Spletna trgovina do nadaljnega ne omogoča nakupovanja. Hvala za razumevanje.

VSE KATEGORIJE
Iskanje

Product was successfully added to your shopping cart.
Elektronska Hd Digitalna Varuška 4v1 Reer - 80400

Elektronska Hd Digitalna Varuška 4v1 Reer - 80400

Hiter predogled

Na zalogi pri dobavitelju

Dobavljivost: 4 tedne

Redna cena (z DDV): 195,00 €


Informativen izračun ob nakupu na obroke:
-polog 0 € + 3 x 68.86 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
-polog 0 € + 6 x 34.78 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
-polog 0 € + 12 x 17.75 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih

 • Opis

  Podorobnosti

  Elektronska Hd Digitalna Varuška 4v1 Reer - 80400

  Zanesljiv pogled na vašega otroka

  Za starše je najpomembnejša varnost in dobro počutje njihovih otrok. Še posebej, ko ste malčke pripeljali v posteljo, se želite prepričati, da je dojenček ves čas v redu. Ker ne morete stalno sedeti s spečim otrokom, je pomembno zagotoviti zanesljivo spremljanje. Zaradi tega je otroški monitor nepogrešljiv za starše, saj omogoča nenehno spremljanje vašega otroka.Z video monitorjem za otroke starši ostanejo v stalnem stiku s svojim otrokom in so vedno seznanjeni z počutjem svojega otroka zahvaljujoč zaslonu z visoko ločljivostjo in čistim zvokom.

  Varna povezava z zvokom brez motenj in kristalno čistim prenosom slike

  zahvaljujoč FHSS tehnologiji

  Zahvaljujoč optimalno usklajeni kombinaciji sistema za dojenčke in starše, video otroški monitor iz reerja združuje čist zvok in prenos slike z visoko ločljivostjo. Tako vedno natančno veste, kaj počne vaš otrok v svoji postelji.

  Zahvaljujoč tehnologiji FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) je zagotovljena brezhibna in kristalno čista povezava. Otroški monitor je 100-odstotno zaščiten pred motnjami, zahvaljujoč samodejni redni menjavi kanalov.Visoka ločljivostna HD kamera na otroški enoti in 4,3-palčni TFT zaslon z nastavljivo svetlostjo in 2x zoomom zagotavljata odličen prenos slike.

  Nizka stopnja sevanja

  zahvaljujoč aktivaciji hrupa

  Videonadzor za dojenčke ima inteligentno aktivacijo zvoka (VOX): enote se povežejo le, ko dojenček odda zvok. Če vaš otrok mirno spi, kamera samodejno preklopi v stanje pripravljenosti. S tem se zmanjša poraba energije  sevanja.Takoj,  ko kamera zazna zvok, se samodejno vklopi in začne znova oddajati. Nivo zvoka, pri katerem naj bi kamera začela oddajati, je mogoče nastaviti individualno.

  Tudi če je kamera v stanju pripravljenosti, lahko še vedno kadar koli hitro pogledate otroka. S pritiskom tipk se slika iz kamere prikaže za 10 sekund.

  Natančna poravnava za popolno sliko

  zahvaljujoč samodejnemu sledenju gibanju

  Kamera videonadzora za dojenčke je opremljena z inteligentnim sledenjem gibanja. Če se vaš otrok premika v postelji, kamera sledi tem gibom, tako da je vaš otrok vedno v fokusu. V ta namen je mogoče kamero vrteti za 330 ° in nagibati za 110 °.

  Kamero lahko premikate tudi ročno s pomočjo puščic na zaslonu.

  Otrok je vedno viden, tudi v temni otroški sobi

  zahvaljujoč samodejni funkciji nočnega vida

  Otroški monitor ima infrardečo tehnologijo, ki vam omogoča, da dojenčka vidite zelo kakovostno tudi v temni otroški sobi. Tako lahko natančno opazujete, ali vaš otrok res spi ali leži buden v postelji. Preklapljanje med dnevnim in nočnim načinom poteka samodejno.

   

  Miren spanec

  zahvaljujoč nočni luči in glasbeni funkciji

  Mehak sijaj nočne luči v kameri pomiri vašega otroka, mu pomaga zaspati in daje občutek varnosti. Oddaja ravno dovolj svetlobe, da se vaš malček ne boji teme in da ga ne moti med spajem.

