: V primeru nakupa s plačilnimi karticami zaračunamo Administrativni strošek v višini 3 %. Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.

5. Obročno odplačevanje preko plačilnih kartic Diners Club in American Express

Z DINERS CLUBKARTICO

Z Diners Club International imate tudi možnost nakupa na obroke. Imeti morate kartico, z oznako DC UV. Višina kredita je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.
 

• Število obrokov od 2 do 24
• Minimalni znesek obroka 40 EUR
• Minimalni znesek kredita 80 EUR
• Maksimalni znesek kredita do limita na vaši kartici
• Nakup na obroke lahko opravite neposredno na naši spletni strani brez podpisov in dodatnih dokumentov


OPOMBA:  Ob nakupu na obroke z Diners Club kartico do 2 - 6 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek v višini 5,5 %. Ob nakupu na obroke do 7 - 12 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek 5,5 % vrednosti plačila.Ob nakupu na obroke do 13 - 24 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek v višini 5,5 % vrednosti plačila. Administrativni strošek v višini 5,5 % se obračuna pri nakupu na obroke ali pri enkratnem nakupu brez obrokov.

Več informacij lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani:  http://www.dinersclub.si/

OPOZORILO ZA STRANKE ,KI PLAČUJEJO Z DINERS CLUB KARTICO NA OBROKE !

Polje za izbiro število obrokov je v osnovi skrito ,da se vam bo prikazalo je potrebno vnesti vašo številko kartice v polje : " Card number: "

Kliknite tukaj za ogled večjega formata spodnje slike

Z AMERICAN EXPRESS KARTICO

Z American Express kartico, izdano v Sloveniji, imate tudi možnost nakupa na obroke. Višina kredita je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.

• Število obrokov od 2 do 12
• Minimalni znesek obroka 40 EUR
• Minimalni znesek kredita 80 EUR
• Maksimalni znesek kredita do limita na vaši kartici
• Nakup na obroke lahko opravite neposredno na naši spletni strani brez podpisov in dodatnih dokumentov


OPOMBA:  V primeru nakupu z plačilno metodo KREDIT American Express se strošek nakupa zaradi Administrativnih stroškov zviša za 5,5 %.Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.Administrativni strošek v višini 5,5 % se obračuna pri nakupu na obroke ali pri enkratnem nakupu brez obrokov.
  

Več informacij lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani:  http://www.americanexpress.si/homepage.shtml

OPOZORILO ZA STRANKE ,KI PLAČUJEJO Z AMERICAN EXPRESS KARTICO NA OBROKE !

Polje za izbiro število obrokov je v osnovi skrito ,da se vam bo prikazalo je potrebno vnesti vašo številko kartice v polje : " Card number: "

Kliknite tukaj za ogled večjega formata spodnje slike

6. Plačilni sistem Paypal

Plačevanje s Paypal

Pri plačevanju s kreditnimi in plačilnimi karticami uporabljamo transakcijski sistem PayPal, tako da podatki o vaši kreditni oz. plačilni kartici po varni povezavi potujejo neposredno v avtorizacijski center in se v sistemu Spletne trgovine ne shranjujejo.
Podatkov o plačilnih oz. kreditnih karticah ne hranimo.

Kaj je PayPal ?

https://www.PayPal.com ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami; možnost za slovenske spletne trgovine in posameznike. Storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic) dostopna tudi v Sloveniji. PayPal je podjetje (v lasti eBaya) ki se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje - on-line plačila in sprejem plačil na Ebay-u, Amazon in drugih internetnih trgovinah.Z njim je omogočeno plačevanje 24h na dan.

Paypal secure paymentsPaypal - no account needed

Ali je Paypal varen?

