VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Lesene Igrače

Še preden se otrok rodi, običajno poskrbimo, da kupimo vse, kar bi utegnil potrebovati po prihodu domov. Tako je seveda določena oprema za otroka nujna, druga je priporočljiva, tretja pa po želji. Smo pa starši naravnani tako, da za svoje najmlajše želimo le najboljše in bomo tudi imeli cel kup opreme, ki je le po želji. Ker imamo občutek, da otrok to potrebuje. Ali pa starš. Ko pa se gre za igračke, pa je seveda... Več

Lesene igrače - velika ponudba od različnih proizvajalcev, po konkurenčnih cenah.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kakšna je razlika med lesenimi in drugimi igračkami?

Če se sprašujete, kakšna je razlika med lesenimi in drugimi igračkami in, zakaj so lesene toliko dražje, je to precej očitno, kadar spoznate njihove prednosti.

Recimo, lesene igračke so zelo dobrodošle, ker je material prijazen naravi in tudi otrokovi uporabi. Četudi si morda otrok igračko da v usta, si ne povzroči veliko ali pa škode sploh ni. Za razliko od drugih materialov, gre za popolnoma varen material. Naslednja tudi zelo pomembna prednost je kakovost in trpežnost. Lesena igračka bo imela izredno dolgo življenjsko dobo in se bo enostavno prenašala iz roda v rod. Četudi bi morda otrok z njo napačno ravna, bo ta še vedno ohranila svoje lastnosti kakovosti.

Lesene igračke so tudi zelo lepe, na dotik prijetne, dodelane tudi do najmanjše podrobnosti. Čeprav delujejo klasično, prinašajo ogromno veselja in zabave, ne glede na to, ali se otrok igra samostojno ali v družbi prijateljev.

Katere lesene igračke kupiti?

Ne obstaja univerzalen nasvet, katere lesene igračke kupiti otroku in tudi ne obstajajo univerzalna merila, po katerih se odločati. Sicer lahko rečemo, da je univerzalno merilo starost otroka, pa vendar, če upoštevamo interese otroka, tudi starost ni vedno relevantno merilo. Namreč, otrokom iste starosti ni nujno, da bodo všeč tudi enake reči. Zato se je težko odločiti zgolj na podlagi starosti otroka. Če pa upoštevate njegove želje, bo izbira toliko lažja in tudi primernejša.

Med lesenimi igračkami je množica različnih. Na voljo so v različnih barvah, oblikah, ipd. Katero boste torej izbrali? Sodite tudi po tem, kaj otrok že ima? Morda veste, katera igračka je njegova najljubša? Morda kupite podobno tej. Ali pa veste, katera bi ga popolnoma navdušila? Potemtakem izbira ne bo predstavljala problema.

Vedno lahko izberete igračke, ki so univerzalne, primerne za različne starosti in tudi za različne interese otrok.

Zakaj so lesene igračke dobre?

Lesene igračke imajo ogromno prednosti. Poleg tega, da so izredno prikupne in lepe, so tudi zelo močne. Te se ne bodo tako zlahka ali pa se sploh ne bodo polomile, poškodovale ali uničile. Zaradi česar je njihova višja cena v primerjavi z drugimi igračkami iz drugih materialov popolnoma upravičena.

Otroške igračke iz lesa so po navadi tudi poučne, rečemo jim, da so didaktične. To pomeni, da se z njihovo pomočjo otrok lahko nauči veliko raznih stvari. Od barv, oblik, črk in številk, do množice drugih vsakdanjih pomembnih stvari.

Na voljo so tudi v raznih oblikah, velikostih in barvah. Katero boste izbrali, ni odvisno zgolj od ponudbe, pač pa tudi od starosti otroka in nenazadnje tudi njegovih želja. Če je predšolski otrok, katerega želite obdariti, bo zagotovo v poštev prišel kakšen abakus ali kaj podobnega. Z malčke, pa boste želeli izbrati zabavne igračke.

5/5 - (6 ocen) | Dodaj oceno
Lesene Igrače

   

Prikazujem skupaj 647 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

   

Prikazujem skupaj 647 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...