  Vgrajena glasbena skrinjica pospremi vašega otroka v deželo sanj. Predvajajte vključene uspavanke in zvoke narave ali otrokove najljubše uspavanke, tako da jih  prenesete na SD kartico.

  Prilagodljiva

  zahvaljujoč stenskemu nosilcu in vrtljivi enoti kamere

  Zaradi funkcije pomika in nagiba, ki jo je mogoče nadzorovati prek matične enote, ima otroška enota 110 ° vidni kot. Ta panoramski pogled omogoča ogled velikih površin. Zahvaljujoč stojalu s stenskim nosilcem lahko otroški monitor enostavno namestite na steno, strop ali mizo.

   

  Mobilna in varna za uporabo

  zahvaljujoč dosegu 300 m

  Nadrejeno enoto lahko upravljate z baterijami ne glede na stacionarni vir energije. Z dometom do 300 m video otroški monitor ponuja dovolj svobode gibanja po domu in na vrtu. Takoj, ko zapustite območje povezave vas naprava o tem obvesti.

  Še več udobja

  s pomočjo dodatnih dodatnih funkcij

  Zahvaljujoč posebni tehnologiji video otroškega monitorja lahko po potrebi enostavno povežete več kamer na matično enoto in si hkrati ogledate dve otroški sobi. Dve kameri sta lahko prikazani na zaslonu istočasno prek deljenega zaslona.

  Poleg vseh že opisanih funkcij ima monitor tudi funkcijo za interkom. To vam omogoča, da otroka umirite v njegovi postelji.

  Poleg tega lahko zahvaljujoč integriranemu temperaturnemu senzorju ves čas spremljate temperaturo v otroški sobi. Kamera samodejno izmeri sobno temperaturo in te podatke pošlje matični enoti. Poleg tega vas opozori, če je v otroški sobi prevroče ali prehladno.

  podrobnosti o izdelku

  • FHSS tehnologija: brez motenj
  • HD kamera visoke ločljivosti
  • 4.3 “TFT zaslon z nastavljivo svetlostjo
  • 2x povečava
  • Vox funkcija: nizko sevanje in varčevanje z energijo
  • nastavljiva glasnost in občutljivost mikrofona
  • samodejno sledenje gibanju
  • do 300 m dosega
  • funkcija domofon
  • Temperaturni senzor, vključno s funkcijo alarma
  • avtomatska funkcija nočnega vida
  • s praktičnim stenskim nosilcem
  • Zaslon z zložljivim stojalom
  • združljiv z do 4 kamerami; 2 kameri se lahko hkrati prikazujeta na zaslonu prek deljenega zaslona
  • Kamero je mogoče obrniti do 330 ° in nagibati do 110 °
  • integrirana nočna lučka
  • Glasbena funkcija: 3 uspavanke, 3 naravni zvoki ali predvajanje lastnih pesmi prek SD kartice
 • Plačila

  Način plačila:

  Plačilo nakupa je omogočeno na dva načina:


  1. Plačilo po povzetju:

  Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ob prejemu paketa. Dostavljamo z paketno službo DPD (Direct Parcel Distribution).Stroški pošiljanja znašajo 4.00 EUR (cena je enaka ne glede na velikost ali težo paketa). Kurir sprejema točne zneske, zato prosimo, da imate pripravljen denar.

  OPOMBA: Ob naročilu določenih izdelkov,ki niso na zalogi pri izbiri plačilne metode "po povzetju" bomo zaradi preprečitve zlorab in neprevzetih pošiljk ali nad večjo vsoto naročila morda zahtevali plačilo akontacije v višini 15 % vrednosti nakupa ( v takih primerih vas bomo kontaktirali preko e-maila ali preko vašega mobilnega telefona.). Akontacija se izvrši po predračunu na TRR, ki ga kupec prejme na e-mail oz. na naslov.Hvala za razumevanje.


  2. Plačilo po predračunu:

  Plačilo po predračunu - naročilo je odpremljeno po prejemu denarnih sredstev na naš bančni račun. Znesek lahko poravnate s
  plačilnim nalogom preko katerekoli banke, spletne banke, pošte, ...

  •podatki za plačila v Sloveniji
   
  ◦Prejemnik:                  MALI VRAGCI d.o.o.
  ◦Bančni račun IBAN:  SI56 6100 0000 6258 205
  ◦Račun odprt pri banki Delavska Hranilnica d.d.

