VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Živalske Figure

Figure živali navdušujejo predvsem ljubitelje raznih živalskih vrst in tako želijo imeti na kupu vse. Živali figure so običajno manjših dimenzij, vendar zelo pristnih oblik. Videti so kot prave, le da so igrače. Živalske figure iz naše trgovine so zelo kakovostne in večinoma od priznanih proizvajalcev.  

Figure živali - zanimive živalske figurice SCHLEICH in druge - dostopne cene.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali so živalske figure dobra izbira?

Živalske figure, le kdo se jih ne spomni. Majhnih ali velikih, lahkih ali težkih. Kakorkoli. Kot otroci smo stremili k temu, da zberemo vse, od najmanjše do največje. Bodisi domače ali divje živali. In danes ni prav nič kaj drugače. Še vedno otroci zbirajo razne živalske figure, tvorijo razne zgodbe in se igrajo ure in ure. Ljubitelji, predvsem ti bodo cenili, če bodo prejeli kakšen komplet ali posamezno živalsko figuro. V kolikor pa bo ta takšna, da je še niso imeli, toliko bolje. Kolekcija ljubiteljev ne pozna meja in sprejema prav vse nove živali.

Zato so živalske figure dobra izbira. Ker razveselijo ljubitelje. Ne samo, da se otrok uči o živalih in se na nek način zbližuje z njimi, hkrati mu te omogočajo tudi zabavno in edinstveno igro. In pravzaprav, na nek način gre za univerzalne igračke, saj se lahko dopadejo ljubiteljem popolnoma različnih stvari. Lahko so nekaj skupnega med zelo različnimi otroci.

Katere živalske figure kupiti?

Krava, konjiček, osel? Morda pa lev, tiger ali tjulenj? Ne glede na to, ali iščete kopenske ali morske živali, domače ali divje, na voljo so skoraj vse živali, katere si lahko zamislite. Prav zato, da lahko ljubitelji zberejo vse manjkajoče in svojo kolekcijo dopolnijo tudi z najbolj redkimi živalskimi figurami.

Kupite figuro, ki otroku manjka. Kupite mu tisto, katere si želi, čeravno jo morda tudi že ima. Uničeno ali pokvarjeno nadomestite z novo. Izberite živalske figure pravih velikosti. Vse to so seveda razlogi, zakaj in katero kupiti.

Živalske figure so zelo pomemben del otrokovega življenja in se zna zgoditi, da se na njih močno naveže. V kolikor se bo katera izgubila, pa čeprav jih ima morda 100+, bo točno vedel, katera manjka. Zato, izberite figure, katere otroku manjkajo in predvsem tiste, katerih si želi. Le tako ste lahko prepričani, da ste izbrali pravo.

Zakaj so živalske figure priljubljene?

Zakaj so priljubljene, je težko reči. Verjetno zato, ker smo jih vajeni že iz lastnega otroštva in smo nekako to prenesli tudi na svoje otroke. Ker so tako pristne in so dejansko kot prave. Ker otrokom zagotavljajo veliko načinov igre, predvsem zabavne in zanimive. Nemalokrat tudi poučne igre.

Priljubljenost živalskih figur se kaže predvsem v tem, da jih dane sima veliko otrok. Skoraj vsak otrok ima vsaj eno igračko doma, živalske figure. S katero oponaša njeno hojo, njene glasove in druge lastnosti. Zaradi česar lahko rečemo, da so resnično priljubljene in univerzalne igračke že od nekdaj. Morda celo vaš otrok danes poseduje katero od živalskih figur, s katero ste se sami kot otrok igrali. Namreč, te so običajno zelo trpežne in kakovostne in jih je enostavno prenašati iz roda v rod. Kakorkoli, priljubljene ali ne, med nami so prisotne in imajo pomembno vlogo pri kreiranju otrokove domišljije in igre.

5/5 - (4 ocen) | Dodaj oceno
Živalske Figure

   

Prikazujem skupaj 327 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 327 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...