PayPal nudi zaščito za Vaš denar. Tako je možno še 30 dni po transakciji le to preklicati ( npr. če kupljenega izdelka niste prejeli na dom ali pa izdelek ne ustreza opisu internetne trgovine).
Plačilo s PayPal je plačilo s kreditno kartico oz. PayPal plačilnim računom, ki je za vas brezplačen in 100% varen. Za več informacij kliknite tu!( https://www.paypal.com/si/) PayPal kot plačilno sredstvo je omogočeno v več kot 100.000 spletnih trgovinah po vsem svetu in je najbolj priljubljen in varen način plačila. Registracija računa PayPal je enostavna in je opravljena v nekaj minutah. Registrirate se le enkrat in s tem računom lahko nakupujete tudi v vseh drugih spletnih trgovinah po vsem svetu.
Plačevanje preko spleta je preko PayPal-a varneje in zanesljivejše. Saj PayPal hrani številko kreditne kartice. Pri plačevanju preko spleta tako zgoj vpišete elektronski naslov in geslo, ki ste ga izbrali pri registraciji.

Pologi in dvigi:

Pologi se vršijo preko kreditnih ali debetnih kartic - Visa, American Express, MasterCard, Visa Electron (tudi račun je treba verificirati s kreditno ali debetno kartico). 
Dvigi pa so mogoči na kreditno kartico ali debetno z logotipom Visa. V prihodnosti naj bi bili možni pologi in dvigi še preko bančnega računa, čekov, položnic in drugih denarnih poti, kar je že sedaj možno v večini razvitih držav sveta.

OPOMBA: V primeru nakupa s plačilnimi sistemom PayPal se zaradi Administrativnih stroškov nakup poveča za 3 %. Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.

Vklopi razum vzemi računKreditne kartice

GLS dobava

DOBAVNI ROK:

Ponudnik se trudi, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Blago ki je na zalogi, ima rok dobave 1-3 delovne dni.Blago, ki ga ni na zalogi je možno naročiti po elektronski pošti ali telefonu, v tem primeru je rok dobave po dogovoru.

Po oddaji naročila prejme naročnik obvestilo po elektronski pošti o oddanem naročilu, ki vsebuje informacijo o vsebini naročila in načinu plačila. V obvestilu so navedeni tudi kontaktni podatki ponudnika, na katere se lahko naročnik obrne v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z naročilom.Način dostave je paketna dostava DPD (Direct Parcel Distribution) , kar pomeni, da bo naročilo dostavljeno že naslednji dan ob prejemu obvestila, da je blago pripravljena za odpremo.V kolikor vas ob dostavi ni doma, vam bo kurir pustil sporočilo prosimo,da ga pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo,ki je brezplačna.V primeru,da paketa ne dvignete v roku 5-dni se smatra,da odstopate od naročila in se bo vrnilo dobavitelju.

Stroški pakiranja in poštnine znašajo 4.00 EUR brez kakršnihkoli dodatnih stroškov za plačilo po povzetju ali plačilu po predračunu (cena je enaka ne glede na velikost ali težo paketa).

Stroški pakiranja in dostave otroških posteljic znašajo 6.00 EUR.

- Pomembna opozorila: Da bi prejeli naročilo v najkrašjem času, vam svetujemo, da upoštevate naslednje:
 
1. Navedite podatke za dostavo, kjer je vedno nekdo na razpolago za prevzem paketa. V kolikor vas ob dostavi ni doma, vam bo kurir pustil sporočilo prosimo,da ga pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo,ki je brezplačna.
2. Priimek naveden v naslovu za dostavo mora biti tudi naveden na zvoncu/domofonu/poštnem nabiralniku. V kolikor kurir ne najde priimka, nam vrne paket z opombo: 'Prejemnik neznan"
3. Navedite tudi vašo mobilno telefonsko številko v primeru, da bi vas za prevzem paketa poklicali iz kurirske službe DPD (Direct Parcel Distribution).