  Sklic pri plačilu je številka predračuna: 00-številka predračuna

  3. NLB - nakupi na obroke z plačilnimi karticami - brezobresti   ( Trenutno ta plačilna metoda ni na voljo ! )

  Plačilne kartice so nepogrešljive spremljevalke vsakega sodobnega potrošnika. Z novo storitvijo Nakupi na obroke, ki smo jo uvedli na NLB Plačilnih karticah z odloženim plačilom MasterCard, Visa in Karanta (ne velja za posojilni kartici), imetnikom omogočamo plačilo nakupa do 2-12 enakih obrokov.

  Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo banka za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici. Če bi želeli obstoječ limit porabe na vaši kartici povišati, lahko oddate vlogo za povečanje limita prek NLB Klika ali v NLB poslovalnici.


  Glavne prednosti:

  • enostavno z uporabo vaše NLB Plačilne kartice MasterCard, Visa in/ali Karanta (ne velja za posojilni kartici)
  • brez dodatne dokumentacije
  • brez obresti
  • brez dodatnih stroškov

  Pri nakupu na obroke velja "Redna Cena". "Spletna Cena" velja le za plačilo po povzetju in po predračunu !

  Osnovne informacije:

  Za nakup na obroke se odločite neposredno ob plačilu s kartico v našem salonu v Ljubljani
  največje število enakih obrokov je lahko 2-12, najnižji znesek obroka je 50€. Minimalni znesek nakupa je 100 €
  Za sklenitev nakupa na obroke vas prosimo ,da se telefonsko najavite na 040 126 067 .

  4. Plačilne kartice: Visa,Visa Electron,MasterCard,American Express,Diners

  Plačilo s kreditno kartico lahko opravite preko interneta s plačilnimi karticami Visa, Visa-Electron, MasterCard, Activa Maestro in Activa ter sklepanje kredita preko kartic American Express in Diners Club.

  Obveščamo vas, da je z novim načinom izvajanja spletnih plačil skrb o varnosti podatkov vaše plačilne kartice popolnoma odveč. Nov sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatek o številki kartice in CVV kodi vnaša izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.

  V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Activa in banka s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

  Vse transakcije potekajo preko Activa Payment Gateway (varni spletni plačilni sistem Banke Koper – Banka Intesa), ki omogoča varno komunikacijo prek svetovnega spleta.

  Kupec je preusmerjen na spletno stran, ki jo upravlja procesni center Activa in banka s katero imate sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

  Nikjer na naši spletni strani se ne zapišejo ali shranijo podatki vaših plačilnih kartic! Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.

  Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice Activa – bodisi kreditne ali debetne.

  Novost predstavljajo storitve varnega spletnega plačevanja mednarodnih kartičnih sistemov Visa in Mastercard. Spodaj prikazani blagovni znamki “Verified by Visa” in “Mastercard SecureCode” omogočata, da lahko z uporabo vaše pametne kartice in prenosnega čitalnika vsak spletni nakup elektronsko podpišete z uporabo enkratne kode. V Sloveniji so storitvi “Verified by Visa” in “Mastercard SecureCode” podprle banke sistema Activa. Več informacij najdete na spletni strani www.activa.si

  Plačujete lahko z:

  Maestro

  e-nakupovanje z Maestro kartico (http://www.activa.si/kartice.asp) je možno pod pogojem, da je imetnik svojo kartico registriral na sistemu za avtentikacijo “MasterCard SecureCode”.Vse Maestro kartice sistema Activa ( pametne plačilne kartice s čipom) so avtomatično že registrirane in torej usposobljene za nakupe v naši spletni trgovini.
   Več o tem na http://www.activa.si/novica.asp?ID=35

  Mastercard

  kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:

  http://www.activa.si/pametnaKartica/securecode.asp

  Visa, Visa-Electron

  kartico mora imetnik sam registrirati preko strani:
  http://www.activa.si/pametnaKartica/vbv.asp

  OPOMBA: V primeru nakupa s plačilnimi karticami zaračunamo Administrativni strošek v višini 3 %. Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.

  5. Obročno odplačevanje preko plačilnih kartic Diners Club in American Express

  Z DINERS CLUBKARTICO

  Z Diners Club International imate tudi možnost nakupa na obroke. Imeti morate kartico, z oznako DC UV. Višina kredita je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.
   

