VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Stenske Nalepke

Želite poživiti svoj dom s posebnimi ukrepi, ki pa vedno niso tako enostavni? Želite si poslikave sten, je pa ta precej draga in dolgotrajna? To pravzaprav niti več ni potrebno, saj so danes na voljo stenske nalepke, ki so enostavna a zelo učinkovita rešitev za popestritev sten kateregakoli prostora doma. S stenskimi nalepkami lahko pričaramo edinstveno vzdušje zelo enostavno. Namreč, nalepke za steno so samolepilne in je dovolj le, da jih... Več

Stenske nalepke po ugodnih cenah, različnih dimenzij in motivov.

Pogosta vprašanja in odgovori

Katere izbrati?

Odločili ste se popestriti stene in, ker veste, kako enostavno je to z stenskimi nalepkami, ste se odločili zanje.

Zagotovo ste tudi vedeli, da bo ponudba obsežna, pa vendar, ali ste menili, da jih je resnično na voljo toliko? Kakorkoli, povpraševanje po stenskih nalepkah je botrovalo temu, da jih je danes na voljo toliko, koliko je praktično želja, pričakovanj in potreb. To pomeni, da boste izbrali nalepko, glede na prostor, katerega opremljate. Če govorimo o otroški sobi, boste seveda želeli, da se stenske nalepke ujemajo s preostalo opremo otroške sobe. Tudi z željami otroka. Če se otroku dopadejo vzorci živih barv, poseben dizajn ali junak, je smiselno, da njegovo sobo krasijo prav podobe, katere bodo v njem prebujale pozitivne občutke. Glede na možnost izbire bo tako enostavno izbrati nalepko, ki bo najbolje krasila otrokovo sobo. Na voljo so tudi v različnih velikostih in je lahko odločitev prilagojena tudi tovrstnim potrebam.

Sodijo stenske nalepke med igračke?

Stenske nalepke so v zadnjem času izredno priljubljene in tako krasijo mnogokateri prostor, med katerim so najbolj zanimive otroške sobe. Pa vendar, ali jih lahko sploh štejemo med igračke. Iz vidika odrasle najverjetneje ne, iz vidika otroka pa vsekakor. Namreč, otroku bo zelo zanimivo in dobrodošlo, ko bo lahko svojega najljubšega junaka vsak dan opazoval kar iz lastne postelje. Sicer ne gre za igračko, katero bi lahko vzel v roke in se z njo fizično igral, gre pa na nek način za igračko, ki bo njegovo sobo popestrila in naredila še bolj posebno. Sploh, kadar ima otrok priljubljen motiv ali junaka, tako enostavno ga bo razveseliti prav z stensko nalepko, katera se bo podala njegovi sobi.

Pa vendar, stenske nalepke niso igračke in jih je treba tako tudi obravnavati, v skladu z navodili proizvajalca. Gre za predmete, ki so predvsem del otroške opreme za otroško sobo. 

Zakaj so uporabne in priljubljene?

Stenske nalepke imajo pred tradicionalno poslikavo sten ogromno prednosti, zaradi katerih so danes tako zelo priljubljene. Med prednostmi so enostavna uporaba, nizka cena in učinkovit ter enostaven dizajn.

Tradicionalna poslikava sten traja precej časa, medtem, ko so stenske nalepke nalepljene le v nekaj minutah. Klasično poslikane stene bodo stale celo premoženje, stenske nalepke pa le nekaj evrov. Če boste želeli sobo oziroma stene povrniti v prvotno stanje, bo to pri tradicionalni poslikavi zelo težko in zahtevno ter vam bo vzelo precej časa. Medtem, ko stenske nalepke enostavno odstranimo.

Prednosti je ogromno, na podlagi lastnih želja in pričakovanj, se tako odločamo za vrsto popestritve sten. Bodisi s tradicionalno poslikavo ali enostavnimi, cenovno ugodnimi stenskimi nalepkami. Prednost je tudi obsežna izbira in lahko izbirate med različnimi modeli, barvami, dizajni in drugimi lastnostmi. Izberite model, kateri se bo najbolje skladal s prostorom, v katerega nameščate stensko nalepko.

5/5 - (5 ocen) | Dodaj oceno
Stenske Nalepke

   

Prikazujem skupaj 120 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 120 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...