4. Pripravite točen znesek za plačilo odkupnine, ker kurir sprejema le točne zneske

Paket vam dostavljalec lahko dostavi na naslov, ki ste ga zapisali ob naročilu, lahko pa vam ga dostavi na drug naslov, če vam tako bolj ustreza.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo DPD kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka DPD dostavne službe (01 513 23 00) ter njihov elektronski naslov (podpora@dpd.si).

-  Kdaj bom prejel(a) naročeno blago?

• Dostava na dom:

Če boste naročilo oddali do 12. ure, bo blago verjetno odpremljeno še isti dan in ga boste predvidoma prejeli v roku dveh dni.
Če boste oddali naročilo po 12. uri, bo morda odpravljeno še isti dan, bolj verjetno pa naslednji. Naročila, ki jih dobimo v soboto,nedeljo ali praznik, bodo načeloma odpremljena prvi naslednji delovni dan (navadno ponedeljek).Morebitne zamude zaradi nepredvidenih prometnih ali logističnih problemov je odgovornost DPD (Direct Parcel Distribution).
Ob odpremi naročila vas obvestimo na e-mail ter vam sporočimo vse podatke vašega paketa.

OPOZORILO!  Kurirji DPD niso dolžni dostaviti paketa v določeno nadstropje - za to morate poskrbeti sami! Paket se dostavlja do vhodnih vrat hiše ali stanovanjskega objekta !

GLS
DHL
DPD

Kaj je Express Dostava?

Express dostava ali Hitra dostava je storitev katero uporabljamo z različnimi transportnimi podjetji kot so GLS,DHL,DPD,UPS ,da vam lahko zagotovimo hitrejšo dobavo vaših naročenih izdelkov iz tujine.

Express dostava

Kakšen je strošek Express Dostave?

Cena Express dostave po paketu je 15,00 eur in vam bo v primeru izbire te storitve zaračunana pri vrednosti izdelka.Osnovna cena za lokalno dostavo po Sloveniji ni vključena v storitev Express dostava in je 4,00 eur. V primeru izbire Express dostave bomo zahtevali akontacijo v višini 15 % vrednosti izdelka.
OPOZORILO! Izdelek lahko vsebuje več paketov oziroma v primeru naročila več izdelkov hkrati se v takem primeru Express dostava obračuna večkrat.

Primer pakiranja:

 • Otroški voziček 3v1: 2 paketa ( nekateri proizvajalci 3 paketi )
 • Otroška posteljica: 2 paketa
 • Otroški Avtosedež : 1 paket ( nekateri proizvajalci lahko pre-pakirajo 2 avtosedeža v 1 paket )
 • Prenosljiva posteljica: 1 paket
 • Hojica: 1 paket
 • Gugalnik: 1 paket
 • itd...

Kako izberem storitev Express Dostava?

Pri naročilu v komentar navedite želim uporabo Express dostave in pripravili vam bomo individualno ponudbo.Lahko nas nas tudi kontaktirate na email info@mali-vragc.si

Kako hitro bom prejel naročene izdelke?

Vsak izdelek ima različen dobavni rok odvisen od zaloge dobavitelja,proizvajalca,količine povpraševanja,barve itd... Za točen dobavni rok je najbolje ,da nas predhodno kontaktirate na email: info@mali-vragci.si in preverili bomo okviren dobavni rok za vaš izdelek.

OPOZORILO! Storitev Express dostava ni možna za vsak izdelek in ima določene omejitve pri dimenziji izdelka in teži.Prosimo ,da nas predhodno povprašate o možnostih izbire Express dostave za vaš izdelek na email: info@mali-vragci.si

OPOZORILO! Vračilo izdelkov.

V primeru vračila izdelkov povračila dodatnih stroškov za storitve Express dostave ni mogoča.Več lahko preberete o tem tukaj "zakonu o potrošniku 43.d člen (4)" https://zakonodaja.com/zakon/zvpot/43d-clen

(4) Potrošnik ne more zahtevati povračila dodatnih stroškov, ki so nastali, če se je izrecno odločil za drugo vrsto pošiljke, kakor je cenovno najugodnejša standardna pošiljka, ki jo ponuja podjetje.