  • Število obrokov od 2 do 24
  • Minimalni znesek obroka 40 EUR
  • Minimalni znesek kredita 80 EUR
  • Maksimalni znesek kredita do limita na vaši kartici
  • Nakup na obroke lahko opravite neposredno na naši spletni strani brez podpisov in dodatnih dokumentov


  OPOMBA:  Ob nakupu na obroke z Diners Club kartico do 2 - 6 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek v višini 5,5 %. Ob nakupu na obroke do 7 - 12 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek 5,5 % vrednosti plačila.Ob nakupu na obroke do 13 - 24 mesecev se dodatno zaračuna Administrativni strošek v višini 5,5 % vrednosti plačila. Administrativni strošek v višini 5,5 % se obračuna pri nakupu na obroke ali pri enkratnem nakupu brez obrokov.

  Več informacij lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani:  http://www.dinersclub.si/

  OPOZORILO ZA STRANKE ,KI PLAČUJEJO Z DINERS CLUB KARTICO NA OBROKE !

  Polje za izbiro število obrokov je v osnovi skrito ,da se vam bo prikazalo je potrebno vnesti vašo številko kartice v polje : " Card number: "

  Kliknite tukaj za ogled večjega formata spodnje slike

  Z AMERICAN EXPRESS KARTICO

  Z American Express kartico, izdano v Sloveniji, imate tudi možnost nakupa na obroke. Višina kredita je odvisna od razpoložljivosti vašega limita na kartici.

  • Število obrokov od 2 do 12
  • Minimalni znesek obroka 40 EUR
  • Minimalni znesek kredita 80 EUR
  • Maksimalni znesek kredita do limita na vaši kartici
  • Nakup na obroke lahko opravite neposredno na naši spletni strani brez podpisov in dodatnih dokumentov


  OPOMBA:  V primeru nakupu z plačilno metodo KREDIT American Express se strošek nakupa zaradi Administrativnih stroškov zviša za 5,5 %.Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.Administrativni strošek v višini 5,5 % se obračuna pri nakupu na obroke ali pri enkratnem nakupu brez obrokov.
    

  Več informacij lahko najdete tudi na njihovi uradni spletni strani:  http://www.americanexpress.si/homepage.shtml

  OPOZORILO ZA STRANKE ,KI PLAČUJEJO Z AMERICAN EXPRESS KARTICO NA OBROKE !

  Polje za izbiro število obrokov je v osnovi skrito ,da se vam bo prikazalo je potrebno vnesti vašo številko kartice v polje : " Card number: "

  Kliknite tukaj za ogled večjega formata spodnje slike

  6. Plačilni sistem Paypal

  Plačevanje s Paypal

  Pri plačevanju s kreditnimi in plačilnimi karticami uporabljamo transakcijski sistem PayPal, tako da podatki o vaši kreditni oz. plačilni kartici po varni povezavi potujejo neposredno v avtorizacijski center in se v sistemu Spletne trgovine ne shranjujejo.
  Podatkov o plačilnih oz. kreditnih karticah ne hranimo.

  Kaj je PayPal ?

  https://www.PayPal.com ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami; možnost za slovenske spletne trgovine in posameznike. Storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic) dostopna tudi v Sloveniji. PayPal je podjetje (v lasti eBaya) ki se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje - on-line plačila in sprejem plačil na Ebay-u, Amazon in drugih internetnih trgovinah.Z njim je omogočeno plačevanje 24h na dan.

  Paypal secure paymentsPaypal - no account needed

  Ali je Paypal varen?

  PayPal nudi zaščito za Vaš denar. Tako je možno še 30 dni po transakciji le to preklicati ( npr. če kupljenega izdelka niste prejeli na dom ali pa izdelek ne ustreza opisu internetne trgovine).
  Plačilo s PayPal je plačilo s kreditno kartico oz. PayPal plačilnim računom, ki je za vas brezplačen in 100% varen. Za več informacij kliknite tu!( https://www.paypal.com/si/) PayPal kot plačilno sredstvo je omogočeno v več kot 100.000 spletnih trgovinah po vsem svetu in je najbolj priljubljen in varen način plačila. Registracija računa PayPal je enostavna in je opravljena v nekaj minutah. Registrirate se le enkrat in s tem računom lahko nakupujete tudi v vseh drugih spletnih trgovinah po vsem svetu.
  Plačevanje preko spleta je preko PayPal-a varneje in zanesljivejše. Saj PayPal hrani številko kreditne kartice. Pri plačevanju preko spleta tako zgoj vpišete elektronski naslov in geslo, ki ste ga izbrali pri registraciji.

