VSE KATEGORIJE
Iskanje
Košarica0

V nakupni košari ni artiklov.

FILTRI
Napredno iskanje po Lastnostih izdelkov.
Shop By

Product was successfully added to your shopping cart.

Vodni Seti

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj točno so igračke vodni seti?

Vodni seti so igračke, katere nudijo možnost igre v vodi ali z vodo. Le to je pomembno vedeti in le to jih loči od drugih igračka. Imajo lahko veliko različnih dodatkov in možnosti za igro. Ni nujno, da imajo možnost igre zgolj z vodo, nekateri seti omogočajo tudi, da vanj namestite pesek ali kateri drug material. Obogateni so z raznimi zabavnimi in zanimivimi funkcijami, za enkratno zabavo in igro.

Otroci bodo naravnost navdušeni, ne glede na to, kateri set boste kupili. Ker pa imate možnost izbire, pa je seveda smiselno, da izberete set, kateri se bo ujemal z zanimanji otroka. Zagotovo poznate interese otroka in, če ima rad igro z vodo, potem bo tudi izbrani set takšen, da mu bo nudil to možnost.

Otroka lahko s setom obdarite za razne priložnosti, praznike, rojstni dan ali pa kar tako. Zagotovo bo to odslej njegova ena od najbolj zabavnih igračk.

Kateri vodni set izbrati?

Kadar se morate odločiti za določen izdelek, ste morda izgubljeni tudi, zaradi obsežne možnosti izbire? Toliko podobnih ali enakih izdelkov, pa tako zelo različnih, da enostavno ne veste, katerega vzeti? Sploh, ko se pogovarjamo ali iščemo otroške igračke?

Tako zelo različne a hkrati podobne, ker pa kupujete za najmlajše, pa seveda želite, da bodo nad izbranim kosom navdušeni in z njim zadovoljni. Da bo igra zabavna in se bo otrok resnično tudi igral. Namreč, zagotovo že imate izkušnje z nakupom, na katerem se danes nabira prah. Tega si seveda ne želite.

Kupite vodni set, ki bo popolnoma ustrezal otrokovemu zanimanju. Čeprav, že v kolikor se otrok rad igra z vodo, bo vsak vodni set prava izbira, saj mu bo omogoča prav to – zabavno vodno igro.

Na mali Vragci izberite vodni set po ceni, katera vam najbolj ustreza, s funkcijami, katere bodo otroku najbolj blizu in z velikostjo, primerno otrokovi starosti.

Zakaj vodni set?

Otroške igračke so danes zelo različne in so na voljo za različne namene. Tako so na voljo tudi igračke za igro v vodi ali z vodo. To pomeni, da večina njih omogoča možnost igre, v kateri je prisotna voda. Zakaj je to tako zelo zabavno otrokom, je odvisno od otroka do  otroka. Se pa vsi otroci radi pozabavajo z vodnimi igračkami.

Vodni seti so na voljo v različnih oblikah, velikostih in z različnimi funkcijami. Katerega seta bo najbolj vesel vaš malček ali malčica? Zagotovo bo vsak set prav izbira, so ti izredno zabavni in zanimivi.

Vse kar morate upoštevati ali pa je dobro upoštevati, je primerna starost otroka. Kupite igračko, katera bo ustrezala njegovi starosti in tudi zanimanju. Rad lovi ribice? Potem bo ribolov pravšnja izbira. Odločite se na podlagi njegovih zanimanj, otrok se bo zagotovo lahko ure in ure nemoteno igral.

   

Prikazujem skupaj 27 izdelkov

   

Prikazujem skupaj 27 izdelkov

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...