Če imate dodatna vprašanja o izdelku smo vam vedno na voljo. Vnesite podatke in vprašanja v spodnji obrazec in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

Vprašanja o izdelku

Kako je lahko osebni prevzem mogoč v vašem kraju?

Enostavno: za prevzem paketa je dovolj le ime in priimek oz. samo številka paketa.Ob prevzemu ni potrebno pokazati osebnega dokumenta,Prevzemi paketov so mogoči na lokacijah kot OMV, TRAFIKA 3DVA, BIG BANG, MERCATOR, GLS regionalno skladišče,...

Seznam prevzemnih mest DPD in urnik

Na kar nekaj lokacijah novih Parcel Shop-ov lahko stranke prevzamejo pakete kar 24 ur na dan, torej kadar koli želijo. Paketi so v zaprtem in zavarovanem prostoru, tako da bo skrb za
njihovo varnost popolnoma odveč. Paket vas bo čakal v določeni, dogovorjeni paketni trgovini 4 dni. V paketni trgovini poravnate tudi kupnino – odkupnino. Plačilo kupnine – odkupnine je mogoče z gotovino ter karticama BA in Mastercard (tako dostavljavcu kot v paketni trgovini).

Parcel shop pomeni, da lahko sedaj DPD kurir pusti paket na enem izmed izbranih naslovov po vsej Sloveniji in vas tam lahko počaka več dni in ga lahko prevzamete npr. v trafikah 3dva, big bang trgovinah na OMV bencinskih servisih ali pa Merkator trgovinah čez cel dan ( del. čas od 7:00 pa  tudi do 22:00 ure)

Kaj potrebujemo od vas za osebni prevzem v parcel shopu?

Prosimo vas ,da ob naročilu izdelkov v komentar navedete ,da bi radi izdelke prevzeli v parcel shop trgovini in iz sledečih seznamov Seznam prevzemnih mest DPD in urnik    točno napišete naziv in naslov DPD parcel shop trgovine.

Prevzem na paketomatu:

Za občasne pošiljatelje so DPD Paketne trgovine in Paketomati odlična rešitev za zanesljivo paketno distribucijo. Služijo kot priročne prevzemne ali oddajne točke. GLS Paketne trgovine imajo zelo dolge delavnike, DPD Paketomati pa so na voljo 24 ur na dan. V Sloveniji je več kot 250 Paketnih trgovin in 15 Paketomatov. Plačilo na Paketomatih je možno zgolj S KARTICO. Več o paketomatih si preberite TUKAJ.

Odkupnino paketa lahko DPD kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. Ob dostavi v Paketomat lahko plačate samo s kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo DPD kurir izdal račun.

Mnenja naših strank

4.6od 5 zvezdic (7 ocen)
5 Zvezdic
4 (57%)
4 Zvezdice
3 (42%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)
 1. Vreden vsakega centa. review by barbara on 29. 10. 2022
  Ocena

  zelo je v redu, hvala :)

 2. Najlepša hvala. review by meli on 25. 09. 2022
  Ocena

  Priporočam. Cena primerna temu kaj prejmeš

 3. Vse ok. review by Lucija on 24. 05. 2022
  Ocena

  Dobra cena, super izbira.

 4. Super je.. review by Rudi on 1. 09. 2021
  Ocena

  Zelo super in uporaben.

 5. Prijetno presenečeni, res. review by Žana on 18. 08. 2021
  Ocena

  Zelo zadovoljni..

 6. Je zelo ok, ja. review by Tina on 16. 08. 2021
  Ocena

  Odličen pripomoček, zelo vesela zanj.

 7. Zelo pohvalim. review by Berina on 16. 07. 2021
  Ocena

  Se nam dopade, vse je ok, hvala.

IZBRANO ZA VAS

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...