  Pologi in dvigi:

  Pologi se vršijo preko kreditnih ali debetnih kartic - Visa, American Express, MasterCard, Visa Electron (tudi račun je treba verificirati s kreditno ali debetno kartico). 
  Dvigi pa so mogoči na kreditno kartico ali debetno z logotipom Visa. V prihodnosti naj bi bili možni pologi in dvigi še preko bančnega računa, čekov, položnic in drugih denarnih poti, kar je že sedaj možno v večini razvitih držav sveta.

  OPOMBA: V primeru nakupa s plačilnimi sistemom PayPal se zaradi Administrativnih stroškov nakup poveča za 3 %. Znesek se spremeni na blagajni po izbiri plačilne metode.

  Vklopi razum vzemi računKreditne kartice

 • Dostava

  GLS dobava

  DOBAVNI ROK:

  Ponudnik se trudi, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Blago ki je na zalogi, ima rok dobave 1-3 delovne dni.Blago, ki ga ni na zalogi je možno naročiti po elektronski pošti ali telefonu, v tem primeru je rok dobave po dogovoru.

  Po oddaji naročila prejme naročnik obvestilo po elektronski pošti o oddanem naročilu, ki vsebuje informacijo o vsebini naročila in načinu plačila. V obvestilu so navedeni tudi kontaktni podatki ponudnika, na katere se lahko naročnik obrne v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z naročilom.Način dostave je paketna dostava DPD (Direct Parcel Distribution) , kar pomeni, da bo naročilo dostavljeno že naslednji dan ob prejemu obvestila, da je blago pripravljena za odpremo.V kolikor vas ob dostavi ni doma, vam bo kurir pustil sporočilo prosimo,da ga pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo,ki je brezplačna.V primeru,da paketa ne dvignete v roku 5-dni se smatra,da odstopate od naročila in se bo vrnilo dobavitelju.

  Stroški pakiranja in poštnine znašajo 4.00 EUR brez kakršnihkoli dodatnih stroškov za plačilo po povzetju ali plačilu po predračunu (cena je enaka ne glede na velikost ali težo paketa).

  Stroški pakiranja in dostave otroških posteljic znašajo 6.00 EUR.

  - Pomembna opozorila: Da bi prejeli naročilo v najkrašjem času, vam svetujemo, da upoštevate naslednje:
   
  1. Navedite podatke za dostavo, kjer je vedno nekdo na razpolago za prevzem paketa. V kolikor vas ob dostavi ni doma, vam bo kurir pustil sporočilo prosimo,da ga pokličete in se dogovorite za ponovno dostavo,ki je brezplačna.
  2. Priimek naveden v naslovu za dostavo mora biti tudi naveden na zvoncu/domofonu/poštnem nabiralniku. V kolikor kurir ne najde priimka, nam vrne paket z opombo: 'Prejemnik neznan"
  3. Navedite tudi vašo mobilno telefonsko številko v primeru, da bi vas za prevzem paketa poklicali iz kurirske službe DPD (Direct Parcel Distribution).

  4. Pripravite točen znesek za plačilo odkupnine, ker kurir sprejema le točne zneske

  Paket vam dostavljalec lahko dostavi na naslov, ki ste ga zapisali ob naročilu, lahko pa vam ga dostavi na drug naslov, če vam tako bolj ustreza.

  V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo DPD kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka DPD dostavne službe (01 513 23 00) ter njihov elektronski naslov (podpora@dpd.si).

  -  Kdaj bom prejel(a) naročeno blago?

  • Dostava na dom:

  Če boste naročilo oddali do 12. ure, bo blago verjetno odpremljeno še isti dan in ga boste predvidoma prejeli v roku dveh dni.
  Če boste oddali naročilo po 12. uri, bo morda odpravljeno še isti dan, bolj verjetno pa naslednji. Naročila, ki jih dobimo v soboto,nedeljo ali praznik, bodo načeloma odpremljena prvi naslednji delovni dan (navadno ponedeljek).Morebitne zamude zaradi nepredvidenih prometnih ali logističnih problemov je odgovornost DPD (Direct Parcel Distribution).
  Ob odpremi naročila vas obvestimo na e-mail ter vam sporočimo vse podatke vašega paketa.

