VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Motorične Igrače

Če bi nam nekdo še nedolgo nazaj rekel, da bodo na voljo motorične igrače, katere spodbujajo, razvijajo in krepijo motoriko otroka, mu morda ne bi verjeli. Seveda pa je smiselno, da, ker so otroci si tako različni, da bodo tudi njihove lastnosti različne in, da nimajo vsi enako dobro razvite motorike. Zaradi česar jim želimo pomagati in se odločimo za igrače za motoriko. Te so posebej zasnovane za ta namen in sicer igrače za fino motoriko... Več

Motorične igrače, unikatne in uporabne - za spodbujanje motorike. Bogata ponudba in konkurenčne cene.

Pogosta vprašanja in odgovori

Ali so motorične igračke primerne tudi za najmlajše otroke?

Motorične igračke, koliko veste o njih? Ste slišali zanje, sedaj jih kupujete, jih vaši otroci uporabljajo ali pa so jih? Kakorkoli, prednosti so očitne in zagotovo ste jih prepoznali tudi sami, če ste zdaj pri tem, da se vam v mislih postavljajo razna vprašanja v zvezi z njimi.

Želite kupiti motorično igračko, pa niste prepričani, da je primerna otroka? Morda menite, da je otrok zanjo še premajhen? Tudi če je in, če je ne bo uporabljal v istem trenutku, jo bo zagotovo kasneje, kajne? Gre za priljubljene igračke z visokimi vrednostmi uporabe, katere bodo vedno uporabne. Danes, jutri ali pa naslednje leto.

Nekatere ali celo večina motoričnih igračk je primerna za malčke, nekatere tudi za najmlajše. To pa zato, ker so to skupina otrok, ki potrebujejo motivacijo in spodbudo k razvijanju različnih veščin. Z igračkami jih bodo najlažje, najhitreje in najučinkoviteje osvojili.

Kako lahko motorične igračke otroku pomagajo?

Že sama besedna zveza »motorične igračke« pove veliko, kajne? Vemo, kako pomembno je, da se otrok že v ranem otroštvu priuči raznih  dejavnosti in sposobnosti. Navsezadnje je menda veliko lažje, če se nečesa naučimo še ko smo majhni, s čimer bi se popolnoma strinjali, mar ne?

Zato je seveda smiselno, da otroka spodbujamo k razvijanju raznih sposobnosti. In mu v ta namen zagotovimo tudi različne predmete in možnosti, s pomočjo katerih bo učenje še enostavnejše in hitrejše.

Na primer, motorične igračke imajo izredno pomembno vlogo v otrokovem življenju. S pomočjo teh lahko otrok hitro osvoji razne veščine in sposobnosti, katere bi sicer tudi osvojil, vendar malo kasneje ali težje. Tovrstne igračke pomagajo otroku do produktivno preživetega časa, ustvarjanja raznih enostavnejših rešitev in na zabaven način osvajanje raznih veščin. Tudi učinkovitost je zagotovo večja, razvijajo se razne telesne sposobnosti, za katere bi otrok sicer morda potreboval več časa.

Katere motorične igračke kupiti?

Ker se zavedate, da so motorične igračke zelo pomembne za otroka in njegov napredek, ste se odločiti kupiti te. Pa vendar, sedaj ste se v ponudbi izgubili, ker niti niste pričakovali, da bo ta obsežna? Katere torej izbrati?

Motorične igračke, katere spodbujajo prstne sposobnosti? Fizične nasploh? Ali katere druge? Kaj vam je pravzaprav pomembno, kakšen je vaš cilj ali kaj točno želite doseči? Gre za vprašanje, katerega odgovor bo močno olajšal izbiro. Mogoče pa izbiro prilagodite potrebam otroka? Menite, bi pri svoji starosti že moral obvladati določene veščine, pa jih ne? Torej, kar hitro ste si odgovorili, katere igračke mu kupiti.

Vedno se osredotočite na potrebe, želje in pričakovanja, kajti le tako se boste zanesljivo odločili za najbolj primerno igračko. Bodisi iščete motorične ali katere druge igračke. Izbira je pred vami, izberite igračko, ki bo otroka motivirala, spodbujala in mu odprla nove možnosti.

5/5 - (9 ocen) | Dodaj oceno
Motorične Igrače

   

Prikazujem skupaj 125 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 125 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...