  OPOZORILO!  Kurirji DPD niso dolžni dostaviti paketa v določeno nadstropje - za to morate poskrbeti sami! Paket se dostavlja do vhodnih vrat hiše ali stanovanjskega objekta !

 • Express dostava
  GLS
  DHL
  DPD

  Kaj je Express Dostava?

  Express dostava ali Hitra dostava je storitev katero uporabljamo z različnimi transportnimi podjetji kot so GLS,DHL,DPD,UPS ,da vam lahko zagotovimo hitrejšo dobavo vaših naročenih izdelkov iz tujine.

  Express dostava

  Kakšen je strošek Express Dostave?

  Cena Express dostave po paketu je 15,00 eur in vam bo v primeru izbire te storitve zaračunana pri vrednosti izdelka.Osnovna cena za lokalno dostavo po Sloveniji ni vključena v storitev Express dostava in je 4,00 eur. V primeru izbire Express dostave bomo zahtevali akontacijo v višini 15 % vrednosti izdelka.
  OPOZORILO! Izdelek lahko vsebuje več paketov oziroma v primeru naročila več izdelkov hkrati se v takem primeru Express dostava obračuna večkrat.

  Primer pakiranja:

  • Otroški voziček 3v1: 2 paketa ( nekateri proizvajalci 3 paketi )
  • Otroška posteljica: 2 paketa
  • Otroški Avtosedež : 1 paket ( nekateri proizvajalci lahko pre-pakirajo 2 avtosedeža v 1 paket )
  • Prenosljiva posteljica: 1 paket
  • Hojica: 1 paket
  • Gugalnik: 1 paket
  • itd...

  Kako izberem storitev Express Dostava?

  Pri naročilu v komentar navedite želim uporabo Express dostave in pripravili vam bomo individualno ponudbo.Lahko nas nas tudi kontaktirate na email info@mali-vragc.si

  Kako hitro bom prejel naročene izdelke?

  Vsak izdelek ima različen dobavni rok odvisen od zaloge dobavitelja,proizvajalca,količine povpraševanja,barve itd... Za točen dobavni rok je najbolje ,da nas predhodno kontaktirate na email: info@mali-vragci.si in preverili bomo okviren dobavni rok za vaš izdelek.

  OPOZORILO! Storitev Express dostava ni možna za vsak izdelek in ima določene omejitve pri dimenziji izdelka in teži.Prosimo ,da nas predhodno povprašate o možnostih izbire Express dostave za vaš izdelek na email: info@mali-vragci.si

  OPOZORILO! Vračilo izdelkov.

  V primeru vračila izdelkov povračila dodatnih stroškov za storitve Express dostave ni mogoča.Več lahko preberete o tem tukaj "zakonu o potrošniku 43.d člen (4)" https://zakonodaja.com/zakon/zvpot/43d-clen

  (4) Potrošnik ne more zahtevati povračila dodatnih stroškov, ki so nastali, če se je izrecno odločil za drugo vrsto pošiljke, kakor je cenovno najugodnejša standardna pošiljka, ki jo ponuja podjetje.

 • Osebni prevzem v vašem kraju

  Kako je lahko osebni prevzem mogoč v vašem kraju?

  Enostavno: za prevzem paketa je dovolj le ime in priimek oz. samo številka paketa.Ob prevzemu ni potrebno pokazati osebnega dokumenta,Prevzemi paketov so mogoči na lokacijah kot OMV, TRAFIKA 3DVA, BIG BANG, MERCATOR, GLS regionalno skladišče,...

  Seznam prevzemnih mest DPD in urnik

  Na kar nekaj lokacijah novih Parcel Shop-ov lahko stranke prevzamejo pakete kar 24 ur na dan, torej kadar koli želijo. Paketi so v zaprtem in zavarovanem prostoru, tako da bo skrb za
  njihovo varnost popolnoma odveč. Paket vas bo čakal v določeni, dogovorjeni paketni trgovini 4 dni. V paketni trgovini poravnate tudi kupnino – odkupnino. Plačilo kupnine – odkupnine je mogoče z gotovino ter karticama BA in Mastercard (tako dostavljavcu kot v paketni trgovini).

  Parcel shop pomeni, da lahko sedaj DPD kurir pusti paket na enem izmed izbranih naslovov po vsej Sloveniji in vas tam lahko počaka več dni in ga lahko prevzamete npr. v trafikah 3dva, big bang trgovinah na OMV bencinskih servisih ali pa Merkator trgovinah čez cel dan ( del. čas od 7:00 pa  tudi do 22:00 ure)

  Kaj potrebujemo od vas za osebni prevzem v parcel shopu?

  Prosimo vas ,da ob naročilu izdelkov v komentar navedete ,da bi radi izdelke prevzeli v parcel shop trgovini in iz sledečih seznamov Seznam prevzemnih mest DPD in urnik    točno napišete naziv in naslov DPD parcel shop trgovine.

  Prevzem na paketomatu:

  Za občasne pošiljatelje so DPD Paketne trgovine in Paketomati odlična rešitev za zanesljivo paketno distribucijo. Služijo kot priročne prevzemne ali oddajne točke. GLS Paketne trgovine imajo zelo dolge delavnike, DPD Paketomati pa so na voljo 24 ur na dan. V Sloveniji je več kot 250 Paketnih trgovin in 15 Paketomatov. Plačilo na Paketomatih je možno zgolj S KARTICO. Več o paketomatih si preberite TUKAJ.

  Odkupnino paketa lahko DPD kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. Ob dostavi v Paketomat lahko plačate samo s kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo DPD kurir izdal račun.

Podorobnosti

Elektronska Hd Digitalna Varuška 4v1 Reer - 80400

Zanesljiv pogled na vašega otroka

Za starše je najpomembnejša varnost in dobro počutje njihovih otrok. Še posebej, ko ste malčke pripeljali v posteljo, se želite prepričati, da je dojenček ves čas v redu. Ker ne morete stalno sedeti s spečim otrokom, je pomembno zagotoviti zanesljivo spremljanje. Zaradi tega je otroški monitor nepogrešljiv za starše, saj omogoča nenehno spremljanje vašega otroka.Z video monitorjem za otroke starši ostanejo v stalnem stiku s svojim otrokom in so vedno seznanjeni z počutjem svojega otroka zahvaljujoč zaslonu z visoko ločljivostjo in čistim zvokom.

Varna povezava z zvokom brez motenj in kristalno čistim prenosom slike

zahvaljujoč FHSS tehnologiji

Zahvaljujoč optimalno usklajeni kombinaciji sistema za dojenčke in starše, video otroški monitor iz reerja združuje čist zvok in prenos slike z visoko ločljivostjo. Tako vedno natančno veste, kaj počne vaš otrok v svoji postelji.

Zahvaljujoč tehnologiji FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) je zagotovljena brezhibna in kristalno čista povezava. Otroški monitor je 100-odstotno zaščiten pred motnjami, zahvaljujoč samodejni redni menjavi kanalov.Visoka ločljivostna HD kamera na otroški enoti in 4,3-palčni TFT zaslon z nastavljivo svetlostjo in 2x zoomom zagotavljata odličen prenos slike.

Nizka stopnja sevanja

zahvaljujoč aktivaciji hrupa

Videonadzor za dojenčke ima inteligentno aktivacijo zvoka (VOX): enote se povežejo le, ko dojenček odda zvok. Če vaš otrok mirno spi, kamera samodejno preklopi v stanje pripravljenosti. S tem se zmanjša poraba energije  sevanja.Takoj,  ko kamera zazna zvok, se samodejno vklopi in začne znova oddajati. Nivo zvoka, pri katerem naj bi kamera začela oddajati, je mogoče nastaviti individualno.

Tudi če je kamera v stanju pripravljenosti, lahko še vedno kadar koli hitro pogledate otroka. S pritiskom tipk se slika iz kamere prikaže za 10 sekund.

Natančna poravnava za popolno sliko

zahvaljujoč samodejnemu sledenju gibanju

Kamera videonadzora za dojenčke je opremljena z inteligentnim sledenjem gibanja. Če se vaš otrok premika v postelji, kamera sledi tem gibom, tako da je vaš otrok vedno v fokusu. V ta namen je mogoče kamero vrteti za 330 ° in nagibati za 110 °.

Kamero lahko premikate tudi ročno s pomočjo puščic na zaslonu.

Otrok je vedno viden, tudi v temni otroški sobi

zahvaljujoč samodejni funkciji nočnega vida

Otroški monitor ima infrardečo tehnologijo, ki vam omogoča, da dojenčka vidite zelo kakovostno tudi v temni otroški sobi. Tako lahko natančno opazujete, ali vaš otrok res spi ali leži buden v postelji. Preklapljanje med dnevnim in nočnim načinom poteka samodejno.

 

Miren spanec

zahvaljujoč nočni luči in glasbeni funkciji

Mehak sijaj nočne luči v kameri pomiri vašega otroka, mu pomaga zaspati in daje občutek varnosti. Oddaja ravno dovolj svetlobe, da se vaš malček ne boji teme in da ga ne moti med spajem.

Vgrajena glasbena skrinjica pospremi vašega otroka v deželo sanj. Predvajajte vključene uspavanke in zvoke narave ali otrokove najljubše uspavanke, tako da jih  prenesete na SD kartico.

Prilagodljiva

zahvaljujoč stenskemu nosilcu in vrtljivi enoti kamere

Zaradi funkcije pomika in nagiba, ki jo je mogoče nadzorovati prek matične enote, ima otroška enota 110 ° vidni kot. Ta panoramski pogled omogoča ogled velikih površin. Zahvaljujoč stojalu s stenskim nosilcem lahko otroški monitor enostavno namestite na steno, strop ali mizo.

 

Mobilna in varna za uporabo

zahvaljujoč dosegu 300 m

Nadrejeno enoto lahko upravljate z baterijami ne glede na stacionarni vir energije. Z dometom do 300 m video otroški monitor ponuja dovolj svobode gibanja po domu in na vrtu. Takoj, ko zapustite območje povezave vas naprava o tem obvesti.

Še več udobja

s pomočjo dodatnih dodatnih funkcij

Zahvaljujoč posebni tehnologiji video otroškega monitorja lahko po potrebi enostavno povežete več kamer na matično enoto in si hkrati ogledate dve otroški sobi. Dve kameri sta lahko prikazani na zaslonu istočasno prek deljenega zaslona.

Poleg vseh že opisanih funkcij ima monitor tudi funkcijo za interkom. To vam omogoča, da otroka umirite v njegovi postelji.

Poleg tega lahko zahvaljujoč integriranemu temperaturnemu senzorju ves čas spremljate temperaturo v otroški sobi. Kamera samodejno izmeri sobno temperaturo in te podatke pošlje matični enoti. Poleg tega vas opozori, če je v otroški sobi prevroče ali prehladno.

podrobnosti o izdelku

 • FHSS tehnologija: brez motenj
 • HD kamera visoke ločljivosti
 • 4.3 “TFT zaslon z nastavljivo svetlostjo
 • 2x povečava
 • Vox funkcija: nizko sevanje in varčevanje z energijo
 • nastavljiva glasnost in občutljivost mikrofona
 • samodejno sledenje gibanju
 • do 300 m dosega
 • funkcija domofon
 • Temperaturni senzor, vključno s funkcijo alarma
 • avtomatska funkcija nočnega vida
 • s praktičnim stenskim nosilcem
 • Zaslon z zložljivim stojalom
 • združljiv z do 4 kamerami; 2 kameri se lahko hkrati prikazujeta na zaslonu prek deljenega zaslona
 • Kamero je mogoče obrniti do 330 ° in nagibati do 110 °
 • integrirana nočna lučka
 • Glasbena funkcija: 3 uspavanke, 3 naravni zvoki ali predvajanje lastnih pesmi prek SD kartice

Mnenja naših strank

4.3od 5 zvezdic (6 ocen)
5 Zvezdic
2 (33%)
4 Zvezdice
4 (66%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)
 1. Prejela, vse ok. review by Kaia
  Ocena

  Kolk je lepo, hvala vam.

 2. Zakon. review by Evgenij
  Ocena

  Zelo dobro, hvala

 3. Zelo zelo lep izdelek. review by Jasminka
  Ocena

  Ja, tamala je rekla, da so cool, hehe

 4. Odličen izdelek review by melina
  Ocena

  Hitro smo ga prejeli, všečen :)

 5. Zelo hvala za to. review by Mia
  Ocena

  Super uporabna stvar

 6. Vse ok review by Klara
  Ocena

  100% zadovoljni in priporočamo

IZBRANO ZA VAS

Stran uporablja piškotke za nemoteno delovanje. Več...